من خودم هزار بار این پست رو نگاه کردم و عکسش رو هم می بینم. در بخش زیرین صفحه (قوانین ایجاد تاپیک در انجمن) دقت کنید کد IMG روشن باشه. اگه باز هم عکس رو نمی بینید این لینک مستقیم عکس:نقل قول:
آخه مسئله اینجاست که هیچ عکسی توی پست شما دیده نمیشه !
البته نوع دیگری نیز از این رم به بازار آمده که با همکاری Sony Ericsson و SanDisk تولید می شود و در قسمت قرمز سمت راست عکس عبارت "For Sony Ericsson Mobile Phones" نیز به چشم می خورد که این نوع نیز اصلی است.کد:http://gemdet.nu/2/19539dsc_0062__3_resize.jpg
از نظر سرعت میشه به راحتی اطلاعاتی در مورد نوع اصلی به دست آورد اما در مورد نوع تقلبی خیر. اما به صورت تجربی و عملی باید گفت اختلاف سرعت در حدی است که اگر شخصی ابتدا رم تقلبی استفاده نماید و بعد از رم اصلی به راحتی متوجه اختلاف این دو رم می شود.نقل قول:
لطفا میشه بفرمایید از نظر سرعت چقدر فرق میکنه؟
دوست عزیز ضرر استفاده از این نوع رم تنها سوختن خود رم و متحمل شدن هزینه برای خرید دوباره ی آن نیست، در M2 های اصل رم دارای ولتاژ کاری 1.8 ولت برای استفاده مستقیم و 3.3 ولت برای استفاده با مبدل است که کاملاً استاندارد و ثبت شده است. اما در رم های تقلبی ولتاژ کاری را فقط خدا می داند! علت سوختن رم نیز همین ولتاژ آن است مثلاً گوشی ولتاژ 1.8 ولت را بر روی رم اعمال می کند اما این ولتاژ برای رم قابل تحمل نیست و رم می سوزد.نقل قول:
من یه دونه 2 گیگ تقلبی دارم یه بار خراب شد بردم عوضش کرد ویه نوش رو داد الان مشکلی نداره ظاهرا میخوام بدونم می ارزه برم یکی اصلش رو هم بگیرم؟با توجه به اینکه این هم رو دستم باد میکنه
نکاتی دیگر در مورد رم های تقلبی:
به تازگی نوع جدیدی از رم های تقلبی وارد بازار شده است که تولید ایران است. حد اقل نوع تقلبی چینی به زیبایی از روی نوع اصلی کپی شده است و کمتر کسی متوجه اختلاف این دو می شود. اما در نوع ایرانی عبارت های SanDisk و M2 با یک فونت بسیار بسیار ضایع با جوهر سفید کمرنگ پخش شده بر روی سطح آن درج شده است. در حالی که عبارت های SanDisk و M2 هر دو یک آرم ثبت شده هستند و باید مانند آرم حک شوند. حتی جهت ورود رم به دستگاه نیز بر روی رم درج نشده است. شاهکار ایرانی ها درج تاریخ تولید شمسی بر روی رم است که این دیگه آخرشه!
و در نهایت اینکه اگر رم تقلبی چینی 1 ماه عمر کند، رم ایرانی 1 هفته هم عمر نمی کند!
دوستان عزیز توجه داشته باشند که نوع اصلی M2 های SanDisk نیز تولید چین است.
حال بهتر نیست به جای اینکه مثلاً برای خرید رم M2 4GB از نوع تقلبی با قیمت 17 تومن نوع اصلی آن را با قیمت 35 تومن بگیریم و به جای یک ماه، یک عمر از آن استفاده کنیم؟!
دوستانی که بخش اول این پست رو ندیدند، می تونن از لینک زیر استفاده کنند:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2968755&postcount=3030