انگار تو تبلیغش نشون داد که باران فرار میکنه ! :n17:
Printable View
انگار تو تبلیغش نشون داد که باران فرار میکنه ! :n17:
کارگردان این سریال احتمالا سادیسمی مازوخیسمی چیزی داره
تا حالا دوبار سربزنگاه زده تو پر بیننده ها و برده لب چشمه تشنه برشون گردونده
یکی اونجا که دم خونه نادر شکیب و کیانوش مثل جن ظاهر شدن با چوب زدن تو سر باران دزدیدنش
یکی هم دیشب که اگه فقط 5 ثانیه کیانوش دیرتر رسیده بود باران آدرس اونجا رو میداد به باباش و همه می ریختن اونجا ازادش می کردن
رسیدن باران و باباش به هم رو هم احتمالا تا قسمت چهلم کشش میدن
به این میگن دق دادن بیننده از نوع سریال ایرانی!
اقا نمیتونن شماره باران رو ردگیری کنن جاش رو پیدا کنن؟:n02:
مگه این فرید نمیدونه سیندرلا همون بارانه؟خب از شکیب بپرسه سیندرلا کجاست!
عجب....
نه وجدانا این باران زبون دراز اصلا نمی خواست ادرس بده ... فقط می گفت خونه شکیبه ... من هم قبلا گفتم اینجا یه مشت موجود مردم ازار می شه نویسنده و کارگردان.نقل قول:
دقیقا به همین خاطر از فیلمهای ایرانی متنفرم. چون بی خود و بی جهت کش دار میکنند در حالیکه اصلا فیلم محتوای خاصی نداره. 99% فیلم به تلفن زدن و پفک خوردن و سر سفره ناهار بودن بازیگرا میگذره, این یعنی کش دار کردن قضیه....
حالا به غیر از این ایرادات اساسی هم در داستان وجود داره
مثلا همین به نام زدن اموال طاها به اسم بیتا
الان مثلا اموال به اسم باران ریاحی زده شده با همون شناسنامه ای که از بچگیش داشتن
پس اموال به اسم باران ریاحی هست نه بیتا توتونچی!
بعدشم باران الان 26 سالشه ولی اینا که از بزرگسالیش عکسی نداشتن که بچسبونن به شناسنامش
شناسنامه که بدون عکس نمیشه
به غیر از این مگه بدون کارت ملی هم میشه سند به نام زد؟ دیگه فقط یه شناسنامه اونم بدون عکس فکر نکنم کفایت کنه!
دیگه ممکلت انقدرم بی در و پیکر نیست
اگر اینجوری باشه منم الان می تونم شناسنامه به نفرو بدزدم به اسم خودم قالب کنم اموال یه نفر دیگه رو بزنم به نام خودم!
والا ما هم اینا رو تو پست های قبلی گفتیم:n02:نقل قول:
فیلمه دیگه!
بچه ها نویسنده فیلم پسرعمو عمه فامیل دور کلاه قرمزی هستش :n02:
پرسیدم ازش گفت :
باران بچه سر راهی بوده که اقای ریاحی پیداش کرده و بزرگش کرده و بعد مسائل و .... حالا بگین باران بچه سر راهی کی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جناب شکیب .
یا بیایین اینجوری تمومش کنیم . کیانوش همون بارانه که خودشو شبیه مرد کرده و رو نمیکنه :n08:
............................
اخر داستان طبق حدسیات من :
1- ازدواج باران با فرید .
2- قال گزاشتن بیتا توسط اون پسره خوشگله فرصت طلب
3- ازدواج اقای ریاحی با مرضیه
4- دستگیری شکیب و دوستان
5- برگرداندن تمام ثروت به باران و اقای ریاحی
بعدشم میاد چند سال بعد رو نشون میده که باران بچه دار شده و اقای ریاحی هم نوه دار
جالب اینجاس اسم بچشون رو هم گزاشتن باران 2 :n08::n08::n08::n02::n09::n20:
ولی خوشم میاد سینا خوب سر بیتا کلاه میذاره وبا حرفاش خامش میکنه :n22:
سریال قبلی سهیلی زاده هم دختران حوا بود که آخرش معلوم شد کل سریال مردم سر کار بودن و هیچ کدوم بچه ها عوض نشده بودننقل قول:
اینجا هم بعید نیست قسمت اخر بفهمیم سرکار بودیم :n08:
چند مورد دیگه هم باید به این لیست اضافه کنی:نقل قول:
1: احتمال مرگ بابای واقعی باران خیلی زیاده. خیلی خیلی....!
نقد سریال آوای باران
اقتباس شده از فرار از زندان :n02:
نقطه قوت سریال آوای باران بازیگران خوب و نقطه ضعف این سریال ضعف شدید فیلم نامه است.
این جور فیلم نامه ها یه جورایی عشق هندسی رو ترسیم میکنه. عشق این داستان یه مثلثه.
فرید و کیانوش و باران. نویسنده ها توی این مواقع برای از بین بردن یه رقیب خلاقیت های جور و واجوری به خرج میدن. مثلا رقیب تو جریان داستان کشته میشه ، بیمار میشه ، وادار به مسافرت میشه یا حتی پیشنهادش رو پس میگیره. اما توی این قصه کیانوش یک شبه سیاه میشه. و این هم خلاقیت نویسنده این سریاله. یک شبه سیاه شدن کیانوش واقعا خنده دار بود. عاشقی مثل کیانوش که از بچگی دل به باران داده مگه میشه در عرض یک شب اینطور خبیث و پلید بشه که از پشت به باران ضربه بزنه و زندانی اش کنه.
- اینطور که اول سریال از خباثت نادر و مراد مظلوم صحبت میشد مثلا این که باران میگفت : "مگه ندیدی نادر سر مراد چه بلایی آورد؟ حتما باید صابونش به تن تو هم بخوره تا بفهمی یارو گردن کلفته؟" بیننده خیال میکرد که نادر باران و مراد رو میشناخته و از روی قصد و غرض مراد رو انداخته زندان. در حالی که نادر اصلا مراد رو نمیشناخته و فکر میکرده اون ها زورگیرن.
- به علاوه مدارک توی دفترخونه به اسم باران ریاحی سند خورده. حالا که همه چیز رو شده دیگه نیازی نیست دایی طاها چیزی رو از اونا پس بگیره. چون همه چیز قانونا به اسم بارانه نه بیتا.
- آرایشگر روز اول خال بیتا رو با مداد روی گونه اش کشید. بعد چطور شد که دایی طاها تونست با خودکار اون خال رو بکنه؟
- جاوید و مراد و حامد و کیانوش که اینقدر بزن بهادر بودن و تونستن اون طور نسخه نادر رو بپیچن چه طور نتونستن توی این همه سال از پس شکیب بربیان؟ یعنی توی این همه سال نتونستن ناغافل بریزن سرش اون هم با این همه کینه ای که نسبت بهش داشتن؟
- فرید مثبت قصه چرا به جای انجام دادن وظیفه اش که پناه دادن به بچه های کاره با شکیب معامله میکنه؟ فرید واقعا چی کاره ست؟ این طور که توی این سریال نشون داده شده اختیارات این آقا از پلیس بیشتره.
- آدم پول دوستی مثل شکیب چرا وارد معامله با طاها و باران نمیشه و پای قول و قرارش با نادر مونده؟ چرا فیلم نامه نویس های محترم اصرار دارن که همه شرایط رو به نفع شخصیت منفی قصه رقم بزنن؟
- کیانوش با چوب از پشت به باران ضربه زد. اونم جلوی چشم مردم؟ کسی بهشون نگفت با دختر مردم چی کار دارید؟ فرید و دایی طاها که اینقدر منتظر باران بودن چطور ندیدنش؟
- باید از طراح تیتراژ این سریال تشکر کنم. تیتراژ ابتدایی این سریال واقعا زیباست. اما مناسب این سریال نیست. چون این سریال اصلا درباره بچه های کار نیست. خط بیتا و سینا و مثلث باران و فرید و کیانوش اینقدر توی این داستان پررنگ شدن که تکدی گری و بچه های کار اصلا دیده نمیشن.
- بیتا چرا پای سینا وایساده وقتی سینا از روز اول شروع به توهین و تحقیر بیتا کرد؟ چرا هنوز به خانواده اش پشت پا میزنه به خاطر سینا که از روز اول خودش رو خوب نشون داد؟ از آدم زرنگی مثل بیتا همچین کاری بعیده.
درسته که همه ی فیلم ها قرار نیست جایزه بگیره. ولی خوبه که آدم وقتی سریالی رو مینویسه یا میسازه تا حد امکان مشکلاتش رو رفع کنه که انتخابات بهترین سریال برای مسئولان سخت بشه. حسین سهیلی زاده که اینقدر کارگردان خوب و توانمندیه اینبار اسیر فیلم نامه پر از ایراد شده. هرچند تجربه این کارگردان موفق باعث شده این سریال هم یک سریال پر بیننده بشه.
منبع : rahairani1368.lxb.ir
شناسنامه رو با عکس بیتا جعل کردننقل قول:
همون قسمت پدر بیتا گفت که من آدمشو دارم و میتونم عکس بیتا رو بندازم تو شناسنامه باران
به احتمال ٩٩٩٩٩٩٩.٩٩٩٩٩٩٩٩٩ درصد الان فريد ميره تو و ميكشنش.پايان متفاوت همينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس های جدید ناهید محمودی
عکس های جدید ناهید محمودی بازیگر نقش گلپری در سریال آوای باران
بچه ها به نظرتون حکمت ابراز محبت نادر به باران واقعی اخر سریال چی بود ؟؟ قسمتی که امشب بود رو میگم
این برداشت من بود:نقل قول:
نادر زنگ زد به شکیب که دختره اینجاست،بیا ببرش،بعد که پدر باران اومد دیدن شکیب، و برنامه اونا بهم خورد ،شکیب به کیانوش گفت که در جواب اس ام اس باران بهش بنویسه از طرف فرید که از اونجا بیاد یه جای دیگه.
بعد که باران ای اس ام اس رو دید خواست بره به آدرسی که مثلا فرید براش فرستاده،از اون طرف نادر و زنش که فک کردن باران داره میره،به امید اینکه شکیب داره میاد رفتن جلو که نذارن بره!
برگرفته از اینستاگرام سام درخشانی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک = اندازه اصلی
این فرید چه خودشو گرفته ...انگار مایکل جکسونه !!!!! :n02:
خدا کنه فقط زودتر سر و ته این سریال رو هم بیارن.دیگه حالمون از این خلاقیت های زورکی به هم میخوره
فقط خداکنه یه اخر درست و درمون براش بذارن نه اینکه بعد از 40 قسمت بگن خب حالا بقیه اش رو خودتون حدس بزنید!
خوبه آخرش بنويسه ادامه در فصل بعد.
Sent from my iPad mini with Retina Display using Tapatalk
مثل ستایش که داره فصل سومش هم ساخته میشه .نقل قول:
واقعا فصل سومش هم داره ساخته میشه؟نقل قول:
البته فصل دومی در کار نیست .
چون تهیه کننده این سریال گفته بود که به ساخت فصل 2 این مجموعه اعتقادی ندارد .
فقط یک جمله از تهیه کننده که باعث شده تمام شبکه های ماهواره ای و تلویزیونی صف بایستند تا این سریال رو بخرن این جمله هست :24: :
تهیه کننده سریال آوای باران می گوید : دست اندرکاران این اثر با هدف ایجاد جذابیت بیشتر برای مخاطبان پایان فیلمنامه این اثر تلویزیونی را تغییر دادند .
حالا این جذابیت چی هست خدا می دونه فقط یک چیزی مشخصه و اونم اینه دست میزنن تو علوم غریبه :n02:
شاید معلوم شه که اصلابارانی در کار نبوده :n08:نقل قول:
و شاید هم مثل سریال پنجمین خورشید نشون بدن که این داستان یه رمان نویسندهست .........
و شاید هم اخرش بنویسد : شما قضاوت کنید .........
فصل بعد؟! سريالي كه بايد يك فيلم تلوزيوني ميشد فصل بعد به چكارش مياد؟!:n13: كارگردان و تمام عوامل بايد اول طلب استغفار كنن و بعد هرخبطي
.. .!:n21:
من نميدونم وقتي تمام اموال يه نفر با سندي به رسميت شناسنامه به نام ديگري زده ميشه در حقيقت تمام اموال به اسم شخص صاحب شناسنامه هست نه كسي كه الكي خودش رو به نام صاحب شناسنامه جا زده !! يعني تمام اموال رياحي مال شناسنامه ي شخص باران رياحي هست و ديگه وكيل و دادگاه و اينا لازم نيست !!!
من متوجه نشدم! يعني پس باران اورجينال شناسنامه نداره؟!بعد بدلي با اورجينال شناسنامه مشترك داره؟! پس اون باران بدل شناسنامه نداره؟:n13:نقل قول:
با اين سطح اي كيو نويسنده مجبورن وكيل بگيرن:n02:
ایا سورپرایز فصل دوم باران خواهد بود ؟
شاید هم پدر باران کشته بشه ....
نه نادر جان ... روزي كه ميخواستن اين دختره رو به جاي باران اصلي جاش بدن گفتن كه شناسنامه ي باران اصلي هنوز تو خونست ! يعني الان همه ي اموال رياحي پدر بر طبق شناسنامه به نام رياحي دختره !! ديگه اين وكيل گرفتن نداره كه !نقل قول:
شناسنامش با عکس بیتا هستنقل قول:
از لحاظ رعايت موارد حقوقي و ... مزخرف هست !
نحوه كلاه برداري ! پيچيده نبودن مسئله در حالي كه سريال ميخواد نشون بده خيلي مسئله پيچيده هست و روشن نميشه براي دادگاه ! وكيل بسيار بسيار مبتدي و احمق نشون داده شده !
در كل فيلم خوبي هست اما بايد نحوه كش دادن فيلم رو جوري پيش ببرند كه مردم خسته نشن
اخر اين فيلم يكي كشته ميشه از نظر من
يكي دو نفر كارشون به تيمارستان شايدم خودكشي برسه
يكي دو نفر هم كارشون به زندان ميكشه
يكي دو نفر هم كارشون به ازدواج و بالعكسش به طلاق كشيده ميشه
يكي هم اخرش ميميره
يك نفر هم به نون و نوايي ميرسه
اون بابايي هم كه باعث شد باباي باران بره زندان يه ارتباطي با اون قضيه كه يكي بچشو از دست داد در اوايل فيلم داره !
خوب بحث من عكس دار بودن يا بدون عكس بودن شناسنامه نيست ! بلكه شماره ي شناسنامه هست كه به اسم باران رياحي صادر شده .. همه ي اموال رياحي هم به نام باران رياحي ثبت شده !نقل قول:
پس باران اصلي صاحب تمام اموال رياحيه و لازم نيست رياحي كاري انجام بده !
من جای طاها بودم نادر وزنش رو خفه میکردم:n02:
با دیدن این قسمت حرفی واسه گفتن موند ؟ :n02:
حد و مرز مضخرف بودن تو این سریال دیگه اسمون هارو رد کرده :دی
من که کلا نگاه نمی کنم صداش تو اتاق میومد، یعنی چی که نادر 500 میلیون دیگه می خواد به شکیب بده :دی
اصلا امکان نداره همچین چیزی، الان دیگه به نفر 200 هزار تومن میدی میره سر یک انسان رو میکنه تو اب بعد این 700 میلیون طلب کرده و نادر هم خیلی راحت میگه باشه. :دی
خلاصه دیگه شورشو در اومده
دقیقانقل قول:
اصلا این دوتا رو ولش
فکر کن شما یا من شرکت داشته باشیم ، یکی بیاد بره روی صندلی ریاست بشینه بگه ماله منه بعد ما بریم با هم صحبت کنیم تا مصالحه کنیم ، بعد وکیلمون از خودمون منگل تر باشه بگه این قضیه خیلی پیچیدست ...
همه اینها به کنار هر شب می شینیم می بینم :n08:
یه نکته ی جالبش این بود که اول فیلم وقتی که باران رفت و نادر و زنش اومدند خونه نشان داد که زنش یه لیوان اب با قرص دستشه
اگر دقت کرده باشید توی اکثر فیلم ها و سریال های ایرانی شخص پولدار ناراحتی عصبی داره و قرص اعصاب مصرف میکنه!!!:n13:
اخرسر باران ميميره و اون پسر متعهد رو اسكن ميكنن با فتوشاپ جاي باران قالب ميكنن به بابايي! :n19:شدت مسخرگي فيلم بيش ترتره كه!:n22: