بعد از دو ماه خوب بودن gprs ، دوباره داره میره رو اعصاب . دوستانی که از این سرویس استفاده می کنید ، وضعیت شما هم همین طوره ؟
Printable View
بعد از دو ماه خوب بودن gprs ، دوباره داره میره رو اعصاب . دوستانی که از این سرویس استفاده می کنید ، وضعیت شما هم همین طوره ؟
آره سرعتش خیلی کم شده دیگه نمیشه به رایانه وصلش کرد آخه سرعتش افتضاحه. انشالله سوگواره زمستانی ایرانسل،حجمش رو باز کم میکنن دوباره میگن برای بالا بردن کیفیت!!!نقل قول:
وقتی ایرانسل میبینه فروش gprs خوبه معلومه که این کارا میکنه : سرعت میاره پایین - محدودیت حجم میذاره
اما باید هیچکس حتی کیلوبایتی از اینترنت ایرانسل استفاده نکنه تا حساب کار بیاد دستشون که فکر کنم محاله اینطور بشه
سلام دوستان
جالبه که ایرانسل انقدر تبلیغ و فلان کرد و همایش و ... گذاشت اونم تو همه سایتها پوشش داده شود که امکانات جدید ایرانسل و فلان و بهمان ولی تو این همایشها اصلا از اینترنت و جی پی آر اس سخنی و کلامی گفته نشود. فقط چیزایه چرت و پرت که اگه اینترنت داشته باشی هیچکدوم به دردت نمیخوره.
الانم فکر کنم همراه اول و ایرانسل با هم رقابت معکوس گذاشتن یعنی اینکه کدوم میتونه با کمترین اینترنتی که میده میتونه بیشترین پول رودر بیاره. یعنی امکانات کمتر بدن پول بیشتر در بیارن
واقعا خیلی جالبه
با تشکر از دوستمون بابت معرفی این سایتنقل قول:
این نتایج تست سرعت اینترنت ایرانسل من با استفاده از سایت متما بود.
شما هم نتایج تست سرعتتون رو بذارید.
من تو منطقه شمالغرب هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
در مورد نتایجه بالا جالبه که سرعته آپلود دو برابره سرعته دانلوده (از دو برابرم بیشتر)
و این نکته رو بگم که البته سرعت ثابت نیست و تو ساعتهای مختلف روز تغییر میکنه
چرا دیگه نمیشه بسته GPRS فعال کرد؟
یه نفر سوال کنه از پشتیبانی...!
تایید میشه !!!!!نقل قول:
با سلام
من هم همین سوال رو دارم :
چرا دیگه نمیشه بسته GPRS فعال کرد؟
در ضمن قبلا یه ماه رو فعال میکردم تا دو ماه فرصت میداد ولی بعدا نداد ایا روش خاصی داره دوباره اون جوری بشه ؟
ولی امروز اصلا دیگه بسته نمیده دیگه؟
بسته ها به علت یه سری تغییرات احتمالا تا اول دیماه همزمان با شروع جشنواره زمستان ارائه نمیشن و احتمال داره در جشنواره زمستان بسته ها دوباره به صورت نا محدود ارائه بشن!نقل قول:
به علت اینکه اپراتور سوم از اواخر این ماه فعالیتشو شروع میکنه... ایرانسل به فکر افتاده با محدودیت حجمی رو بیشتر کنه (که این محاله) .. یا پهنای باند اینترنتشو بیشتر بکنه و اکانت های نامحدود ارائه بکنه... در غیر این صورت به هیچ عنوان نمیتونه با اپراتور سوم رقابتی داشته باشه...نقل قول:
در پناه حق باشید