حتي تصورش آزارم ميدهنقل قول:
بازی بخش مولتی پلیر نیز خواهد داشت.
Printable View
حتي تصورش آزارم ميدهنقل قول:
بازی بخش مولتی پلیر نیز خواهد داشت.
بازی رو نابود کردن :31:نقل قول:
شماره یکش حال و هوای خاصی داشت شماره 2 بدک نبود شمار 3 :2:
نقل قول:
حتي تصورش آزارم ميده
چرا؟!نقل قول:
بازی رو نابود کردن
الان دیگه حتی بازی های اکشن ماجرایی هم بخش آنلاین دارن مثل Uncharted 2 یا AC:B
حتی یه بازی اکشن ماجرایی که به صورت open world هستش مثل RDR هم این بخش رو به شکل خیلی خوبی داره
دیگه برای یه بازی شوتر سوم شخص مثل مکس پین که همچین چیزی عجیب و بد نیست
من به عنوان یه کسی که به این بخش علاقه زیادی نداره میگم که اگه بخش آنلاین خوبی برای بازی بذارن صدمه ای که به بازی نمی زنه هیچ حتی کیفیت اونو هم بالاتر می بره. بعد چون برای اولین بار این بخش رو برای این بازی می خوان بذارن هم دلیل نمیشه بد بشه. AC:B هم بخش آنلاینش برای اولین بار در این سری بودش ولی به اعتقاد خیلی ها این بخش اون شاهکار به تمام معنا بود....
منطور کل بازی بود نه بخش انلاین داستان شخصیت و کلش نابود شده:13:نقل قول:
منطور کل بازی بود نه بخش انلاین داستان شخصیت و کلش نابود شده:13:نقل قول:
مد شده بازی هایی که سری هستن و نسخه ی جدیدی از بازی های قبلی هستن ، همه می گن این نسخه اش =>> :2:
:دی :39:
نه بابا چیزی نمیشه ! وقتی Ninja Gaiden 3 قراره آنلاین قوی داشته باشه , واس مکس که خیالی نیست :دی
به به اینجا پیشگو هم داریم :20:نقل قول:
منطور کل بازی بود نه بخش انلاین داستان شخصیت و کلش نابود شده
یکی از آهنگ های مکس رو داشتم گفتم براتون آپ کنم شاید خاطره ای زنده کنین و دست از حاشیه پردازی و قضاوت بازی که هنوز نیومده بردارید:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هیلتر بود اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه مكس پين چيشو آنلاين كنن اههههههه گند زدن تو بازي.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بادش بخر دوراني داشتيم با مكس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بخش تکنفره رو بازی کن لذتت رو ببر :46:نقل قول:
ديگه مكس پين چيشو آنلاين كنن اههههههه گند زدن تو بازي.. بادش بخر دوراني داشتيم با مكس