سلام من بازی رو گرفتم و نصب کردم برای سیو بازی و شروع بازی باید چیکار کنم ؟ لطفا مرحله به مرحله بگین
Printable View
سلام من بازی رو گرفتم و نصب کردم برای سیو بازی و شروع بازی باید چیکار کنم ؟ لطفا مرحله به مرحله بگین
آموزش ساخت اکانت آفلاین GFWL برای ذخیره سازی بازی:نقل قول:
۱) در منوی ظاهر شده اول بازی بر روی گزینه Done کلیک کنید. ۲) سپس بر روی منوی I Don’t Participate کلیک کنید ۳) گزینه Create New Profile را انتخاب کنید ۴) حال یک سری نوشته ظاهر می شود که این نوشته ها را پایین آورده تا به ۳ خط مونده به آخر برسید ، اونجا نوشته شده Create Local Profile با رنگ آبی . اونو کلیک کنید. ۵) یک اکانت با اسم خودتون بسازید تا بازی رو بتونین ذخیره کنین.
منبع : دانلود ها
من زدم مرورگر باز شد برای اکانت همینو باید پر کنم ؟
چطوری میشه تو حالت heroes mode بازی کرد?یعنی با لیون و جیل و ایدا و ...
هزاران بار این سوالو پرسیدم ولی جوابی ندیدم.خیلی نامردین
دوستانی من یکجای بازی گیر کردم اونجایی که سه تا ژنراتور رو باید فعال کنه کلی سرباز و خون اشام میاد خونم دوستام همش میمرن و نمیتونم ردش کنم یکی راهنمایی کنه چیکار باید کنم تا ردش کنم
چرا فقط توی این تاپیک همه فقط سوال میپرسن توی 3 صفحه قبل تا این پست تقریباً همه فقط سوال پرسیدن و بی جواب مونده
خب کاری نداره این تراینر رو دانلود کن و بازی رو تموم کن چون ارزش نداره با اعصابتون بازی کنید
بفرمائید اینم تراینر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینقدر مقدار فریمش پایینه؟
با سی پیو 4 هسته ای amd و 4 گیگ رم ...باز هم اینطوری؟
فکر کنم با گرافیکای انویدیا بهتر جواب میدهنقل قول:
کارت شما چی هست ؟؟؟؟
برای من هم 5670 هست ولی نمیکشه توی فول اچ دی
منم چهار هسته ایی AMD دارم + 4 گیگ رم تازه کلی هم سی پی یو رو اوور کردم
ترینر رو دانلود کردم هر دوتا فایل رو هم توی پوشه بازی بازی ریختم ولی فعال نیستش باید چیکار کنم ؟