بله ، مشکلش فقط نداشتن letter هست . شما باید یه حروف غیر تکراری بهش اختصاص بدید تا در my computer دیده بشه .نقل قول:
Printable View
بله ، مشکلش فقط نداشتن letter هست . شما باید یه حروف غیر تکراری بهش اختصاص بدید تا در my computer دیده بشه .نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
دیشب برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional رو نصب کردم و از روش دوم استفاده کردم. جواب تا اینجا بسار راضی کننده بود. کل هارد رو بعد از تقریبا یه 3 ساعتی اسکن کرد و تمام فایل ها رو آورد. تو پوشه هایی که قبلا درست کرده بودم. با همون نام و ترتیب. البته یه سری فایل های دیگه هم آورده بود که ظاهرا اخیرا پاکشون کرده بودم. ولی قابل تشخیص و تفکیک بود. اولش که داشت عملیات ریکاوری رو انجام می داد کلی فایل و فولدر رو نشون میداد منم حسابی ترسیده بودم که اگه تازه این ها رو بازگردانی کنم چطوری باید بشینم مرتب کنم ولی وقتی عملیات اسکن تموم شد خود فولدارهایی که قبلا تو هارد دسته بندی کرده بودم مشخص و تفکیک شده بود.
یه سری از فایل ها رو دیشب ریکاوری کردم و در حدود 100 گیگ اطلاعات رو در عرض کمتر از 1 ساعت روی هارد دیگری که برای ریکاوری گذاشته بودم بازگردانی کرد.
امشب هم برم ببینم جزییات انتقال چطور بوده. و مابقی فایل های مورد نظر رو ریکاوری کنم. چون دیشب دیگه وقت نکردم صحت و کیفیت اطلاعات ریکاوری شده رو بررسی کنم.
فقط بزرگترین مشکلی که الان دارم فضای خالی برای بازگردانی مابقی اطلاعات هستش که باید یه جوری اطلاعات رو جاش بدم.
راستی همونطور که تو تاپیک اول گفته شد، با انتخاب گزینه Export Scan Result پس از پایان عملیات اسکن یه فایل کم حجم رو سیستم بارگذاری می کنه. که بعدا مجبور نباشید دوباره عملیات وقتگیر اسکن رو انجام بدید. چون به محض بارگذاری فایل مربوطه در کمترین زمان نتایج عملیات اسکن نمایش داده میشه. برای مثال برای بازگردانی مابقی اطلاعات دیگه نیازی نیست دوباره اسکن وقتگیر رو انجام بدم. چون نتایج رو دارم.
نتایج بعدی رو هم برای اطلاع دوستان قرار می دم.
با تشکر از راهنمایی های شما
با سلام دوباره.نقل قول:
بعد از ریکاوری رفتم فایل های ریکاوری شده رو بررسی کردم. ظاهرشون سالم بود. اسم و فرمت و حچم و غیره ولی وقتی بازشون می کنم اجرا نمی شند و پیغام خطا برای باز شدن میده. برای مثال وقتی یه فایل ویدءو رو باز می کنم پیغام میده که این فایل قابل اجرا نیست. دوباره ریکاوری کردم بازم همین بود. دوستان نظری دارند درین زمینه؟ با تشکر
سلام مجدد.نقل قول:
؟؟؟؟؟؟
با سلام مجددنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هارد 2 ترای وسترن دارم که RAW شده راه اول رو که دوستان گفتم رفتم ولی به نتیجه نرسیدم . رفتم سراغ ریکاوری با EaseUS که بعد از 24 ساعت فقط 1 درصد پیشرفت داشت که اون رو هم کنسل کردم حالا میخوام فرمت کنم بعد ریکاوری کنم . لطفا راهنمایی کنید که چه کنم میترسم فایلهام بازیابی نشن . الان که هارد رو میزنم به کامپیوتر کل سیستم نیمه هنگ میشه و موس پله پله حرکت میکنه . لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام
بنده نیز مشکل مشابه دارم
در صورت امکان ممنون می شم لينيكهاي معتبر در زمينه تعمير يا ريكاوري را براي من نیز پيغام خصوصي کنید
احتمالا هاردتون بدسکتور شدید داره و با نرم افزار قادر به ریکاوری نخواهید بود و نیاز به دستگاه pc3000 هست
در خیلی از موارد مشاهده میشه که هارد اکسترنال بعد از اتصال به سیستم درخواست فرمت میده در این موارد شما میتوانید با استفاده از این دستور تا 99% بدون نیاز به ریکاوری هارد را سالم کنید
وارد cmd بشید و دستور زیر را اجرا کنیدCHKDSK X: /Rایکس اسم درایو مورد نظر می باشد
سلام...
من یه فلش 32 گیگ دارم که به محض بالا اومدن پیام میده که باید فورمتش کنم .اسمشم به صورت removeable disk نشون میده برام ... نرم افزار EaseUS Data Recovery Wizard Professional رو نصب کردم بعد از 24 ساعت اسکن هیچ فایلی رو برام پیدا نکرد...مجددا نرم افزار mimi tool power data recovery رو نصب کردم اما وقتی وارد disk management میشم هیچ اطلاعاتی رو برام نمیاره...
سعی کردم با دستور چک دیسک امتحان کنم پیام میده که raw شده
the type of the file sestem is raw . chkdsk is not available for raw drivers.
حتی با دستور کانورت هم این پیام رو داشتم: cannot determine file system of drive f .
اطلاعات فلشم برام خیلی مهمه ...از اساتید محترم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سپاسگزارم
باسلامنقل قول:
ببخشید میشه بگید هارد من کدام یک از دسته های هفتگانه شماست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا چون NTFS نوشته شده، باید open را انتخاب کنم؟ (مورد دوم)
بله ؛ اول درایو مربوط به هارد اکسترنال رو انتخاب کنید و دکمه open رو بزنید و ببینید میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید یا خیر . اگر جواب منفی هست که باید درایو full scan بشه .نقل قول:
من با MINITOOL از منو هاش گزینه chek file sistem رو انتخاب کردم و گزینه chek & fix detected errors رو انتخاب کردم بعد از پایان عملیات مجدد درایوم به حالت NTFS برگشت . بدون اینکه کمترین تغییری در فایلها ایجاد بشه
و الان هاردم مثل اولش صحیح و سالمه
سلام
بنده ریکاوری کردم.پارتیشن ها اومد
فقط نمیدونم چطور فایلها رو کپی کنم یا کاری کنم مثل اول بشه.فایلها سره جاشه
APPLY که میزنم ارور INVALID CONFIG FILE میده
گزینه COPY هم میزنم اتفاقی نمی افته
فرقی بین نسخه رایگان این نرم افزار و حرفه ایش هست ؟ یعنی ممکنه نسخه حرفه ای بهتر ریکاوری کنه و اینا؟
سلام .نقل قول:
از روشی که در پست اول گفته شده دارید استفاده میکنید یا پست دوم ؟ و از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟
از نسخه های Free هم استفاده نکنید چون محدودیت زیادی دارند . اگر در سایتهای ایرانی بگردید فعالساز (یا کرک و کیجن) هم میتونید پیدا کنید .
ممنوننقل قول:
درست شد
سلام . خسته نباشید . من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت WD دارم بیشتر فیلم توش قرار دادم یه پوشه classic از فیلم های قدیمی درست کرده بودم منتها نمیدونم چی شده بعد از یه مدت فایل های این پوشه به ntfsch.00000 تغییر دادن و جالب اینه که فایل ها رو با نرم افزار pot player إاز میکنم فیلم ها باز میشن ! منتها اسم فیلم ها رو اینجوری کرده که اعداد شون فقط فرق داره میخواستم بدونم راهی هست فایل ها رو به حالت قبلی خودشون و با اسم واقعی شون برگردونم ؟ خواهشا اگر کسی راهی بلده بهم بگه فقط همین یه پوشه م دچار مشکل شده . با تشکر از سایت خوبتون منتظر جواب هستم
سلام . خسته نباشید . دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت WD دارم که اکثر فایل هاش فیلم هستن که پوشه بندی دارن منتها یکی از پوشه هاش بنام classic که آرشیوی هم فیلم های قبلا هست یه مدته تغییر نام داده به ntfsck.00000000 و فایل ها هم به همین شکل تغییر نام دادن ولی جالبه که هر فایلی رو با نرم افزار pot player (یا بقیه) باز میکنم بدون مشکلی اجرا میشه ! مشکل اینجاست که اسم ها همه اینجوری شدن و نمیدونم آیا امکان این هست به حالت اصلی برگرده یا نه ؟ لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار بنده قرار بده واقعا ممنون میشم کمک م کنید . با تشکر از سایت خوبتون منتظر جواب هستم .
من یک کارت حافظه ی micro SD 128GB سن دیسک روی تبلت دارم که امروز وصلش کردم به لپتاپ تا اطلاعاتش رو همگام سازی کنم همه چیز اوکی بود تا اینکه بعد از safety remove کردنش و جا زدن توی تبلت، خطای خواندن و نیاز به فرمت داد!دوباره به کامپیوتر زدم دیدم Unallocate شده! کاملا بیخودی و بی دلیل.
گرچه چون اطلاعاتش رو روی لپتاپ داشتم ولی خواستم هر جور شده درستش کنم
کل راهنماییهای پست اول این تاپیک رو بمدت نصف روز مشغول انجام بودم فایده نداشت
ولی باورتون میشه یا نه ظرف کمتر از یک دقیقه با برنامه ی testdisk درست شد! این برنامه رو قبلا همین آقای ata.royalfalcon در جایی معرفی کرده بود و یکی دو مورد هاردهای اکسترنالی که بی دلیل دچار مشکل مذکور شده بودند رو در سه سوت درست کرده بود
درسته که تحت داس ویندوز اجرا میشه ولی هیچ دستور تحت داس نیاز نداره تایپ کنین فقط با خواندن توضیحاتی که نوشته کافیه از صفحه کلید سه چهار تا دکمه رو فشار بدین و بعدش بووووووووووووووم !! همه چیز درست میشه
این برنامه ی 2.6 مگی باورنکردنیه و کاری رو کرد که برنامه های چند صد مگی نتونستن:n16:
سلام دوستان.
من هم متاسفانه دچار این مشکل شدم.
هاردم مدل اکسترنال WD هستش که 1TB حجمشه. قبلا بعضی وقتا هارد گیر میکرد رو یک سری فایل ها و مجبور می شدم تا از USB قطع کنم و دوباره وصلش کنم. اما حالا ارور format disk رو میده !!:n14:
شرایطم هم :
-Partion RAW شده و پیغام فرمت میدهحالا راهی هست برای بازگشت اطلاعات؟
-کوچکترین مشکلی توی Detect هارد وجود نداره. حتی رمز رو میپرسه...
چطور میشه فهمید مشکل هارد فیزیکی هستش یا نرم افزاری؟
ممنون از دوستان.
سلام خسته نباشید من از روش اول استفاده کردم ولی بعد از اینکه فینیش رو میزنم گزینه اپلای خاموشه و نمیتونم کاری کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
شاید به خاطر این باشه که نرم افزار بصورت Trial هست و هنوز فعال و رجیستر نشده . اگر اینطور باشه باید با استفاده از کرکها و یا فعالسازهایی که در سایت های ایرانی هم پیدا میشه نرم افزار رو فعال کنید .
سلام با دستور چک فایل سیستم مشکلم حل شد بازم ممنون از راهنمایی فقط یه سوال دیگه حجم فایل بک آپ با حجم فایلای اصلی یکیه؟؟؟نقل قول:
سلام .نقل قول:
معمولاً بله یکسان هست ، مگر اینکه نرم افزار بکآپ گیری ، فایلها رو فشرده کنه که البته میزان فشرده سازی بستگی به نوع فایل داره .
پیشنهاد میکنم سراغ فشرده سازی نرید چون فشرده سازی و از حالت فشره خارج کردن به زمان زیادی نیاز هست و اینکه میزان فشرده شدن ممکن هست ناچیز باشه .
سلام و خسته نباشید
موقع فرمت هارد برق رفت الان هاردم ارور زیر رو نشون میده و اصلا با همه نرم افزارها تست کردم اکثرا که اصلا اسم هارد رو هم بالا نمیارن ظاهرا که باید بره کارانتی یا اگر اشتباه میکنم کسی تجربه ای داره یه کمکی بده بهم مرسی
The request failed due to a fatal device hardware error ارورش اینه عکس اپلود نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
روی جایی که نوشته Disk1 راست کلیک کنید و ببینید میتونید بصورت MBR هارد دیسک رو initialize کنید ؟
اگر بازهم همین خطا رو داد باید بفرستید گارانتی . ضمناً سعی کنید در مورد قطعی برق و در نتیجه خرابی هارد دیسک چیزی به گارانتی نگید .
نه نمیشه همه کار کردم از دستورات diskpart هم استفاده کردم اصلا نه میتونه clear all کنه نه چیزی ولی نباید مشکا سخت افزاری پیدا میکرد؟مکه میشه ؟این احتمالا فریم ویر این چیزها میخواد که درست شه؟مرسینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محترم.من یک هارد اکسترنال 1TB دارم که unallocated شده .امکانات فرمت یا ویرایش رو نمیده.acronis disk director12 ,,,easeus data recovery wizard 8.0 رو امتحان کردم ولی جواب نداد.لطفا راهنمایی کنید
کسی نیست جواب من بده. من یک هارد اکسترنال 1TB دارم که unallocated شده .امکانات فرمت یا ویرایش رو نمیده.acronis disk director12 ,,,easeus data recovery wizard 8.0 رو امتحان کردم ولی جواب نداد.لطفا راهنمایی کنید.ممکنه مربوط به frmware باشه.
نقل قول:سلام .نقل قول:
اگر اطلاعات مهم نیست با استفاده از برنامه WD Drive utility و از قسمت Drive erase هارد اکسترنال رو erase کنید . این برنامه در هارد اکسترنال موجوده و احتمالاً نصب کردید . اگر این برنامه رو موجود ندارید از سایت وسترن دیجیتال میتونید دانلود کنید . بعد از اینکار نیاز به پارتیشن بندی مجدد هست که از طریق Disk management میتونید انجام بدید . اگر مشکل برطرف نشد باید بفرستید گارانتی .
دوست عزیر هارد من transcend هست..
با برنامه دیگه ای مثل hdd low level format tool اقدام کنید . بقیه موارد مثل پست قبل هست که گفتم .نقل قول:
با سلام low level format هم جواب نداد.با cd win xp بوت کردم نشد.win live نشد.cd hirenنشد...دیگه نمی دونم...فقط win 98 چک نکردم ......
با دستور disk part انجام بدید . اگر نشد هارد مشکل داره . کار با این دستور نیاز به دانش کافی سوییچ ها و کانند های محیط داره .نقل قول:
انجام دادم نشد......
با سلام.دستور برداشتن بیتلاکر اکسترنال هارد.درایو وفولدر در CMD DOS رو لازم دارم میتونید کمک کنید...
با سلام
برای فلش مموری که تبدیل به RAW شده چیکار میشه کرد؟
به اطلاعاتش نیاز دارم
سلام .نقل قول:
از روشی که در پست دوم همین تاپیک گفتم استفاده کنید . البته باید مطمئن بشید فلش مموری کاملاً سالم هست و فیک نباشه و اینکه روی سیستم دیگه هم تست کنید
سلام.
رم من در اثر کشیدن به RAW تبدیل شده و اطلاعاتش رو نیاز دارم
از دوتا سورس مختلف برنامه MiniTool Power Data Recovery 7.5 رو دانلود کردم. اسکن کرده اما موقع ذخیره فایلهای بازیابی این ارور رو میده
invalid configure file.please download & install the product again.
سلام .نقل قول:
از نرم افزارهای دیگه مثلاً EaseUS Data Recovery Wizard Professional هم میتونید استفاده کنید .
سلام یه هارد اکسترنال یک ترابایتی سیلیکون پاور raw شده بود با راهکار پست اولا همه چیشو آورد، تو اکسپلور هم تمام فایلها و پوشه ها رو نشون میده ، ولی بعدش دکمه apply غیر فعاله، چیکار باید بکنم؟ مشکلش چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید