دوست عزیزنقل قول:
آیا کیبرد آن فارسی ندارد؟ مشگلی نیست می توانید آخرین فریمور را دانلود کنید و تست کنید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
آیا کیبرد آن فارسی ندارد؟ مشگلی نیست می توانید آخرین فریمور را دانلود کنید و تست کنید.
نه فارسی ندارهنقل قول:
اون قسمت کیبورد که واسه تعویض زبانه , نوشته ENG و حالت خاکستری کمرنگ داره و غیر قابل تعویضه
البته من زبان تلویزیون رو گذاشتم روی انگلیسی ممکنه اگر فارسیش کنم مرورگر هم زبان فارسی اضافه بشه؟
دوست عزیزنقل قول:
بله آن کار را انجام دهید درست می شود.
الان زبان منو رو فارسی کردم ولی مروگر باز هم فارسی ندارهنقل قول:
فکر کنم کلا فارسی نداشته باشه
دوست عزیزنقل قول:
از این راه بروید
سیستم ---> مدیر دستگاه ---> تنظیمات صفحه کلید---> گزینه های صفحه کلید---> زبان صفحه کلید---> و آن را فارسی انتخاب کنید و نوع صفحه کلید را ایران و تغییر زبان ورودی را ALT انتخاب کنید.
مرسی داداش درست شدنقل قول:
من فکر میکردم اون قسمت از تنظیمات فقط مربوط به کیبورد بلوتوثی و اکسترنال باشه:n02:
داداش تلویزیون 2 ساعت پیش درست شد اما الان باز میبینم فقط کیبورد انگلیسی داره و فارسی پریده :n03:نقل قول:
توی این دو ساعت هم کسی به تلویزیون دست نزده و الان هم که تنظیماتو چک میکنم همه درست هستن ولی نمیدونم چرا کیبورد فارسی پریده
البته دفعه پیش هم که رفتم نگاه کردم زبان صفحه کلید فارسی و نوع ایران و تغییر زبان هم ALT بود و من چیزی رو دست نزدم و خودم هم تعجب کردم چرا یهو درست شد :n13:
دوست عزیزنقل قول:
آیا زبان را دوباره انگلیسی انتخاب کردید؟ در منوی سیستم نگاه کنید ببینید زبان انتخابی چیست .
نه اصلا به تنظیمات دست نزدم , 2 ساعت پیش زبان منو انگلیسی و زبان کیبورد فارسی بود و همه چیز درست بودنقل قول:
الانم همونجوریه ولی نمیدونم چرا کیبورد فارسی پریده
دوست عزیزنقل قول:
آیا از کیبورد مجازی و یا کیبورد دستی دکمه ALT را می زنید تا زبان تعویض شود ؟
از زبان منو بود , فارسیش کردم درست شد , باید زبان منو و زبان صفحه کلید هر دو فارسی باشننقل قول:
نمیشه کاری کرد که منوها انگلیسی باشن ولی صفحه کلید فارسی هم داشته باشیم ؟
دوست عزیزنقل قول:
تست کنید که اگر منو انگلیسی باشداز کیبورد مجازی و یا کیبورد دستی دکمه ALT را بزنید زبان تعویض میشود یا نه؟ اگر نه که هر وقت نیاز دارید زبان منو را تغییر دهید.
کیبورد روی صفحه اصلا دکمه ALT نداره :n02:نقل قول:
داداش یه مشکل دیگه که دارم اینه که ساعت تلویزیون روی حالت اتوماتیکه , قبلا ساعتو درست نشون میداد اما فکر کنم از وقتی که کانال یابی دیجیتال کردم ساعتش به هم ریخته مثلا الان ساعتو زده 4:43 میدونید چجوری درست میشه؟
دوست عزیزنقل قول:
غیر ممکن است که آن کلید را نداشته باشد ولی با این وجود شما در منوی کیبورد در سیستم وارد شوید و ببینید بجز کلید ALT چه کلیدی را برای ورودی می توانید انتخاب کنید که روی کیبوردتان هست و برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید و از آن استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه کلیدش این شکلیه
در سری f چطور میشه به منوی مخفی رفت؟
دوست عزیزنقل قول:
روی کیبورد شما آیکون چرخ دنده دارد که تنظیمات در آن است روی آن کلیک کنید و ورودی زبان را تغییر دهید
در قسمت چرخ دنده فقط 2 گزینه دارهنقل قول:
یکی متن توصیه شده که روشنه
یکی هم پیش بینی حرف بعدی که اونم روشنه
چجوری میشه به منوی مخفی رفت ؟
دوست عزیزنقل قول:
با کنترول معمولی باید این کد ها را وارد کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
اگر کنترول معمولی ندارید می توانید از کنترولهای معمولی تلویزیونهای سامسونگ استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم ساز گار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1390 است که می توانید از فروشگاه صوتی تصویری و یا کنترول فروشی ها تهیه کنید
در ضمن بعضی از آیتم های آن هم پنهان و یا خاموش هستند و برای فعال سازی باید بعد از ورود به منوی مخفی از کنترول دست ساز استفاده کنید که طریقه ساخته آن را در این تایپیک می توانید بیابید
اوه چقدر دردسر داره :n02:نقل قول:
من که کنترل معمولی ندارم تازه شنیدم با رفتن به منوی مخفی گارانتی هم باطل میشه منم که تلویزیونو تازه خریدم
به نظرم با ساعتش کنار بیام بهتر باشه :n02:
سلام به همه
یه دونه F8880 داریم ورژن فریمورش 1105 هستش، وقتی دکمه Voice روی کنترل رو میزنم، میزنه فرمان صوتی در دسترس نمی باشد.
کل این تایک رو خوندم، بعضی از دوستان توی یه تاپیک دیگه گفتن که با آپدیت به 1108 یا 1114 گزینه voice فعال میشه.
میخواستم بدونم کسی هست که فریمور TV رو از 1105 به 1114 آپدیت کرده باشه و این گزینه براش فعال شده باشه؟ بعد از آپدیت مشکلی برای دستگاهشون پیش اومده یا نه؟
دوتا سوال خیلی مهم دیگه هم داشتم،
آیا بعد از آپدیت کانلهای ----T که جست و جو کردم و مرتب کردم پاک میشن؟
آیا بعد از آپدیت تنظیمات به Reset Factory بر میگرده؟
ممنون میشم این سوالات رو جواب بدین
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
طبق گفته دوستانی که مدل تلویزیون شما را داشته اند فرمان صوتی در ورژن جدید دوباره فعال شده است و مشگلی هم برایشان پیش نیامده
و در ضمن با آبدیتکانلهای ----T شما مشگلی برایشان پیش نمی آید و بعد از آبدیت هم تنظیمات به Reset Factory بر نمی گردد.
دست گلت درد نکنهنقل قول:
بسیار سپاسگذارم
یه سوال دیگه
ورژن 1108 رو از طریق خود دستگاه بگیرم، یا ورژ 1114 رو از اینترنت دانلود کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
ورژن 1114 قاعدتا بالاتر و کاملتر است و معمولا ورژن بالا تکمیل شده ورژنهای پایین تر هستند ولی اگر سرعت اینترنت تان زیاد است از طریق آنلاین می توانید نصب را انجام دهید. و اگر مشگلتان بر طرف شد که دیگر لازم به آبدیت ورژن بالاتر نیست ولی اگر مشگل حل نشد روند نصب ورژن با لا تر را انجام دهید.
سلامی دوباره
آقا من فریمور 1114 رو دانلود کردم و اکسترکت کردم، پوشه مورد نظر که اسمش T-FXPUABC روی USB که فرمت FAT32 شده ریختم.
USB رو به پورت وسطی زدم و تلویزیون رو روشن کردم، حدود 3-4 دقیقه صبر کردم و به منوی Software Update رفتم ولی گزینه آپدیت از طریق USB نداره، فقط گزینه Update Now هستش که اون رو میزنم میخواد آنلاین آپدیت کنه...
به نظر دوستان کجای کار ایراد داره؟
(یکی از دوستان هم توی همین تاپیک همین مشکل رو داشت ولی کسی جواب درستی نداده....)
دوست عزیزنقل قول:
در بعضی از سری ها
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
تورو خدا یکی کمک کنه
منم میخوام TV رو با usb آپدیت کنم اما نمیتونم.همش میخواد با اینترنت آپدیت کنه..............
دقیقا طبق دستورالعمل update می کنم اما نمیشه......
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....
سام سرویس که جواب نمیده...تو سایت سامسونگ امریکا و انگلیس هم رفتم تا گفتم از ایران هستم گفتند باید از سام سرویس بپرسی ما مجاز نیستیم جواب بدیم.....
منم همین مشکل رو دارم هر کاری کردم آخر آپدیت نشد.نقل قول:
فقط از روی اینترنت میخواد آپدیت کنه.
الان فهمیدم که نباید پوشه T-FXPUABC رو کپی کرد تو فلش بلکه باید فایل های توی این پوشه رو بریزی توم فلشنقل قول:
با اینکار وقتی روی گزینه اکنون آپدیت شود میرم میاد که از روی فلش آپدیت نصب کنه ولی ایندفعه میگه فایلی که اعتبار داشته باشه پیدا نشد.
ورژنی هم که دانلود کردم برای خاورمیانه هستش
[QUOTE=perety;8182429]الان فهمیدم که نباید پوشه T-FXPUABC رو کپی کرد تو فلش بلکه باید فایل های توی این پوشه رو بریزی توم فلش
با اینکار وقتی روی گزینه اکنون آپدیت شود میرم میاد که از روی فلش آپدیت نصب کنه ولی ایندفعه میگه فایلی که اعتبار داشته باشه پیدا نشد.
ورژنی هم که دانلود کردم برای خاورمیانه هستش[/QUOTE
منم دقیقا با کلی وررفتن به همین پیغام رسیدم....مشکل چیه؟
[QUOTE=hamed53;8184850]فکر کنم دیگه تنها راه حل آپدیت آنلاین باشه.نقل قول:
آقا این تصویر در تصویرش چجوریه؟ من نتونستم پیداش کنم
دوست عزیزنقل قول:
برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد.
و برای روشن کردن آن درسری e
منو--->سیستم---> تصویر در تصویر و آن را روشن کنید
و در سری f
منو---> تصویر---> PIP و آن را روشن کنید
یکی سوالهای منو هم جواب بده.....
firm ware برای من 1105 هست....
فایلهای داخل usb ره همه اش میگه معتبر نیست و آنلاین همک اپدیت نمیشه...
دوست عزیزنقل قول:
قبلا هم توضییح داده ام که اگر مشگلی ندارد پس نیازی به آبدیت ندارد و برای همین نه تلویزیونتان و نه از طریق USB آبدیت را نمی پزیرد .
برای اینکه آنلاین آپدیت کنی کابل مودم رو به سوکت lan تی وی وصل کن مشکل آپدیت آنلاین حل میشه
سلام دوستان
یه مشکلی که با این تی وی دارم اینه که منطقه زمانی قابل تنظیم نیست و زمان دیدن کانالهای دیجیتال ایران ساعت لیست برنامه ها درست نیست تو این ورژن اپدیت این مشکل حل شده؟
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید
سلام کسی آپدیت 1115 که تو سایت سامسونگ امارات هست انجام داده ؟؟؟ مشکلی نداره ؟ چرا آنلاین می خوام آپدیت کنم فقط ورژن 1108 رو واسم میاره ولی تو سایت 1115 هم اومده ؟؟؟؟ ورژن الانم 1107 هست .