چنین امری میتونه صرفا یک تصمیم شخصی و یا ترس و شرم و حتی برخی باورهای مطلق گرایانه باشد.که بنده فکر میکنم بیشتر از روی شرم و اعتماد به نفس پایین باشه.نقل قول:
برخی افراد ممکنه اعتماد بنفس شان خیلی کم باشه و احساس شرم بکنند.
Printable View
چنین امری میتونه صرفا یک تصمیم شخصی و یا ترس و شرم و حتی برخی باورهای مطلق گرایانه باشد.که بنده فکر میکنم بیشتر از روی شرم و اعتماد به نفس پایین باشه.نقل قول:
برخی افراد ممکنه اعتماد بنفس شان خیلی کم باشه و احساس شرم بکنند.
ماشالله اين بخش انجمن عجب كاربراي aggressive اي داره:n02:
حالا يكي نميتونه متفاوت (و يا شايد غلط)فكر كنه؟؟؟چرا با اين قدرت ميكوبين طرفو؟؟
+
ازدواج موقت و ...به نظر من راه صحيحي نيست و علت چشم چراني وسيع تو كشور ما هم بسته بودن فضاست...ولي در كشورهاي خارجي هم با وجود آلترناتيوهاي بسيار چشم چراني و مشكلات براي فرد چشم چران شده كم نيست....
.
زمانی که فکر کنیم تفکراتمان از مرجعی والاتر از فهم خودمان است چنین میشود.نقل قول:
بنابر این میشه این مسئله رو هم اختلال نام داد از نظر شما؟نقل قول:
یا باعث ارج و نزدیکی به خداوند خواهد شد و کاملن طبیعیه؟! :n02:
بسته بودن فضا دلیل موجهیه واسه چشم چرونی ؟:n13:نقل قول:
دوری جستن از جنس مکمل حتما دلیلی داره و باید بررسی بشه.نقل قول:
از نظر عقلانی و تئوریک خیر اصلا دلیل قابل قبولی نیست اما در عمل همینطوره.نقل قول:
گرامی، الان مثلا شما واسه این جامعه راهکار دادی؟ که از راهکار من ایراد میگرین!!نقل قول:
یا شاید در بهترین حالت جواب بدین من راهکاری ندارم.
وقت تلف کردنتون که دیگه شاهکار بود، پیشنهاد شما برای زنان مطلقه که کسی حاضر نیست باهاشون ازدواج دائم کنه و تو جامعه ما نیاز مادی هم دارن چیه؟
شما راهکار بده من وقتم تلف نشه.
معلومه که 80 درصد درباره غرب باید حرف بزنم، جون خاستگاه آزادی روابط، خاستگاه داشتن رابطه تو دوستی، خاستگاه دوربین مخفی و جشم چرانی و ... غرب بوده.
مردم شرق که داشتن زندگی خودشون رو میکردن و شاید هم موفق میشدن دیکتاتورهای زمان خودشون رو با فرهنگ خودشون بیرون بندازن و اصلاحات انجام بدن.
خدارو شکر که شما درباره تاریخ و فرهنگ این مردم اطلاعات دارین، ملتی که هنوز سر باکره بودن یا نبودن حتی روشن فکراش درگیرن.
فکر کنم شما زیادی ایران رو تو ذهنتون تصور میکنید، یک کم بیایین تو بدنه این جامعه و ببینین اعتقادات اکثریت مردم این کشور چیه.
اعتقاد اکثریت؟؟؟نقل قول:
اعتقاد اکثریت مردم ایران فساد درش موج میزنه، فساد اخلاقی فساد روانی فساد اعتقادی فساد اداری و ...
پس چون اکثریت فاسد هستند ما باید هرچه اکثریت قبول داشت رو بگیم درسته؟
خوده شما قبول کردید فساد در این جامعه داره موج میزنه پس حرف از اکثریت مزحک هست و چیزی نیست جز یک مغلطه
هرچند همون چیزی هم مورد نظر شماست واقعیت نداره اون اعتقادی که شما اکثریت میدونید یک اقلیت بیشتر نیست و اکثریت جامعه عقاید دیگه ای دارن
درمورد شرق و غرب هم صحبتی نمیکنم چون هیچ ارتباطی با موضوع تاپیک نداره و فقط در جهت منحرف کردن بحث دارید تلاش میکنید
من تئوریسن و جامعه شناس نیستم که راهکار بدم بر خلاف شما و همفکرانتون که همگی علامه دهر هستین ماشااله
کسانی که سواد و علم جامعه شناسی و انسانشناسی دارن باید راهکار درست ارائه بدن نه یک سری افرادی که تا دیروز سرشون توی بشکه بوده حالا تئوریسن میشن
ولی این رو با اطمینان کامل و روش میشه دید دلیل اصلی و اول این وضعیت چیزی نیست جز تفکیک جنسیتی و جداسازی دختر و پسر از هم که باعث شده این 2گروه دیده انسانی بهم نداشته باشن بلکه نگاه فقط جنسیتی بشه
پس برداشتن تفکیک و ایجاد محیط سالم اخلاقی و روانی و اموزش و تعلیم درست راهکار هست (از کلمه ازادی استفاده نمیکنم چون میدونم به این کلمه امثال شما الرژی دارن!!!!)
البته تعلیم تربیت بازم به شیوه درست نه تابوسازی و رعب و وحشت و چوب و چماق رو تربیت تعریف کنید
تازه دارم میفهمم این اصحاب کهف، یک شب خوابیدن سی سال گذشت، یه روز کار داشتیم کلا تاپیک رو به فنا دادن.
یه تاپیک خوبی داشتم، خوب نگهش نداشتم، کیانوش اومدو بردُش، تو باغ نشست و خوردش ..... :n02:
.
.
.
اما در یک نظر کلی باید بگم 90 درصد عرابض دوستان برای بعد از چشم چرانی هست، مسائلی مثل ازدواج موقت و صیغه و رابطه آزاد و ... همش بعد از چشم چرانی رخ میده.
مثلا یک سئوال مهم :
یک آدم نابینا مثل آدم های بینا نیاز جنسی داره ولی اینکه آیا تنوع طلب هم هست یا مثالی براش بوده؟
نقش چشم در تنوع طلبی و آنهم نگاه کردن با منظور به نظرم خیلی گسترده تر از این حرفا باشه و اگر اون رو بشه کنترل کرد، شاید اصلا نیازی به این بحثا نباشه.
از طرفی معتقدم یک عده تو این دنیا دوست دارن مسائل جنسی رو خیلی بزرگ و از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت نشونش بدن چه تو لذت هاش چه تو سرکوب هاش.
به قول یکی از اساتیدم :
بیایید اینقدر جهان رو از بین پاها نبینیم. :n16:
حداقل تجربه 35ساله نشون داده کنترل( یا بهتر بگم کور کردن) چشم تاثیر مثبت روی موضوع که نداشته هیچ بلکه بدتر هم شدهنقل قول:
عملا مگر همین حالا بحث پوشش اجباری و شدید همین کنترل چشم نیست؟
پس بحث کنترل به این صورت اصلا راهکار نیست بلکه از نظر من برعکس باید این نوع کنترل و اجبار برداشته باشه تا به چشم افراد ازادی عمل داده باشه که بجایی همچین چیزهایی بتونن چیزهای که باید ببینن
بحث تنوع طلبی هم ربطش رو به موضوع بحث تاپیک درک نمیکنم و موضوع کاملا مجزایی هست پس نظری نمیدم
شما باید جهانی غیر از بین پا به افراد ارائه بدید تا بتونن بجای این اون رو ببینننقل قول:
بیایید اینقدر جهان رو از بین پاها نبینیم.
وقتی تمام دنیایی که ارائه داده میشه فقط همین بحث بین پا هست و دیگر هیچ فرد باید چی رو ببینه؟
مثل اینکه سر فرد رو توی اب فرو کردید بعد بگید این همه هوا نفس بکش
جامعه از زیرتا بالا هرجا رو نگاه میکنی فقط همین بحث بین پا رو وقتی میبینی مشخصه فرد دیگه چشم نمیتونه جایی دیگه رو ببینه
وقتی از همون مهدکودک از جنس مخالف مثل جزامیها جداش میکنن انتظار دارین چشم و فکر اون کودک و نوجوان و جوان و پیر همش دنبال چرایی این موضوع نباشه؟
و تنها چرایی که جواب داده میشه مگر چیزی بین پا هست؟
پس از این فرد نباید انتظار داشت جهانی که ندیده و نشاخته رو ببینه
این پوشش اجباری و سخت گیری های افراطی رو نمیشه اسمش رو کور کردن گذاشت.نقل قول:
چون در کور کردن طرف دیگه احتمال دیدن نداره.
مشکل در جوامعی مثل ما از جایی پیش میاد که فردی که تو عمرش حتی یک مو ندیده، یهو یک صحنه جهاد اکبر ببینه بین دو نفر !!!
کن فیکون خواهد شد، مثل کسیکه هی از تاریکی بیاد تو روشنایی و برعکس.
مردمک چشم به طور غیر عادی باز و بسته میشه و انسانی عقده ای خواهد ساخت.
نه چشم هارو باید باز گذاشت نه کامل بست، باید اگاهی همراه با دلیل بهشون داد، هرچند هرچی هم دلیل بیاری هر آدمی دوست داره یکسری چیزارو خودش هم تجربه کنه، فقط میشه از تبعاتش کم کرد !!!
میگویند هر انسانی جهان رو از عینکی میبیند که به چشم خودش دارد.نقل قول:
من به خودم کار دارم در اینجا، تو همین جامعه هم بزرگ شدم، این مسائل در زندگی شخصی من شاید یک هزارم هم موثر نبودن و نیستن، اگر صرفا مطرحش میکنم به خاطر اینست که میبینم دورتادورم را گرفته !!
مثلا به دوستان میگیم بیایید بریم سالن فوتبال بازی کنیم، میگن حال داریا.
بعدا ماشین میگیرن میرن دور دور به دخترا شماره بدن بعدش برن با هم شمال تهران قلیون بکشن !!!
منکر جبر اجتتماعی و جغرافیایی نیستم، ولی خود ما ملت هم تو رسیدن به این شرایط مقصر نبودیم و نیستیم.
همش نباید مصلحین اجتماعی بیان به شما خط بدن و راهکار، آدمی که نتونه خودش راهکار پیدا کنه و اول خودش رو اصلاح کنه، اون جامعه اش هم به هیچ جایی نمیرسه.
چشم چرانی یک مشکل روانیه ولی کل جامعه ایران مبتلا به انواع و اقسام بیماریهای روانیه اونم بخاطر فرهنگ و اعتقاداتش که همه چیزش در تضاد با طبیعت بشره.در وجود همه انسانها انرژی منفی وجود داره که وقتی هیچ راهی برای تخلیه این انرژی منفی نیست و همه چیز ممنوعه این انرژی بصورت انواع و اقسام بیماریها و عقده های روانی خودش رو نشون میده.یک جامعه که مردمش آزاد باشن در نوع لباس پوشیدن,خوردن,نوشیدن و از همه مهمتر فکر کردن یک جامعه فاسد نیست بلکه جامعه ای فاسده که همه چیز رو از مردمش میگیره و اونها رو تبدیل به یک سری زامبی با مغزی بیمار و گندیده میکنه.
نقل قول:
what goes around comes around [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه من سخت نمیگیرم :n07:وگرنه پیپ جناب راسل هم به عنوان یک خرافه قابل بررسیه :دی
شما فرضا فردا میخوای ازدواج کنی آیا همسر آیندت رو نگاه و برانداز میکنی قبل از ازدواج یا نه ؟ اصلا از اول چطور علاقه و کشش به این فرد خاص به وجود اومده همینطوری رندوم؟پس قبل ازدواج نگاه کردن از روی علاقه لذت و براندازی جنس مخالف(نه به اون معنای افراطی و ارضای نیاز با نگاه که اختلال روانیه) چشم چرانی نیست درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما در یک نظر کلی باید بگم 90 درصد عرابض دوستان برای بعد از چشم چرانی هست، مسائلی مثل ازدواج موقت و صیغه و رابطه آزاد و ... همش بعد از چشم چرانی رخ میده.
اما در مورد سوال مهم :
وقتی حس بینایی از دست میره درک انگاره هایی مثل زیبایی متفاوت میشه مخصوصا حالتی که فرد مادرزاد نابینا باشه و هیچ تصور قبلی در مورد محیط اطرافش نداره! در واقع تو پستهای قبلی اشاره شد (که سوالات رو هم پاسخ نمیدی فقط میپرسی :n09:) اون ظاهر زیبا و آراسته زمانی معنا پیدا میکنه که دیده بشه البته میتونه توصیف هم بشه گفتاری و شنیداری و تجسمی ناقص از واقعیت در ذهن فرد شکل بگیره قطعا همونطور که گفتی توانایی دید زدن!و چشم چرانی محیط اطراف رو مثل بقیه نداره هرچند که تنوع طلب باشه و نیاز جنسی داشته باشه
حالا من یه سوال نه چندان مهم دارم:
فرد سالم (جسمی) که تنوع طلب هست ازدواج (موفق) میکنه آیا این حس تنوع طلبی از بین میره یا ارضا میشه یا تحت کنترل درمیاد و سرکوب میشه؟ ...
+
دوستان نرود میخ آهنی در سنگ !
با بلندگوهای پروپاگاندای حاکم و افراد حامی حزب x آقای y و ... از زبان منطق نمیشه صحبت کرد قصد این عزیزان فقط سلب مسئولیت از خود و همفکراشون و فرافکنیه و البته از منظر ایشان مقصر همه بدبختی ها بیماری های بشریت مشکلات اقتصادی روانی زیست محیطی و ... قطعا غرب و در راس اونها امریکای زمین خواره(کره زمین!) وگرنه مردم شرق که داشتن زیر دست دیکتاتورهاشون راحت زندگی میکردن همه خوشحال و شاد و بدون بیماری و مشکل بودن والا :دی تکنولوژی و پیشرفت علم همش باعث مختل شدن آسایش و آرامش مردم شده اصلا شما ببینید تو غرب همش مردم شادی و امید به زندیگ ندارن اینا این هم سندش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش هی مصرف گرا کردن بدون تولید کردن البته یعنی خودشون تولید نمیکنن !!اقتصاد خودشون از هم فروپاشیده منتها یه جوری نمیدونیم همه رو مصرف گرا کردن ... خاستگاه چشم چرانی و روابط انسانی هم در غرب بوده تو شرق کلا در هیچ قوم و تمدنی چند زن گرفتن یا رابطه مدل دیگه وجود نداشته و همه کلا خیلی خوش بودند!!
بالاخره راهکار چی شد؟!تفکیک جنسیتی از سنین پایین عدم آموزش مسائل این چنین و قطع رابطه با جنس مخالف تا زمان ازدواج و تابو بودن این ها خوبه!؟نتیجه داده!؟اگه نداده باید رفعش کرد به عنوان اولین راه حل؟!
:n16:
نیت یک انسان از انجام کار بسیار مهم هست و نیت هم چیزی هست بین خودت و خودت، ممکنه بازتاب ظاهری نداشته باشه.نقل قول:
حتی توی همین ادیان که روی اکثر مسائل مربوط به نگاه سخت گیر هستن، میگن اگر دو نفر قصدشون جدی ازدواح بود، حتی میتونن به بخش هایی بیشتر از بدن هم نگاه بندازن.
حالا شما ممکنه بگی من 10 تا گزینه زیر سر دارم میخوام برم همه رو برای ازدواج بررسی کنم ببینم هیکل خوبی دارن یا نه.
اینجا همون نیت هست که هرکسی باید خودش تقویت کنه نمیشه براش قانون نوشت.
که هدف شما از دید زدن یک جنس مخالف واقعا چیه.
هیچ حسی مثل تنوع طلبی و ... از بین نمیره، فقط میشه اینقدر تو گوشه قرارش داد که دلیلی برای رفتن سمتش نباشه یا فرد چیزهایی ارزشمند تر توی زندگی داشته باشه که سمتش نره.
مثلا پسری که عمری دخترای مردم رو دید زده و کلی هم داستان باهاشون تو ذهن خودش میساخته، حالا زمان گذشته و خودش پدر شده و دختر داره، ممکنه اینقدر محو تماشای دخترش بشه یا باهاش سرگرم بشه که اصلا تنوع طلبی و... رو بذاره کنار.
بستگی داره هر انسانی تو زندگیش چه دغدغه هایی داره و چه قدر چیزهایی که ازش لذت میبره پهناوره.
تو کشور ما حالا به هر دلیلی، دید زدن و عشق به رابطه و قلیون فعلا در صدر علایق قرار داره، حالا مقصر شرقه و غربه و فضا و ماورا هست تا حدودی مهم هست ولی من چشم چرانی و خیلی چیزارو در کرم خود یک انسان میبینم تا جامعه.
کسی که قصد ازدواج داره چی؟ باید چشم چرانی کنه!
اگر صرفا واسه رفع نیازهای جنسیش میخواد ازدواج کنه و این مسئله براش در اولویته بله.نقل قول:
تبعاتش هم پای خودش. :n06:
حالا به هر دلیلی شخص میخواد ازدواج کنه! آیا قیافه طرف مورد نظر مهم نیست؟نقل قول:
من تو این تاپیک چند بار این سئوال رو جواب دادم ولی شما و سایر عزیزان به اون توجه نکردین.نقل قول:
دیگه ما نمیتونیم برای نیت و افکار انسان ها هم چارچوب بذاریم.
اینکه یک فردی بیاد به دیگری نگاه بندازه و آب از لب و لوچش آویزون بشه، به این معنا نیست که داره قیافشو برای ازدواج برانداز میکنه.
دوست عزیز من میگم شخص قصد ازدواج داره و ناچاره برای گزینش قیافه شخص مقابل رو مدنظرقرار بده ، حالا با این اوصاف چشم چرانی جایزه ؟ یعنی این ور و اون ور نگاه بندازه تا شخصی که معیار ظاهری مدنظرشو داره پیدا کنه؟نقل قول:
نقل قول:
عذر میخوام این که شخص اطراف رو نگاه کنه رو نمیگند چشم چرانی
چشم چرانی یعنی نگاه سنگین معنی دار یا زل زدن به شخص
هر شخصی برای ازدواج به نظر باید از ظاهر شخص به اصطلاح خوشش بیاد و به دلش بشینه و اون نگاه گذری برای انتخاب به نظرم واجبه.
اعتقادات و فرهنگ ما در تضاد با طبیعت نیست !نقل قول:
قرار هم نیست هرچیزی در طبیعت جریان داشت منطقی باشه و تلاش به این سمت بره که طبیعت به بهترین شکل اجرا بشه.
در طبیعت ترحمی وجود نداره، حیوان گرسنه گوشتخوار حیوان دیگر رو پاره میکنه و میخوره و رحمی هم نداره، پس چطوره انسان ها هم به سمتی برن هرکس زورش بیشتر بود، ضعیف تر رو بخوره چون قانون مند شدن خلاف طبیعته.
در فرهنگ و اعتقادات ایران بیشتر از همه به پوشیدن چشم مردها از نگاه به نامحرم تاکید شده.
اما این وسط خانم ها هم وظایفی دارن.
من قبول دارم که مردا در جامعه ما وظیفه حرمت چشم رو خوب رعایت نمیکنن ولی این پوشش زن ها هم مناسب نیست.
نتیجه اش هم این شده که اکثر دخترا تو جامعه ما بازیچه پسرهای چشم چرون شدن و تنها میمونن.
نمیشه خانومها هر جور خواستن لباس بپوشن بعد به پسر های بدبخت که پول ندارن ازدواج کنن بگیم شما نگاه نکنید
یا همه چی با هم باید باشه یا هیچی
در ایران شدیدن داره این اتفاق میوفته! تیکه پاره شدن فقیر ها کسی رحمی هم نداره......اینجا هرکی زورش بیشتره ضعیف ترو میخوره....... این چیزا رو تا نرین تو چهارتا سازمان دولتی متوجه حرفم نمیشین.اینجا از هر کشور دیگه ایی فاسد تره. من ک دیگه آدم با مرام نمیشناسم.کلا مردم رو دیگه نمیشناسم. انگار ک ایرانی نیستن.همه میخان سر همو کلا بزارن!نقل قول:
اعتقادات و فرهنگ ما در تضاد با طبیعت نیست !
قرار هم نیست هرچیزی در طبیعت جریان داشت منطقی باشه و تلاش به این سمت بره که طبیعت به بهترین شکل اجرا بشه.
در طبیعت ترحمی وجود نداره، حیوان گرسنه گوشتخوار حیوان دیگر رو پاره میکنه و میخوره و رحمی هم نداره، پس چطوره انسان ها هم به سمتی برن هرکس زورش بیشتر بود، ضعیف تر رو بخوره چون قانون مند شدن خلاف طبیعته.
اون قضیه چشمه مردو اینا ک از زمان کوروش بوده!نقل قول:
در فرهنگ و اعتقادات ایران بیشتر از همه به پوشیدن چشم مردها از نگاه به نامحرم تاکید شده.
اما این وسط خانم ها هم وظایفی دارن.
من قبول دارم که مردا در جامعه ما وظیفه حرمت چشم رو خوب رعایت نمیکنن ولی این پوشش زن ها هم مناسب نیست.
نتیجه اش هم این شده که اکثر دخترا تو جامعه ما بازیچه پسرهای چشم چرون شدن و تنها میمونن.
داداش من ن تقصیر زن هاست ن تقصیر مرد هاا.
از یک زاویه دیگه نگاه کنین.
باز اینجا نمیتونم خوب بگم منظورمو تمایل داشتی پ.خ کن بهم.
شما گفتید در طبیعت ترحمی وجود نداره. آیا انسان جزیی از طبیعت نیست؟نقل قول:
پنگوئن های نر هستن که مست میان خونه زنشون رو سیاه و کبود میکنن ؟! یا خروس ها معتاد به مواد مخدر هستن یا کلا مرد سالارانه زنشون رو سرکوب میکنند یا برعکس؟!
اولا انسان ها بسیار کثیفتر از حیوانات اند بخاطر رفتار های شرم آوری که با هم نوع خودشون میکنن که این مورد در حیوانات نیست مگر در دعوا ها و جنگ ها. که البته انسان
ها هم جنگ و دعوا دارن دائم.
دوما، انسان ها از دیگر حیوانات تغذیه نمیکنن ؟ آیا گاو، گوسفند، مرغ، ماهی، خوک، سوسک، وال و ... تقریبا هر موجود زنده دیگری رو پاره نمیکنن و نمیخورن که زنده بمونن؟ یعنی در بین
ما رحم وجود داره و در حیوانات نیست؟ اگر انسان بجای مصرف کننده، خودش غذای موجوداتی هوشمندتر بود چی؟ آیا قضاوت اون موجودات در مورد ما هم مثل حرف ها شما نمیبود؟
سوما، به عنوان بحث اصلی؛ اعتقادات و فرهنگ دو بخش تغییر پذیر از جامعه هستند و دائما عوض میشند. اما چیزی که باید مورد توجه قرار بگیره چگونگی رفتار انسان ها با یکدیگر هست نه
انتخاب های افراد در مورد مسائل شخصی خودشون. برای مثال مدل موی خاصی از نظر بنده زننده و غیر قابل قبول هست، بنده بعد از مدتی قدرتی اجرایی در کشور به دست میگیرم، آیا بنا به اعتقاد
و سلایقم باید اون مدل مو ممنوع اعلام بشه یا برای کسانی که اون مدل رو انتخاب میکنن و طبق اعتقاد و فرهنگشون اون مدل زیباست رو تنبیه کنم ؟!
شبیه به کره شمالی، هیتلر و قدرتمردان مشابه شد، مگر نه؟
انتخاب های شخصی و مسائل تغییرپذیر فرهنگی و اعتقادی نمیتونند مبنای اعمال نظر و بحث قرار بگیرند. اما اینکه شخصی به دختری به بهانه نوع پوشش تجاوز کنه قابل قضاوت هست. نگاه کردن
به طور عادی جرم نیست و شاید کسی رو هم ناراحت نکنه اما حالات بیمارگونه ای مانند خیره شدن، تعقیب کردن، دست مالیدن، مزاحم شدن و نقض حریم خصوصی مسائلی هستند که فرد نمیتونه
به بهانه پوشش فرد دیگری انجامشون بده. بنده به شخصه علاقه ای ندارم فرد دیگه ای رو لخت یا با وضع عجیب ببینم در خیابان، چه زن و چه مرد. اما این صحبت شما به نظرم درست نیست
که پوشش میتواند بهانه ای باشد تا با فردی بازی کنیم.
شما متوجه نشدین که منظور من چی بود. انسان جزئی از طبیعت هست. در طبیعت وقتی حیوان نر میخواد ماده ای رو تصاحب کنه یا ماده براش هست یا مجبوره با نرهای دیگه بجنگه و استثنا هم نداریم. حالا ما نمیتونیم این رو در مورد انسان پیاده کنیم. از طرفی تو کشور ما مسائل اقتصادی باعث شدن ازدواج سخت باشه، روابط آزاد هم معمولا از سوی جامعه نهی میشه، پس کاملا طبیعیه که پسرها در صورت پوشش نادرست دخترها تحریک بشن و چشم چرانی کنن. نیاز جنسی رو اگه از راه ازدواج نشه تامین کرد جز روابط آزاد شما راه دیگری سراغ داری؟نقل قول:
در انسان ها هم همین بوده و قابل پیاده شدن هست این موضوع، تنها بعد از اینکه انسان تبدیل به انسان مدرن شد این جنگیدن نر ها با هم به شکل قدیمش از بین رفت. تا همین 1-2 قرن پیش نر هانقل قول:
برای بدست آوردن زن مورد علاقشون دوئل میکردند. در حال حاضر هم برای جلب نظر جنس مخالف شما باید نسبت به نر های رقیب ویژگی های برتری داشته باشید،
چه حالا برتری اخلاقی یا اقتصادی یا سواد و غیره.
این چیزی که شما میفرمایید به نظر بنده یک دور باطل میاد.
روابط در ایران محدود و نهی شده است بنابراین ظاهر باعث تحریک پذیری میشه، فکر نمیکنید اگه این موضوع ظاهر به شکل مورد نظر شما نزدیک بشه، دایره تحریک پذیری هم کوچکتر بشه و از
لباس به "شکل چشم های فرد" یا "مدل ابرو" و غیره برسه؟
در یک جامعه بسته و به شدت محدود افراد بیمار میشن، همین الان پوشش زنان در کشور عربستان رو ببینید، حتی با اون پوشش هم زنان متلک میشنون و پسر ها دنبالشون راه می افتند. پس
این به قول دوستان چشم چرانی و مسائل مشابه ربطی به پوشش دختران و زنان نداره، جنس نر ذاتا به همین شکل هست و اگر لازم باشه با نگاه کردن به کفت دست خودش هم تحریک میشه.
شما اگر اعتقاد به ازدواج دارید، بستر هاش رو فراهم کنید. اگر نه باید به فکر همان روابط آزاد (آزادی انتخاب شریک جنسی) که در حال حاضر هم در قالب صیغه و ازدواج موقت ارائه شده باشید.
ضمنا برای اینکه فکر نکنید روابط آزاد به معنی این است هر کسی زنگ خانه یک نفر را بزنه و بگه میخوام با خواهرت روابط آزاد داشته باشم، در پرانتز مفهوم درست روابط آزاد رو نوشتم.
پیشنهاد میکنم حرکتی که دختر آمریکایی در قالب یک مستند پیاده روی در خیابان های نیویورک انجام داده رو جستجو کنید و ببینید چقدر متلک از پسرهای غیرعقده ای آمریکا بهش وارد میشه با وجودیکه لباس معمولی داره اما برجستگی های بدنش مشخص شده. هر سطحی از محدودیت پوششی رو ما اعمال کنیم بازم خیلیا دوست دارن پوشش کمتر رو هم ببینن. مثل اتفاقاتی که امروز تو دریاهای برخی کشورها در حال رخ دادن هست و همون یک ذره مایو رو هم کنار میذارن و میگن انسان باید عریان طبیعی باشه !تنها راه درمانش هم یک ازدواج سالم که همه نیازهارو برآورده میکنه هست.نقل قول:
اون ویدیو بطور شدیدی سوال بر انگیز است و تولید کننده به نظر می رسه مقاصد نژادپرستانه (ضد سیاه پوست ها) داشته چون تقریبا همه افرادی که فرضا متلک اندازی کردند سیاه پوست بودن که منطقی نیست. حتی سورس متناوب ویدیو هم ارائه نشد که مشخص بشه کل ویدیو در یک روز بوده و نه فرضا چند ماه. وقتی رسانه ها این انتقاد ها رو کردند سازنده این ویدیو ساکت شد و هیچ پاسخی نداد.نقل قول:
کلا دوستان همیشه آماده ماهی گرفتن از آب گل آلود هستند. کافی است یک ویدیو بی کیفیت و بی پشتوانه که به نوعی غرب رو بد نشون بده منتشر بشه تا تمام عزیزان در کشور ازش با خبر باشند. به حدی که این ویدیو در بین قشر ضدغرب کشور پخش شد در خود آمریکا پخش نشد.
شما حرف بنده رو تایید کردید پس.نقل قول:
مشکل در اون "عده" هست و نه پوشش؛ چون چه در آمریکا و چه عربستان همین اتفاق داره میوفته.
درمان اون افراد هم با ازدواج صورت نمیگیره.
چون ازدواج درمان نیست. ازدواج و پیدا کردن شخصی که از لحاظ عاطفی، جنسی و خیلی مسائل عمیقتر و گسترده تر شریک انسان باشه هدف همه افراد هست.
اما در زمان صحیح و باید با شریک صحیح انجام بگیره، نه فقط برای ساکت کردن نیاز جنسی.
+
به پیشنهادتون عمل کردم و ویدئو رو دیدم، با اینکه وقتی چند ماه پیش اومده بود مطمئن بودم چیز خاصی نیست.
اگر در حد مبتدی به زبان انگلیسی آشنا باشید متوجه شدید که حرف هایی که به این خانم زدن چیزی جز:
روزی خوبی داشته باشید، خیلی خوشگلی، خدا نگهت داره، با من دوست میشی؟، اگر شمارمو بدم باهام حرف میزنی؟ ...
نبود. جز یک نفر که مشکل داشت و مدت طولانی بدون حرف زدن کنار این خانم راه رفت.
بنابراین در مقایسه با چیزی که شما قصد توجیه ش رو داشتید اصلا جوابگو نیست؛ اما در اون کشور، همین حرف های ساده هم "آزار کلامی" محسوب میشه و اگه
ادامه پیدا کنه قابل پیگیری هست.
در حالی که اینجا شاهدیم رکیکترین حرف ها به دختر های جوان زده میشه و این نوع خشونت هم توسط افرادی شاید کم و بیش هم عقیده با شما، بخاطر پوشش اون خانم توجیه میشه و
اگر کار به شکایت هم بکشه نهایتا اون خانم بدهکار و مقصر میشه.
من این بحث رو ادامه نمیدم، فکر میکنم نظرم رو به اندازه کافی بیان کردم، قصد توجیه و تغییر نظر شما رو هم ندارم.
ممنون از مباحثتون.
: )
من چشم چرانی نمیکنم یعنی شرایط رو قبل از همه چیز میسنجم، مثلا اگه یه دختری نگاه من رو با نگاه جواب داد بعد بهش لبخند میزنم و بعد بر اساس رفتا متقابل اون پیش میرم.
به عنوان یه مذکر نمیتونم زیبایی جنس مونث رو تحسین نکنم ولی خب گفتم که شرایط خیلی مهمه یه خانمی که با آقاش داره رد میشه رو اخلاقا پسندیده نیست بهش خیره شد ، یا وقتی با دختری که باهاش هستم بیرون هستم نمیتونم به یه دختر دیگه در حضور اون توجه نشون بدم.
خلاصه خیر الامور اوسطها.
این عکس یکی از مجلات ایران هست.نقل قول:
من مشابه این پوشش رو در بسیاری از خیابان های تهران میبینم.
و متاسفانه متلک هایی هم که به این خانما انداخته میشه از شمارش خارجه.
جدیدا هم خیابان با مجالس میهمانی اشتباه گرفته میشه، کسی مخالف تمیزی و پاکیزگی نیست.
اما واقعا در غرب هم با چنین لباس هایی بیرون بیان چشم چرانی صورت نمیگیره؟
درسته در غرب حجاب نیست ولی آرایش هم تا این حد نیست.
در هر جای دنیا آرایش خارج از عرف باشه متلک و چشم چرانی دیده میشه و تو ایران میزان این آرایش بیشتره.
مغلطه میفرمایید ...نقل قول:
ما داریم راجعبه حالت عادی صحبت میکنیم، وگرنه بنده هم برهنه برم بیرون همه نگاه میکنن و متلک میندازن.
اگر قرار به استناد به همچین چیز هایی است که در بعضی از سواحل استرالیا، برهنه بودن مجاز است و کسی هم به کسی کاری نداره بنابراین نتیجه میگیریم مشکل از پوشش نیست.
اگر تصمیم به تفکر منطقی و نگاه همه جانبه به مساله گرفتید، اون زمان میشه صحبت کرد.
ممنون
ربطی به مغلطه نداره.نقل قول:
بهتره از اونایی که خارج از کشور زندگی کردن و بعدا وارد ایران میشن بپرسین که ایرانی ها چقدر در خیابان آرایش دارن.
اون سواحل ایتالیا و... هم که مثال میزنی مکان عمومی نیست، هرکس دلش خواست میره و هرکس دلش نخواست نمیره.
و مسئولیت کسی که میره هم پای خودشه.
اما خیابان مکان عمومیه که هر آدمی با هر طرز فکری هست، پس بستگی به عرف جامعه آرایش کردن زیاد و به نمایش گذاشتن اعضای غیر عرف به چشم چرانی کمک میکنه.
شما هم اگر تصمیم گرفتین جامعه تون و سایر جامعه ها رو بهتر بشناسین اونزمان میشه صحبت کرد.
ممنون
نقل قول:تا حالا فکر کردید به چرایی این مسئله که آرایش در ایران بیشتر از کشورهای غربی است؟نقل قول:
و اینکه "آرایش با چشم چرانی رابطه مستقیم داره" ، آیا تحقیق و مطالعه ای برای تاییدش هست؟
به نظر من در اکثر جوامع سنتی که باور اینه که چشم چرانی بد هست ، همه ی افراد جامعه در سن خیلی پایین ازدواج میکنن و اکثرا هم مرد ها هر چند تا زن بخوان میگیرن .
و در جوامع مدرن هم که دوباره چشم چرانی چندان پدیده ی جالبی نیست ، آزادی وجود داره و افراد میتونن در همون سنین پایین معاشقه کنن و کنجکاوی و نیاز جنسیشون رو برطرف کنن .
اما از طرفی در جامعه ای که از سنتی بودن داره به سمت مدرنیته میره ، باز دوباره چشم چرانی بده ، اما افراد جامعه در یک شوک به سر میبرن و اکثر کسانی که چشم چرانی میکنن و کلا سایر مشکلات جنسی رو دارن ، از اول با آموزش های اشتباه جنسی به بار اومدن که نهایتا در فرم های مختلفی همچون چشم چرانی یا ترقه انداختن زیر پای جنس مخالف و ... خودشو بروز میده .
سواحل استرالیا !نقل قول:
در مکان های عمومی هم هستند افرادی که برهنه میان و کسی کاری نداره، تصاویرش در اینترنت موجوده.
پس به چشم چرانی "کمک" میکنه ! شما دائما حرف بنده رو تایید میکنید و در عین حال در حال مجادله اید.
بنده هم عرضم این بود که چشم چرانی و متلک گویی فعل هایی هستند که فاعلش باید از انجامش بپرهیزد ...
من هم مثل شما در خیابان قدم میزنم و خیلی از خانم ها و دختر خانم ها رو میبینم، اما خوشبختانه ادب و فرهنگ بهم آموخته شده و کاری نمیکنم که به کسی آسیب روحی یا جسمی وارد بشه.
شما اما قصدتون اینه که با دلیل قرار دادن چیز دیگه ای مسئولیت انجام فعل رو به جای فاعل به گردن کس دیگری بندازید.
"من به فلانی متلک و ... گفتم، چراکه رنگ پالتو اش به قدری قرمز بود که چشمم را گرفت، من بی تقصیرم، رنگ پالتو منو مجبور کرد"
یا
"فلانی رنگ قرمز جیغ پوشیده بود و آرایشش زیاد بود، پس حقش بود که بهش متلک گفته بشه و کارهای دیگری باهاش بکنند و این چیزی بود که با این پوشش داشت طلب میکرد"
چنین استدلال هایی نه واقعی هستند و نه طبیعی و نه نشان یک جامعه سالم، یک بار دیگه بهتون یاد آوری میکنم که زنان در عربستان با اینکه برقع میپوشن
بسیار مورد متلک گویی و چشم چرانی قرار میگیرند.
برای بنده چنین تحلیل هایی مضحک و در حد جکی اند که فقط میشه بهشون پوزخند زد.
اما نظر شما هم حتما محترمه
صحبت دیگه ای ندارم
ممنون
دوستان در یه مورد همگی در یه اشتباه سهیم هستید اونهم اینه که آرایش در ایران بیشتر از غرب نیست. این رو خودم چون تو کار پخش عمده لوازم آرایشی هستم میدونم. در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه ای این سبک آرایش هست که غلیظ هست. آقایون اگه آرایشی لایت و نچرال باشه اصلا متوجه نمیشن طرف آرایش داره فکر میکنن ظاهر معمولیش هست، من که کارم اینه متوجه میشم غربی ها چقدر آرایش دارند.
تازه سود لوازم آرایشی تو ایران کمتر هم هست چون از انواع ارزانتر استفاده میشه طرف سودش میره تو تعداد فروش نه کیفیت فروش، یه دسته مواد آرایشی هم که تو غرب طرف دارند ولی تو ایران به خاطر هزینه بالاش خیر دسته ای از مواد آرایشی هستند که در طول مدت و با استفاده مداوم آثار خودشون رو روی پوست نشون میدن.
خلاصه جامعه عادی غرب رو ندیدم ولی همین خانومای بازیگر و ... که آقایون ما متوجه آرایششون نمیشن هم مقدار هم پول هم زمان بیشتری خرج آرایش خودشون میکنن.
دوران تحصیل استاد خانمی داشتیم که آمریکا بزرگ شده بود، ایشون میگفت اونجا خانما مثل اینجا آرایش نمیکنن، میگفت فقط وقتی سنشون میره بالا و زیبایی طبیعیشون رو از دست میدن کمی آرایش میکنن ... از نظر پوشش هم میگفت لباساشون خیلی ساده هست و با چیزهایی که تو فیلما نشون میدن زمین تا آسمون فرق میکنن ...نقل قول:
از طرف دیگه هم آمار رسمی نشون میده تو ایران آرایش خیلی خیلی بیشتره، هم آمار داخلی هم خارجی ...
هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی حرف ایرانی هایی که از غرب میان رو باور نکنید این ها از روش مغالطه پسر دکتر حسابی استفاده میکنند!نقل قول:
یه تصور آرمانی از جایی یا کسی دارند بعد چون دیگران اون شخص یا اون جامعه رو ندیدند و به خوبی نمیشناسند هر چیزی به نظرشون درست میاد رو به اسم اونا تحویلت مخاطبشون میدن. :n21:
من خودم جوامع غربی رو ندیدم ولی اکثر کسایی که در رسانه ها میبینم ملت میگن اینا آرایش ندارن نمونه بارزش این عروس ملکه انگلیس (طرف میگه تو عروسیش هم بدون آرایش بود!) من که کارم اینه تشخیص میدم این خانم فقط فاندیشنی که در روزهای عادیش حتی استفاده میکنه خیلی زیاده یا رنگ موهاشون و همینجوری جنسشون رو کاملا حرفه تغیییر دادند.
در مورد لباس و بقیه مسائل مرتبط هم من عضو یه شبکه اجتماعی هستم (انگلیسی زبان) اگه خواستید معرفی میکنم پیرامون جوان ها هست و مسائلشون بیشتر حول عشق و رابط و قرار و جدایی و مد و فشن و اینجور چیزها. هیچ فرقی من بین سلایق و احتیاج کاربرای اونجا و جوان های جامعه خودمون نمیبینم، بجز اینکه اونها یه مرحله تو بعضی مسائل جلوتر هستند.
در مورد آمار مصرف شاید به آمار آره ولی این آمار ریزبینی توشون صورت نگرفته اینجا اگه یه کالای آرایشی 1 دلار هست و یه خانمی 12 تا در سال ازش تهیه میکنه، همون کالا در حجم و کیفیت بالاتر 100 دلاریش هم موجوده که یه خانم غربی شاید یه دونه در سال ازش تهیه کنه.