جسارته عزیز ولی مطمئنی حال خودت خوب بوده وقتی داشتی بازی میکردی ؟ :31:
Printable View
جسارته عزیز ولی مطمئنی حال خودت خوب بوده وقتی داشتی بازی میکردی ؟ :31:
بهترین سایت برای پیگیری اخبار فیفا 13کدومه؟
نمیخوام به قدرتت تو فیفا توهین کنم:31:نقل قول:
شاید هم تو خیلی مبالغه کردی ولی اینطوریام نیست
من رو لیجندری الکلاسیکو رو به زور با اختلاف یه گل میبرم و این خیلی حال میده که تا آخرش :34: اینجوری باشی بعدش اینجوری شی:24::26::42:
ولی من قبلا میگفتم بابا تقلب چیه ؟
مگه میشه؟
ولی الان بش ایمان آوردم و بازیرو با تقلب هاش پذیرفتم:27:
زدی تو هدف مثلا آبیدال یه دریبل زیدانی میزنه:31: بعدش یه الاستیکو :16:بعد یه پا دو پا :28:و .. یعنی اگه سیاه نبود میگفت مسی چه خوب بازی میکنه:31:نقل قول:
بازیکن 2 ستاره حرکات 5 ستاره ای میره .
بقیه حرفات هم قبول دارم
درست میشه اشالله 13:27:
در مورد اون شعار یا حسین بگم که منم شنیدم 2-3 روز پیش
البته اینجور نیست که کاملا واضح باشه
احتمالا همتون شنیدین اما چون وسط بازی هست و حواستون بیشتر به بازیه تا شعار تماشاگرا برای همین متوجه نشدین
به تیم باشگاهی هم مربوط نیست
من با Real Madrid داشتم بازی میکردم و حریف Manchester City بود . آنلاین بود تو قسمت Head To Head
تو کل بازی هم 5-6 بار این شعار تکرار شد
ولی نمیشه گفت حتما میگن یا حسین اما نوع گفتنش خیلی شبیه این جملست
[QUOTE=Kamyar_AnathemA;6770715]
تو کل بازی هم 5-6 بار این شعار تکرار شد
ولی نمیشه گفت حتما میگن یا حسین اما نوع گفتنش خیلی شبیه این جملست[/Qتو ماه محرم
تو ماه محرم و صفريم ديگه حتما فيفا هم براي اين روزها از تماشاگراي مسلمان وشيعه استفاده كرده! قراره احر بازي هم بازيكنان اچراي تعزيه روز عاشورا رو داشته باشند! تماشاگرا هم همزمان سينه و زنجير ميزنن!
از شوخي گذشته من تا حالا چنين چيزي نشنيدم و مهم اينه كه اصلا امكان نداره چنين چيزي تو بازي باشه پس بهتره بجثا رو به سمت حواشي اين چنيني نكشيد . بحث فني بكنيد تا همه از تجربه هاي هم استفاده كنيم براي بازي بهتر و لذت بيشتر
داداش این بحث تموم شد:5:نقل قول:
البته ممنون که اهمیت دادی:11:
دیگه کشش ندیم:11:
منم تو همونش موندم که شاید حال من فجیع بوده .نقل قول:
اخه ادم یه روز بیاد توی لجندری بزنی دهن cpu رو سرویس کنی مثلا به زور 4 تا بهش بزنی بعد یه روز دیگه بزاری رو پروفشنال 2-0 ازشون بخوری .
حالا نتیجه مهم نیست بازی غیر منطقی رو اعصابه . اگه درست بازی کنه و ببره که خود ادم از همون باختش هم لذت میبره . مثل بازی با بعضی بچه ها تو مود انلاین که واقعا لذت میبری با اینکه میبازی .
ولی نه وقتی cpu بیاد با کلک ازت ببره . کو لذت همچین بازی ای .
بحث لذت از بازی شد یه چیزی بگم . الان تقریبا دارم توی head to head seasons میرسم به لیگ دسته 3 . اگه ببینید چجوری بازی میکنن .
ما میگیم عربا وقت کشی میکنن . طرف تا یک گل میزنه میکشه عقب بین مدافعاش توپ رو نگه میداره یا میده دروازه بان یا سر موقع ضد حمله میزنه یا .... . میریـــنن تو بازی که فقط ببرن . البته کم نیستن از این ادما تو خود ما ایرانی ها که انلاین میزنیم .
مبالغه که اره مگه میشه مبالغه نکنی . ولی منظورم این بود که شده و اتفاق افتاده .نقل قول:
البته من توی کریرم و یه تیم نیم ستاره دارم . بعد اخر بازی میبینی 25 تا موقعی گل داری و طرف فقط یکی داشته همونم گل کرده و بازی رو میبره . ای میــــســــوزی:13:
سلام
دوستان یکی این سوالهای من رو جواب بده بی جواب نمونه:
لطفا
با تشکر
1- چطوری تو دفاع کامپیوتر وقتی به بازیکن حملتون پاس میدین از پشت بازیکن حمله شما میاد بیرون و توپ ربایی میکنه؟
2- این روش هد زدن تو دفاع و حمله با چیه هر چی هد اونا میزنن با ارتفاع بلند هم میپرن؟
3- اگر سرعت رفتن هم در موقع دفاع قلقی داره متشکر میشم بگید
4- چطوری کامپیوتر موقع حمله سریع 5 6 بازیکنش باهم جلو میان و بلعکس (ما باید موقع حمله حتما تند تن دبازیکن عوض کنیم ) یا روش دیگه ای داره؟
1- حرفه ایه دیگه!!!نه خارج از شوخی یکم تمرین کنید شما هم میتونید این کارو انجام بدید،منم که خیلی ادعام میشه دفاعم خوبه یه دفعه عالی می گیرم،یه دفعه 6 تا از من سیتی میخورم.....خدایی رونی و دارن بنت رو اصلا نمیشه گرفت تو دفاع،ولی برا خودت اگه همینا رو داشته باشی نمی تونی کامپیوتر رو دریبل بدی.....ولی همش تمرین بیشتر میطلبه.........نقل قول:
روش هد زدن رو بعد از مدت ها به خوبی کشفش کردم،آقا وقتی خودت سانتر می کنی یا تو دفاع هستی برات سانتر می کنن،دکمه ای که برای jockey تعیین کردی نگه دار به همراه فلشی یا جهتی که میخوای ضربه سر بزنی،بعد با توجه ب موقعیتت دکمه های پاس و شوت رو به قدرت لازم بزن.......متوجه شدید یا بهتر توضیح بدم؟؟!!
3-سرعت رفتن : کلا دفاع ها که نباید به اندازه ی یه وینگر سرعت داشته باشه و در فوتبال روز هم دیده میشه مهاجم ها یکم سرعتشون بالاتر از مدافع هست،اما به طور کلی نه قلق خاصی نداره،شما کلا نباید اصلا جا بمونید از مهاجم حریف که بخواید بدوید دنبالش،چون نمی گیریدش!پس اینم نیاز به تمرین بیشتر داره.....
4-شما از ultra attacking استفاده کن و یه سیستم خوب بچین حل میشه،از این روش با کیبرد وقتی داری بازی می کنی با دکمه های delete و page down میتونی میزان حمله ای بودن یا تدافعی بودن تیمو تعیین کنی......
موفق باشید
دوستان با اجازه من یه حرف هایی بزنم :
من تا چند سال پیش PEs بازی می کردم اما از نسخه 2006 به بعد افت شدیدی کرد ، نمیدونم چی شد همون سال fifa06 رو گرفتم و با تیم پیکان ( 06 لیگ برتر داشت با گزارش عادل ) یه گل از نزدیکای وسط زمین زدم و از اون موقع اومدم رو دور فیفا
در مورد Fifa 12 باید بگم برای من حداقل مثل نسخه pes 2012 نا امید کننده بود ( نمیگم بد بود ، نا امید کننده من یعنی انتضاراتم بر آورده نشد ) خودتون به موارد زیادی اشاره کردین مثل همین تقلب Cpu
ولی دوستان حرف اصلی من ایینه :
ما این مشکلات رو می بینیم ، اینجا در موردش بحث می کنیم ، اما فایده ای هم داره ؟ اینجا بحث کردن مشکلی رو حل نمی کنه
دوستان خواهشی که ازتون دارم اینه که یکی که به انگلیسی تسلط کامل داره ، به عنوان نماینده ای از گیمر های ایرانی که توی سایت p30world عضو هستند ، یک نامه به ea بدیم و مشکلات بازی رو بگیم ، درسته که ممکن دیگران تو خارج مشکلات زیادی رو شاید بیشتر از ما دیدن و گفتن ، اما خوبه که ea بدونه تو ایران طرفدارانی داره و خوبه بدونه ما وجود داریم تا حداقل به جای تیمی مثل فلان تیم کشوری ، ایران هم توی این لیست قرار بگیره ، نه فقط به خاطر وجود تیم ملی ایران می گم ها ... نه بیشتر می گم که چرا برای یه بار هم شده ما خودمون رو نشون ندیم ؟ چرا ...
اگه سرتون رو درد اوردم معذرت می خوام ولی این چیزا واقعا شده کمبود برای من آخه ایران ( توجه کنین که فقط ایران - مردم ایران ) می تونه بیشتر از این تو دنیا مطرح بشه ، ما مغز های زیادی داریم که واقعا اگه بزاریم این ها تلف بشه نه تنها به خودمون ظلم کردیم بلکه به بزرگانی همچون کوروش که این همه زحمت برای ما کشیدن هم ظلم کردیم
ممنونم که گوش دادین