کاملا مشخصه طرفدار تیم خاصی نسیستی تو فوتبال وقتی بازیکنی رو از پشت با موقعیت تک به تک میزنن جریمش اخراج با این حال بازم بارسلونا به گل میرسیدنقل قول:
Printable View
کاملا مشخصه طرفدار تیم خاصی نسیستی تو فوتبال وقتی بازیکنی رو از پشت با موقعیت تک به تک میزنن جریمش اخراج با این حال بازم بارسلونا به گل میرسیدنقل قول:
به جان عزیزم اگه اینجوری باشه! پنالتی نبود به نظرم. برای هر تیمی.نقل قول:
سیتی تو دفاع هم که بود قبل از ده نفره شدن حملاتش زهردارتر بود این رو یه بار دیدن بازی بدون استرس براتون روشن می کنه. بارسا مالکیت رو طبق معمول داشت ولی شوت خطرناکی به سمت دروازه نداشت.
به هر حال سیتی دیگه خیلی بعیده بتونه صعود کنه..حتی با اومدن آگرو.
این داوید سیلوا چقدر خوبه...فوق العادست. واقعا دیدن بازیش لذتبخشه.
دوستان واقعا خسته نشدین از این بحث بیهوده داوری؟؟؟
بابا اجازه بدین از فوتبال به شکل فوتبالی لذت ببریم
من طرفدار دو اتیشه فوتبال انگلیسم به جرات میگم تیم ملی انگلیس که بازی میکنه قلبم میتپه
اما داوری امروز برای هر دو تیم اشتباه داشت
خطا روی مسی پشت 18 بود اما نیمه اول هم یک هند پنالتی واضح برای بارسا نگرفت
سیتی به خودش باخت
سیتی اگر نصف خودش هم بود و اینقدر با ترس بازی نمیکرد امشب بارسا با این دفاع باید با چند گل خورده به اسپانیا برمیگشت
دفاع بارسا هم فردیش هم تیمیش اینقدر ضعیفه که من اصلا نمیتونم از حالا خیلی مطمئن بگم این تیم سیتی رو حذف کرده
ویرایش: با احترام به بارساییها
من واقعا این تونل باز کردن و زیرگذر زدن رو نمیفهمم
روزی 100 تا دروازبان توی تک به تک لایی میخورن
روزی 1000 تا بازیکن توی اکثر نقاط زمین لایی میخورن
ببخشید ها ولی لایی ندیدین که با یه لایی ایندر ذوق زده میشید؟!!!
فکر نمی کنم سیتی تحت تاثیر بود پلگرینی این بازی رو انتخاب کرده بود
و اونجوری که به نظر من میومد برنامه داشت برای اواخر بازی
که بازیکنان بارسا براشون یکنواخت میشه و حتی همون 0-0 شل میگیرن
پرس نمی کردن و در کمال تعجب با تاخیر بازی رو شروع می کردن
تازه وقتی عقب افتادن دیدن چه کلاهی سرشون رفته حمله نکردن
البته این خط آخری شوخی بود و طبیعتا هر نوع بازی ریسک داره
یادم نرفته سر شب چه عکسی از ترکیب بارسا در این تایپک گذاشته شد .... ! :n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی عجیب و سنگینی بود از نظر روانی و فیزیکی... فکر می کنم کم تجربگی سیتی باعث شد در نهایت بازنده باشند به خصوص اشتباه دمیچلیس که وقتی دید مسی عبور کرده نباید خطا می کرد و خودش رو اخراج می کرد... در کل قابل پیش بینی بود. داور بازی هم سه تا اشتباه کرد. (1) اون هند نیمه اول که پنالتی نگرفت. (2) پنالتی که برای بارسا گرفت ولی پشت محوطه بود و (3) اون سه به تک بارسا رو که به اشتباه آفساید گرفت... فکر نمی کنم انتقادی وارد باشه که داوری به نفع بارسا بوده!
منم گفتم که با این شکل بازی سیتی نهایتا به یه مساوی بدون گل میرسیدنقل قول:
اما به نظر من انتخاب پیگرینی اشتباه بود
سیتی برای کنترل کردن بازی و تمرکز روی گل نخوردن ساخته نشده
سیتی اگر مثل پریمیر با آغاز بازی شروع میکرد به حمله کردن و سرعت دادن به بازی و کارهای ترکیبی زیبا و پرس از جلو بارسا رو خیلی راحت تر از تیمهای انگلیسی میبرد
سیتی باید خودشو به بارسا تحمیل میکرد
سیتی نباید به این بازی به عنوان یک بازی حذفی نگاه میکرد به نوعی باید لیگی با بارسا بازی میکرد
بدون هراس از گل خوردن چون مهره هاشو داشت
چون دفاع بارسا توی برگشت کند بود
بعد از 10 دقیقه آغازین بازی سیتی وقتی کمی خودشو پیدا کرد چنتا حمله خیلی خوب داشت توی همون دقایق آلوز بارها جا موند و حتی اخطار گرفت
امشب اصلا به سیلوا بازی نرسید توره توی یک سوم دفاعی خودشون محدود شده بود
مشخص بود قید و بند حرفای پیگرینی به پای بازیکنای سیتی زنجیر شده وگرنه اگر این تیم رها میشد باور کن بدون تعصب بارسا خیلی راحت شکست میخورد
قبل از پنالتی،خطای بوسکتس رو ناواس،تمارض ناواس برای مجاب کردن داور بود و اصلا جریمه ی شخصی برای بوسکتس نداشت
اخراج کاملا صحیح بود
پنالتی روی مسی،اول دمیکلیس با پای چپ مسی رو می زنه ولی مسی به حرکتش ادامه می ده و بعدش تو محوطه با پای مخالف مسی رو سرنگون می کنه.
تصویر گویاس :
حالا شما هر چی میخوای فکر کن...نقل قول:
ولی محض اطلاعتون باید همین رو بگم که من اصلا فوتبال داخلی ایران رو نمیبینم چون همش فقط لگد زدن به توپه...و شده محل کسب یه عده دلال(نمونه_ش رو از مشاجره قشنگ جناب آقای پروین و آقای دایی که امروز گندش دراومده بگیر تا آخر!!)
از فوتبال باشگاهی خارجی هم فقط مال اسپانیا رو میبینم(میدونم بوندس لیگا الان کیفیتش خیلی بالاتره ولی این آلمانی های نژاد پرست هیچ جوره توی کتم نمیرن!!:n02:)...به شخصا هم نه طرفدار بارسا هستم نه رئال(گفتم که اینقدر احمق نیستم که نفر دیگه میلیاردی پولش رو بگیره ولی من خودم رو برای هیچ قلع و قمع کنم!!)اینم فقط یه نظر شخصی بود چون دوست ندارم وقتی دارم یه فوتبال قشنگ میبینم و خیر سرم توی این گرونی کلی پول خرج تخمه و آجیل کردم داور بیاد وسط بازی گند بزنه به تفریح ما!:n02::evil2:
خب تبریک به هواداران بارسا / برد خوب و اقتصادی بود و گام بلندی به سوی مرحله بعد CL :n16:
بازی:
سیتی خیلی با احتیاط و به نظر من با برنامه اشتباه شروع کرد و البته با پاسکاری و مالکیت زیاد بارسا عملا نمیتونست موقعیت خاصی خلق کنه!بارسا هم بالاخره تو این مراحل حذفی تو زمین حریف یک بازی منطقی با توجه به داشته ها و نیازها ازش دیدیم (مقابل بایرن و میلان فصل گذشته!)حریف بدون توپ=بی خطر :دی ناواس رو کلا در هر تیمی که بوده درک نمیکنم دقیقه 30 میتونست تعویض بشه !دمیکلیس هم اوج تجربه رو نشون داد آورین :n09: در مقابل شب خوب ژاوی و فابرگاس و آلوز بود و واقعا توپگیری برای سیتی غیر ممکن میشد در دقایقی!بعد از اخراج و گل دیگه تقلا کردن و تعویض های بی اثر!مسی هم نشون میده درسته با اوجش هنوز فاصله داره اما بازم یک لحظه کافیه تا نتیجه رو عوض کنه!هر طور نگاه کنیم کار سیتی در خانه و بازی رفت تموم شده و بعیده تو نیوکمپ بتونن این نتیجه رو برگردونن!سیتی برای موفقیت در CL تجربه بیشتری نیاز داره ...
داوری:
صحنه پنالتی :تو خطا بودن و کارت قرمز که هیچ شکی نیست تصویری که من دیدم (چند بار) لحظه برخورد بیرونه و بر خلاف خطاهای کشیدن لباس و درگیری نقطه زمین خوردن بازیکن مهم نیست و داور میتونست چسبیده به خط ضربه آزاد مستقیم بگیره ضمن اینکه جاگیری داور به نحوی هست که نمیتونه محل دقیق خطا رو تشخیص بده در هر صورت با 10 نفره شدن و این روند بازی سیتی بعید بود بتونه نتیجه خاصی بگیره!
برخورد توپ با دست مدافع سیتی :باز برداشتها متفاوته اما با اون شدت ضربه در فاصله کم شرایط پرش, دید و دست بازیکن تعمدی بودن یا غیر طبیعی بودن قطعی دیده نمیشه و فکر میکنم تصمیم داور درست بود اکثرا این توپهای ارسالی از جناحین که با دست مدافع برخورد میکنه رو داورها خطا نمیگیرن (مخصوصا تو محوطه ها رو!)مگر اینکه شرایط تعمدی و غیر طبیعی 100% و کاملا محرض باشه!
گل آفساید:اشتباه واضح کمک داور بازیکن دریافت کننده پاس در آفساید نیست توپ بعدی هم کاملا صحیحه گل سالم بود!
در مجموع اشتباهات داوری برای هر دو تیم بود نمیشه گفت در نتیجه بازی خیلی تاثیر داشت ...
پ.ن:لایی آلوز جالب بود :n09:
پ.پ.ن:بارسا با این خط دفاع مقابل تیمهای بزرگتر و با تجربه تر کار خیلی سختی داره:n15: ...
پیگرینی هنوزم نتونسته عادت بد نتیجه نگرفتن مقابل تیم های بزرگ ترک کنه هر چند امسال در لیگ برتر انگلیس تونست تمامی تیمهای بزرگ انگلیس شکست بده -شایدپیگرینی امسال بتونه با گرفتن لیگ - جام حذفی- جام اتحادیه در یک فصل رکورد بزنه- بعیده من سیتی با این خط دفاعی داره بتونه تو نیوکمپ دروازش بسته نگه داره حذفش میگه گفت قطعی به نظر میرسه -بالاخره بعد چند سال حذف در مرحله گروهی همین که تونستن از گروهشون صعود کنن براشون افتخار محسوب میشه:n02:
با انجام بازیهای دیشب پاری سن ژرمن و بارسلونا صعودشون به دور بعد مرحله حذفی تقریبا قطعی شده مگر اینکه بازی برگشت اتفاق غیر منتظره ای رخ بده که بعید به نظر میرسه:n05:
گزارش داوری مارکای مادرید
فابرگاس: برخی زیادی حرف میزدند اما دهانشان بسته شد!
یایا توره: به داوری نباختیم؛ باختیم چون بارسا بهترین تیم دنیاست
منبع انگلیسی رو لطف کنید. جالب بود حرفش.نقل قول:
تیکه گوتی به بارسایی ها : "تبریک ؛ یک دزدی دیگر !"
بعد از برد بارسلونا0-6 مقابل رایو گوتی در پیغام جنجالی ایی نوشت:« با تمام احترامی که برای رایو قائلم ولی باید بگویم که بارسا چون رایو را برده، بهترین تیم دنیاست؟ بگذارید بخندم. »
سایت گل- بعد از برد 0-2 بارسلونا مقابل منچسترسیتی در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، گوتی ستاره سابق باشگاه رئال مادرید بار دیگر به بارسلونا تاخت و این بار با طعنه برد مقابل سیتی را به بارسایی ها تبریک گفت:« تبریک به بارسا؛ یک دزدی دیگر»
این پیغامی بود که گوتی درصفحه شخصی اش در توئیتر خطاب به بارسلونا نوشت. البته گوتی توضیح خاصی برای این پیغام ارائه نداد و احتمال منظور او به حرکت مشکوک به آفساید قبل از گلزنی آلوس بود که در برخی رسانه های مادریدی بازتاب یافت و یا پنالتی گرفته شده برای بارسا در پی خطای دمیچلیس برروی مسی
بعد از برد بارسلونا0-6 مقابل رایو وایه کانو در هفته گذشته بود که گوتی دراین باره پیغام جنجالی دیگری را در صفحه اش در توئیتر نوشت:« با تمام احترامی که برای رایو قائلم ولی باید بگویم که بارسا چون رایو را برده، بهترین تیم دنیاست؟ بگذارید بخندم. »
Toure: We lost because Barça are still the world's best teamنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Manuel Pellegrini's complaints weren't echoed by one of City's talismans, Yaya Toure, who praised Barcelona and refused to blame the refereeing.
"We didn't lose because of the referee, we lost because Barça are still the world's best team", The Mirror quotes the midfielder as saying.
تقابل سیمئونه و سیدروف در قالب بازیگری
محتوای مخفی: تاریخچه این بازی
تبریک به بایرنیها
درسته که بایرن تیم قدرتمند و خیلی منظمی هست اما اگر با کمی خوش شانسی پنالتی آرسنال در ابتدای بازی گل میشد این بازی میتونست نتیجه دیگه ای داشته باشه
هر دو تیم آرسنال و سیتی در مرحله گروهی با کمی دقت میتونستن به عنوان تیم اول بیان بالا تا با این قرعه بد روبرو نشن
به امید موفقیت هر دو تیم در بازیهای برگشت
متن این خبر:نقل قول:
اخراج بازیکن آرژانتینی سیتی درست بود ولی به نظر می رسد که این خطا خارج از محوطه جریمه اتفاق افتاد
سایت گل- در جریان بازی دو تیم منچسترسیتی مقابل بارسلونا که با برد 0-2 بارسا درخانه حریف به پایان رسید، داور سوئدی بازی یک خطای پنالتی جنجالی به نفع تیم کاتالان گرفت که در پی خطای مارتین دمیچلیس روی مسی اعلام شد.
خطای او واضح بود ولی تصاویر این صحنه حکایت از آن دارد که این خطا در خارج از محوطه جریمه انجام شده. اما داور بازی نقطه پنالتی را نشان داد ودمیچلیس را اخراج کرد.
حالا کارشناس داوری مارکا در گزارش خود یادآوری کرده که خطا صحیح بوده و اخراج دمیچلیس نیز به درستی صورت گرفته ولی اعلام پنالتی صحیح نبوده؛چرا که خطا در خارج از محوطه جریمه اتفاق افتاده
در مورد صحنه خطای هند کلیشی هم باید یادآوری کرد که خطای او غیر عمد بوده. بارسایی ها معتقد بودند که داور می بایست این خطا را پنالتی می گرفته.اما کارشناس داوری مارکا، آندوخار اولیور معتقد است که این هند غیرعمد بوده و تصمیم داوری برای ادامه دادن بازی صحیح بوده
در نیمه دوم داور به اشتباه گل پیکه را مردود اعلام کرد.چرا که سسک در شرایطی توپ را برای پیکه ارسال کرد که در موقعیت صحیحی قرار داشته.
اين پنالتي اوزيل گل ميشد حتما بايرن تبديل ميشد به مالديو و نوير اتوبان افتتاح ميكرد!:n02: ولي به نظر من بايرن اين بازي رو مي برد و برد.
كوروس عجب بازيكنيه:n23: اصلا تيم بايرن كلهم اجمعين خودش يه پا عجوبس!:n04:
البته فراموش نکنیم که آرسنال فصل قبل بایرن رو تو زمین خودش برد و نزدیک بود حذفش کنه...نقل قول:
به هر حال اگه بازی اخراجی نمی داشت خیلی می تونست زیبا بشه...حیف شد اخراج عملا آرسنال رو از دور خارج کرد.
مطمئنا بایرن دیگه امسال، داستان فصل قبل رو تکرار نمیکنه.نقل قول:
البته فراموش نکنیم که آرسنال فصل قبل بایرن رو تو زمین خودش برد و نزدیک بود حذفش کنه...
با توجه به بازی اخیر جلوی سی تی خیلی بعید که حدقل تو سی ال حریفی رو دسته کم بگیرن تا دچار مشکل بشن.
البته خبر بد هم برای آرسنالی ها اینه که احتمال زیاد ریبری به بازی برگشت می رسه.
+
اون حرکت اوزیل هم که منجر به پنالتی شد از بیخ آفساید بود
چقدر آرسنال دیشب بازیو جدی گرفته بود تو نیمه اول :دی
خیلی خوب بازی کردن،البته نصف حملاتشون به خاطر سیستم گواردیولا بود،حالا چه 1-4-1-4 چه 1-3-2-4 بود کلا تیاگو رو نباید میزاشت و باید از شواینی و مارتینز استفاده میکرد چون خیلی ضربه پذیر شده بود تیم جلوی سرعت آرسنال.
نه دیگه بعیده اونجوری گاف بده بایرن.نقل قول:
از نظر بی طرفی واقعا حیف شد ولی خب برای ما که بد نشد،اون ژسنی هم دیگه باید بیخیال میشد وقتی دریبل خوردش،پنالتی اخراج و ده نفره شدن به جلوی گل رو گرفتن اونم وقتی هنوز 50 دقیقه مونده از بازی نمیصرفه.
اگرم بود فکر کنم در حد یه ساق پا جلوتر بود،خیلی خیلی میلی متری بودش.باید حسن کامرانی فرد میبود تا میگرفت:n09:نقل قول:
آرسنال بازی رو خیلی خوب شروع کرد و میشه گفت بایرن رو غافلگیر کرد، البته به اعتقاد من بخشی از این غافلگیری رو باید به تصمیم و تاکتیک های اولیه پپ مربوط بدونیم، ساختار اصلی بایرن در طول این فصل دقیقا ساختاری بود که در نیمه دوم دیدیم، حضور لام در جلوی مدافعین و استفاده از روبن در سمت راست، در حالی که در نیمه اول روبن رو بیشتر در سمت چپ میدان دیدیم، سمتی که روبن در اون کارایی لازم رو نداره که این باعث شده بود بایرن در هر دو سمت برندگی کافی رو نداشته باشه، البته از عملکرد ضعیف بواتنگ و آلابا در کارهای دفاعی در دقایق ابتدایی هم نمیشه گذشت.
به طور خلاصه در دقایق ابتدایی آمادگی نوئر بود که نتیجه رو بدون گل نگه داشت. تشخیص داور برای پنالتی درست بود اما در لحظه ای که اوزیل صاحب توپ میشه، یه نیم بدن جلوتر هست و قبل از پنالتی باید آفساید اوزیل اعلام میشد. از خود پنالتی که بگذریم سوالی که برای من پیش اومد این بود که واقعا اوزیل که اصولا بر خلاف توانایی های فوق العاده ای که در بازی سازی داره، تمام کننده خوبی نیست، به خاطر نمایش های چند وقت اخیر زیر فشار زیادی هست و از نظر اعتماد به نفس در شرایط خوبی قرار نداره باید پنالتی زن اول آرسنال باشه؟ حقیقتا قبل از اینکه اوزیل ضربه رو به ثمر برسونه، میشد به عینه در چهره اوزیل دید که این ضربه گل نمیشه.
یه نکته مرتبط اینکه آرسنال در بازی های لیگ قهرمانان این فصل دو پنالتی به دست آورده که هیچ کدوم رو تبدیل به گل نکرده، ممکنه این مورد در ظاهر زیاد به چشم نیاد اما به اعتقاد من نمونه گویایی از شرح وضعیت کلی آرسنال هست، تجربه و اعتماد به نفس کم و شکنندگی که متاسفانه باعث میشه در بازی های بزرگ نتیجه لازم رو نگیرن.
در ادامه بایرن تقریبا خودش رو پیدا کرد و به طور نسبی کنترل توپ و میدان رو در اختیار گرفت تا روی یک و دو زیبای روبن و کروس یه پنالتی+اخراج رو به آرسنال تحمیل کرد. آلابا (باز هم چپ پا) با اینکه بعد از مولر پنالتی زن دوم تیم هست و معمولا پنالتی های خوبی رو به ثمر رسونده (پنالتی در بازی نیمه نهایی بایرن و رئال با ضرب و زاویه زیاد، اونهم به شکل زمینی به ذهن میاد) موفق نبود.
یه نکته در مورد قانون پنالتی+اخراج که از قضا در هر دو بازی دیشب و امشب پیش آمد اینکه از اونجا که یه جریمه دو گانه هست در نظر عده زیادی بیش از اندازه وغیر منصفانه هست و جالبه بدونید که این دیدگاه حتی در سطح یوفا مطرح شده و ممکنه این قانون در آینده نزدیک تغییر کنه و جریمه خطاهای درون محوطه در برابر موقعیت گل مسلم به پنالتی+کارت زرد تغییر پیدا کنه.
در ادامه در نیمه دوم با به میدان اومدن رافینیا، بازگشت لام به خط هافبک و فیکس شدن روبن در سمت راست، اگه از غیبت پررنگ ریبری در سمت چپ چشم پوشی کنیم، عملا ساختار بایرن به ساختار اصلی خودش در طول این فصل برگشت و میشد به عینه این مورد رو دید که بازیکن ها بر خلاف نیمه اول وظایف خودشون رو به خوبی می دونن، جا عوض می کنن و بازی تقریبا کم نقصی رو ارائه میدن. اما در خلال همه این تغییرات مثبت، حضور کروس خیلی به چشم اومد. برای همین به جای اینکه درباره بقیه اتفاقات بازی صحبت کنم ترجیح میدم راجع به کروس بگم:
کروس با دید و قدرت بازی خوانی بالا (سه پاس کلیدی)، حضور خوب در دفاع (دو مورد توپ ربایی)، حضور در کارهای ترکیبی (یک و دو زیبایی که با روبن داشت و منجر به پنالتی بایرن شد) دقت بسیار بالا در دادن انواع پاس (دقت بالای 97% در بازی دیشب)، تشخیص عمق و توفیق زیاد در پاس های بلند (21 پاس بلند صحیح از 22 اقدام به پاس بلند!)، شوت های دقیق با هر دوپا (صرفا در همین بازی سه شوت فوق العاده، یک گل و یک ضربه به دیرک دروازه هر دو با پای راست، و یک مورد با پای چپ با واکنش زیبای شزنی در نیمه اول) نمونه یک هافبک تهاجمی بی نقص هست.
مدتی پیش مقاله جالبی رو راجع به هافبک های تهاجمی و تغییرات وظائفشون در طول زمان می خوندم که به طور خلاصه به این مسئله اشاره کرده بود که اسنایدر گذشته ی هافبک های تهاجمی، اوزیل حال هافبک های تهاجمی و کروس آینده ی هافبک های تهاجمی هست و برای ارائه تعریف هافبک تهاجمی مدرن باید از کروس شروع کرد. دوستانی که بازی های بایرن رو در سال قبل (و حتی دو سال قبل) از نزدیک دنبال کرده باشن به خوبی می دونن که کروس تا قبل از مصدومیتی که در بازی برگشت با یووه باهاش مواجه شد، یه عنصر کاملا کلیدی بود و بعد از مصدومیت کروس بود که هاینکس مجبور شد از مولر به جای کروس استفاده کنه و روبن رو به ترکیب تیم وارد کنه (بگذریم از اینکه روبن هم بعد از بازگشتش به ترکیب در بازی های انتهایی فصل مقابل بارسا و دورتموند فوق العاده ظاهر شد) و به خاطر همین مسئله از دست دادن بازی های انتهایی فصل شاید عملکرد کروس در فصل قبل مثل بقیه بازیکن های بایرن به چشم نیومده باشه، در حالی که نقش کروس در بخش اعظم فصل از کلیدی ترین نقش ها در بایرن بود و به اعتقاد من از مهم ترین اتفاقاتی که در دوران هاینکس رخ داد.
نتايج بازى هاى ليگ قهرمانان تا اينجا
نكته جالب برد همه تيماى ميهمانه ! و گل نزدن تیم های میزبان است!
اینکه روبن سمت چپ به هیچ وجه کارایی نداره رو قبلا هم دیده بودیم و این خیلی عجیب بود برام روبن دوباره همون سمتی بازی گرفته شده که قبلا نتیجه نداده. اگه مولر رو سمت راست میدیدم یکم توجیه داشت ولی اینکه گوتزه سمت راست باشه و روبن سمت چپ به نظرم تصمیم اشتباهی بود. هر دو بال کناری بایرن تو اوایل بازی خیلی کم خطر بود برای حریف، چیزی که تو این چند سال گذشته جز نقاط قوت بایرن بوده.نقل قول:
آرسنال بازی رو خیلی خوب شروع کرد و میشه گفت بایرن رو غافلگیر کرد، البته به اعتقاد من بخشی از این غافلگیری رو باید به تصمیم و تاکتیک های اولیه پپ مربوط بدونیم، ساختار اصلی بایرن در طول این فصل دقیقا ساختاری بود که در نیمه دوم دیدیم، حضور لام در جلوی مدافعین و استفاده از روبن در سمت راست، در حالی که در نیمه اول روبن رو بیشتر در سمت چپ میدان دیدیم، سمتی که روبن در اون کارایی لازم رو نداره که این باعث شده بود بایرن در هر دو سمت برندگی کافی رو نداشته باشه، البته از عملکرد ضعیف بواتنگ و آلابا در کارهای دفاعی در دقایق ابتدایی هم نمیشه گذشت.
به نظرم با دادن پنالتی به اوزیل یه جورایی قرار بود موتور این بازیکن رو روشن کنن و اعتماد به نفسش دوباره برگرده که واقعا کاملا نتیجه ی عکس داد. به قول ونگر این خراب کردن پنالتی، عملکرد کل اوزیل تو بازیه دیشب رو مختل کرد و حتی تا 10 دقیقه بعد هم دیده بوده که اوزیل هی سرش رو تکون می داده به خاطر خراب کردن اون موقعیت.نقل قول:
از خود پنالتی که بگذریم سوالی که برای من پیش اومد این بود که واقعا اوزیل که اصولا بر خلاف توانایی های فوق العاده ای که در بازی سازی داره، تمام کننده خوبی نیست، به خاطر نمایش های چند وقت اخیر زیر فشار زیادی هست و از نظر اعتماد به نفس در شرایط خوبی قرار نداره باید پنالتی زن اول آرسنال باشه؟ حقیقتا قبل از اینکه اوزیل ضربه رو به ثمر برسونه، میشد به عینه در چهره اوزیل دید که این ضربه گل نمیشه.
یادمه روبن هم دو فصل پیش هی پنالتی خراب می کرد بازم می دادن بهش که بزنه ولی آخرش درست نشد :دی
کروس از همون موقعیکه تو تیم ملی زیر 17 ساله های آلمان تو مسابقات جام یوفا و جام جهانی تونست توپ طلا و عنوان بهترین بازیکن رو بگیره خیلی بهش امیدوار بودم که روزی یکی از ستاره های آلمان بشه. دیشب عملکرد کروس واقعا بی نظیر بود.نقل قول:
کروس با دید و قدرت بازی خوانی بالا (سه پاس کلیدی)، حضور خوب در دفاع (دو مورد توپ ربایی)، حضور در کارهای ترکیبی (یک و دو زیبایی که با روبن داشت و منجر به پنالتی بایرن شد) دقت بسیار بالا در دادن انواع پاس (دقت بالای 97% در بازی دیشب)، تشخیص عمق و توفیق زیاد در پاس های بلند (21 پاس بلند صحیح از 22 اقدام به پاس بلند!)، شوت های دقیق با هر دوپا (صرفا در همین بازی سه شوت فوق العاده، یک گل و یک ضربه به دیرک دروازه هر دو با پای راست، و یک مورد با پای چپ با واکنش زیبای شزنی در نیمه اول) نمونه یک هافبک تهاجمی بی نقص هست.
مدتی پیش مقاله جالبی رو راجع به هافبک های تهاجمی و تغییرات وظائفشون در طول زمان می خوندم که به طور خلاصه به این مسئله اشاره کرده بود که اسنایدر گذشته ی هافبک های تهاجمی، اوزیل حال هافبک های تهاجمی و کروس آینده ی هافبک های تهاجمی هست و برای ارائه تعریف هافبک تهاجمی مدرن باید از کروس شروع کرد. دوستانی که بازی های بایرن رو در سال قبل (و حتی دو سال قبل) از نزدیک دنبال کرده باشن به خوبی می دونن که کروس تا قبل از مصدومیتی که در بازی برگشت با یووه باهاش مواجه شد، یه عنصر کاملا کلیدی بود و بعد از مصدومیت کروس بود که هاینکس مجبور شد از مولر به جای کروس استفاده کنه و روبن رو به ترکیب تیم وارد کنه (بگذریم از اینکه روبن هم بعد از بازگشتش به ترکیب در بازی های انتهایی فصل مقابل بارسا و دورتموند فوق العاده ظاهر شد) و به خاطر همین مسئله از دست دادن بازی های انتهایی فصل شاید عملکرد کروس در فصل قبل مثل بقیه بازیکن های بایرن به چشم نیومده باشه، در حالی که نقش کروس در بخش اعظم فصل از کلیدی ترین نقش ها در بایرن بود و به اعتقاد من از مهم ترین اتفاقاتی که در دوران هاینکس رخ داد.
+
کنترل توپ بسیار زیبا و عالیه روبن تو بازیه دیشب:
به نظرم اگه اخراجی نداده بود ارسنال میتونست حتی برنده بازی باشه یه اخراج و یه مصدومیت باعث شد دو تا تعویضا بپره و کلا کاری نمیتونست بکنه ونگر واقعا بدشانسه ارسنال
ضمن اینکه تو بین اسپرت میگفت اخراج اشتباه بوده داوریا کلا هر سال داره بدتر میشه
چرا همه ی بحث ها در مورد بازی آرسنال و بایرنه :n02: ( درسته بازی خیلی مهمی بود )
کسی بازی اتلتیک با میلان رو ندیده که بگه اون بازی چطور بود ؟؟؟
__________________________________________________ _________________________________________
از اون جایی که منم بازی آرسنال و بایرن رو دیدم به نظرم تو نیمه ی اول بازی خیلی خوبی بود و مساوی بودن دو تیم
با اخراجی که آرسنال داد ( که درست بود ) ، بایرن که قوی بود و قویتر شد و آرسنال دیگه نتونست دووم بیاره و باخت
به نظرم اگه اخراج نمیشد ، مساوی میشد بازی
__________________________________________________ _________________________________________
کوروس عجب بازیکنیه
از هر جا میزد میرفت که بره تو گل
خیلی شوت هاشو قشنگ میزد ( من نمیدونم پس چرا تو pes اینقدر بد ساختنش :n02: )
بازی برگشت هم به نظرم با برگشتن ریبری آرسنال فکر نکنم بتونه کار خاصی بکنه
گزارشگر گفت بازی های برگشت این تیم ها 3 هفته دیگس ، درسته ؟؟ :n13:
مگه نباید 2 هفته دیگه باشه ؟؟؟ یه هفته استراحته
نمی دونم کسی دقت کرد یا نه ولی من که به عنوان بی طرف داشتم بازی رو نگاه می کردم به نظرم اومد
شاید داور می تونست شزنی رو اخراج نکنه..من صحنه پنالتی رو چندین بار دیدم توپی که میاد رو روبن نمی تونه کنترل کنه و توپ از پاش فاصله میگیره و یه جورایی می شه گفت توپ تو مالکیت روبن نیست
در نتیجه می شه گفت اون صحنه موقعیت مسلم گل زنی محسوب نمی شه
منظورم این نیست که داور اشتباه کرده چون تشخیص یه همچین چیزی خیلی سخته
اصلا این اخراج کردن بازیکنا، یه چیز مسخرست که فقط بازی رو خراب میکنه. باید قوانینو عوض کنن و مثل بسکتبال، وقتی یک نفر اخراج میشه، اون بازیکن بیرون میره ولی به جاش یک نفر دیگه بیاد زمین. خیلی مسخرست که کلی انتظار یه بازی حساس مثل آرسنال-بایرن رو بکشیم و بعد به خاطر یک سوت اشتباه، همه چی خراب بشه. اخراج شزنی هم اشتباه بود، چون توپی که روبن استپ کرده بود کلی ازش فاصله گرفته بود و اگه شزنی هم نمی زدش، به توپ نمیرسید.
هاینکس: مسی به خوبی پله و مارادوناست
سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی سابق بایرن مونیخ، معتقد است که لیونل مسی، ستاره بارسا، را می توان در سطح اسطوره ای هایی مانند پله و مارادونا قرار داد.
این ستاره آرژانتینی که در 26 سالگی، تاکنون برنده 4 توپ طلا شده، هنوز با تیم ملی کشورش نتوانست به افتخار قابل ذکری برسد اما هاینکس معتقد است که باید مسی را یکی از اسطوره های دنیای فوتبال دانست.
او به خبرنگاران گفت:" مسی در چند سال اخیر همه توپ های طلا را درو کرد. او یک نابغه است و مطمئنا در سطح پله و مارادوناست."
هاینکس کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، را نیزمورد ستایش قرار داد و همچنین اعلام کرد فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن، با بازی های خوبی که در یک سال اخیر انجام داد، خود را به سطح این دو بازیکن رسانده است.
" شیوه بازی کریس رونالدو خارق العاده است. او از نظر فیزیکی خیلی قوی است و در مقابل دروازه خیلی خطرناک است. او هم یک بازیکن بی نظیر است.
در دو سال اخیر، ریبری برای بایرن به بازیکنی کلیدی تبدیل شد. او استعداد فردی فوق العاده ای دارد و علاوه گلزنی، موقعیت های گل زیادی ایجاد می کند. اما شاید در سطح مسی و رونالدو نباشد.
با این وجود، او می داند که چطور به خط دفاعی کمک کند. فکر می کنم موفقیت سال گذشته به دلیل این بود که به عنوان یک تیم بازی می کردیم. ریبری کاملا به درد سیستم ما می خورد."
Messi is on par with Maradona and Pele, says Heynckes
بیانیه اضافه گل فارسی
درمود پنالتی زن اول بودن اوزیل باید بگم که ترتیب پنالتی زن های آرسنال اینجوریه: ولکات - آرتتا - اوزیل
تو بازی دیشب هم اینکه اون 2 تا نبودن هم اینکه به نظر من کسه دیگه میشه گفت نبود. شاید بشه گفت کازورلا ولی اونم زیاد پنالتی زن خوبی نیست.
من سیتی تو خونه خودش 2 بر صفر باخت
آرستال تو خونه خودش 2 بر صفر باخت
بازی من سیتی - بارسا 1 اخراجی داشت
بازی آرسنال - بایرن مونیخ 1 اخراجی داشت
مسی در دقیقه 54 برای بارسا گل زد
تونی کروس در دقیقه 54 برای بایرن گل زد
آلوز دقیقه 88 گل دوم بارسا رو زد
مولر دقیقه 88 گل دوم بایرن رو زد
بسم الله :n04:
جالبه که هیچ بحثی از بازی میلان آتلتیکو مادرید نشده
من دیشب اکثرا بازی میلان-اتلتیکو رو دیدم و گاهی بازی بایرن-آرسنال
قبل از بازی بخاطر افت یکی دو ساله میلان و نتایج ضعیف داخلی در سری آ در مقابل درخشش اتلتیکو در لالیگا و رقابت پایاپای با دو قطب اصلی فوتبال اسپانیا،خیلی ها فکر میکردند که میلان هیچ شانسی برای صعود نداشته باشه
اما میلان قبلا هم نشون داده بود که حتی با وضعیت بد در رقابتهای داخلی،در اروپا شخصیت دیگه ای از خودش نشون میده،مثل پیروزی مقابل بارسا در دور رفت در فصل پیش
بازی دیشب هم با طوفان میلان آغاز شد که نقطه عطف میلان در بازی دیشب بود
حملات پیاپی که عموما از سمت راست،با نفوذهای دی شیلیو و همکاری های پولی،ترابت و کاکا ادامه پیدا میکرد
یک ضربه از کاکا که به تیرک افقی خورد،یک ضربه سر از پولی که با عکس العمل دروازه بان حریف به تیر عمودی خورد و یک ضربه دیگه از کاکا که با اختلاف بسیار کم از بالای دروازه به بیرون رفت
این موقعیت سازی ها در مقابل دفاع چند لایه اتلتیکو حتی هواداران میلان رو هم کاملا امیدوار به برد کرد اما با بدشانسی هیچکدوم تبدیل به گل نشد
اتلتیکو هم در دفاع بود و به ضدحملات دل بسته بود و با بازی فیزکی باعث مصدومیت دی شیلیو و بالوتلی شدند
دی شیلیو که در همون نیمه اول مصدوم شد و با آباته تعویض شد که کلی باعث افت در سمت راست شد
در ادامه هم بازی متعادل تر شد،موقعیت تیمها در کل بازی بهم نزدیک بود که با تک گل دیگو کاستا بازی 1-0 تموم شد
شاید اگه میلان هم مثل حریفش در اوج آمادگی بود خیلی راحت میتونست پیروز بشه اما بدشانسی،مصدومیت های ناخواسته و کمی ضعف در دفاع باعث شد تا بازی رو ببازه و حالا در مادرید فقط باید پیروز بشه
اگر در هفته ی آتی هم و در نهایت بازی برگشت :
چلسی . یونایتد . رئال و دورتموند صعود کنند
( چون اون 4 تیم دیگه به نوعی در همون دور رفت صعودشون مشخص شد به جز بازی میلان . اتلتیکو )
میشه گفت در 1 چهارم زیباترین 1 چهارم تاریخ لیگ قهرمانان اروپا باشه
پاری سن ژرمن . بارسا . بایرن . اتلتیکو . چلسی . رئال . دورتموند . منچستر یوونایتد
محتوای مخفی: روبن = سانیا
البته روبن شدیدا تکذیب کرده. گفته امکان نداره تو عمرش همچین کاری بکنه.
گواردیولا هم گفته فیلیپ لام باهوش ترین بازیکنیه که تا بحال باهاش کار کرده.
Philipp Lahm is perhaps the most intelligent player I have ever trained in my careerنقل قول:
Aug 30, 2013
حرف 6 ماه پیشه
زمانی که مورینیو رو در سوپر کاپ شکست داد
با صداقتی که در پپ سراغ داریم علاوه بر تشویق حتما لام نابغه است
تو بارسا هم فکر می کنم بوسکتس باشه
مشخصه که واقعا به این حرف اعتقاد داره. لام در تیم فعلی شاید بشه گفت همه کاره هست. خصوصا تو این پست جدیدش.