تا حالا که همه 7 DVD بود. حالا چرا 8 تایی شدند؟ چیزی اضافه شده؟
Printable View
تا حالا که همه 7 DVD بود. حالا چرا 8 تایی شدند؟ چیزی اضافه شده؟
دومین کمیک بوک بازی با نام Hoboken Blues :
لینک دانلود :
کد:http://www.rockstargames.com/maxpayne3/img/global/maxpayne-hoboken-blues.pdf
دستت درد نکنه امیر بابت کمیک.
خب بالاخره بعد از 10 روز، دانلود مکس پین با دنگ و فنگ تموم شد :دی
الان دارم نصبش میکنم.
میخوام گرافیکشو با 360 مقایسه کنم ببینم در چه حدیه.
البته بازیو یه بار تو 360 تموم کردم.اینو بیشتر برای آنلاین گرفتم :دی.در ضمن هر کی پایس بیاد اینجا بگه
دوست عزیز..شماکه بازی رو در 360 تمام کردی میتونی منو کمک کن؟؟من در یکی از قسمت ها گیر کردمنقل قول:
توو یکی از قسمتها که در یک ساختمان متروکه هست که مکس به ستون ها بمب c4 میزاره تا منفجر بشه و به پشت بام میرسه و درگیری شروع میشه باید چکار کنم؟ چون تا به قسمت بالای پشت بام میرسم و همه رو میکشم کل ساختمان منفجر میشه و مکس هم میمیره.چندین بار امتحان کردم وبه محض کشته شدن اخرین نفر کل ساختمان هم منفجر میشه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان یه چیزی رو دقت کردین؟ تفنگهای مکس پین لگد واقعی ندارن.. تو بازی وقتی دستشه الکی تفنگها لگد میزنن ولی وقتی تیر میره دقیقا میره به سمت همون نقطه نشونه
مثلا کله یارو رو از 50 متری راحت میزنم ..نمیدونم شایدم اشتباه می کنم...ولی یه لحظه فکر کردم لگد نداره..
پروفایلتو که بستی ......لااقل پیغام خصوصیتو باز میذاشتی....من چند روز پیش خواستم جوابتو بدم تو پروفایلت که نشد(چون نمیخوام واسه همچین چیز کوچیکی تاپیک بره جلو)نقل قول:
بهرحال...بعد از کشتن نفرات تو پشت بوم مسیرو ادامه بده(یه دری هست که روبروته)اونقدری برو تا میرسی به اون سرباز که مسلسل داره اونم که بکشی ساختمون به کل منفجر میشه و شما ازاون مرحله میری مرحله بعدی)یعنی قاعدتا اینجوریه
.
وقتی که به اون یارو مسلسلی رسیدی که پشت بوم هستش باید در سریع ترین شکل ممکن بزنیش ولی هر چند بار تکرار که کردی ولی دیدی ساختمان باز منفجر شدنقل قول:
درجه سختی بازی رو در اون مرحله یا چک پوین یدونه بیار پایین حدالامکان بزار روی اسان بعد راحت تو پشت بوم میتونی اون مسلسل رو بکشی و مرحله با نشون دادن کات سین تموم میشه و میتونی درجه سختیشو برگردونی به حالت قبلی
سلام ببخشید من هنوز بازی و نگرفتم میخواستم ببینم ارزششو داره بگیرم یا نه؟
بعد درد سری چیزی نداره که اذیت کنه؟
عجب بازی توپیه . من چپتر 2 هستم اکشن بازی زیباس و سبک مکس پینی حفظ شده. آروم شدن بازی و پریدن و شلیک کردن. ولی ای کاش سیستم جون مکس پین مدرن میشد و مثل خیلی از بازی های دیگه سیستم خود درمانی داشت بعد یک مدت پناه گرفتن جونش پر میشد. اونجوری میشد هارد بازی کرد ولی با این سیستم راه نداره
یکی از المان هایی که منو یاده نسخه های قبلیش مینداخت همین سیستم سلامتی بازی بود.نقل قول:
اونم اگه حذف میکردن بازی یک GTA خیلی عالی میشد.
چه ربطی به gta داره رفیق؟ اون اوپن ورد این یه سبک دیگه. آره سیستم بازیش مثلا قبلیاس ولی خدایی این سیستم جون کم شدن و پر کردن جون دیگه دموده شد :دی تا حالا خیلی از المان های بازی به قول شما مثل نسخه های قبلیه. صحبت کردن مکس، صحنه آهسته بازی. ولی خوب چهره ی مکس یکی دیگس کلا!نقل قول:
کی گفته دموده است؟نقل قول:
اگه دموده بود ناتی داگ نمی آمد توی بازی که حتی قرار نیست 2012 بیاد و تاریخش مربوط به 2013 هستش ازین سیستم استفاده کنه.(اسم بازی تو امضام هست)
ربط به GTA هم منظورم Open World بودن یا نبودن نیست منظورم چیز دیگس که نیازی به گفتن نداره.
چرا حالا بهت بر می خوره رفیق؟ من نگران خود مکس بودم که اینقدر که پین کیلر میخوره معتاد نشه آخر. :دی.نقل قول:
gta هم بازی ردیفیه خیلی هم بیشتر بازی مثل مکس پین روش کار شده نمیشه ارزششو پایین اورد.
راستی اینکه جای گلوله روی لباس مکس میمونه جالب نیست به نظرم مثلا جای گلوله روی پاهاشه بعد خیلی شیک راه میره و میپره :دی
خب من هم دو روزیه که بازی به دستم رسیده و با گرفتن بازی کپی بی خیال اوریجینالش شدم که هر کار کردم نتونستم پیداش کنم.
تا الان زیاد بازی نکردم و چپتر دو هستم اما تا الان که به نظرم بازی خوبیه و با اینکه خودم عاشق مکس پین 1 و 2 بودم و اون خصوصیات منحصر به فردش، اما تا الان به نظرم بازی بازی خوبیه. حالا باید ادامه بدم تا ببینم چقدر می تونه من رو نسبت به شماره های قبلی راضی کنه.
آقای این خط و خطی و رنگ رنگی و چند تایی شدن تصاویر تو بازی :24: که مثل تماشا کردن فیلمهای سه بعدی بدون عینک هست (البته مواقعی که دارند، فک می زنند! نه هنگامی که کنترل مکس را در دست داریم) جزء المان های هنری بازیه یا گرافیک ما مشکل داره؟! گوگیجه گرفتیم!! :2:
راستی اون آپدیتهایی که اضافه شده به بازی، چیکار میکنه؟ من که نتونستم نصب کنم. ارزش پیگیری داره؟
شاید بازیت خرابه مال ما که اونجوری نبود :دینقل قول:
نه مال خود بازیه:2:
مثلا مکس یه جورایی گیج میزنه که تصویر اونجوری میشه
بابا مکس خماره چرا ما باید سردرد بگیریم آخه؟:19:
دموهای بازی رو میشه حذف کرد؟
حالا قضیه اون آپدیتها چیه؟ چیزی اضافه میکنه؟
خب بالاخره گیم اسپات هم نمره 9 رو به نسخه PC داد.
من که الان چپتر 4 هستم. مرحله نیوجرسی.
تا الان باید بگم بازی بازی خوبیه. گرافیک خوبی داره. گیم پلی خوبی داره. اما نسبت به مکس پین های قبلی تفاوت هایی کرده. یه سری از اصول رو هنوز همراه خودش داره اما تفاوت کرده. بر خلاف گفته دوستان، تا الان برای من مکس پین بوده اما خاطرات مکس پین های قبلی رو نتونسته خیلی زنده کنه.
عیب هایی هم تا این چپتر که بازی کردم، دیدم. ایرادهایی از قبیل موزیک بسیار تند و اکشن که به بازی میاد ولی هیچ وقت قطع نمیشه بر خلاف مکس پین های قبلی و اینکه با موزیک شماره های قبل هم خوانی نداره.
یا یک دفعه سخت شدن بازی در بعضی مراحل. مثلا تا قبل از مرحله استادیوم بازی سختی عادی ای داره اما تو استادیوم یه دفعه سخت میشه و هر چی تیر می زنی می افتند و دوباره بلند میشن.(رو درجه نورمال). این سختی ای که بازی داره با توجه به اینکه ظاهرا سخت تر هم میشه، لزوم وجود کاور گیری رو توجیه می کنه.
و یا زیاد بودن کات سین ها. اصلا اجازه نمیده آدم از بازی لذت ببره و همین که یه خورده گرم میشی، یه دفعه یه کات سین نشون میده.(البته نحوه نمایش بریده بریده تصاویر در کات سین ها، شیوه کمیک شماره های قبلی رو یادآوری می کنه)
راستی اون سربازی که مرحله شش بود و نمیرد رو چطوری میشه کشت؟؟؟؟؟؟؟؟
من شانسی پریدم روش کلاهش افتاد دو سه بار زدم تو مخش و ......فرت
راه اصولی ای هم داشت یا همین بود؟
اما از روش حمل اسلحه تو این بازی خیلی خوشم اومد.خیلی طبیعیه
تو نسخه 1 و 2 نمیدونم چطوری 2 الی 4 نوع از هر اسلحه مث کلت و RPG و... رو اینور و اونور میبرد
بازي با گذشت فعاليت يكنواخت ميشه.....
سلام دوستان ، این آپدیت های اسلحها به دردی هم می خوره ؟
بازی تو ماه اول عرضش تو امریکا حدود 440 هزار نسخه فروش داشته که با توجه به خرجی که رو بازی شده و در مقایسه با دیگر بازیهای rockstar میزان فروش خیلی کمی داشته.....
2علت داره :نقل قول:
1-چون رفته رفته سخت تر میشه در نتیجه شیرجه زدن و بازی در فضای باز کمرنگتر میشه و شما اکثر اوقات باید کاور بگیری که یکنواختتر هست نسبت به اوایل بازی
2-از نیمه دوم بازی به بعد داستانم ریتمش خیلی فرق می کنه یعنی نیمه اول بازی حالت خسته مکس پین دیده میشه ولی نیمه دوم بازی(مخصوصا از کچل شدن به بعد)به قول یکی از بچه ها حالت آرنولدی داستان مکس پین شروع میشه.
.
نقل قول:
خب این دلیلش به نظرم عوض شدن سازنده، داستان نسبتا ضعیف و جداشدن بازی از اصول هاشه.
البته امیدوارم این فروش باعث نشه که دیگه مکس پین به تاریخ بپیونده و شاهد مکس پین 4 نباشیم.
سلام.دوستان تو مرحله فرودگاه اونجایی که میره سمت مترو و پاور رو فعال میکنه بعدش چند نفر میان. اونا رو که میکشم دیگه نمیدونم چی کنم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
کسی پایه آنلاین نیست؟؟
وحشتناک قشنگه.مدهاش واقعا قشنگه.البته همه ی مدهاش باز نیستند و با بالا رفتن رنک میشه به مدهای دیگه هم رفت
مد payne killer از همه قشنگتره(با خود مکس میری و هر کس مکس رو بکشه میشه مکس-تعداد هم زیاد باشن یکی مکس میشه و اون یکی passos)
واقعا مالتیش زیباست.
چند نفر که از مترو میان میکشی میری سوار مترو میشی :)نقل قول:
تقریبا یه ساعتی بازی کردم به نظر من نحوه ی روایت داستان خیلی خوب کارشده ...امیدوارم داستانشم خوب باشه ....هایلایت کردن نکات مهم مکالمه هایی ک صورت میگیره هم خیلی جالبه ...
تا الان هیچ ایرادی ندیدم ولی حدس میزنم گیم پلیش تکراری شه ...(در حد همون حدس!) BT رو باید یه خورده محدود تر میکردن تا از تکراری شدن جلوگیری کنه ....اینکه هر جا میشه پریدو از BT استفاده کرد یه خورده به انیمیشن شاهکار بازی لطمه زده ...!
ویدیوهای بین بازی رو نمیشه حذف کرد؟ از اونجایی که اینجا خانواده رد میشن خیلی از صحنه هاش مناسب حضور خانواده نیست...:31:
البته این رقم اعلام شده در مقایسه با سایر فرنچایز های راکستار نه شماره های قبلی مکس پین. مکس پین 2 کلا و نه فقط تو آمریکا و نه فقط هفته اول 650000 نسخه فروخت و همین فروش بسیار ضعیف سبب ضربه شدید مالی به کمپانی مادر Take two interactives شد. مکس پین 3 تا حالا چیزی حدود 4 میلیون نسخه فروخته که فروشش از فروش کل مکس 1 و 2 بعد از 10 سال بیشتره.نقل قول:
یه چیزی رو می خوام اینجا مطرح کنم.
من آشناییم با بازی مکس پین کاملا اتفاقی بود.
یادمه تازه کامپیوتر خریده بودم و پسر خاله ام هم همینطور. یه بار رفته بودیم خونه اونها که برادرم یه مقدار با کامپیوتر اونها بازی کرده بود، بازی SWAT 3 ، بعد که اومدیم خونه کلی ناراحتی کرده بود که من هم این بازی رو می خوام.
بابام بهم پول داد تا برم بخرم. فرداش رفتم تو خیابون ستارخان و اون پاساژهای حول و حوش فلکه صادقیه که بازی رو پیدا نکردم و یه فروشنده بازی مکس پین رو بهم داد و گفت این رو بگیر. خیلی خوبه و ازش تعریف می کنند.
من نگاه به جلد بازی کردم و خیلی خوشم نیومد اما گرفتم و آوردم خونه و نصبش کردم.
چون بلد نبودم بازی کنم و تا اون موقع به غیر از فیفا 2000 و یه فیفای دیگه چیزی بازی نکرده بودم، به جای اینکه New Game رو بزنم رفتم تو قسمت آموزشی بازی و رفتم جلو دیدم که گیر کردم و هیچ راهی هم وجود نداره که از اونجا بیام بیرون.
بازی رو گذاشتم کنار.(یادمه اون موقع کارت گرافیک TNT 2 داشتم که 32 مگ هم بود)
یه رفیقی داشتم اون موقع که خدای گرافیک و کامپیوتر بود. اون موقع اون با دوستاش یه مجله گرافیکی دیجیتال طراحی کرده بودند در مورد بازی های کامپوتری که روی دیسکت ارائه می کردند. اولین دیسک رو به من داد و وقتی حرف از بازی مکس پین به میون اومد گفت که این بازی رو داری؟ اگه بازی نمی کنی بیار برام تا من بازی کنم و من هم این کار رو کردم.
رفتم خونه و دیسک رو نگاه کردم و تازه اونجا با بازی و عظمتش آشنا شدم.
بعد یه مدت سی دی رو ازش گرفتم و بازی رو شروع کردم. باور کردنی نبود. هر جور خصوصیت زیبایی تو این بازی بود. برام شد بهترین بازی و بهترین خاطره از یک بازی.
گذشت تا یک سال بعد اعلام شد که شماره دو رو دارند می سازند.
یادمه سال بعدش خونمون رو عوض کرده بودیم و من یه مدت به اینترنت دسترسی نداشتم. تا اینکه اولین باری که به اینترنت وصل شدم اولین کاری که کردم گرفتن آمار بازی بود که دیدم دقیقا یکی دو هفته است اگه اشتباه نکنم که اومده و رفتم و سریع گرفتمش و بازی کردم.
باز هم اون خاطرات زیبا تکرار شد و این بار مونا هم وجود داشت و گرافیک بهتر. هر چند که بعضی از مراحل یه مقدار کسل کننده بود.
من و برادرهام عاشق این بازی بودیم. حتی برادر کوچیکم به خاطر مکس پین رفته بود و کت چرمی بلند به شکل کت مکس پین خریده بود.
اما جمله بازی ادامه دارد در انتهای تیتراژ مکس پین 2 باعث شد که 9 سال به انتظار بشینیم تا این شماره بیاد. برادرهام دیگه اون خاطرات خوش رو فراموش کردند اما این 9 سال در زمینه بازی های کامپیوتری شده بود یه جور انتظار برای اتمام این غیبت کبری.
حالا دیگه بازی اومده و من دارم بازی می کنم. الان چپتر 7 هستم و مکس هم کچل شده و رفته تو روز و خبری از کت چرمی و تاریکی و داستان عاشقانه و هوای برفی و بارانی و مونا و ... نیست اما ...
اما به نظر من این ها باعث نشده که بازی بازی دیگه ای بشه.
من حرف دوستانی که مخالف بازی هستند و ازش بد می گند رو قبول ندارم. بازی تا چپتر 6 کاملا با خصوصیات مکس پین های قبلی سازگاری داره و به اصول بازی پایبند بوده. تغییراتی هم که ایجاد شده، همگی به بازی کمک کرده تا از تکرار جلوگیری بشه. تغییراتی مثل کات سین ها که با اینکه دیگه کمیک نیستند اما بریده بریده و به شکل کمیک در میان. یا سیستم سلامتی، یا مرحله آتش سوزی و یا چیز های دیگه.
چپتر 7 هم که دیگه مکس پین به شکل هرکول در میاد هم کاملا در راستای داستان بازیه و این رو می طلبه.
باید ادامه بدم تا ببینم در ادامه چطوره اما واقعا تا الان شاهد ادامه ای خوب از بازی بودم هر چند خاطرات خیلی خوب مکس پین های قبلی تکرار نشدنیه. البته جا داشت که این تغییرات گسترده مرحله به مرحله پیش می رفت و یه دفعه شاهدش نبودیم اما باز هم رعایت اصول بازی باعث شده تا تغییری که باعث افول بازی ای مثل اسپلینترسل کانویکشن بشه رو تو این بازی شاهد نباشیم.
4 میلیون نفروخته.....شیپ کرده که از این 4 میلیون شیپ(یعنی اون مقداری که تو قفسه هاست)کمتر از یک میلونش تا حالا فروخته شده(440 هزار تا مال امریکا و در حالت خیلی خوشبینانه هم 400 هزار تا واسه بقیه دنیا)نقل قول:
در نهایت فکر کنم فروشش بعد یکی دوسال در حالت خوش بینانه همین 3 میلیون باشه که مقدار خوبی هست ولی به خاطر خرج زیادی که راک استار رو بازی کرده و مدت زمان طولانی ساخت بازی چندان جالب نیست.
نظرت محترمه امیر جان ولی بهتر ادامه بدی و تا آخر بری......نقل قول:
عزیز دل برادر فروخته شیپ نکرده:نقل قول:
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه لینک جدید تر که میگه Sold more than 3 million copies
بیا اینم لینک کاملی از گیم اسپات :نقل قول:
چون بهرحال این مقداری که شیپ شده فروش خواهد رفت(حالا در چه مدت مهمه:31: ...من و شما نمیدونیم و دست کمپانی هست)واسه همین همون لفظ sold رو واسش مینویسن ولی بهرحال شیپ و فرق زیادی با هم دارن......
همین بحثو ما قبلا سر فروش بازیها و کنسولهای دیگه هم داشتیم........خیلی اوقات میشه که مثلا فلان شرکت میگه ما اینقدر فروختیم و اگه رقمش خیلی رویایی باشه سریعا ازش می پرسن منظورتون از فروش شیپ بوده یا فروش که همواره میگن شیپ:31:
+
بهرحال اگر همه این میزان هم حالا فروش رفته باشه بازی باید حدود 4 میلیون بفروشه تا تازه خرجاشو در بیاره(طبق گفته سازنده ها) و فروش ماه اول بازی هم کمتر از نصف فروش ماه اول بازی lanoire که 899,000 نسخه فروخته بود بوده(همه در مورد ادامه سرنوشت اون بازی میدونن)
در نتیجه با این میزان فروش مطمین باشین شماره بعدی بازی رو حداقل تا 2....3 سال دیگه نخواهید دید(مگر اینکه مولتی و dlc هاش بترکونن که اونم امیدش کمه)
.
ارقام اعلام شده توسط take two interactive شرکت مادر Rockstar بوده که بیلان مالی یک چهارم اول سال 2012 رو اعلام کرده و فروش (و نه عرضه) بیش از 3 میلیونی مکس پین نه به ریتیلر بلکه به کاستومر بوده و پول رو به TTI برگردونده.نقل قول:
در مورد شماره های بعدی بازی هم مدیر عامل rockstar در مصاحبه ای در مورد ساخت ادامه برای بازی هاش گفته بود که ما هیچ وقت بازی هامونو به صورت سالیانه منتشر نمی کنیم چون این امر باعث پایین اومدن ارزش اون IP میشه.
اگر قرار بود ساخت ادامه به فروش بازی ربط زیادی داشته باشه تا حالا هر سال باید یه نسخه از GTA و Read Dead redemption می دیدیم.
البته حرف شما در مورد ساخت ادامه بر اساس فروش بازی کمی هم درسته. نمونش همین مکس 2 که عکسش آواتار شماس آنقدر فروشش ضعیف بود که ریلیس نسخه جدید رو 9 سال به غقب انداخت.:D
امار شیپ رو همیشه شرکت مادر اعلام می کنه دیگه:31:.......هیچجایی به اینکه این امار فروش خالص بوده اشاره ای نشده و همواره یا فروش یا شیپ نام برده شده که مثلا گیم اسپات شیپ اعلام کرده.....نقل قول:
در نتیجه شما نمیتونید اینو با قاطعیت بگید که این میزان از جیب مشتری خارج شده و خریداری شده(البته منم با قاطعیت نمیتونم بگم شیپ ولی دودستگی در اعلام خبر و تجربه ای که بارها در اعلام همچین اماری دیدم نظرمو به شیپ سوق میده)
چند تا از نظرات همون زیر خبر گیم اسپات رو بخوونی یا از چند نفر دیگه که از این شیپ اینا سردرمیارن بپرسی بهتر به نتیجه میرسید
دیگه مکس پین 2 بیچاره رو چرا میکوبی؟؟:31:قبول دارم فروشش کم بود و همین فروش کمش بود که مجبور به انجام تغییرات گسترده و اکشن و رنگارنگ تو بازی شدن.....ولی دیگه همه دلایل این تعلیق 9 ساله رو هم گردن فروش کمش بندازیم دور از انصاف.....نقل قول:
من دیگه خسته شدم :31:شمام اگه باز اعتقاد داری این ship ای که نوشته فروش بوده حرفی نیس و شاید حرف شما درس باشه...
موفق باشی
.
سلاک
کسی سیو بازی رو داره که حالت Old School فعال شده باشه؟
رسیدم به وسطای چپتر 9.
همچنان معتقدم با بازی خوبی سر و کار داریم. اون دوستانی که بازی رو GTA می دونند دارند کم لطفی می کنند.
راکستار نشون داد که درسته اوپن وورلد کاره اما اگه بخواد می تونه بازی اکشن خطی هم بسازه و حسابی توقعات رو ببره بالا و روی همه رو کم کنه. ای کاش فقط قسم خودش رو می شکست و تو بازی هاش اینقدر صحنه های س... استفاده نمی کرد.
چپتر 8 که دوباره برد منو به دوران خوب مکس های قبلی.
البته ضعف هایی در بازی وجود داره که پس از پایان بازی اون ها رو ذکر می کنم و به نظر من با حذف این ضعف ها می تونه مکس پین 4 رو عالی تر بسازه.
قضیه این Golden Gun چیه؟
من تازه متوجه شدم؟ به دردی هم میخوره که دوباره برم از اول بازی را شروع کنم؟
سلام
دوستان من نسخه Reloaded رو دانلود کردم موقعی که اینتر رو میزنی که لودینگ کنه دیگه جلوتر نمیره و رو لودینگ تو بازی میمونه!
ایراد از چی میتونه باشه؟! کرک یا ؟!