شاید کد رو اشتباه وارد میکنی دیگه ، چه کدی میزنی که این پیغام رو میده ؟نقل قول:
Printable View
شاید کد رو اشتباه وارد میکنی دیگه ، چه کدی میزنی که این پیغام رو میده ؟نقل قول:
چه كدي رو ميزني براي بسته 24 ساعته ؟!نقل قول:
كدش اينه :
*140*3*7*1*#1
از سمت راست
سلام به دوستاي عزيز
راستش من مدتيه ميخوام از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده كنم ولي از اونجايي كه يكي ميگه خوبه ويكي ميگه بده قبل از اينكه بخوام مودم همراه بگيرم يه چند تا سوال داشتم كه خواهشا واضح جواب بدين. قربون همتون
اولا بگم به يك دليل مهم من نميتونم ADSL بگيرم:
اينكه سيم كشي تلفن منطقه قديميه وفرسوده و چندساليه مخابرات محترم(!) قراره سيم كشي رو عوض كنه كه حالاحالاها بيخيالن و از همسايه كه ADSL دارن پرسيدم همشون از بابت سرعت افتضاح شكايت دارن و مخابرت ميگه چشم
درمورد وايمكس هم راستش قيمتش بالاست و يه جورايي واسم نميصرفه!
هزينه مودم مبين نت حدود 110هزار تومنه و 128Kbps رو براي مصارف خانگي با محدوديت 5GB رو ميده ماهي 15هزار تومن. تازه اين فقط يك روي سكه هست مسلما سرعت وايمكس هم مشكلات مشابهي داره. و ديگه اينكه چون من ماهي يك هفته خونه خودمون نيستم مودم وايمكس بزرگه و نميشه باخودم ببرمش همه جا.
پس ميريم سراغ اينترنت موبايل EDGE
من پستهاي چند صفحه اول كه مربوط به 15 ماه پيشه و پست هاي چند صفحه آخر اين تايپكو خوندم.
(راستي من كرمانشاه زندگي ميكنم و چون گوشيم EDGE رو پشتيباني نميكنه ميخوام از HSUPA D-Link-DWM-156 استفاده كنم كه قيمتش حدود 85 هزار تومنه)هنوز نخريدم واسه همين قبل از هزينه كردن ميخواستم جواب سوالامو بگيرم بعد بخرم. پول مفت ندم بشه ضرر!
سوال زياد دارما فقط خدايي منطقي جواب بدين و با حوصله مخصوصا دوستايي كه چند وقتيه تجربه ايترنت EDGE رو دارن
1. راستي اين سيم كارت دانگل نرم افزار باهاش هست يا اتومات نصب ميشه؟ قبل از استفاده از سيم كارت بايد تنظيمات GPRS رو فعال كرده باشم بعد داخل سيم كارت دانگل بذارم؟ EDGE تنظيمات نداره؟
2. در حال حاظر عملا سرعت EDGE چقدره؟ ميزان قطعي و وصليش چطوره؟
3. از نظر سرعت EDGE همراه اول بهتره يا ايرانسل(بدون در نظر گرفتن محدوديت حجمي ايرانسل)؟ تو روز و شب تفاوت سرعت وجود داره؟
4. از اونجايي كه هرچقدر تماس تلفنی و گفتگو در آنتنهای BTS یا موبایل نزدیک به محل سکونت شما زیاد باشه سرویس با افت سرعت د چار میشه پس نرم افزار FieldTest رو معرفي كردن و گفتن كه با نصبش رو برخي از گوشيها ميشه ميشه BTSي كه سرعتش مناسبتره رو انتخاب كرد. ولي موقعي كه ميخوام از مودم همراه استفاده كنم چي؟ همچين نرم افزاري هست كه بشه رو كامپيوتر نصب كرد واينكارو انجام داد؟
5. ايني كه ميگن پينگش بالاست يعني چه؟ منظور از پينگ چيه؟ پينگ 300 يا 800 يا 1200...؟ واسه تست پينگ بايد به /www.pingtest.net رفت و تست كرد؟ براي رفع اين مشكل راه حلي هست؟
6. بايد حتما از وي P ان هاي L2tp استفاده كرد ؟ PPTP كار نميكنه با اينترنت موبايل؟ فرق PPTP و L2TP و SSTP چيه؟
7. مشكلي كه دوستان ميگفتن به سختي و گاهي هم اصلا ياهو رو باز نميكنه هنوز وجود داره؟ دليل مشكلش با سايت و مسنجر ياهو چيه؟
8. دوستان براي افزايش سرعت لود صفحات نرم افزارهي متفاوتي پيشنهاد كردن مثل cFosspeed و SpeedConnect internet accelerato وافزونه هاي فاير فاكس مثل
افزونه fastun
افزونه Fasterfox Lite
افزونه Speed DNSاين افزونه ها و نرما فزار واقعا رو افزايش سرعت تاثير داره؟ اگه همشونو نصب كنيم باهم تداخل ندارن كه عملكرد همو مختل كنن؟ نسخه هاي جديد اين فزونه ها رو نسخه هاي 5 و 6 فايرفاكس درست شده ؟
9. تاثير داره كه از چه نرم افزاري دانلود منيجري استفاده ميكنيم كه سرعت دانلودمون در هنگام دانلود موازي و همزمان چندين فايل كمتر نشه يا حداقل كمي كمتر بشه؟ مثلا با IDM باشه يا LimeWire يا Mass Downloader يا
Net.Transport
ميدونم اين تايپك مربوط به ديال آپ نيست اما دوتا سوال كوچولو داشتم:
1. گاهي كامل كانكت ميشم اما اصلا Recive/Send ندارم(2-3 كيلوبايتي بيشتر نيست) چرا مشكل چيه؟
2. يه مدته و اغلب براي اغلب سايت ها اين اتفاق ميفته كه سايتها دير لود ميشن،منظورم اينه كه كم كم لود نميشه بلكه بعد از مدت طولاني يه دفعه بالاي نود درصد سايت لود ميشه. مشكل چيه؟ راه حلي داره بفرماييد
سلام دوست خوبم
تا جائيكه بتونم پاسخ سوالات رو با تجربه شخصي خودم ميدم
اولا مودم همراه تنوع زيادي داره ولي همين مارك d-link رو چند تا از همكارام داشتن و از لحاظ كيفيت خود مودم راضي بودن .در ضمن من خودم هفته پيش براي يكي از همكارم خريدم 75 تومن !!
ماركهاي ديگه هم هست كه از 30 تومن داره به بالا ولي به ريسكش نميارزه !
اين مودم علاوه بر اونكه مموري ميخوره خودش 50 مگ فضا داره كه نرم افزارش روي اون نصبه و شما زمانيكه به پورت usb ميزني خودش ميشناسه و نرم افزار رو به صورت اتوران نصب ميكنه و نيازي به سي دي نداره .آره شما تنظيمات بسته gprs رو فعال ميكني و ميذاري تو مودم edge هم تنظيمات خاصي نداره .نقل قول:
1. راستي اين سيم كارت دانگل نرم افزار باهاش هست يا اتومات نصب ميشه؟ قبل از استفاده از سيم كارت بايد تنظيمات GPRS رو فعال كرده باشم بعد داخل سيم كارت دانگل بذارم؟ EDGE تنظيمات نداره؟
سرعت رو بنا به گفته دوستان در فروم هاي مختلف از 0 كيلو بايت تا 120 كيلو ذكر كردن ولي اگه بخواي واقع بينانه با مسئله برخورد كني براي خود من در شرايط خوب بدون ويـ پي ان بين 5 تا 10 كيلو ميده و با ويـ پي ان بين 15 تا 20 كيلو ميده .كه التبه اين به آنتن ايرانسل هم بستگي داره كه ممكنه جاي شما بهتر يا بدتر باشه .اطلاعات من براي مركز شهر مشهده.نقل قول:
2. در حال حاظر عملا سرعت EDGE چقدره؟ ميزان قطعي و وصليش چطوره؟
بين بد و بدتر بايد بد رو انتخاب كرد .بدون شك ايرانسل بهتره .نقل قول:
3. از نظر سرعت EDGE همراه اول بهتره يا ايرانسل(بدون در نظر گرفتن محدوديت حجمي ايرانسل)؟ تو روز و شب تفاوت سرعت وجود داره؟
بعله اينم ساعت پيك اوج مصرف داره و ساعت خلوت . بهترين ساعاتش حدفاصل بين ساعت 2 شب تا 9 صبحه
در اين مورد اطلاعي ندارمنقل قول:
4. از اونجايي كه هرچقدر تماس تلفنی و گفتگو در آنتنهای BTS یا موبایل نزدیک به محل سکونت شما زیاد باشه سرویس با افت سرعت د چار میشه پس نرم افزار FieldTest رو معرفي كردن و گفتن كه با نصبش رو برخي از گوشيها ميشه ميشه BTSي كه سرعتش مناسبتره رو انتخاب كرد. ولي موقعي كه ميخوام از مودم همراه استفاده كنم چي؟ همچين نرم افزاري هست كه بشه رو كامپيوتر نصب كرد واينكارو انجام داد؟
پینگ مدت زمان رفت و برگشت کوچکترین پکت اطلاعاتی استنقل قول:
5. ايني كه ميگن پينگش بالاست يعني چه؟ منظور از پينگ چيه؟ پينگ 300 يا 800 يا 1200...؟ واسه تست پينگ بايد به /www.pingtest.net رفت و تست كرد؟ براي رفع اين مشكل راه حلي هست؟
هر چی پینگ پایین تر باشه شما وقتی که درخواست باز شدن سایتی میدین مدت زمان رفت و برگشت (جواب) اون درخواست کمتر میشه و صفحه براتون زودتر باز میشه
یا مثلا میخواین بازیهای آنلاین پینگ بیس انجام بدین هم همین اتفاق میفته
پينگ ايرانسل خيلي بالاست من الان پينگ گرفتم 800 داد
براي پينگ و دانلود و آپلود ميتوني از سايتي كه همه بچه ها استفاده ميكنن و عكس ميذارن استفاده كني speedtest.net
بطور اصولي اگه بخواي از ويـ پي ان استفاده كني بايد از l2tp استفاده كني كه الان حدود 10 روزه كه پورتش براي ايرانسل جواب نميده البته بعضي سرويس دهنده ها با تنظيمات روي سرور و كانكشن تونستن اين مشكل رو حل كنن .شما ميتوني قبل از خريد اكانت تست بگيري اگه برات جواب داد اقدام به خريد كني .نقل قول:
6. بايد حتما از وي P ان هاي L2tp استفاده كرد ؟ PPTP كار نميكنه با اينترنت موبايل؟
در مورد pptp هم الان در يك صورت جواب ميده كه آي پي كانكت شدنت 10.0 باشه كه قبلا اين 10.3 بود و ممكنه در اينده بازم تغيير كنه ولي فعلا 10.0 جواب ميده .
از پروتكل sstp هم ميتوني روي ويندوز سون و ويستا استفاده كني كه اونم بايد تست كني اگه جواب داد اكانت بخري.
در كل بايد بگم خريد بسته هاي gprs ايرانسل بدون ويـ پي ان جز اينكه اعصاب خودتو خورد كني كار ديگه اي نكردي.
البته چند و قت پيش بخاطر مسائل سياسي ياهو مسجر مشكل داشت و لي الان بدون مشكل باز ميشه البته با وِ پي اننقل قول:
7. مشكلي كه دوستان ميگفتن به سختي و گاهي هم اصلا ياهو رو باز نميكنه هنوز وجود داره؟ دليل مشكلش با سايت و مسنجر ياهو چيه؟
بدون ويـ پي ان بگير نگير داره ممكنه باز كنه ممكنه نه !
به نظرم روي اين بسته ها بدون تاثيره !نقل قول:
8. دوستان براي افزايش سرعت لود صفحات نرم افزارهي متفاوتي پيشنهاد كردن مثل cFosspeed و SpeedConnect internet accelerato وافزونه هاي فاير فاكس مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزونه fastun
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزونه Fasterfox Lite
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزونه Speed DNS
اين افزونه ها و نرما فزار واقعا رو افزايش سرعت تاثير داره؟ اگه همشونو نصب كنيم باهم تداخل ندارن كه عملكرد همو مختل كنن؟ نسخه هاي جديد اين فزونه ها رو نسخه هاي 5 و 6 فايرفاكس درست شده ؟
چون اينا در شرايط آزمايشگاهي واقعا كاربرد داره .فكرشو بكن براي يكي كه سرعت دهم ثانيه براش مهمه ميتونه اينا مفيد باشه ولي براي شما كه ميخواي اقدام به خريد اين بسته ها بكني بيش از همه چي صبر ايوب لازمه و اينا هم زياد چنگي به دل نميزنه من خودم در موزيلا از اينا استفاده ميكردم ولي تاثيري نداشت
پيشنهاد ميكنم از مرورگر گوگل كروم استفاده كن امينت بهتري داره نسبت به موزيلا و سرعت لود صفحاتشم بالاتره و خود گوگل شديدا داره روش كار ميكنه و تقريبا از لحاظ افزونه داره برابري ميكنه با موزيلا و شايد بهتر از اون !
همين موردي كه چند وقت پيش اتفاق افتاده بود سر گواهينامه جعلي جيميل تنها مرورگري كه تونسته بود تشخيص بده گوگل كروم بود !
بنظرم IDMنقل قول:
9. تاثير داره كه از چه نرم افزاري دانلود منيجري استفاده ميكنيم كه سرعت دانلودمون در هنگام دانلود موازي و همزمان چندين فايل كمتر نشه يا حداقل كمي كمتر بشه؟ مثلا با IDM باشه يا LimeWire يا Mass Downloader يا
Net.Transport
اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم
ياهو
از نظر من که چند ماه ایرانسل استفاده کردم میگم اصلا بدرد نمیخوره فقط برا دقایق طوفانی که اینترنت جایی نداری و استفاده کنی من امروز ADSL رو مجدد راه اندازی کردم و حال میکنم :31:
من اخر نفهمیدم دلیل کاهش سرعت اینترنت ایرانسل چیه ؟
همیشه شب ها که سرعت کمه همیشه ! فکر نکنم از شلوغی باشه یکی باید از ایرانسل سوال کنه ؟!
ازhooseinsajad بخاطر اصلاعاتش ممنون.
يه چيزي كه واسم جالبه اينه كه همون طوري كه hooseinsajad هم به اون اشاره كرد اينه كه ميگه استفاده از وي P ان باعث افزايش سرعت ميشه! اما ما موقعي كه از وي P ان هاي رايگان تو adsl يا ديال آپ استفاده ميكنيم فوق العاده باعث كاهش سرعت ميشه. دليل اين امر در اينترنت موبايل چيه؟
منتظر نظرات دوستاي ديگه در مورد سوالاتم تو پست 3055 هستم...
:10:
L2TP رو تو ایرانسل بستن؟!
وظيفه بودنقل قول:
ويـ پي ان رايگان بحثش جداست . اكثر ويـ پي ان هاي رايگان بخاطر شلوغي سروراشون كيفيت پاييني دارن و معمولا قطعي هم زياد دارن و ممكنه سرعت رو هم كاهش بدن .
افزايش سرعت مربوط به اينترنت موبايل نميشه و اگه شما از ويـ پي ان با كيفيت رو هر نوع ارتباطي استفاده كني باعث افزايش سرعت و كارآيي بهتر ميشه .