بله حدود دو هفته اس بستننقل قول:
Printable View
بله حدود دو هفته اس بستننقل قول:
بازم ممنون...
راستي اين دكمه تشكر كجاست؟ نميبينم آخه چشمام ضعيف شده!!
در مورد اينكه پينگها بالاست،راه حلي هست؟
به نظرم روش تاييد شده اي وجود نداره كه همه بتونن ازش استفاده كنن و واقعا پينگشون بياد پايين .نقل قول:
استفاده از نرم افزار - تنظيمات فني isp - تنظيمات ريجستري- استفاده از ويـ پي ان كشور سرور مقصد - و ..... همه ميتونه در كاهش پينگ موثر باشه ولي واقعيت اينه كه هيچكدوم اينا تاييد شده نيست و فقط بعضي ها از رو آزمون و خطا به روشهايي براي كاهش پينگ رسيدن .ولي چيزيكه كه مسلمه اينكه بيشتر از اينكه شما بتونيد در پايين آورن پينگ موثر باشيد شركتهاي سرويس دهنده ميتونن موثر باشن ،كه از اونجائيكه بحث ما در اينجا راجع به gprs هست بايد بگم بايد دور اين موضوع و پشتيباني فني isp رو خط بولد بكشيد و به فكر همكاري isp در زمينه كاهش پينگ نباشيد
در آخر به اين چند صفحه هم سر بزنيد تا متوجه اصل مطلب بشين :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473899
از ساعاتي پيش پورت pptp هم در سراسر كشور مسدود شده
در حال حاضر فقط پروتکل SSTP فعال هست
امیدواریم اوضاع بهبود یابد
ما که ویندوز سون داریم اس تی تی پی هم فیتیله تعطیله حسین جان؟
رفقايي كه ويندوز سون دارن ميگن از sstp استفاده ميكنننقل قول:
من كه خودم نداي السلام و عليك يا اولترا سورف رو سر دادم :46:
خوب مث اينكه آخرين اميدهاي ما هم نقش بر آب شد.
بي همه چيزا زدن تركوندن همه چي رو. اينم روش.
سلام دوست عزیز من هم تا جایی که بتونم کمکت میکنمنقل قول:
1-نه خودش راحت نصب میشه و باید اول بسته های رویایی :27: رو فعال کنی بعد بری
2- در اکثر اوقات اگه مودمت خوب باشه سرعت دانلود از 15 تا 28 متغیره (من بیشتر گوشیارو امتحان کردم و همینطور اکثر این مودم ها و به این نتیجه رسیدم که یه گوشی سونی اریکسون s500 بخرم چون سرعت ادجش واقعا خوبه ارزون هم هست دست دومش و بیشتر مواقع سرعت دانلودم بین 25 تا 28 ه!!!!!!) خیلی کم تفاوت داره همونطور که دوستمون گفت بیشتر به فاصله ی محل اتصال تا دکل که خونه یما 500 متر فاصله داره و از این نظر صبح و شب برام زیاد فرق نمیکنه!!!!
3-همراه اول که اصلا ادج نداره!!!!!!!!! ایرانسل خیلی بهتره روز و شبش هم تو جواب قبلی گفتم
4- تو گوشی ها هم تاثیر نداره چه برسه به ....
5- پینگ رو که دوستمون توضیح داد. به نظر من و طبق تلاشهای من هیچ کاری نکن برای پایین اوردن پینگ که فایده نداره!!! در کل اگه اهل بازی انلاین هستین پینگ باید زیر 200 باشه که مال ادج 900 ه ولی اگه اهل بازی انلاین نیستین زیاد اهمیت ندین برای تست هم طبق گفته ی دوستمون بهترین سایت speedtest.net هست
6- الان شما فقط sstp رو بچسب بقیه بستس البته برای استفاده از sstp باید ویندوزت سون یا ویستا باشه
7- دیگه هیچ مشکلی نیست خیالتون راحت. اگه میتونین از چیز پی ان استفاده کنین که خیلی عالی میشه
8- همش علکیه تنها راهش چیز پی انه
9- شما فقط از IDM استفاده کن که بهترینه به فکر دانلود هم زمان هم نباش که هیچکدوم دانلود نمیشن شایدم اینترنتت بهش بر بخوره:31:
دایال آپ :21:
1- مشکل از شرکت ارائه دهنده ی اینترنت هست
2- کارتت رو عوض درست میشه
موفق باشید:40:
با سلام
من هنگام کانکت شدن با پورتکل sstp با ارور 0x8007274D مواجه میشم این ارور مربوط به چیه و چجوری میشه حلش کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
مراحل زير رو دنبال كنيدنقل قول:
[run/regedit/[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\SstpSvc\Parameters
"SHA256CertificateHash"=hex: [value deleted]
"SHA1CertificateHash"= hex: [value deleted]