ببخشید در مورد خیلی چیز ها در دین صحبت نشده ولی عملما در مورد نظر میدن و حلال و حرومیش تعیین میکنن !! مثلا از شما میپرسم دزدی در اینترنت حرامه یا نه؟ چون اون موقع نبوده پس حلاله!! ایا منطقیه؟ اینم مصداق بارز دزدیه ولی ازش در میرن!!نقل قول:
Printable View
ببخشید در مورد خیلی چیز ها در دین صحبت نشده ولی عملما در مورد نظر میدن و حلال و حرومیش تعیین میکنن !! مثلا از شما میپرسم دزدی در اینترنت حرامه یا نه؟ چون اون موقع نبوده پس حلاله!! ایا منطقیه؟ اینم مصداق بارز دزدیه ولی ازش در میرن!!نقل قول:
بحث درباره شرعی بودن یا نبودن چیزی در چارچوب فعالیت های انجمن نیست، اینجا فقط درباره مسائل اخلاقی و قانونی بحث کپی رایت میشه بحث کرد. اگه براتون نظر مراجع تقلید مهمه باید مستقیما از خودشون بپرسید یا برید به انجمن ها و سایت های مذهبی ویژه این کار.نقل قول:
سلام ازهمگی که نظر دادن ممنونم.....خوب حالا من یه چیزی میگم میخوام جواب بدید....
ما میریم یه وبندوز می خریم..اونو واس کسی نصب می کنیم وازش کسب درامد می کنیم این چی اینم مشکلی داره؟؟؟؟یا باس زنگ بزنیم مایکروسافت اجازه بگیریم؟؟؟خخخخخخخخخخخ
در مقابل این چی میگید؟
من اینطور فرض می کنم که شما در واقع سریال خریداری شده رو به کسی دیگه فروختید . در صورتی که قبلا این سریال استفاده نشده باشه ایرادی نداره و شما می تونین برای نصبش هم از طرف هزینه دریافت کنید .نقل قول:
محتوای مخفی: !
به نظر من کپی رایت تو ایران هیچ ربطی به تحریم و گرونی ارز یا ... نداره
خیلی بهتره که رک و راست باشیم !
یه سوال :
خریدن آلبوم خواننده داخلی تحریمه ؟ خریدن فیلم و سریال داخلی تحریمه ؟! کتاب های ایرانی که pdf میشن و بدون اجازه ناشر تو اینترنت پخش میشن و با قیمت اندکی فروخته میشن تحریمه ؟!
مسلما که نیست ...
به جرات میشه گفت بالای 80 درصدمون کپی رایت محصولات خودمون رو رعایت نمیکنم ( البته به جز بخش کتاب )
اگر هم فیلم و سریال ایرانی رو بخوایم اورجینالش رو تهیه کنیم یکی از دلایلش اینه که یا نت حجمی داریم یا سرعتش پایینه !
عده ای هم که عادت به خریدن اورجینال دارند
و فقط عده خیلی کمی ( شاید 1 درصد ) با فرض اینکه کپی رایت رو رعایت کنند تا حق صاحب اثر پایمال نشه محصول اورجینال تهیه می کنند
کلا بحثیه که از اول ما ایرانیها بهش عادت کردیم و دوست داریم یه طوری کارمون رو توجیح کنیم ...
اما خودم به شخصه اعتراف میکنم که ( متاسفانه ) قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنم و این نه از نظر اخلاقی درسته و نه از لحاظ قانونی
اگه لایسنس قانونی باشه و اون رو بخرید و بعد نصب کنید (برای یک نفر) و بعد هم لایسنس رو بهش بدید مشکلی نداره علاوه بر هزینه لایسنس برای زحمت نصب هم هزینه دریافت کنید. اگه یک لایسنس بخرید و برای 20 نفر نصب کنید در حالی که مشخص هست لایسنس ها شخصی هستند این کار غیرقانونی و غیر اخلاقی است.نقل قول:
-
من بگم اون نرم افزار ارگ اندرویده...لاینسس نداره........در این صورت چی؟؟؟
اندروید لایسنس داره دوست عزیز که البته به شما اجازه انتشار دوباره رو میده (بطور مثال شما نمی تونید کرنل اندروید رو ادیت کنید و بعد ازش پول در بیارید، در صورت ادیت باز هم باید بصورت آزاد و متن باز ارائه بشه، ولی مشکلی نداره شما به خاطر زحمت نصب هزینه دریافت کنید.نقل قول:
من میگم نرم افزار لاینسس نداره.......اشتباه گرفتی منظورمو؟؟؟؟؟یه نرم افزار رو رایان گزاشتم همیننقل قول:
دوست عزیز این همه دور زدن نداره، اگه سازنده نرم افزار اجازه توضیعشو داده مشکلی نیست، اگه نداده یعنی هست. اگه نمی دونید یعنی باید برید و چک کنید یا از سازنده بپرسید. رایگان بودن یک نرم افزار مترادف این نیست که اجازه توضیعش وجود داره. باید ببینید وضعیت هر نرم افزاری که قصد توضیعش رو دارید چگونه است.نقل قول:
فک نکنم اجازه توشیع داده باشه...:n02: :n02::n02:خوب حالا اینی که رایگان گزاشتم خیلی دانلود داشته......اینو باید چیکار کرد؟؟؟:n13::n13:نقل قول:
حالا یه سوال دیگه هم دارم...خود نویسنده این برنامه از برنامه ای که کرک شدس استفاده می کنه....همون رعایت نشدن قانون کپی رایت تو ایران...خوب این نرم افزاری که ساخته با استفاده از یه نرم افزار کرک شده بوده..خوب الان بازم مشکلی هست؟؟؟
می بخشید زیاد می پرسم میخوام مطمئن بشم....
ببینید یک ایمیل بزنید تا مطمئن بشید و ببینید نظر سازنده چه هست و به یک توافق با ایشون برسید. و اگه شما حتی مطمئن هم باشید سازنده داره از نرم افزار کرک شده استفاده می کنه مسئله بین خودش و سازنده نرم افزاری است که کرک کرده، این توجیه برای سایرین نیست که نرم افزار اون شخص رو کرک کنند.نقل قول:
باشه ازش می پرسم ولی بازم میگم من چیزی رو کرک نکردم فقط یه نرم افزار پولی رو رایگان دراختیار همه گزاشتم...همیننقل قول: