چقدر چرت و کلیشه ای تمومش کردند!
نمیدونم چه اصراریه با امیر ژوله و الوند کار کردن!
امیدوارم سریال شوخی کردم با توجه به بازیگراش بهتر باشه
Printable View
چقدر چرت و کلیشه ای تمومش کردند!
نمیدونم چه اصراریه با امیر ژوله و الوند کار کردن!
امیدوارم سریال شوخی کردم با توجه به بازیگراش بهتر باشه
یه تیکه اش فیلم هندی شد
من چهار پنح سری اولاش را دیدم چون به نظرم مسخره بود و اصلاً خندهدار نبود ادامه ندام این قسمت آخر را هم دیدم و متوجه شدم چیزی از دست ندادم!نقل قول:
داستان کشش همین 20 مجموعه را هم نداشت!
آخرش برایام جالب بود که مهران مدیری با مردم صحبت کرد که این قسمت آخر این مجموعه است و توزیع منظم بوده و جوایز را دادیم و به تعهداتمان عمل کردیم (یعنی الان باید چیکار کنیم دست بزنیم و تشویق شان کنیم!)
به نام خدا سلام عرض می کنم امیدوارم هر کجا که هستید حالتون خوب باشه سالم وسلامت باشین .این اخرین مجموعه سریال ویلای من بود که مشاهده می کنید.
این کار می تونست بیشتر از این ادامه پیدا کنه ولی فکر کردیم که این داستان در این جای محدود، کشش بیش از این رو نداره و ممکنه به تکرار بی افتیم برای همین ، این کار تا به اینجا تمام می شود ومن تمامی تعهدات خودم عمل کردم.
همینطور که روز اول قول داده بودم برای پاک کردن این ذهنیت بدی که یک زمانی از شبکه خانگی در ذهن مردم مانده بود قول دادم که این کار تمام بشه جوایزش داده بشه وبه موقع در واقع پخش و توزیع بشه وبه دست شما برسه من به قولم عمل کردم.
این کار خیلی منظم بیرون امد وپخش شداین کار جوایزش داده شد وتمام هم شد یعنی امشب قسمت پایانی وفینال ویلای من را می بینیدتشکر می کنم از همه شما ملت عزیزم که از این کار استقبال کردید واین کار را دیدید وتشکر میکنم از وزارت محترم فرهنگ وارشاد اسلامی که در این پروژه خیلی ما را کمک کردند خیلی یاری کردند وتشکر میکنم از مجموعه گلرنگ از همه دوستان از ریاست مجموعه وهمه دوستان در پخش این کار، تبلیغات این کار ،در به موقع بیرون امدن وپخش شدنش .
به هر حال هر کسی هر کاری از دستش بر امد دلسوزانه انجام داد و در گروهی که با من همکار بودند در واقع همه انرژی شون را به کار گرفتند.
به هر حال امیدوارم این کار خاطره خوبی در دل شما به جای گذاشته باشد واین کار را دوست داشته باشید خیلی از همه چیز از پشتیبانیتون وهمتون ممنونم .
امیدوارم خیلی زود بتونم برگردم با کار بهتر وقوی تر باز هم بتونم به شما خدمت کنم.
خیلی متشکرم به امید دیدار خداحافظ...
منظورش کدوم سریال هست؟ ویلای من رو که نمیگه؟ اینکه یک قسمت از سریال این هفته پخش بشه و بعد قول بدن قسمت بعدی ۳ ماه دیگه پخش بشه، اسمش میشه منظم؟ هرچند که تاریخ انتشار هر قسمت چندین بار تغییر میکرد! این هم یاد گرفته خالی بنبده...:n21:نقل قول:
همینطور که روز اول قول داده بودم برای پاک کردن این ذهنیت بدی که یک زمانی از شبکه خانگی در ذهن مردم مانده بود قول دادم که این کار تمام بشه جوایزش داده بشه وبه موقع در واقع پخش و توزیع بشه وبه دست شما برسه من به قولم عمل کردم.
نام سریال : گنج مظفر
سال تولید : 1386
کارگردان : مهران مدیری
هنرپیشگان : مهران مدیری ، سیامک انصاری ، محمد رضا هدایتی ، رضا شفیعی جم ، نادر سلیمانی ، نصر الله رادش ، شقایق دهقان ، سحر جعفری جوزانی ، بهنوش بختیاری ، الیکا عبدالرزاقی ، هادی کاظمی ، ساعد هدایتی ، جواد عزتی ، شایان احدی فر ...
خلاصه فیلم : باغ مظفر داستان تنها میراث به جا مانده از خان قلی خان خان بزرگ منطقه ی قلهک و تهران بزرگ است . عمارت دو تکه ایب که در یک طرف آن مظفر زر گنده ملقب به مظفر خان به همراه خانواده و خدم و حشم و در یک طرف منصور مظفر زر گنده به همراه همسر جوان خود شیدا زندگی می کنند ...
گروه فیلم : طنز / اجتماعی
مگه مجموعه اولش اومده؟؟نقل قول:
اره امروز اومدهنقل قول:
خوب ما هم امروز اخرین قسمتو دیدیم ... در حد یه سریال دانلودی برا مواقعی که حالو حوصله فیلمو سریال امریکایی نبود بدک نبود :n01:
+
اینم فولدر ویلای من تو هاردم که به زودی به درک واصل میشه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظم و ترتیب رو داشته باشید فقط :n02:
سال تولید 86 ؟؟
اون موقع فکر کنم باغ مظفر رو ساخته بود
نظرتون ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2