اون حالتو برا اندروید مارکت استفاده میکنن که از رو سیم کارت نفهمه ایرانی هستیدنقل قول:
Printable View
اون حالتو برا اندروید مارکت استفاده میکنن که از رو سیم کارت نفهمه ایرانی هستیدنقل قول:
سلام بلاخره اين مودنم edge خوب هست يانه
ارزش نداره 60 تا 90 تومن بدی جنس چینی بخری که چی وقتی نتش نیست .نقل قول:
همراه اول که همون دیال - آپ هستش .
ایرانسلم که داره تبدیل میشه به دیال - آپ
قبلنا میصرفید اما الان نه . اگه چاره ای نداری می تونی خود گوشی رو به مودم تبدیل کنی تا پول هنگفت سر اینترنت دیال - آپ ندی و خط تلفن خونه اشغال نشه که از این نظر میصرفه .
ایرانسل حجمی شده ( 2 گیگ ) 10000 تومن -ماهانه. سرعتشم نسبت پارسال افت کرده و دانلودش شده در بهترین حالت 10 تا 15 کیلوبایت .
به نظر من مودم edge نگیر .موفق و موید باشی:5:
دیگه باید دست از سر GPRS بردارید! یا Wimax یا ADSL و یا Dial Up !!!:27:
مثل اینکه واقعا باید برگردیم به همون دیال آپ:41:
خب من الان چند ماهی است که مودم (D-Link DWM-652) گرفتم و ازش خیلی راضیم ولی مشکل از این ایرانسله که هر بار یه بامبولی در میاره:2:نقل قول:
با این مودم معمولا سرعت دانلودم بین 20 تا 30 است در حالی که با گوشی زیر 15 ولی سرعت وبگردی بسیار متغیره. بعضی وقتا گوگل رو هم باز نمیکنه:41:
به صحبتهای بنده توجه کرده باشین ، گفتم که نتش ( اینترنت ) نیست . هر روز یه مسخره بازی و بدتر شدن خدمات . سرعت هم تنها به مودم که برنمیگرده . مدل گوشی و اینکه edge داره یا نه و edge اون چه کلاسی هستش و از همه مهمتر فاصله ی شما تا دکل هم خیلی مهمه .:27:نقل قول:
راستی l2tp باز شده یا هنوز قطعه ؟:2:
موفق و موید باشید:31:
سلام دوست عزیزنقل قول:
L2TP بازه و مشکلی نیست.
با تشکر
همه جا بسته شده L2TP شما میگی بازه !!!
متأسفانه پورت هر دو رو بستن.
فك كنم من چش زدم!! :|