دوستان من مودم edge خریدم ( مشکی - venuse ) به قیمت 75000 تومان . . . اصلا سرعت نداره ولی تو سایت زده بود معادل adsl128 اما یک سایت که میخواد باز کنه 7 دقیقه طول میکشه . . . گلستان هستم
باید چیکار کنم ؟
Printable View
دوستان من مودم edge خریدم ( مشکی - venuse ) به قیمت 75000 تومان . . . اصلا سرعت نداره ولی تو سایت زده بود معادل adsl128 اما یک سایت که میخواد باز کنه 7 دقیقه طول میکشه . . . گلستان هستم
باید چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
به مودم فکر نکنم ربطی داشته باشه!
کلا چند روزه سرعت نت اومده پایین
چند روز دیگه تست کن اگر خوب نشد ببر به فروشنده نشون بده که این جوریه
در ضمن جاهای مختلف هم امتحانش کن
اگه همراه اول استفاده میکنی که سرعتش در همین حده ولی اگه ایرانسل داری سرعت بستگی به منطقه شما داره سرعت رو بایه گوشی Edge امتحان کن ببین بازم همینطوره!!نقل قول:
ممنونم آقا فرهاد پس من الان چیکار کنم از اینترنت همراه اول استفاده کنم ؟
چجوری باید اونو فعال کنم ؟ سرعتش چجورییه ؟
لطفا لینک دیگه ندین ؟
قربونت
با ایرانسل هم امتحان کردم بازم سرعت نداره . . . گرگان هستم . . . جایی شنیدم ( مهندس کامپیوتر ) میگفت باید تنظیمات ویندوزت رو کاری کنی تا سرعت به 128 واقعی برسهنقل قول:
من الان چه کنم ؟
یا باید از همراه اول استفاده کنید یا از طرح های ضرب در 3 ایرانسل.نقل قول:
سرعت همراه اول زیاد تعریف نداره اگه میخوای استفاده کنی اول ببین توی منطقه Edge داره یا نه بعدش قبل از فعال کردن بسته یه تست کوچیک بزن ببین اگه سرعتش خوب بود استفاده کن.
ممنونم از شما میشه بفرمایید که طرح ضرب در 3 چجوریه ؟
سیمکارت رو از توی مودم در بیار بذار داخل یه گوشی تست کن ببین بازم سرعت کمه یا نه تا مطمئن بشی مشکل از مودم نیستنقل قول:
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
برای کسی که با وجود غیر فعال شدن بسته ها بخواد از ایرنسل استفاده کنه شاید این طرح خوب باشه!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا سرعت رو تو گوشی تست کنم ؟نقل قول:
سیمکارت رو از توی مودم در بیار بذار داخل یه گوشی تست کن ببین بازم سرعت کمه یا نه تا مطمئن بشی مشکل از مودم نیست
ممنونم میشم بفرمایید همرا اولو چجوری فعال کنم خواهشا