دوست عزیز میشه بگید شما از کدام نمایندگی یا سایت قیمت کردید؟ چون من رفتم نمایندگی قیمت 4900 بودنقل قول:
Printable View
دوست عزیز میشه بگید شما از کدام نمایندگی یا سایت قیمت کردید؟ چون من رفتم نمایندگی قیمت 4900 بودنقل قول:
سلام دوستان بنده به عنوان نصاب و فروشنده محصولات سونی و سامسونگ خدمت شما دوستان عرض میکنم که بنده همین تلوزیون 804 را چندین بار نصب کردم واقعا از نظر کیفیت تصویر و صدا خیلی عالی هستش قابلیت پخش فرمت ها زیادی با usb در نظر گرفته شده 4 عدد عینک بدون باطری و سب داره که دیگه مشکالات گذشته را نداره، پایه و قاب خیلی زییایی هم داره قسمت بدون گارانتی سایز 46 حدود 3 میلیون و 700 هستش و با گارانتی 4 میلیون و نهصد سوالات بیشتری داشتید من در خدمتم.
سلام دوست عزیز اگه میشه یه مقایسه بین مدل904سونی وf8880سامسونگ بزارید من این دو مدل را دوست دارم کدام بهتر است باتشکرنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من از این سایت خریدم و شماره های تماس روی سایت هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 47w804a تو نمایندگی ها(خیابان جمهوری) قبل از بحث حمله احتمالی آمریکا به سوریه 4 میلیون و هشتصد بود(با گارانتی) و بدون گارانتی 3 میلیون و هشتصد
بعد از این سر و صداها قیمت یک مقدار بالاتر رفته و احتمالا باز پایین میاد.
مقایسه بین دو مدل سونی w904 و سامسونگ F8880
امسال سونی و سامسونگ رقابت بیشتری با هم دارند و خصوصیات سامسونگ نسبت به سونی اسمارت بودنش است که برنامه های اندروید را می توان نصب کرد. حسگر های هوشمند صوتی، دوربین و ... که در نظر گرفته شده است. سرعت تصویر که من خیلی معتقد نیستم به این ارقام در سامسونگ 1200 هرتز و در سونی 800 هرتز است.
از نظر ورودی و خروجی ها تقریبا یکسان هستند و 3 ورودی Usb دارند، چهار عینک سبک همراه تلوزیون است. قاب و طراحی هر دو بسیار زیبا هستند. به نظر من در کیفیت صدا قدرت و وضوح اول سونی کیفیت تصویر شفافیت و کیفیت پنل سونی، گارانتی 24 ماه سونی، در امکانات جانبی، زیبایی، هوشمند بودن سامسونگ بحث قیمت و سایز هم مطرح است که سونی 47 و 55 دارد و سامسونگ 46 و 55
در کل هر دو عالی هستند ولی من سونی را ترجیح می دهم چون سینما های حرفه ای و خوبی هم دارد.
دوست عزیزنقل قول:
زمانی که شما دو تلویزیون را مقایسه می کنید سعی کنید تمام مشخصات و امکانات آنها را ریز کنید تا دوستان بتوانند بهتر تصمیم بگیرند که برای استفاده بهتر از چه برندی استفاده کنند مثلا خیلی از دوستان اهل فیلم نگاه کردن با زیر نویس فارسی هستند که متاسفانه سونی این امکان را ندارد و یا اینکه و قتی که تلویزیونی به این قیمت بالا می خرند در سالهای آینده که ویژ گی ها و امکانات و یا قدرت پردازش تصویر وکیفیت آن بیشتر می شود نمی توانند تلویزیون شان را بفروشند تا آن مدل جدید را بخرند که سامسونگ این امکان را دارد که شما را از خرید یک تلویزیون جدید بی نیاز می کند که سونی نمی تواند و غیره....
حتما چشم. از راهنمایی شما ممنون و سپاس گذارم
دوست عزیزم ممنون از راهنمایی شما. من چند تا سوال اساسی دارم که فکر کنم فقط شما بتونید جواب بدید ممنون میشم. یکی اینکه بنظرتون من با گارانتی بخرم یا با گارانتی شرکتی یا بدون گارانتی ؟ سوال دوم اینکه شما خدتون از نزدیک w804 و w904 را مقایسه کردید ؟ به نظرتون خرید کدام صلاحه آیا واقعا کیفیت تصویر به اندازه 1/5 میلیون اختلاف دارند؟ ممنون از شمانقل قول:
عرض کنم که گارانتی من چند مورد داشتم که دوستان مراجعه کرده اند یا پنل و یا کل دستگاه را تعویض کرده اند و24 ماه شرکت بازرگانی ایران گارانتی می دهد که کم نیست و پشتیبان خوبیه و نکته دیگر اینکه در بین بدون گارانتی ها هم کم پیش اومده خرابی پنل پیش بیاد و این بوده و هست- من مدل 904 را ندیدم اما مطالعه که کردم در 904 از یک پنل نمایشگر منحصربفرد TRILUMINOS استفاده شده است که تاثیر در تصاویر دارد.ولی 804 را که دیدم خیلی عالی بود و اگر 804 بخرید ضرر نکردید و از کیفیت بالای آن لذت خواهید برد.
من پیشنهاد می کنم 804 و با گارانتی بخرید و یا 904 بدون گارانتی ولی تصمیم با شماست و بودجه ای که دارید. حتی در صورت خرید 804 می توانید از بقیه پول خود دستگاه سینمای خانگی نیز خریداری کنید یا دستگاه ----- full hd
نقل قول:عرض کنم که گارانتی من چند مورد داشتم که دوستان مراجعه کرده اند یا پنل و یا کل دستگاه را تعویض کرده اند و24 ماه شرکت بازرگانی ایران گارانتی می دهد که کم نیست و پشتیبان خوبیه و نکته دیگر اینکه در بین بدون گارانتی ها هم کم پیش اومده خرابی پنل پیش بیاد و این بوده و هست- من مدل 904 را ندیدم اما مطالعه که کردم در 904 از یک پنل نمایشگر منحصربفرد TRILUMINOS استفاده شده است که تاثیر در تصاویر دارد.ولی 804 را که دیدم خیلی عالی بود و اگر 804 بخرید ضرر نکردید و از کیفیت بالای آن لذت خواهید برد.
من پیشنهاد می کنم 804 و با گارانتی بخرید و یا 904 بدون گارانتی ولی تصمیم با شماست و بودجه ای که دارید. حتی در صورت خرید 804 می توانید از بقیه پول خود دستگاه سینمای خانگی نیز خریداری کنید یا دستگاه ----- full hd
ممنون دوست عزیز من مشکلم بودجه نیست اما متنفرم از اینکه پول بابت اختلاف نامامحسوس و جزیی بدم اگز بدونم واقعا اختلاف اندک است همون w804 را میگیرم. کاش کسی بود که دوتا شو از نزدیک مقایسه کرده بود:n13:نقل قول:
سامسونگ چطوری قابلیت بروز رسانی دارد. یعنی این کیت آپگرید ساز دقیقا چکار می کند؟
دوست عزیزنقل قول:
آیا تا به حال تصور اینکه تلویزیون خود را به روز و جدید کنید به ذهن تان خطور کرده است؟کیت ارتقاء ال ای دی های سامسونگ
تلویزیون هوشمند سامسونگ، تنها تلویزیونی در جهان است که امکان به روز رسانی آن به کمک یک کیت ارتقاء وجود دارد.
توضیح کیت ارتقاء:
تنها با متصل ساختن کیت ارتقاء به تلویزیون هوشمند سامسونگ (مدل پشتیبانی کننده سال گذشته)، از ویژگی های تلویزیون هوشمند جدید 2013 برخوردار خواهید شد و نیازی به خرید تلویزیون جدید نخواهید داشت.
توضیح مزایای کیت ارتقاء:
کار با اسمارت هاب تلویزیون های مدل 2013 بسیار آسان تر شده است.
تعامل هوشمند(کنترل حرکتی،کنترل صوتی) در مدل های 2013
سرعت عملکرد، کارایی و مرورگر وب در مدل های 2013 که مجهز به پردازنده 4 هسته ای هستند بسیار بیشتر از مدل های سال گذشته که 2 هسته ای بودند می باشد. با اتصال کیت ارتقاء به مدل های پشتیبانی کننده سال گذشته( ES7770 و ES8880)، پردازنده این تلویزیون ها هم به 4 هسته ای ارتقاء خواهد یافت و از همان مزایای پردازنده تلویزیون های 2013 برخوردار خواهند شد.
فقط و فقط تلویزیون های هوشمند سامسونگ امکان بروز شدن دارند. کیت ارتقا برای تلویزیون های UHD سامسونگ نیز قابل استفاده بوده و این مهمترین مزیت این تلویزیون نسبت به نمونه های مشابه شرکت های رقیب می باشد. ولی نوع کیت ارتقا برای این تلویزیون با سایر تلویزیون های سامسونگ تفاوت دارد.
نکات کلیدی در خصوص کیت ارتقاء تلویزیون های هوشمند سامسونگ
- دونوع تلویزیون در جهان وجود دارد: تلویزیون قابل ارتقاء و تلویزیون غیر قابل ارتقاء
- تنها، تلویزیون هوشمند سامسونگ تلویزیونی قابل ارتقاست
- با استفاده از کیت ارتقا، از خرید تلویزیون جدید بی نیاز شوید
- کیت ارتقاء به صورت مجزا به فروش می رسد
- با اتصال کیت ارتقاء به مدل های ES7770 و ES8880، از ویژگی های مدل های هوشمند F برخوردار شوید
- با اتصال کیت ارتقا، کار با صفحه اسمارت هاب جدید، آسان تر است
- جستجو و دسترسی آسان به محتوا یا اسمارت هاب جدید سال 2013
- تعامل هوشمند پیشرفته سال 2013:
- دستورات طبیعی بیشتر در کنترل حرکتی(مانند ورق زدن، چرخش عکس و بزرگنمایی) در اختیار خواهید داشت
- دستورات صوتی بیشتر در کنترل صوتی
- عملکرد بهتر تلویزیون با پردازنده 4 هسته ای:
- با اتصال کیت ارتقاء به مدل های 7770 و 8880 سری E، پردازنده 2 هسته ای این مدل ها 4 هسته ای می شود
- سرعت بیشتر مرورگر وب با پردازنده 4 هسته ای
- پردازنده مدل های E دو هسته ای و 1 گیگاهرتزی بوده درحالیکه پردازنده مدل هایF چهار هسته ای و 1.4 گیگاهرتزی می باشد
- می توان کیت ارتقاء را به تلویزیون دیگری نیز وصل کرد ولی تنظیمات تلویزیون قبلی، به حالت اول بر میگردد
- می توان از برنامه های کاربردی که قبل از اتصال کیت ارتقاء نصب شده اند نیز بدون مشکل استفاده کرد
- می توان کیت ارتقاء را حتی در حالت براکت روی دیوار نیز به تلویزیون وصل کرد
با تشکر از راهنمایینقل قول:
منظورم مدل 40 اینچی بود
اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 2950 هم قیمت دادن
من 47w804a دارم دو تا آپدیت جدیدترش اومده تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خبری از آپدیت نیست تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست بگیرم بریزم فارسیش میپره؟
کسی تا حالا این مدلو آپدیت نکرده؟
----------------------------------------------
آپدیت کردم نه تغییری حس کردم نه مشکلی پیش اومد :دی
سلام درمورد کیفیت w804 47 با nx720 40 کدوم بهتره؟بعد w804 2عدد کنترل داره؟در کل کدوم مدل کیفیتش بهتره.مالزی اصل هست؟لطفا زود بهم بگسن میخوام بخرم
سلام دوستان .
بالاخره دیشب w800 من هم رسید . سایز 42 .
هنوز خیلی با تلویزیون ور نرفتم . اولین کارم این بود که مطابق با پیشنهاد سی نت اومدم تلویزیونو کالیبره کردم و بعد چند تا فیلم و بازی توش نگاه کردم . جاتون هالی دیشب فیلم گذشته ی اصغرجونو باهاش دیدم که واقعا هم لذت بردم . هم از فیلم و هم از تلویزیون !
اولین نگرانیم عمق رنگ مشکی بود . که اتفاقا من از عمق رنگ مشکیش راضی بودم . شاید از بهترین ها نباشه ولی واقعا خوب بود .
چند تا عکس :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگر عکس های بیشتری هم خواستید در خدمتم .
مدل 804 که 1 کنترل تو کارتون خرید داره رو جعبش هم که زده مالزی دیگه اصل و غیر اصلشو نمی دونم. کیفیتش هم نسبت به nx720 نمی دونم ولی من و هرکس داشته راضی بودهنقل قول:
انطباق تصویر nx720 هم 200 هست و w804 هم 400 هست و کلا مدل nx قدیمی تره و موتور x-reality هم برای w804 Pro هست و بهنظر بهتر شده
و به نظرم مشخصه که w804 انتخاب بهتریه!
نقل قول:
دوست عزیز , میشه بپرسم ما هم می تونیم خرید کنیم آیا مطمئن هست؟ چقدر بیعانه می گیرند ؟ و میشه نحوه خرید رو برام پیام کنید ؟؟
سپاس فراوان
دیروز آپدیت جدید سری w یعنی Version PKG3.803GAA تاریخ 16 اکتبر 2013 اومد
آپدیت کردم ولی نه تغییری حس کردم و نه زیرنویس فارسی درست شده. (البته زیرنویس با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوکی شده)
کسی تغییری مشاهده کرده لطفا اعلام کنه
مثل اینکه بعضی تلویزیون ها رو که ریبوت کردن اینترنتش از کار افتاده که امروز تو سایتش نوشته و معذرت خواهی کرده!
سلام
دوستان ما يك تي وي اك w670a سايز 42 داريم كه كنترلش اصلا كار نمي كنه. يعني كار مي كنه اما اينجوريه وقتي ميگريش جلوي حسگر تي وي ؛ بدون هيچ كليدي رو فشار بدم تي وي رو خاموش مي كنه! و وقتي دوباره ميگريمش بدون فشردن هيچ كليدي تي وي رو روشن مي كنه
مشكل از كجاست؟
اگر مشکل از کنترل نباشه پیشنهاد می کنم آپدیت کنید فیرمور تلویزیون رونقل قول:
سلام
فايل آپديت w670a رو گرفتم ريختم تو فلش. فلش رو كه به تي وي ميزنم بايد 3 گزينه عكس ؛ موسيقي يا ويديو انتخاب كنم كه با انتخاب هر يك از اين حالات فايل با پسوندbin كه همون برنامه به روز رساني است نمايش داده نميشه. تو پوشه مجزا هم ريختم بازم نشون نميده
چيكار بايد بكنم؟
آموزش کاملش فارسی اینجا هست(فقط فایلو از اون سایت که قبلا دادم بگیرید جای این)نقل قول:
فلش رو با fat32 فرمت کن بعد تو فلش فقط 1 فولدر با نام شبیه sony_dtv0FA30A05A0A5_00002201 این باید باشه بعد وصل کنی آپدیت باید آغاز بشه
(تو تنظیماتش آپدیت خودکار روشن باید باشه)
w670a واي فاي داخلي داره؟
ميشه راهنمايي كنين تا از طريق تنظيمات خود تي وي به بهترين حالت و با كيفيت ترين حالت تصوير و صدا تنظيمش كنم؟
برید تو تنظیمات تصویر یا هم میتونید بازدن دکمه options هم به تنظیمات تصویر دست پیدا کنی و هم به انتخاب نوع صفحه در سرایط گوناگون!نقل قول:
آپدیت جدید هم اومد 3.901 :)
دوستان پنل w904a مثل w804 هست یا فرق می کنه؟
بین w904a و hx925 در سایز 46 اینچ عمق رنگ مشکی در کدام بیشتر است؟
در مجموع بین w904a و hx925 کدام را توصیه می کنید؟
آیا کسی از دوستان این دو مدل رو در کنار هم دیده و تصاویر رو با هم مقایسه کرده؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.... با تشکر
کسی اینجا نیست جواب مارو بده؟??????:n13:
دوستان من عجله دارم و فردا می خوام خریدم رو انجام بدم لطفا یکی جواب مارو بده...با تشکر
نوع پنل 904 با 804 فرق دارد و هر دو از شرکتهای مختلف هستند.مشگی 925 بهتر از 904 هست ولی در کل 904 از 925 بهتر هستش بنده به شخصه 804 را به 925 هم به خاطر طراحی و هم به خاطر قابلیتهاش ترجیح میدم 904 که جای خود دارد.اگر مشگل مالی ندارید ابتدا 904 و سپس بین 925 و 804 از لحاظ تصویر 925 و از لحاظ امکانات 804 را انتخاب کنید.البته ناگفته نماند که تصویر 804 عالیست و اینکه 925 تولید 2011 میباشد.
Panel w804=LG Display passive 3d
Panel w904=YOUNGlighting taiwan active 3d
کد:منبع
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-tear/item/15708-sony-bravia-kdl-46w905a-teardown.html
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-tear/item/15652-sony-bravia-kdl-55w805a-teardown.html
W904 رو انتخاب کردم و از بانه سفارش دادم...امروز آوردن...در حال تست بودم که پیکسل سوخته پیدا کردم.
رنگ های سفید، مشکی، سبز، آبی، قرمز و زرد را با کیفیت فول اچ دی روی تصویر انداختم و یک نقطه بود که با تغییر رنگ تصویر تغییر رنگی نداشت و سیاه بود تقریبا...فروشنده (یا همون پیک) معتقد بود که پیکسل سوخته قرمز میشه ولی من بهش گفتم که چون این نقطه تغییر رنگ نداره پیکسل سوخته هست...گفتم باید تعویض بشه و اون هم تلویزیون رو برد (البته نیم ساعت تلاش کرد که من روقانع کنه ولی نتونست) ...دوستان به هیچ عنوان در تصاویر دیگه به جز این عکس های رنگی پیکسل سوخته مشخص نبود.
منوی مخفی W904 رو که ساعت کارکرد دستگاه رو نوشون میده رو کسی می دونه؟
سلام خسته نباشید میشه برنامه تست پیکسل که همان تصاویر سه رنگ اصلی با سفید مشکی با کیفیت ۱۰۸۰ هستش رو برام واسه دانلود بذارید ممنون میشم
یه سوال دیگه من میخوام واسه خونه ام (( تازه ازدواچ کردم:n20:)) ال سی دی بخرم بین این سه گزینه گیر کردم w670 .. w700 و w800 کدامش رو صلاح میدانید در مورد w800 سه بعدی پسیو روی تصاویر دو بعدی در سرعت های بالا تاثیر داره یا نه ؟؟؟ سوال بعدیم ایا با گارانتی بخرم یا بی گارانتی محصولاتی که از بانه میاد مطمن هستن از بانه بخرم یا از سنتر سونی لطفا توضیح عنایت کنید ... ممنون میشم
تصاویر رنگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت W800 بالاتر است. با گارانتی بخرید.
دوستان
چه فرقی بین w800 با w804 هست؟
ممنون
سلام به همه دوستان
من همین الان عضو شدم و اونهم به خاطر چند تا مشکل که با ال ای دی که خریدم داشتم تو اینترنت دنبال راه حل میگشتم که به این انجمن راهنمایی شدم
من یک W800 A سایز"42 خریدم به مبلغ 2،800،000 تومن از عسلویه
بدون گارانتی البته شاید دوستان تعجب کنید ولی نباید هزینه زیادی بابت گارانتی بدین شما میتونید با 10% هزینه گارانتی تلوزیونتون رو در یکی از شعبات بیمه های کشور ،بیمه کنید
بنده چند مشکل دارم که دوتاش مربوط به زیرنویس و ظبط برنامه دلخواه میباشد
دوستان در چند پست گذشته صحبت از آپدیت و اینجور چیزا کرده بودند آیا ممکنه برنامه ای بیاد که با نصب روی تلوزیون این دومشکل حل بشه یا نه کلا باید بیخیال این دو مورد بشم
من خودم چون آدم اهل فیلمی هستم شدیدا" با مشکل زیرنویس ، مسئله دارم دوستان خبره اگه بنده رو راهنمایی بکنید سپاسگذارتان هستم
با تشکر
پیروز و سربلند باشید