پرشین بوی جان ممنون بابت تم.با اجازه توی سایت دیگه ازش استفاده میکنم.
Printable View
پرشین بوی جان ممنون بابت تم.با اجازه توی سایت دیگه ازش استفاده میکنم.
نقل قول:
خواهش میکنم حامد جان. اشکالی نداره گذاشتم اینجا همه استفاده کنند.
من خودم همین تم رو روی پی1 دارم استفاده میکنم واقعا خوشکل و شیکه.
پرشین بوی عزیز من چون روزانه اس ام اس زیاد میفرستم برام صفحه لمسی خیلی خوبه مخصوصا با صفحه کلید مجازی اش . زمانی که دبلیو 950 داشتم خیلی راحت بودم.
فقط ازت یه سوال داشتم اینکه میگن قابلیت شناسایی دست خط یعنی اینکه با قلم خودمون بنویسم این درست.
یه سوال دارم اینه که با هر زبونی میتونیم بنویسیم اونوقت چطور تعداد حروف برای اس ام اس رو میتونه حساب بکنه ؟ یا به صورت یه عکس اس ام اس میکنه .
________
نقل قول:
ممنون از جواب سريعت.
من اون يوزر پسورد VPN دانشگاه رو دارم و با لپتاپ به اون وصل ميشم. ولي با گوشي نميتونم VPN بسازم.(همونطور كه گفتم access point رو راحت پيدا ميكنه)
اين لينكو ببين. فقط من اين مشكلو ندارم:
من كه ديگه خسته شدم ،لطفا يه سرچي كن شايد چيزي فهميدي.کد:http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=54220
جلوی بانکها هم جای خوبی برای استفاده از وایرلس هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این تم به w950 میخوره؟نقل قول:
بعد از آپدیت گوشی سرعتش حدود 10 درصد بیشتر شده
مصرف باتری فوق العادع بهتر شد قبلش خیلی زود تموم می شد 1 روز و نیم الا فکر کنم 3 روز کار بده
دوربینش 1 قبلا 1 بار هنگ کردالان دیگه نکرده
هندزفری بلوتوثم هنگ می کرد الان نمی کنه
قاعدتا باید کار کنه.هر دو UIQ3 هستن و با یک رزلوشن.نقل قول:
میگم این تم به w950 میخوره؟
مگه بانكها وايرلس دارن؟همشون؟نقل قول:
نمیدونم همشون دارن یا نه ولی مطمئن هستم که بعضی دارن.یکی از دوستام استفاده میکنه(نه همیشه ها)نقل قول:
مگه بانكها وايرلس دارن؟همشون؟