پوشش منطقطون gprs یا edge ؟نقل قول:
Printable View
پوشش منطقطون gprs یا edge ؟نقل قول:
نقل قول:
اگه ويروس نباشه بايد دي ان اس رو چك كني
ببين دي ان اس كار ميكنه يا نه. اگه نبود خودت براش دي ان اس بذار
4.2.2.2
4.2.2.4
دوستان من خودم یه چیزو تجربه کردم همون طور که میدونین در این نوع ایترنت (EDGE) بدون چیز پی ان خیلی سرعت نوسان داره و اصلا نمیشه ازش استفاده کرد ولی در GPRS اینطور نیست بدون چیز پی ان هم به راحتی میشه وبگردی کرد با این که سرعت کمه ولی اصلا نوسان نداره!
ولی در کل به همه ی بچه توصیه میکنم سمت این اینترنتا نرید که فایده نداره!:31:
دوستان میشه انواع سیم کارت دانگل های موجود در بازار همراه با قیمتشون رو معرفی کنید.
آقا يه مشكل پيش اومده.
من هر كاري ميكنم با آي پي 10.3 و 10.7 و 10.4 وصل ميشم و متأسفانه با اين آي پي هم وي پي ان وصل نميشه.
براي شما هم همينجوريه ؟
والا روزی که این تاپیکو زدم اصلا فکر نمیکردم یک رشد بالقوه ای در این حد داشته باشه
به هرجهت
جهت استفاده ازا ین نوع اینترنت بهترین وسیله شناخته شده موبایلهای اندرویدی و مرورگر UCweb میباشد.
کسی کار داشت همینجا بنویسه شاید گذری داشتیم و خوندیم :)
ارادت کینگ پدر@
نقل قول:
چیز پی ان های جدید اومده که ، حرف نداره . از نظر سرعت عالیه . قیمتشم فرقی نمیکنه . از اونا استفاده کن .
قربونت دادا . دست گلت درد نکنه . :10::11:نقل قول:
دوستان من یه دونه از این فلش ها رو خریدم اما نمیدونم این سیم کارت رو باید کجا وارد کنم.فقط یه جا هست که نوشته micro sd.اونم اندازش جوری نیست که بشه سیم کارت واردش کرد....
داد مطمئنی که به جای مودم اج رم ریدر نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:31::31:نقل قول:
ای ملت !
روزی که این سرویسو معرفی کردم ایرانسل اتیش به مالش زده بود
الان دو ماهی میشه خودمم از این سرویس استفاده میکنم
دیگه کیفیتش مثل سابق خوب نیست.
راه حل:
اگه هدفتون از وبگردی مثل من اخرین اخبار و دیدن فک فامیلاست یک گوشی اندروید سامسونگ مثل فیت و جیو بخرین و با این مرورگر یو سی حال کنین
اگه نه برید سمت وایمکس که شدیدا توصیه میشه مخصوصا مبین نت با اون مودم کوچولوش.
اینترنت سیمکارت دیگه ارزش خریدن نداره
البته من برای کسی تعیین تکلیف نمیکنم ولی از روی تجربه میگم دیگه این سرویس به عنوان مودم برای کامپیوتر به درد نمیخوره
یک زمانی بود عشق این کارا رو داشتم هر روز یه روش جدید بهتون معرفی میکردم ولی الان واقعا هیچی مشخص نیست.
چاکس همگی کینگ.