سلام فعلا نه ولی تا آخر این هفته اعلام میشه!! به احتمال خیلی زیاد طرح ها تغییر خواهد کرد!!نقل قول:
Printable View
سلام فعلا نه ولی تا آخر این هفته اعلام میشه!! به احتمال خیلی زیاد طرح ها تغییر خواهد کرد!!نقل قول:
جشنواره های اخیر که بیشتر سوگواره بودن تا جشنواره!
بعد این رایتل هم اگه اسمش رو بذارن دروغتل خیلی بیشتر بهش میاد.
راستی من این بسته هزار تومنی روزانه رو فعال کردم سه روزه دارم استفاده میکنم ولی هنوز قطع نشده نکنه بلایی سر ایرانسل اومده باشه.
راستی به احتمال زیاد سوگواره زمستانی ایرانسل از سوم دی شروع میشه البته شب یلدا مودم نیم بها میده.اگه نداد برین دم در خونه ایرانسل اونجا داد و بیداد کنید. والله به من چه؟
دوستان الان تا يكي دو روز ديگه مدت طرحم تموم مي شه حالا به نظر شما امروز طرح رو فعال كنم يا تا موقع جشنواره صبر كنم؟
آخه مي ترسم بازم مثل تابستون يه بلايي سرش بيارن و طرح رو محدودتر كنن
بهتره صبر کنید.نقل قول:
طرحها محدود تر نمی شوند.
سلام بچه ها
بسته های جی پی ار اس در جشنواره زمستان هیچ تغییری نسبت به جشنواره پاییز نداشته و خدا رو شکر این بار حجم بسته ها رو کم نکردند
دوستان طرح های مربوط به جشنواره زمستان رو میتونید در اینجا مشاهده کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6716844#post6716844
خ ا ک ت و س ر ش و ننقل قول:
داری خدا رو شکر میکنی که کم نکردن ؟
اینقدر تو دهنشون گذاشتین که کم نکنن و الان خوشحالین :41:
دوست عزیز بسته ها قرار بود تغییر کنند حتی تا روز آخر هم بسته ها تغییر کردند ولی ایرانسل منتظر ارائه سیمکارت اعتباری رایتل بود که تنها رقیب ایرانسل فقط در بحث اینرتنت پرسرعت هست اما رایتل هنوز توی تهران مشکل داره و احتمالا تا پایان سال نمیتونه سرویس خوبی بده به همین دلیل تصمیم گرفته شد که طرح های قبلی تا پایان سال دوباره فعال شوند.نقل قول:
سلامنقل قول:
تغییرات در چه راستایی بوده، محدودتر شده بود یا قرار بود حجم افزایش پیدا بکنه.
البته من فکر میکن با اومدن رایتل ما شاهد اینترنت بهتری از ایرانسل باشیم..... در کل آینده را روشن میبینم.
نقل قول:
محدود تر نشده بودن! تا اونجایی که من فهمیدم به صورتی بوده که یه رقابت بین اینترنت رایتل و ایرانسل بوجود بیاد که مشترک دچار تردید در استفاده بشه!
حتما با اومدن رایتل شاهد تغییرات در برنامه ها و طرح های ایرانسل هستیم. حالا نمیدونم چرا این همراه اول اینقدر ساکته؟؟؟ فکر کنم نمیخواد رقابت کنه!!