نه فابریکش ایراد نداشت.الآن هم عمده مشکلش با ایرانسل هست.جالبه وقتی همراه اول میزاری بعد ایرانسل میزاری تا چند ساعت میتونی sms بفرستی :13:نقل قول:
Printable View
نه فابریکش ایراد نداشت.الآن هم عمده مشکلش با ایرانسل هست.جالبه وقتی همراه اول میزاری بعد ایرانسل میزاری تا چند ساعت میتونی sms بفرستی :13:نقل قول:
من 1ماه قبل update کردم با فریم خاورمیانه ولی کیفیت دوربینم تار شد وقتی رو منوی فارسی بود زنگ میخورد ری استارت میشد.ولی الان با فریم Generic world2 update کردم.این فریم مال تاریخ 2008.1.15 سونی اریکسون میباشد.زبان فارسی هم دانلود کردم وعالی شد.دوربینم دیگه مشکلی نداره.بیشنهاد میکنم دوستانی که مشکل دارند با فریم world2 updateکنن.:31::10:
lمن توصیه میکنم که ریسک نکنی.خیلی تفاوت قیمت نداره.نقل قول:
قبل توجه p1 داران :
1-به نظره شما عزیزان اگه از ژاپن بیارم مشکلی با سیستم ایران پیدا می کنه ؟
2- چطوری می شه رجیستر کرد یه کم توضیح بدید؟
3- قابلیت پخش سیستم شبکه های تلویزیون رو داره (که تازگی راه اندازی شد)؟
متشکر
یعنی شما قبلش مشکلی نداشتی؟با فریمور جدید این مشکل رو پیدا کردی؟نقل قول:
سلام عزیزم
نه من هفته پیش آپدیت کردم.
نمیدونم.فعلا با همراه اول سر میکنم.
شما مشکل انتن دهی داشتی؟نقل قول:
من 1ماه قبل update کردم با فریم خاورمیانه ولی کیفیت دوربینم تار شد وقتی رو منوی فارسی بود زنگ میخورد ری استارت میشد.ولی الان با فریم Generic world2 update کردم.این فریم مال تاریخ 2008.1.15 سونی اریکسون میباشد.زبان فارسی هم دانلود کردم وعالی شد.دوربینم دیگه مشکلی نداره.بیشنهاد میکنم دوستانی که مشکل دارند با فریم world2 updateکنن
در ضمن من تا به حال آپدیت نکردم.
این قسمت Generic world2 رو میشه موقع آپدیت انتخاب کرد؟
گوشی خودتون زبان فارسی داشت؟از همون ابتدا رو میگم.
فریمور گوشی من این هست.
دوستانی که مشکل دارن ببینن واسه اونها هم همین ورژن هست؟
cxc 162037 r9j005
cxc 162143 r1d
cxc 162108 r6f41
cda 162022/9 r6f38
من امروز از یک تعمیرات موبایل در مورد مشکل گوشی پرسیدم .گفت 12000 میگیرم و برات درستش میکنم.
من گفتم میشه بگید چیکارش میکنید.
گفت فلش و یک کار دیگه که اون رو نگفت.
گفت شما برو آپدیت کن اگر درست نشد بیار.
حالا ببینم چی میشه.آخه امروز که توی جاهای مختلف شهر بوذم متوجه شدم که خیلی از جاهای مهم شهر مشکل انتن رو دارم.واسه همین باید درستش کنم.
آقا كسي نيست جواب اين دوست خوبمون رو بده.نقل قول:
من بلد نيستم وگرنه جوابشون رو مي دادم.
من هیچ مشکلی نداشم.نقل قول:
مال من هم دقیقا مثل شماست!!!!!نقل قول:
همونطور که پست محمد رو میبینید گفته که با WG2 مشکلی نداره. به احتمال زیاد هم اون طرف که میخواد 12000نقل قول:
تومن از شما بگیره همین کار رو میکنه. یعنی اگر گوشی شما WG 2 باشه که فقط آپدیتش میکنه و تموم.
اما اگر نباشه انوقت CDA گوشی شما رو که نسخه خاورمیانه است رو تبدیل به WG 2 میکنه و بعد از تبدیل آپدیت
میکنه.
برای اینکه بفهمید CDA گوشی شما مربوط به کدام منطقه میشه به سایت زیر برید و مشخصاتی رو که نوشتید
چک بکنید.
بعد از چک کردن متوجه میشید که شماره R6F38 مربوط به نسخه های Middle East میشه. یعنی CDA گوشیکد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
شما Middle East است و برای تبدیلش به World Generic 2 باید از XS++ استفاده کنید و همچنین از کسانی
که تا بحال این کار را کردند کمک بگیرید. چون اگر از گوشی تون بک آپ نگیرید کار خطرناکی کردید و بعد از
ایجاد شدن هر مشکلی دیگه کاری نمیتونید بکنید.
پس از کسانی که تا بحال با XS++ کار کردند بپرسید که CDA گوشی رو چطوری میشه عوض کرد. البته من به
انگلیسی شو خوندم اما وقت ترجمه آن را ندارم. اگر انگلیسی تون خوب هست میتونید به سایت زیر مراجعه
بکنید.
موفق باشید. :11:کد:http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=159121
نقل قول:
میخواستم بپرسم که شما با ++XS سی دی ای گوشیتو تغییر دادی ؟
مشکلی نداشتی بعد اون ؟؟ منم میخوام CDA گوشیمو به WG2 تغییر بدم . اما راستش جرات نمی کنم . آخه تو شهر ما گمون نمی کنم افراد زیادی باشن که بتونن از پس تعمیرات این گوشی بر بیان .
من همه چیز رو برای این کار دارم . خیلی وقته میخوام تغیر CDA بدم و آپدیت کنم اما با خبرایی که میشنوم راستش عقب می کشم . یه خورده با حرفایی که میشنوم دست و دلم میلرزه . .میخواستم ببینم شما مشکلی نداشتی با گوشیت بعد تغییر CDA و آپدیت ؟؟؟
راستی بعد آپدیت زبان فارسی رو نصب کردی مشکلی پیش نیومد ؟
تشخیص دستخط فارسی هم داره ؟؟؟
آخه من شنیدم فقط با خاور میانه این امکانات رو داره .
با اس ام اسا مشکلی نداری ؟ تو خوندن و نوشتن فارسی ؟
به نظرت منم این کار رو بکنم . یا فعلا صبر کنم . ؟
آخه خداییش گوشی ای ندیدم تابحال مثل این گوشی آنتن بده . تو کوه و دره و 20000 فرسنگ زیر دریا هم آنتن میده :20::31: . روز 13 بدر جایی بودیم که همه ی گوشیها از هر نوعی که بخوای تعطیل شده بودن و فقط مال من آنتن میداد . حیفم میاد حتی احتمال به هم خوردن این وضع رو با آپدیت بوجود بیارم .
قيمت :385000 تومان - گارانتي 18 ماهه خدمات ارس 405000 تومان- گارانتی کامتل
DigiKala.Com
ممنون zhina جان از راهنمایی که کردی.من هم سوالات دوستمون tarrega رو دارم.
راستش من هم ترجیح میدم اول راههای کم ریسک رو امتحان کنم و در اخر دست به همچین کارهایی بزنم.من هنوز 2 هفته نشده این گوشی خریدم.اون هم بعد از مدتها.
یه سوال هم من داشتم اونم اینه که دوستانی که جدیدا آپدیت کردن با همون CDA خاورمیانه, مشکلی دارن یا نه؟
آخه اگر کار فریمور جدید رفع نواقص ورژنهای قبلی باشه قاعدتا باید این مشکل بدون دست کاری CDA برطرف بشه.
یه سوال دیگه هم اینکه این برنامه ++XS رو از کجا میتونم گیر بیارم.و به جز کابل به چیزه دیگه ای نیاز هست؟مثلا باکس نمیخواد؟
Please
اين 2 تا مشکله من رو حل کنيد،
1 - برنامه ( My Phone Explorer ) گوشی رو کامل ميخونه جز Phone Contacts ، البته SIM Contact رو ميخونه ولی Phone Contact نميخونه.
با pc suite از Phone Contact ، کامل Backup گرفتم و Restore کردم کار ميکنه
ولی با My Phone Explorer نميشه.
2- من گوشی رو Update کردم و فارسی رو هم روش نصب کردم .
تويه گوشی هايه ديگه Sony Ericsson يه گزينه هست به نام Input Language که مثلا زبان گوشی به انگليسی هست هر وقت خواستين يه SMS به فارسی بزنين ميتونين اينجا Input Language رو عوض کنين و SMS فارسی بزنين.
ولی من هر چی گشتم چنين Menu تويه P1 پيدا نکردم .
اگر هم بخواين زبان گوشی رو بزاريم رو فارسی ، پس تقريباً 2 دقيقه بايد صبر کنين تا گوشیReset بشه Sms بفرستيم، دوباره زبان گوشی رو بزاريم رو انگليسی ، دوباره بايد 2 دقيقه صبر کنيم ، کلا 4 5 دقيقه وقت رو ميگيره واسه يه SMS فارسی.
ممنون ميشم کمکم کنيد
نقل قول:
ممنون دوست عزیز . ولی این سری جدیدها ظاهرا خیلی مشکل دارن !! چی کار باید کرد ؟ بگیریم یا نگیریم؟
سری قبلیش هم چینی بوده؟
یه راهنمایی :
به نظر دوستان چون در پک ژاپن Gps هم داره برم از اونجا بگیرم یا اینکه از همینجا بگیرم بدون راه یاب؟
آقا یکی راجع به رجیستر کردن گوشی ها توضیح بده ؟
اصلا یعنی چی ؟
باید کجا رفت و گوشی رو رجیستر کرد ؟
چرا باید رجیستر کرد؟
در کل 2 نوع از این گوشی وجود داره.یکی چینی یکی no nameنقل قول:
ممنون دوست عزیز . ولی این سری جدیدها ظاهرا خیلی مشکل دارن !! چی کار باید کرد ؟ بگیریم یا نگیریم؟
سری قبلیش هم چینی بوده؟
من خودم مثلا چین رو گرفتم که مشکل داره.کسی ندیدم از اون no name ها ناراضی باشه.شانس ما بوده دیگه.
خبری از رجیستری نیست.فقط بعضی از گوشی ها توی شبکه نیستن که موقع خرید میتونید با سیم کارت همراه اول چکش کنید.نقل قول:
آقا یکی راجع به رجیستر کردن گوشی ها توضیح بده ؟
اصلا یعنی چی ؟
باید کجا رفت و گوشی رو رجیستر کرد ؟
چرا باید رجیستر کرد؟
دوست عزیز حامد هم که تازه گرفته گوشیش از این جدیدا نیست از اون قدیمی ها که لیبل چین داره که متاسفانه برای گوشیش مشکل آنتن دهی پیش اومده ولی دوستانی که از این جدیدا گرفتن ( لیبل چین نداره ) هیچ مشکلی ندارن مثل دوستمون tarregaنقل قول:
بابا یکی بگه که از کدوم نوع گوشی ها بگیریم چینی یا بدون نام ؟
سریع بگین میخوام فردا بخرم؟
سلام.نقل قول:
من نروژ زندگی میکنم و CDA گوشی من هم نروژی هست. تا حالا هم فقط 1 دونه آپدیت واسه سری نروژی
اومده که اونم در تاریخ 31.08.2007 بود. همون 1 دفعه رو هم آپدیت کردم.
تا حالا هم من گوشیم خوب کار میکنه. کلا از همه چیزیش راضی هستم. زبان فارسی رو تو خودش داره اما
فارسی نمیتونم بنویسم. فقط فارسی رو میتونم بخونم و همینم برای من کافیه. به همین دلیل من هیچ وقت
سی دی ای گوشی خودم رو عوض نکردم. البته یک دفعه خواستم امتحان بکنم تا بتونم کیبورد فارسی داشته
باشم اما بعد که شنیدم برای کیبورد فارسی داشتن کلا باید زبان گوشی رو هم بر روی فارسی گذاشت
پشیمون شدم.
چون اینجا نروژی و انگلیسی 99 درصد نیاز روزمره من از یک گوشیه و فارسی فقط 1 درصد اون رو تشکیل میده.
اون یک درصد هم فقط اقوام و دوستانی هستند که در ایران زندگی میکنند و اس ام اس فارسی خوندن براشون
راحت از اسم ام اس فارسی خوندن با کلمات لاتین هست. الان هم که خوشبختانه برای سری
یو آی کیو کیبورد فارسی اومده و میشه نیاز فارسی نوشتن رو بدون نصب پک فارسی برطرف
کرد. اما من هنوز نصب نکردم چون نیاز به ساین کردن داره و وقتشو نداشتم.
برای نصب پک فارسی بر روی گوشی هم به این صورت هست که تا همین الان در سایت سونی اریکسون 4 نوع
پک زبان برای گوشی پی1 قرار داره. از بین این 4 تا پک فقط یکی از اونها دارای زبان فارسیه و اونم پک زیر هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Organizer v گوشی هایی که این پک ها بر روش نصب میشند در آخر هر پک نوشته شده. اون گوشی هایی که
پک زبان فارسی بر روشون نصب میشه باید دارای همان فریمور و شماره ای باشند که در بالا با فلش قرمز
مشخص کردم.
شماره R6F41 همراه با شماره CXC که پک فارسی بر روش نصب میشه مربوط میشه به نسخه گوشی های زیر..
Middle East
France
UK یا همان انگلیس
پس تا اینجا متوجه میشیم که فقط بر روی گوشی هایی که نسخه های بالا باشند میشه پک فارسی رو نصب کرد
یعنی هیچ کدام از نسخه های World Generic 1و WG 2 و WG 3 و یا نسخه هایی که مربوط به Hong Kong و یا
عربستان و کشورهای دیگه میشند نمیشه پک فارسی رو نصب کرد.
موفق باشید :11:
نقل قول:
فکر کنم در جوابم به tarrega بتونید بعضی از جواب سوالات خودتون رو پیدا بکنید.
اما برای دانلود آخرین نسخه ++XS که نسخه 3.1 است اول باید تمامی دانلود منیجر هایی رو که اتوماتیک با زدن لینک
دانلود در مرورگر فعال میشوند رو غیر فعال کنند مانند دانلود منیجر های IDM,FlashGet,IDA و غیره ... بعد لینک زیر را
در مرورگر خودتون ترجیحا Opera و یا Firefox وارد بکنید و اینتر را بزنید تا شروع به دانلود بکنه.
اگر دانلود منیجری به غیر از دانلود منیجر خود مرورگر اینترنتی فعال بشه فایل دانلود نمیشه.
اگر توسط لینک بالا که لینک اصلی هست موفق به دانلود نشدید میتونید از لینک پایین استفاده کنید.کد:http://www.se-nse.net/gbrooks3/XS++/download.php
حجمش هم 8.83 مگابایت هست.کد:http://rapidshare.com/files/69879642/XS__.rar
برای کار باهاش هم فقط کابل اتصال گوشی به کامپیوتر لازمه و همچنین برنامه PC Suite .
من موافق نيستم حامد جان چون من چين دارم و خيليم از گوشيم راضيم ! و CDA گوشيم ماله Norway هست:10:نقل قول:
در ضمن کیبورد فارسی هم داره مال من
عزیز جان همونطور که متوجه شدی با++xs میتونی این کار را بکنی و فریم worlld2 را انتخاب کن:11:نقل قول:
سلام.ببخشید نخواستم کل گوشی ها رو مشکل دار معرفی کنم.فقط منظورم این بود که مال خود من چین هست ولی مشکل داره و خواستم بگم که به صرف اینکه چین هست نمیشه گفت 100 درصد بدون مشکله.نقل قول:
من موافق نيستم حامد جان چون من چين دارم و خيليم از گوشيم راضيم ! و CDA گوشيم ماله Norway هست
محمد جان یه آموزش برامون نمیگذاری؟آخه چون ما انجام ندادیم یه مقدار برامون سخته.ممنون.نقل قول:
عزیز جان همونطور که متوجه شدی با++xs میتونی این کار را بکنی و فریم worlld2 را انتخاب کن
zhinaجان باز ممنون.خدا عمرت بده.خیلی لطف کردی.
سلام دوست مننقل قول:
از جواب کاملت خیلی ممنونم . اما من پک زبان فارسی مربوط به world generic 2 رو دارم . نمیدونم اگه اینطوری که شما میگید یعنی نباید به این CDA تغییر بدم گوشیمو ؟؟؟ تو همون لیستی که شما دادی آخریش رو میگم . آخه مال WG2 هم دقیقا همون مشخصات رو داره . همونطوری که دیدید اکثر بچه هایی که به ME تغییر CDA دادن مشکل داشتن از قبیل ریست شدن گوشی موقع زنگ خوردن و افت کیفیت دوربین و ... برای همین از این کار منصرف شدم . چون تغییر CDA کافی نیست و باید گوشی رو آپدیت کنم تا تغییرات ایجاد بشه . و آخرین فیرم ویر ME مشکلات زیادی داره . اما من همونطور که گفتم پک زبان فارسی WG2 رو دانلود کردم و دارم .
حالا حرف من اینه . این پک فارسی که روی WG2 نصب میشه فقط برای خوندن زبان فارسیه یا اینکه همه چیزشو فارسی میکنه ؟ کیبورد فارسی داره ؟ تشخیص دستخط فارسی هم داره ؟؟؟ یا فقط برای نسخه ME این امکانات وجود داره ؟
یه سوال دیگه هم داشتم . بعد از آپدیت قاعدتا تموم شماره ها ی گوشیم پاک میشه . من یه بک آپ از همه چیز گوشیم دارم . میخواستم ببینم با برگردوندن این بک آپ مشکلی برای گوشی آپدیت شده پیش نمیاد ؟؟؟ چون مشخصات سیستم عامل و CDA تغییر میکنه . گفتم شاید مشکلی پیش بیاد . اصلا حوصله ی ریختن 110 تا شماره تلفن روی سیمکارت رو ندارم . چون برای درست کردن این دفترچه تلفنم خیلی زحکت کشیدم . اونطوری همه ی شماره های مختلف مربوط به یک نفر جدا از هم میشه .
کسانی که دو دل موندن بگیرن یا نه می گم بگیرین که پشیمون نمیشید من که واقعا حال می کنم از همه نظر توپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عکس رو ببنید باور کنید دادشم k810 داره از او بهتره
میشه نسخه فریمورتون رو بگذارید؟
سلام. حق با شما بود تمام نسخه هایی که فریم ور گوشی شون اون مشخصات آخرین پک زبان رو داشته باشهنقل قول:
هم میشه پک فارسی رو روش نصب کرد. من هر 4 تا پک رو اول چک کردم اما متوجه کلمه پرشین در پک چهارم
نشدم و اینجا این مطلب رو تصحیح میکنم.
زمانی که شما پک فارسی رو نصب میکنید تشخیص دست خط فارسی هم داره. تمام منوها به صورت فارسی در
میاد و شما توسط کیبورد مجازی میتونید فارسی نیز تایپ کنید. اما برای فارسی خوندن نیازی به نصب پک فارسی
نیست.
تمام گوشی های پی 1 چه آپدیت بشند و چه آپدیت نشده باشند فارسی رو کامل و بدون هیچ مشکلی میخونند.
من تا بحال پک فارسی رو نصب نکردم و فریمور گوشیم هم نروژی هست اما فارسی رو چه در اس ام اس و چه در
صفحات وب بخوبی نشون میده.
در ضمن کسی که پک فارسی رو نصب بکنه برای تایپ فارسی باید حتما زبان گوشی رو اول بر روی فارسی قرار
بده و بعد که گوشی رستارت شد و اومد بالا و همه منوها فارسی شدند اونوقته که میتونه فارسی بنویسه.
اما اگر زبان گوشی انگلیسی باشه فقط میتونه بصورت لاتین تایپ کنه و زبان فارسی رو حتی با داشتن پک نصب
شده اون بر روی گوشی نخواهد داشت مگر اینکه از کیبوردها و برنامه های دیگه ای که برای یو آی کیو وجود دارند
استفاده بکنه.
پک فارسی نسخه های ME و UK , France, World Generic1, World Generic 2, World Generic3, Germany,
Indonesia, Singapore Latin, Bosnia and Herzegovina فرقی از لحاظ محتوا با همدیگه ندارند.
پس از نظر من اگر سی دی ای گوشی شما World Generic2 هست و مشکلی باهاش ندارید بهش دست نزنید
چون یکی از بهترین CDA ها رو گوشی شما داره. همه دلشون میخواد گوشی شون World Generic باشه چون
آپدیت های سریعتری برای این نسخه ها از طرف سونی اریکسون ارائه میشه.
اما در مورد بک آپ گرفتن از لیست شماره های گوشی تون همراه با تمام مشخصاتی که برای هر کدام ثبت کردید
بهتره که با خود گوشی شماره ها رو بر روی مموری کارت ذخیره کنید. با این کار یک بک آپ کامل از تمام شماره ها
با مشخصاتشون بر روی مموری کارت ذخیره میشه و هر وقت که آپدیت کردید و با گوشی بلایی سرش اومد میتونید
دوباره همه شون رو در عرض چند ثانیه به گوشی برگردونید.
البته برای بک آپ گرفتن از لیست شماره تلفن ها میتونید از برنامه PC Suite هم استفاده کنید اما به نظر من از طریق
خود گوشی هم ساده تره و هم همیشه قابل دسترسیه و هر جا که خواستید میتونید یک کپی رو به همراه خودتون
داشته باشید.
برای بک آپ گرفتن از طریق خود گوشی کارهای زیر رو باید انجام بدید.
اول لیست شماره تلفن هاتون رو باز میکنید و More رو میزنید.
بعد به قسمت هایی که در عکس زیر مشخص کردیدم میرید و اونها رو انتخاب میکنید و در نهایت هم مسیر ذخیره
شدن بک آپ رو اگر ازتون پرسید بر روی مموری کارت قرار بدید. اگر هم نپرسید خودش اتوماتیک بر روی مموری
کارت ذخیره میکنه.
همانطور که در عکس بالا میبینید شما هم قسمت بک آپ دارید و هم Restore یعنی بازگردانی لیست شماره تلفن ها.
پس یعنی اگر روزی خواستید دوباره تمامی شماره تلفن هاتون رو با تمام مشخصات برگردونید باز همین مراحل رو طی
میکنید اما این دفعه به جای بک آپ Restore رو میزنید.
مسیر ذخیره شدن کپی گرفته شده از لیست شماره تلفن ها در مسیر زیر بر روی مموری کارت قرار داره.
موفق باشید.
لطفا راجع به طرز استفاده و کار با wlan را توضیح میدید؟
آیا می شه به اینترنت کامپیتر خانه وصل شد ؟چگونه؟
سلام من می خواستم p1 بگیرم اما با دیدن بعضی از این مشکل ها تا حدودی دو دل شدم به نظرتون p1 بگیرم یا منتظرg900 بشم تا بیاد
بهت پیشنهاد میکنم با pc suite بک آپ نگیری.من گرفتم بعد از آپدیت restore نمیکنه!!!!نقل قول:
این آسیبی به گوشی نمیزنه؟نقل قول:
شنیدم IMEI گوشی رو عوض میکنه!!!!!!
یعنی اگر این کارو بکنیم مشکل حل میشه؟
دوستان سلام ما هم بالاخره p1i را خریدیم با گارانتی کامتل 390000 امیدوارم همه دوستانی که دوستدار p1 هستند زودتر بخرند.
آقا مبارکه خوب خریدی . انتخاب خوبی کردی . cda رو بگو؟نقل قول:
saeid جان با ++xs فقط فریم را انتخاب میکنیم ولی برای کار با ++xs باید اطلاعات استفاده از اون را داشته باشید وهیچ تغیری در سریال گوشی ایجاد نمیشه.:10:نقل قول:
سلام به دوستان.نقل قول:
لطفا راجع به طرز استفاده و کار با wlan را توضیح میدید؟
آیا می شه به اینترنت کامپیتر خانه وصل شد ؟چگونه؟
آره.اگر میشه توضیح بدید در موردش.میشه 2 تا گوشی Wlan دار رو به هم connect کرد؟
من توی ادارمون اینترنت به صورت بیسیم هست ولی گوشی کانکشنی رو پیدا نمیکنه.
راستی یه سوال در مورد آپدیت گوشی:
الان گوشی های p1 که جدید وارد بازار شدن با CDA خاورمیانه هستن و مشکلی هم با شبکه مخابرات ندارن.
پس دیگه چه نیازی هست که CDA رو به wg2 تغییر بدیم؟
در صورتی که فریمور جدید مشکلی نداشته باشه دیگه فکر نکنم نیازی به تغییر CDA باشه؟درست میگم؟
مبارک باشه! :11:نقل قول:
دوستان سلام ما هم بالاخره p1i را خریدیم با گارانتی کامتل 390000 امیدوارم همه دوستانی که دوستدار p1 هستند زودتر بخرند.
خوب خریدی! از این سری جدیداس یا همون قدیمیا؟
درسته ولی با فریم خاورمیانه زبان فارسی را نمیتونید نصب کنید.با گرون شدن اس ام اس فینگیلیسی هم بهترین راه همینه.چون تمام منو وکیبورد هم فارسی میشه.....:5:نقل قول: