بدون هیچ گارانتی که اصلا" نخر چون هم زیاد فرق قیمت نیست حالا 20-30 تومن بالا پایین هم هر چیز تقلبی با شارژر و باطری بی خود می کنن تو قوطی آک می کنن می دن دسته مردم
Printable View
بدون هیچ گارانتی که اصلا" نخر چون هم زیاد فرق قیمت نیست حالا 20-30 تومن بالا پایین هم هر چیز تقلبی با شارژر و باطری بی خود می کنن تو قوطی آک می کنن می دن دسته مردم
لطفا جواب :31::31::31::31::31::31::31::31::31::20:نقل قول:
اینم پست 1000 من:8: چه باحالهنقل قول:
ممنون که جواب دادین با این حساب دست دوم حدود 200 گیرم میاد آره؟
تو جعبه گوشی رم چند هست؟
رم 512 ماله خودش اما دسته دومه حتما" دیگه قابل استفاده نبوده که خواسته 200 بهت بده مگه طرف از پولش سیر شده گوشی سالم p1 را حالا دسته دوم 120-140 تومن زیر قیمت بده برای اینکه آک نیست حتما" مشکل داره یا از این دستکاری شده ها هست شارژر و باطریشم حتما" آشغاله
با این وضع گوشی ها آکش چیه که دسته دومش باشه
سلام من یه سوال دارم ولی بهم نخندین
می خواستم بدونم. میشه به p1 از این gps های بلوتوس وصل کرد یا نه؟
بله دوست عزیز منظورم این بود که در داخل گوشی یه وی پی ان اکانت بسازیم.نقل قول:
اگه وارد کنترل پنل سپس سکیوریتی بشید گزینه ی آخر نوشته وی پی ان اکانت من وقتی واردش میشم و create را میزنم این ارور را میده: There is no internet account or policy registerd.
من اگه بتونم یه اکانت وی پی ان داخل گوشیم بسازم طبق گفته ی مسئول سایت میتونم به اینترنت متصل بشم.
من نمیدونم چرا نمیتونم وی پی ان اکانت بسازم چرا به من میگه شما هیچ اینترنت اکانتی ندارید؟
تمام PC های دانشگاه ما دارای وی پی ان کانکشن هستند که با خرید یک یوزر نیم و پسورد و سپس شارژ اون میشه به نت وصل شد.
در مورد p ro x i هم اصلاً منظورتون را نمیفهمم یعنی میدونم p r o x i چی هست ولی نمیدونم هدف از اینکار چیه؟
حالا فرض میکنیم من تونستم تنظیمات -p r o x i را از اینترنت آپشن مشاهده کنم کجا باید آدرس -p ro x i و پورتشو وارد کنم؟
اگر تیک p ro x i سرور غیر فعال بود باید چی کار کنم؟
خیلی ممنونم دوست عزیز که وقت میذارید و به بنده در حل شدن مشکلم کمک میکنید .
واقعاً سپاسگذارم:11:
والا چونكه تا شنبه دانشگاه تعطيله، لطفا تا اون موقغ صبر كنيد تا آدرس دقيق وارد كردن P R O X Y را بهتون بگم. چونكه بايد يك كانكشن وايرلس پيدا كنم تا بتونم تنظيمات P R O X Y را بيارم.نقل قول:
شما هم بريد دانشگاه و ببينيد P R O X Y وجود داره يا نه؟
میشه لینک اپدیت رو بدین............راستی چطوری اپ کنم؟؟؟
اگه اپ کنم میشه هکش کرد؟؟؟چون شنیدم ورزن های جدید سیستم ضد هک داره
اگر صفحه قبل را نگاه می کردین توضیح داده بودم بله میشه به gps از طریق bluetooth با P1 وصل شد و برنامه های این کار هم تو نت زیاد پیدا میشه !نقل قول:
نقل قول:
کسی می دونه بگه !!!!