فقط از دسته ی مخصوص 360 پشتیبانی میکنه ولی اصلا نگران نباش یکی از دوستان تاپیکی زده که میشه دسته معمولی رو به دسته ی 360 تبدیل کرد:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فقط از دسته ی مخصوص 360 پشتیبانی میکنه ولی اصلا نگران نباش یکی از دوستان تاپیکی زده که میشه دسته معمولی رو به دسته ی 360 تبدیل کرد:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 گيگ پياده شدم .ملت شما نشيد
با يه تفنك بادي و 3 نفر احمق نفهم تو يه شهر خراب شده 8 ساعت دور خودمون چرخيديم اخر سر زديم يه بنده خدارو ناكار كرديم
البته تو اويل 6 زنده ميشه حالا چطوري خودمم نميدونم
لینکش کار نمی کنهنقل قول:
باع :31:نقل قول:
یفرما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خيلي عالي بهترين بازي تمام عمرم همين بود هر كي بازي نكرده نصف عمرش بر فناست
فقط 8 گيگ ريختم دور
راستش خیلی بازی بدی هم نیست چون کلا" Resident Evil داره به سمت اکشن پیش می ره. از طرفی اگه به این بازی به عنوان یه بازی اکشن و نه نسخه ای از بازی پرافتخار resident evil نگاه کنید خیلی بد نیست...
وقتی این بازی رو شروع کردم یاد Resident Evil Survivor کنسول PS1 افتادم (بهش اویل 4 هم میگن) که دقیقا" یه بازی صرفا" اکشن و نه دارای المانهای سری رزیدنت اویل بود.
با سلام
ببخشید دوستان اسلحه ها ارتقا پیدا نمیکنن؟؟؟؟
اگه میشه چجوری هست ؟؟؟مگنوم نداره توش ؟؟؟
به به
بازی در ۱ کلام: مزخرفی بیش نیست
حیف از اون پولی که بابتش دادم:41:
گرافیک و صحنه های سینماتیکی بازی خوب از آب دراومده ولی گیم پلی بازی واقعا رو مخه.تیراندازیش واقعا مزخرفه.
آقا این قسمتی که 2 تا گزینه داری و انتخاب میکنی . من انتخاب کردم لیون زنده باشه بعد بازی یه قسمت کوتاهی امد و تموم شد . اگه اون گزینه دیگه رو انتخاب میکردم چی میشه ؟ راستی اینی تو این تاپیک بحث میکنید اصلا به RE 1 2 3 ربط داره پاک گیجم کردم احساس میکنم داستان یه چیزه دیگه بوده .