سلام بچه لگ برای cpu هست من هم گرافیک 460 دارم ولی چون cpu 630 x4 amd دارم (با اینکه زیاد بالا نیست ) ولی چون 4 هسته ایه اصلا هیچ لگی نه تنها در این حتی در deus ندارم
Printable View
سلام بچه لگ برای cpu هست من هم گرافیک 460 دارم ولی چون cpu 630 x4 amd دارم (با اینکه زیاد بالا نیست ) ولی چون 4 هسته ایه اصلا هیچ لگی نه تنها در این حتی در deus ندارم
اين سئوال منم هست لطفاً جواب بدين اگه كم شه به واقعيت نزديكه يا زياد شه؟نقل قول:
نه برعکس اونایی که اررور نوشته هر چی کم کنی به سودهنقل قول:
عینی اگه اررور شوت رو بزاری رو صفر باید
همه شوتا گل شن
من یه بار قدرت پاس هارو گذاشتم رو صد میشوتید تو پای یار خودی
ولی کلا دست نزنی طبیعی تره
وگرنه میشه کاری کرد که از فوتبال شائولین هم تخیلی تر میشه:27:
بچه ها قابلیت دو به دو نفره رو داره مثل pes?
بچه ها کنسول دارم
دوستم میگه رو پی سی اچیومنت نداره
راسته؟
سلام
بچه ها میشه آنالوگ ها رو تو pc تنظیم کرد؟؟
مال من اصلا نمیشه تنظیمشون کرد....
Fifa 12 از چهار دسته با یک کیبورد به طور همزمان ساپورت میکنه....نقل قول:
بابا این همه ادعا میکردند که دست و پا از هم رد نمیشه که تو بازی همش پای این تو چشم اون یکیه دست اینوری هم تو دهن بغلیشه.تو خوشحالی ها یا حتی جا گیری های کرنر!
در ضمن تا الان من چیزی از ایمکت انجین ندیدم بیشتر انیمشن ها تکراریه شاید تقصییر منه!
نسخه فشرده بازی که بدون گزارشگر بود(2.5GB):
[PHP]http://www.----------.com/1390/07/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-fifa-12-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc/[/PHP]
لینک تورنت صدای گزارشگر به زبان انگلیسی فشرده شده بلک باکس(1.68GB):
[PHP]http://thepiratebay.org/torrent/6709355/Fifa.12.Addons-Black_Box#filelistContainer[/PHP]
چند نفر که نسخه pc رو بازی کردن لطفا نظر بدن
کلا از 0 تا 10 چقدر نسبت به نسخه قبلی بهتر شده؟؟
داداش سی پی یو amd زود داغ میکنه من تو تمام بازی ها مشکل دارم یه فن خنک کننده 40 هزاری براش نصب کردم کمی بهتر شد ولی مشکلش کامل حل نشده و کولر و هوای خنک هم باید کمکش کنهنقل قول:
منم سی پی یو amd دارم فکر نکن از خودم در اوردم این سی پی یو مشکلش داغ شدنش هست ولی کاراییش بهتره و برای اینکه داغ میکنه تو لپتاپ ها استفاده نمیشه
دوستان برای منم R3 دسته کار نمیکنه!!!!!!!
مثلا تو SQUAD وقتی میخوام BIO بازیکنا رو ببینم میگه باید R3 رو بزنی که هرچه قدر میزنم کار نمیکنه!!!
یکی بگه چطوری درستش کنم!!!:19:
برا PC رو میگم....
آقاییون کجا میشه بی ا پرو رو بشکل لیگ بازی کرد؟؟؟
ایا لیگ ایران هم داخل هست
تیم ملی ایران رو نداره...چه برسه به لیگ ایران...نقل قول:
راستی دوستان آنالوگ راست من هم تنظیم نیست...چطور تنظیم کنمش؟؟؟
تو نسخه های قبلی به خاطر داشتن استخون بندی از fifa09 به بعد دست تو بدن بقیه نمیرفتنقل قول:
فیفا استخوان بندی داره
یا نسخه کامپیوترش اینجوره یا این نسخه هاش اصلی نیست باید صبر کنیم نسخه اصلیشم بیاد.
عربی شم میشه جدا بزاری:19:نقل قول:
ای وای یکم برو عقبترنقل قول:
همش 10 تا صحفه بخون پاسخت رو میبینی گفتن چی کنی چندبار میپرسین؟
من ديروز نسخه ايكسشو گرفتم.چكا كنم كه بفهمم اين نسخه تكميلي و اصلشه؟تا حالا به نكته مشكوكي بر نخوردم.يه چيزش تو ذوقم خورد و اونم team managment بازي بود كه copy paste نسخه ١١ بود!
آقا بهترین تنظیم تو خود بازی واسه بازی کردن چیه؟
مثلا sprint و دقت پاس و ... همش رو 50 هست کسی میدونه بهترین حالتش چیه؟
مشکل دیگه ای که دارم اینه که نمیتونم دفاع کنم از جلو بازیکن من کنار بازیکن حریف میدوئه ولی توپ نمیگیره تو fifa 11 خیلی بهتر بود
بله داره من خودم دیدم.نقل قول:
فایل پایین رو دانلود کنیدنقل قول:
اینو دانلود کنید و بریزید تو My Documents\FIFA 12نقل قول:
من همین العان تست کردم دیدم bio بازیکنان رو هم نشون میده
کد:http://s2.picofile.com/file/7148667846/buttonDataSetup.ini.html
نه بابا لیگ ایران کجا بوده اخهنقل قول:
اصلا با نسخه ی قبلی قابل قیاس نیست چه از لحاظ گیم پلی و چه از لحاظ امکانات جانبی بازینقل قول:
گیم پلی 8
امکانات دیگه ی بازی
داداش شما انگار فیفا 2004 بازی نکردی نه؟نقل قول:
فیفاها قدیمی با دکمه شوت توپ میگرفتند حالاهم همینجور شده
یه آموزشی هم تو خود بازی داره آموزشیشو انجام بده همشو میفهمی
کافیه با دقت تمام بری پیش بازیکن حریف و با دکمه ای که شوت میکنی بری و توپ رو تو پای حریف بگیری
دکمه LT بود فکر کنم یه یکی از همین دکمه ها بهت تو توپ گیری کمک میکنه و روبروی بازیکن حریف قرار میده بازیکنت رو خیلی دفاش طبیعیتر و پیشرفته تر شده
آخه یه نظرسنجی برگزار شد که توی اون ایران و عربستان رقابت تنگاتنگی داشتن واسه اینکه از امسال لیگ یکی از این دو کشور به فیفا 12 وارد بشهنقل قول:
که ظاهرا نظرسنجی کشک بوده :13:
دوستان تهرانی نسخه pc رو از کجا خریدین؟مجتمع پایتخت نداشت..جای خاصی داره؟
نظرسنجی کشک نبوده ، ولی خرید امتیاز و ساخت یه لیگ خیلی کار می بره. به این راحتی نیست. مثلا الان فرض کنید EA بخواد امتیاز لیگ ایران رو بخره؟ با کی باید مذاکره کنه؟ به کی باید پولشو بده؟! توی این اوضاع داغون لیگ ما ، امکان مطرح کردن چنین مسائلی وجود نداره.....نقل قول:
کسایی که تو دمو لگ داشتن تو نسحه اصلی هم بازیشون لگ داره ؟؟؟
دوستان آنالوگ سمت راست دسته ی من تنظیم نیست...چطور تنظیمش کنم؟؟
Be a pro رو چطور بازی کنم؟؟؟مثل فیفا11 نمیشه؟؟لیگ بازی کرد؟تو تیم دوم باشگاه بود
توصییه ی اکید میکنم حتما اموزش رو بازی کنید چون خیلی بهتون کمک میکنه
من اصلا نمیتونستم بازی کنم تا اینکه تمام مراحل اموزش رو گذروندم بعدش با لیورپول تو انفیلد یه بازی کردم حریفم منچستر بود دو صفر از منچستر جلو بودم که یهو دیدم سه تا خوردم (وقتی کامپیوتر عقب میفته خیلی خفن حمله میکنه) تقریبا بیست دقیقه ی دیگه وقت داشتم اول روی همکاری سوارز و کارول یه گل خیلی باحال زدم و دقایق اخر با شوت بیرون محوطه ی جریمه چارلی ادام بازی 4-3 به نفع من شد و چند دقیقه بعد بازی تموم شد و کاپیتان جرارد تو انفیلد برای هوادارن دست تکون میداد.(البته ناگفته نموند حریفم لگندری نبود)
خیلی قشنگ ساختنش واقعا حس میکنی خودت تو زمین هستی واقعا دم ea گرم
برا من تو دمو لگ داشت ولی تو اصلی نداره البته از ترفندی که دوستان گفته بودم استفاده کردمنقل قول:
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
بالای همین صفحه جوابت رو دادم یه نگاه یکنی بد نمیشهنقل قول:
تهران همیشه دیر میاره اولین جایی که همیشه میاد اهواز و اینطور جاهاست:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان آنالوگ راست من...جهت بالاش، جهت راست هست!!!
درباره ی be a pro چی؟
برو چهار راه ولیعصر اونجا صد در صد گیر میاری.نقل قول:
خوب اولین بازیمو کردم . دفاع کردن واقعا سخت شده بود به زور با گل VP که ساخته بودم 2-2 کردم ! ولی هیچی FIFA11 نمیشه !
سلام بچه ها
آقا دفاع کردن و توپ گیری خیلی تو بازی سخته
با اینکه اون تمرینات اول بازی رو گزروندم ولی بازم برام مشکله
برای اولین باری هست که از بازی کردن فیفا اعصابم خورد میشه (بازی عالی هستا !!! برای این اعصابم خورد میشه که هیچ جوره نمیتونم توپ گیری کنم!)
بچه ها کسی هست بلد شده باشه کاملا چیکار کنه و الان از بازی داره لذت میبره ؟
کسی راهنمایی نسخه Ps3 بازی رو داره ؟
سلام اصفهان کجا می شه نسخه ی PC شا خرید؟
بازار بزرگ طالقانی.خیابان طالقانینقل قول:
داش باید وایسی و در یه لحظه وقتی بازیکن حریف بهت داره نزدیک میشه دکمه ی شوت رو بزنی تا توپ گیری بکنهنقل قول:
البته باید تمرین بکنی من خودمم خیلی وارد نیستم ولی کمی یاد گرفتم و خیلی از بازی لذت میبرم
سختی بازی رو بیارید پایین تر تا بهتر بتونید بازی کنید
یه چیزی هم هست به نظرم استفاده از دو مهاجم خیلی بهتر از تک مهاجم هست من با دو مهاجم میتونم گل بزنم ولی با یه مهاجم به دروازه ی حریف هم نمیتونستم برسم.
آقا من 5دست بازی کردم . اصلا نمیشه توپو با دفاع گرفت . اعصابم به هم ریخت ، این سیستم توپ گیریش چجوریه؟؟؟؟؟
نقل قول:
یه چیزیم من اضافه کنم. با سرعت نرید جلوش چون خیلی راحت دریبل میزنه مخصوصا world class یعنی دفاع رو بکشید تو. با دکمه lt فک کنم می تونین سرعت رو موقع دفاع کردن کنترل کنین. لازم شد از هم تیمی کمک بگیرین اگه بازیکن دیگه خالی نشه. نزارین اصلا شوت بزنه. یعنی جلوی هیچ بازیکنی رو خالی نزارین.
کل ایران بازی اومده به جز اسلامشهر غقب افتاده....