بله. edge سرعتش از gprs بیشتره. ولی باید همون gprs رو بگیری. گوشی خودش اگه edge رو پشتیبانی کنه و تو اون منطقه ایرانسل نیز edge ارائه بده خود گوشی با edge وصل می شه. و یه علامت e بالای گوشی میاد.نقل قول:
Printable View
بله. edge سرعتش از gprs بیشتره. ولی باید همون gprs رو بگیری. گوشی خودش اگه edge رو پشتیبانی کنه و تو اون منطقه ایرانسل نیز edge ارائه بده خود گوشی با edge وصل می شه. و یه علامت e بالای گوشی میاد.نقل قول:
دوستان شما هم امروز و دیروز افت سرعت زیادی دارین بزور صفحه ها باز می شن خواستم بدونم سراسری هست یا منطقه ما اینطوری شده ؟!
پنج شنبه شب سرعت خیلی داغون بود و لی امروز ( جمعه ) تا الان که دارم این پست رو میدم سرعت دانلود و باز کردن صفحات خوبه ولی مشکل عدم آپلود همچنان باقی هستش .:2:نقل قول:
سرعت دو روز قبل خيلي بد بود.
ولي امروز كمي بهتر شده.
قبل از اين من با وي پي ان ميرفتم پينگ رو خيلي خوب ميكرد.
قبل از استفاده از وي پي ان پينگ بالا بود و صفحه بد باز ميكرد ولي با وي پي ان عالي شده.
دوستان ظاهرا دیگه نمیشه vpn زد. من هر کاری کردم نتونستم vpn بزنم دیروز. برای شما هم همینطوره؟
نقل قول:
L2TP رو بی .... قطع کردن . معلوم نیست چطور میشه .:2:
دقیقا ، pp2p که قبلا نمیشد حالا l2tp هم قطع شد!! :41:
هر 2 تا پورت رو بستن اصلا نمیشه کانکت شد
تکلیف پس چی میشه تا کی ؟ ما روی گوشیمون موبایل ایفون L2tp میزدیم .
یه چیز عجیب امروز من شنیدم ولی هنوز خودم امتحان نکردم . شنیدم اگه گوشی رو رو حالت ( fly ) پرواز قرار بدیم ، حالت فیلتر شکن پیدا میکنه . تاکید می کنم که شنیدم و نمی دونم که درسته یا نه و اصلا چنین چیزی عملی هستش یا نه .