سلام
دوستان هزینه راه اندازی اولیه چقدره؟
و ایا تمام مکانهایی که سیم کارت انتن میده، اینترنتم وجود داره؟
و اگه بخواید با سرعت adsl مقایسه کنید، سرعتش به اندازه 128 می باشد؟
ممنون
Printable View
سلام
دوستان هزینه راه اندازی اولیه چقدره؟
و ایا تمام مکانهایی که سیم کارت انتن میده، اینترنتم وجود داره؟
و اگه بخواید با سرعت adsl مقایسه کنید، سرعتش به اندازه 128 می باشد؟
ممنون
سلامنقل قول:
بستگی به خودت داره که چه مودمی بخری معمولا مودم ها از 50 تومن شروع میشن به بالا تازه شما میتونین از از گوشیتون به عنوان مودم هم استفاده کنین!
بله در همه جا اینترنت وجود داره اما سرعت متغییره سرعتت بستگی به فاصله ی شما تا دکل ایرانسل هم داره:31:
اگه شما با چیز پی ان به اینترنت وصل بشین و از مودم مرغوب و خوب استفاده کنین و فاصلتون به دکل ایرانسل هم نزدیک باشه سرعت بین 200 تا 224 متغیره که به نظر خیلی بهتره! ولی اگه غیر از این شرایط میخواین استفاده کنین توصیه نمیشه
ت.جه داشته باشین که:
1.(چیز پی ان خیلی مهمه در سرعت ادج) 2.(پینگ این نوع اینترنت افتضاحه!)
چرا؟نقل قول:
1.(چیز پی ان خیلی مهمه در سرعت ادج)
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد.
دوستمون گفت كه.نقل قول:
پينگ اين نوع اينترنت بالا هستش و خيلي وقتا به سختي پيج وا ميكنه و سرعت لود صفحات خيلي بالا هستش.
ولي خوب دانلودش تقريباً هميشه خوب و ثابته.
----------
چيز پي ان خيلي سرعتش كاهش پيدا كرده.
وصل نشدنش بهتر از شدنش بود كه. :41:
سلام مجدد
از اونجايي كه پورتهاي pptp و l2tp رو بستن (فقط گاهي به ندرت باز ميشه) حالا يه sسه تا سوال دارم:
اون دسته از دوستاني كه از ويندوز XP استفاده ميكنن و نميتونن از چيز پي ان هاي SSTP استفاده كنن. پس بايد از چه چيز پي انهايي استفاده كنن؟
وفتي از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده ميشه بايد از چيز پي انهاي L2tp استفاده كرد؟ درسته؟ يا نه بايد از pptp يا sstp استفاده كرد؟
وقتي كه پورت l2tp رو بستن پس چطور ميشه با چه چيز پي انهايي از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده كرد؟(بجز استفاده از نرم افزارها)
نبود ؟:13:نقل قول:
دوست عزیز این مودم ها هیچ تنظیمات خاصی ندارن وقتی به pc وصل میکنی باید خودش بشناسه!نقل قول:
من فکر کنم مودم تون اشکال داره! البته این نظر منه!
1- راهی نداره دوست عزیز باید حتما ویندوزشون 7 باشه! البته میتونن از قندشکن استفاده کنن:31: اگه خواستین یه پخ بدین بهتون بدم:8:نقل قول:
2-وقتی از اینترنت موبایل استفاده میکنید فقط نمیتونین از پورت pptp وصل بشین! l2tp و sstp هیچ مشکلی نداره!
3-استفاده از sstp :27: هیچ مشکلی نداره خیالتون راحت
از موقعي كه جلوي وي پي - ان رو گرفتند سرعت كلي بالاتر رفته
با خودم گفتم برم يه وب گردي بكنم و عقده هامو خالي كنم.
بعد ديدم هر جايي كه ميخوام برم رو بستند. من هم اومدم اين مطلب رو بنويسم و برم.
آخه اين هم شد وضع؟!
حالا ما كه ويندوز XP داريم و پورتهاي PPTP رو بستن پس چيكار كنم وقتي نميتونم از چيز پي ان استفاده كنم؟ چيز شكن اولترا سرعتشون خيلي پايينه
من تازه ميخواستم از اينترنت موبايل تو كامپيوترم استفاده كنم. اما حالا كه L2TP رو بستن پس چطور ميشه از چيز پي ان استفاده كنم؟
يكي راهنمايي كنه... خدا از دست اينا