اره ..دقیقا .. پست سمت راست یا RW برای یه بازیکن سرعتی و باتکنیک و کسی که خط دفاع رو دور بزنه خوبه .. مثل بازیکنی مانند cerci که توی این پست عالیه و چپ پا هست ولی مناسب این پسته و البته فک کنم اورالش 77 ولی توی منیجر مود اگر بخرینش از فیورنتیا اگه اشتباه نکنم تا 86 هم فک کنم رشد کنه ...
سیستم 4 - 1 - 2 -1 - 2 در اصل مثله سیستم 4 - 4 - 2 لوزی شکلیه که تیم ملی انگلیس زیاد ازش استفاد میکرد .. این سیستم فوق العاده عالیه ... ولی عیبی که داره اینه که CM نداره .. هر تیمی به نظر من باید توی ترکیبش CM و CDM باشه .. این دو پست حیاتی هستن ...
+
این پست برای بارسا خیلی خوب نیست ... چون ژاوی و اینیستا RM و LM نیستند و این دو پست بیشتر برای بازیکن های کناریه .. و پست تخصصی این دو بازیکن حساب نمیشه .. البته ترکیب ها به توانایی خوده گیمر ها هم بستگی داره و سبک بازیکن یه گیمر ممکنه با این ترکیب راحت تر باشه و بیشتر بخوره و در کل هر ترکیبی که بیشتر باهاش راحتین رو بزارین که اگر ایرادی هم نداشته باشه و بازیکنا توی پست های تخصصیشون باشن خیلی بهتر و بازم به نظر من شیفت کردن بین دو ترکیب خیلی مهم تره ... من نمیدونم چرا فیفا قابلیتی رو نداره که بشه مثلا یک سوم بازی رو با یه ترکیب و بعدش با یه ترکیب دیگه بازی کنیم و سیستم خودش سویچ کنه ... یا مثلا امکانی داشته باشه که اگه تیم گل خورد به طور اتوماتیک ترکیب رو عوض کنه و موقع حمله و دفاع ارایش دفاعی تفاوت داشته باشه ... میدوارم این مشکل که به نظر من خیلی هم جدی هست رو برطرف کنن ..