Printable View
اگه بی جهت قراره کسر امتیاز بشه : چه بهتر آش بخوریم و دهنمون بسوزه !!! چندین ساله بعد شاه حسینی دارن اذیت میکننمون : همه تیمهای نازبداشته اند !! جزما!
برنامه ديدارهای داماش گیلان از هفته هشتم تا يازدهم ليگ برتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازمان ليگ برنامه هفته هشتم تا يازدهم ليگ برتر را اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،بر اساس این برنامه بازی های داماش گیلان به شرح ذیل می باشد:
هفته هشتم
پنجشنبه 14 شهريور
فجرسپاسي - داماش گيلان، ساعت 18 و 40 دقيقه-ورزشگاه حافظيه شيراز
هفته نهم
جمعه 22 شهريور
داماش گيلان - صباي قم ساعت 18 و 45 دقيقه، ورزشگاه عضدي رشت
هفته دهم
جمعه 29 شهريور
داماش گیلان - تراکتورسازي، ساعت 17 و 15 دقيقه، ورزشگاه عضدي رشت
هفته يازدهم
جمعه 5مهرماه:
راهآهن - داماش گیلان ، ساعت 16 و 15 دقيقه، ورزشگاه تختي تهران
مقابل سپاهان اولین برد خانگی را به دست میآوریم
ناظمی: در روز مظلومیت داماش از ما امتیاز کسر کردند
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: در روزی که مظلومیت تیم ما ثابت شد یک امتیاز از ما کسر کردند.
افشین ناظمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد دیدار روز جمعه با داماش گیلان گفت: سپاهان یکی از تیمهای خوب ایران است که همین باعث میشود بازیکنان ما مقابل این تیم قدرتمند انگیزه زیادی داشته باشند. تمرینهای خوبی انجام دادهایم و روز جمعه میخواهیم اولین برد خانگیمان را به دست بیاوریم.
وی ادامه داد: داماش مقابل تیمهای بزرگ خوب بازی میکند و در بازیهای گذشته مستحق برد بودیم اما دچار بدشانسی میشدیم تا اینکه در بازی با گسترش فولاد فوقالعاده کار کردیم.
سرمربی داماش در مورد کسر یک امتیاز از این تیم، گفت: متاسفم در روزی که مظلومیت داماش ثابت شد یک امتیاز از تیم ما کم شد. در بازی با استقلال به شهادت کارشناسان داوری دو پنالتی تیم ما گرفته نشد با این حال تماشاگران داماش پذیرفتهاند که اشتباه داوری جزئی از فوتبال است و بدون مشکل خاصی ورزشگاه را ترک کردند. نمیدانم چرا از تیم ما امتیاز کم شد امیدوارم کمیته استیناف در بررسی مجدد یک امتیاز را به ما برگرداند. تماشاگران ما میزبانهای خوبی در لیگ برتر هستند و این مسئله را در دیدارهای آینده هم نشان خواهند داد.
این مرده حسن زاده دوفردای دیگه با چه رویی میخواد بیاد رشت زندگی کنه؟!!!!!:n27::n24:
حالا نمیدونم دیشب نود در مورد کسر امتیاز از داماش صحبت کرد یا نه ؟
اوج نامردیه بخدا:n03:
محمدرضا مهدوی کاپیتان داماش که به دلیل مصدومیت چند هفتهای از میادین فوتبال دور بود با عصا در تمرین داماش حاضر شد.
فارس: محمدرضا مهدوی کاپیتان داماش که به دلیل مصدومیت چند هفتهای از میادین فوتبال دور بود با عصا در تمرین داماش حاضر شد.
تیم داماش گیلان و سپاهان اصفهان عصر امروز تمرین خود را در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه عضدی رشت و زیر ریزش باران انجام دادند.
-تیم سپاهان در هتل سپیدکنار انزلی اردو زده است.
-قرار بود تیم سپاهان ساعت 17 امروز جلسه تمرین خود را در زمین چمن مصنوعی رشت انجام دهد که این تمرین با یک ساعت تأخیر برگزار شد و دلیل آن در ترافیک ماندن تیم سپاهان در مسیر انزلی به رشت بود.
-داماشیها با وجود اینکه به موقع سر تمرین حاضر شده بودند به احترام سپاهان تمرین خود را عقب انداختند.
-چند نفر از هواداران داماش در تمرین تیم سپاهان حضور داشتند و محمد غلامی مهاجم سپاهان و بازیکن دو فصل پیش داماش را تشویق کردند.
-بیش از 50 نفر از هواداران در تمرین داماش حضور یافته بودند.
-اردوی پیش از بازی داماش در هتل زیباکنار برگزار میشود.
-محمدرضا مهدوی کاپیتان داماش که به دلیل مصدومیت چند هفتهای از میادین فوتبال دور بود با عصا در تمرین داماش حاضر شد.
چه عجب : پربخش توی سکو دارو بازی داماش و اس اس رو با خود حسن زاده رو برد زیر سوال
سوال پوربخش : چه طور میشه سرمربی حریف از تماشاچیای رشتی تشکر میکنه و شما به خاطر یه داور که دوتاپنالت نگرفت و گزارش داد و به کل 4 امتیاز کسر کردید یهو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.......
حسن زاده هم گرفت ..بز رو ! بند کرده به بازی ملوان داماش ! ربطش؟
عابدینی : من فک کنم فرمایشات تکراری شما برای مردم هم خسته کننده شده::n08: داوری که دوبار ضرر وارد کرد هبه ما باز هم برای ما گذاشتینش ! ...
ادامه حرفای امیرخان : شما دارین از چی دفاع میکنین ؟> از بی عدالیتی یا عدالت ؟ توی سال شما فرصت دارید که هر حرفی بزنید و شما حق ندارید ظلم بکنید !
تهدید میکنید که کسی مصاحبه نکنه ! شما نمیتونید بگید همه کاره مملکتید:دی
چون شما فوتبالی نیستید دارید فوتبال رو نابود میکنید !
.............
پوربخش : احساس میکنم که هوادارای داماش باید تقدیر میشدن واسه رفتارشون : حسن زاده : آقای پوربخش بسیار احساس غلطی دارین:دی پوربخش : بووووووووووقققق:دی
اصلا حواسم نبود که امشب سکو داره:n27:نقل قول:
حسن زاده عرض دیگه ای نداشتن؟؟؟!:n25:
احسنت به عابدینی:n11:
من پناه برخدایی دیدم برنامه رو : دینقل قول:
پوربخش چند هفته بود رگ ملوانیش زده بود بالا و داماش رو اذیت میکرد ولی امشب تلافی بدعنقیاش رو کرد ! حسن زاده که طبق معمول آسمون ریسمون کرد و هی از اصل نطلب دور میشد که عابدینی قاطی کرد و ....
واقعا امیر واسه تیم نعمته بزرگیه : بعضی وقتا همین پیگیریاشه که باعث میشه تیم از دست دردونه ها در امان بمونه ! از رفتار داماشیا همه تمجید کردن یهو یادش اومده که بعضی تیمها از داماش عقب افتادن تلافی کرد دیگه !
حرف پوربخش هم آخرش جالب بود ( شعاری که داماشیا برعکسش نوشته بودن ) یه جورایی طعنه آمیز : ما افتخار میکنیم رئیس کمیته انظباطی از گیلانه : دی
بازی رو مساوی کردیم رفت ! بازی رو ندیدم داشتم بازی پرسپولیس رو میدیدم فقط یه ربع آخر که همش درگیری بود توی بازی و ... چه قدر امتیاز خونگی مفت از دست رفت
من رفته بودم ورزشگاه . بازی عالی انجام داد داماش ولی مثل همیشه از موقعیتها استفاده نکردن:n27:نقل قول:
در مورد دروازه بان تیم هم چیزی نگم بهتره :n23: مثل همیشه توی یه موقعیت نصفه و نیمه گل خوردیم:n03: واقعا اینقدر تماشاگرا از دروازه بان نا مطمئن بودن که وقتی به دروازه بان پاس رو به عقب می دادن همه خدا خدا میکردن که گل نخوره:n15:
حداقل 5 تا موقعیت گل داشتیم که فقط تونستیم یه گل بزنیم:n01: فقط 3 تا موقعیت گل متوسل زاده از دست داد!!!
ناظمي: از بازيکنان انتظار بيشتري داشتم
سرمربي تيم داماش گيلان گفت: نميدانم چرا بازيکنانمان بعد از اينکه تيم گل ميخورد، يادشان ميافتد که بايد بازي کنند.
افشين ناظمي پس از ديدار مقابل تيم فولاد سپاهان در صحبتهاي خود اظهار کرد: امروز دو نيمه متفاوت داشتيم، نيمه اول خوب بازي کرديم، نميدانم چرا تيم ما بعد از اينکه گل ميخورد بازيکنان يادشان ميافتد که بازي کنند. موقعيتهاي خوبي داشتيم اما استفاده نکرديم.
به گزارش فارس، وي افزود: نيمه دوم شيوه بازي را تغيير داديم و با اضافه کردن سيفاللهي به ترکيب تيم از موقعيتها استفاده کرديم. از بازيکنانمان انتظار زيادي داشتيم و در طول بازي هم شانس زيادي براي گل زدن داشتيم.
سرمربي تيم داماش گيلان گفت: بايد در تمام کنارههاي زمين کار کنيم و اين ضعف من است، مطمئن باشيد که اين را برطرف ميکنم.
وي در مورد اينکه آيا با صحبت کردن مربيان در کنار زمين در طول بازي با بازيکنان مشکلي نداريم، گفت: فدراسيون اين اختيار را به ما داده تا از مربيان در طول بازي کمک بگيريم. من به تنهايي نميتوانم با 11 نفر در يک زمان صحبت کنم و به همين دليل از مربيان در طول بازيها کمک ميگيرم و به هيچ عنوان مشکلي با اين موضوع ندارم.
آیا کمیته انضباطی در صدور احکام انضباطی عدالت را رعایت می کند؟
از ابتدای فصل گذشته تا کنون شدیدترین احکام انضباطی علیه داماش صادر شده است.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،صدور احکام انضباطی از ابتدای فصل 92-91 تا کنون بیانگر اجحاف در حق باشگاه داماش گیلان می باشد.
از ابتدای فصل گذشته تا کنون کمیته انضباطی در قبال تخلفات هواداران داماش گیلان ، شدیدترین آرای انضباطی را صادر کرده است و حتی احکامی نظیر "انجام بازی خانگی در استان دیگر" یا "محرومیت از بازی خانگی به دلیل تخلف در مسابقه ای که مهمان بوده است" و "کسر امتیاز" شامل حال باشگاه داماش شده است و حتی در روزی که رئیس کمیته انضباطی از خویشتن داری هواداران داماش در داربی گیلان تشکر کرده بود ، باشگاه داماش با جریمه سه میلیون تومانی مواجه شد!
با نگاهی به جدول ذیل ، مشاهده خواهیم کرد که این سخت گیری ها فقط در قبال باشگاه داماش بوده و کمیته انضباطی با عطوفت بیشتری باشگاه های دیگر را جریمه نموده است و در این میان فقط باشگاه داماش و هواداران این باشگاه تحت احکام شدید کمیته انضباطی قرار گرفته اند...
شایان ذکر می باشد ، جدول فوق از آمار ارائه شده در سایت رسمی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران گرد آوری شده است.
عابدینی در گفتگو با مهر:داماش از سال گذشته عقب تر نیست
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه در گفتگویش با خبرگزاری مهر در خصوص عملکرد تیم داماش گیلان مقابل فجرسپاسی شیراز در هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور گفت: اینکه مقابل تیم دونده غلام پیروانی آن هم در شیراز که تا آخرین لحظه میدود و مبارزه میکنید، کوتاه نیامده و یک امتیاز بگیرید، نتیجه خوبی بوده است.
وی با بیان اینکه داماش از فصل قبل جلوتر بوده زیرا در لیگ هفتم، 6 گل از فجر در شیراز خورده بود، افزود: نفرات تیم امسال خوب کار کردند و توانستند در این بازی مساوی بگیرند، آنهم در شرایطی که از فجر عقب افتاده بودند. در هرحال نتیجه قابل قبولی بود.
عابدینی در مورد اینکه از عملکرد تیمش تا هفته هشتم رضایت دارد، تصریح کرد: از پارسال عقبتر نیستیم، ضمن اینکه تیم را برای قهرمانی هم نبستیم. این نتایج با توجه به بضاعتی که داریم، خوب بوده، خیلی پول داریم، امکانات داریم، تیم را اردو بردیم که انتظار بالایی داشته باشیم؟ همین که سرپا هستیم و نتایج خوبی بدست میآوریم، از آنها ممنونیم.
وی در ادامه گفتگویش با مهر تاکید کرد: البته نباید قانع باشیم و به نظر میرسد بازیکنان تا حدودی قانع شدهاند، اما ما همچنان به برد نیاز داریم باید بعضی تیمها را ببریم و در بعضی مسابقات نتایج را به سود خود عوض کنیم. چرا فکر میکنیم همیشه حق ما در فوتبال تضییع میشود؟ خودمان باید بجنگیم و حقمان را بگیریم؛ حقی که در لابهلای سیستم فوتبال گم شده است.
عابدینی در خصوص آخرین وضعیت تیم داماش با بیان اینکه فعلا به اسپانسر فکر نمیکند، تصریح کرد: تا امروز مشکلات را تحمل کردیم و به اندازه بضاعف خود دنبال توپ میدویم، حرف و حدیثمان زیاد بوده اما امروز در خانه همسایه عروسی است، یک روز هم در خانه ما عروسی میشود.
وی در مورد اینکه آیا آقای ناظمی باید خیالش راحت باشد که تا هفته پانزدهم از پایان نیم فصل سرمربی داماش است؟، خاطرنشان کرد: ناظمی کارش را خوب پیش میبرد، 4 امتیاز بیرون خانه گرفته و تنها یک باخت داشته است آنهم در گرمای 50 درجه اهواز. باید به او فرصت داد، افشین جوان و بیادعاست. ضمن اینکه باید ببینیم به او پول میدهیم یا نه اما تا امروز به او دو ریال هم ندادهایم. قطعا هر کسی جای او بود تا امروز آبرو و حیثیت من را برده بود.
ناظمي: داماش به اسمها متکي نيست
سرمربي داماش گيلان گفت، تيمش هميشه به دنبال بازي تهاجمي بوده و تيمهايي که به رشت ميآيند، هميشه به دنبال ضدحمله و استفاده از ضربات ايستگاهي هستند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افشين ناظمي در نشست خبري قبل از بازي با صبا گفت: تيم صبا خيلي خوب فوتبال بازي ميکند و داراي مربي توانايي است. تيم ما آماده است تا فردا بازي محکمي در مقابل اين تيم ارائه کند. اميدواريم بتوانيم بازي خوبي به نمايش بگذاريم.
به گزارش ايسنا،او افزود: در طول هشت هفتهاي که بازي کرديم، از لحاظ نتيجهگيري راضي نيستم. ميتوانستيم در چندين بازي برنده باشيم. هفته به هفته بهتر ميشويم. ميخواهيم به روند رو به رشد خود ادامه بدهيم. چند بازيکن مصدوم داريم ولي تيم ما متکي به اسمها نيست ما همين روند خود را ادامه ميدهيم تا بتوانيم نتايج لازم را بگيريم. اميدواريم که فردا روز ما باشد و بتوانيم به سه امتياز برسيم.
ناظمي در بخش ديگري از صحبتهايش عنوان کرد: در بازي با فجر دو نيمه متفاوت داشتيم. شناخت من از تيم فجر کم بود و در نيمه دوم با همان نفرات و تغيير سيستم بازي بهتري را ارائه کرديم. در صحنههايي که گل خورديم، اشتباه خودمان بود. البته در ارتفاع بالاي شيراز دچار مشکل شده بوديم. خدا را شکر که در نيمه دوم به آن چيزي که ميخواستيم رسيديم. اميدوارم که در بازي فردا از نقاط ضعفمان ضربه نخوريم.
ناظمي گفت: تيم داماش هميشه به دنبال بازي تهاجمي بوده و تيمهايي که به رشت ميآيند، هميشه به دنبال ضدحمله و استفاده از ضربات ايستگاهي هستند که از اين طريق به ما ضربه بزنند. تنها تيمي که ما به آن گل اول بازي را زديم و بازي را واگذار کرديم، استقلال بود. ضعفها هميشه از من است. من سعي ميکنم بيشتر زحمت بکشم و اين نقاط ضعف را بپوشانم.
وي در پايان گفت: تا زماني که من در تيم هستم همه بازيکنان تا پايان ليگ با من هستند و از شناختي که از آقاي عابديني دارم، نشنيدهام که تا به حال از ايشان که بخواهد بازيکني را به باشگاه ديگر واگذار کند.
تبریک بابت برد مقابل صبا و کسب اولین 3امتیاز خونگی در این فصل - امیدوارم تدوام داشته باشه و بتونیم جایگاه خودمون در جدول بهبود ببخشیم:n05:خیلی زودتر باید اولین بردمون در رشت جشن میگرفتیم که سر بدشانسی و اشتباهات فاحش داوری نتونستیم به حقمون برسیم :n15:بازی هفته آیندمون هم خیلی بازی حساسی هستش که این جمعه در رشت با تراکتورسازی بازی داریم امیدوارم 3امتیاز حساس اون بازی خونگی رو هم به خودمون اختصاص بدیم کار شاقی هم نیست اگه خودمون باشیم هر تیمی میتونیم در ورزشگاه خانگی خودمون شکست بدیم:n06:تا اینجای کار 11امتیاز کسب کردیم دو بازی با ملوان و استقلال که سر اشتباهات فاحش داوری نتونستیم به حقمون که برد بود برسیم امتیازات از دست رفته این 2بازی به این امتیاز فعلیمون اضافه کنین تا ببینین لیاقتمون حضور در کجای جدول بود تا الان:n23:
ناظمي:هوادارانداماش مزد حمايتشان را گرفتند
سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان پس از برتري مقابل صبا گفت: هواداران ما حالا مزد حمايت همه جانبه از تيمشان را گرفتند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افشين ناظمي در نشست خبري بعد از بازي با صبا گفت: بازي خوبي بود صبا هم خوب بازي کرد و به مايلي کهن تبريک مي گويم اما بازيکنان ما هم خوب عمل کردند چيزهايي که در طول هفته با آنها کار کرديم به خوبي اجرا گذاشتند التبه از هوادارانمان ممنونم چرا که صبر و تحمل هوادارانمان جواب داد و مزد حمايتهايشان را گرفتند. بازيکنان ما در اواخر بازي امروز بازي را تمام شده ميديدند به همين دليل در اواخر وقت يک گل دريافت کرديم من اين برد را به همه مردم گيلان تبريک ميگويم.
به گزارش ايسنا، وي در ادامه گفت: ما در زمانهايي که برتري عددي بر روي دروازه حريف داريم بايد سرعت عمل هم داشته باشيم. من فکر مي کنم که وقتي بازيکنان برتري عددي را ميبينند سرعت لازم را ندارند که کار را تمام کنند ما در نيمه اول با يک سيستم و يک تاکتيک به مصاف حريف رفتيم ولي در نيمه دوم با تعويض و تغيير تاکتيک بازي را برديم. ما از افشين چاووشي امروز در گوش چپ استفاده کرديم البته او خوب بازي کرد. ما شش بازيکن آسيب ديده داريم و مجبوريم در بعضي از پستها از بازيکنان غير تخصصي استفاده کنيم.
سرمربي تيم داماش در پايان گفت: کبه بازيکن خوبي است و هفته به هفته بهتر ميشود. پست تخصصي او پشت مهاجم بازي کردن است. امروز هم براي ما خوب کار کرد.
محمد مختاري: واقعا به این پیروزی نیاز داشتیم
مختاری:اميدوارم با پيروزي مقابل تراکتورسازي چند رده صعود داشته باشيم.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،محمد مختاری هافبک پرتلاش تيم فوتبال داماش گيلان تاکيد کرد اين تيم در مصاف با صباي قم استحقاق کسب 3 امتياز را داشته است.
محمد مختاري درباره پيروزي 2 بر يک داماش گيلان مقابل صباي قم عنوان کرد: قبل از بازي همه بچهها تصميم گرفتند هر طور شده به اولين پيروزي خود در ورزشگاه خانگي دست پيدا کنيم، چون واقعاً به اين پيروزي نياز داشتيم.
به نقل از تسنيم، وي با اشاره به از دست رفتن پنالتي توسط عليرضا نظيفکار در دقيقه 44 بازي خاطرنشان کرد: روز گذشته نظيفکار بدشانس بود که پنالتي خود را از دست داد چون پيش از اين همه پنالتيهاي خود را تبديل به گل کرده بود. از سوي ديگر وقتي نظيفکار پنالتياش را از دست داد پيش خودم گفتم بار ديگر بدشانسي به سراغ داماش آمده اما خدا را شکر موفق شديم با نمايش خوب به پيروزي دست پيدا کنيم.
زننده گل اول تيم داماش با بيان اينکه پيروزي حق داماش بود، ادامه داد: فيلم بازيهاي صبا نشان ميداد اين تيم در بيرون از خانه خوب نتيجه ميگيرد اما روز گذشته آنها نتواستند کار خاصي انجام دهند و تنها 2 موقعيت روي دروازه ما داشتند.
مختاري درباره مشکلات مالي تيم داماش اظهار داشت: تاکنون پول آنچناني به ما ندادهاند و تنها در اين چند هفته مقدار کمي پول به تيم ترزيق شده است. البته قرار است در اين هفته پول خوبي به بازيکنان پرداخت شود. پولي که اين هفته به باشگاه ميرسد پول زيادي نيست ولي از هيچي بهتر است.
مدافع داماش در خصوص اينکه چقدر اميدوار است جايگاه داماش بهتر از اين شود، عنوان کرد: در حال حاضر همه تيمها از لحاظ امتيازي به يکديگر چسبيدهاند و با يک پيروزي و شکست جايگاهشان در جدول ليگ چند پله بالا يا پايين خواهد شد. با توجه به اين مسئله و اينکه ديدار بعديمان باز هم در زمين خودمان برگزار ميشود، اميدواريم با پيروزي مقابل تراکتورسازي چند رده در جدول صعود داشته باشيم.
عابدینی در گفتگو با اوج نیوز: از کادر فنی و بازیکنان راضی هستم
عابدینی: اگر مقابل تراکتور هم به نتیجه ای که می خواهیم برسیم، فکر می کنم عملکردمان خوب بوده است.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،امیر عابدینی مدیرعامل داماش گیلان در گفت و گو با اوج نیوز درباره شرایط تیمش اظهار داشت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم. از همه بازیکنان و کادرفنی راضی هستم. افشین ناظمی مربی بسیار باهوشی است و تاکنون هم خوب کار کرده است. با این پولی که ما به بازیکنان می دهیم قرار گرفتن در رده های میانی جدول خوب است. ازطرفی ما مقابل تیم های بزرگی بازی کرده ایم و امتیاز هم گرفته ایم. استقلال، سپاهان، صبا، فولاد و ... همه از تیم های خوب لیگ هستند که ما نتایج خوبی مقابل این تیم ها گرفته ایم. وی ادامه داد: این هفته هم باید از تراکتورسازی میزبانی کنیم. اگر مقابل تراکتور هم به نتیجه ای که می خواهیم برسیم، فکر می کنم عملکردمان خوب بوده است. مدیرعامل داماش درباره احتمال نرسیدن علی کریمی به این مسابقه تاکید کرد: واقعا از این موضوع ناراحت شدم. من همه بچه ها را دوست دارم اما علی کریمی را جور دیگری دوست دارم. دلم می خواهد او مقابل تیم ما به میدان برود و امیدوارم برسد.
عابدینی درباره اتفاقات فدراسیون فوتبال و تیم ملی تصریح کرد: ناراحتی من از این است که نتوانستیم کی روش را مدیریت کنیم. کی روش مربی بزرگی است و ما هم باید بزرگی می کردیم اما نتوانستیم.اعتقاد دارم کی روش کارش را بلد است اما ما باید او را مدیریت می کردیم. او افزود: وقتی یک برنامه ای ریخته می شود، تکمله این برنامه ریزی بودجه اش است. اگر برنامه ای را بدون بودجه بنویسیم، یعنی آن را ننوشته ایم. اگر بودجه داشته باشیم، باید ساختار سازی کنیم، وقتی ساختار سازی می کنیم باید به بحث تکنیکال ورود کنیم و در پایان کنترل و نظارت داشته باشیم اما ما در همان اول ماجرا گیر می کنیم. بخش عمده حرف های کی روش منطقی است اما اندکی از این صحبت ها را دور از منطق می دانم، علت اینکه این حرف ها هم زده می شود، این است که ما او را مدیریت نکردیم. عابدینی در پاسخ به این سوال که آیا پشیمان نیست در مجمع سال 90 از علی کفاشیان حمایت کرده است، خاطرنشان کرد: انتقادات من به این معنا نیست که پشیمان هستم. آن زمان اتفاقاتی داشت رخ می داد که مجبور شدم آن کار را بکنم. من قائل به تکلیف هستم، نه قائل به نتیجه. ما امیدوار بودیم نتیجه کاری که می کنیم خوب باشد. آن موقع بنده از اقتدار فوتبال دفاع کردم و این ارتباطی به شرایط کنونی فدراسیون ندارد. مدیرعامل داماش در پایان افزود: مثالش این است که وقتی مجلس به وزیری رای اعتماد می دهد، ممکن است چندی بعد او را استیضاح کند. این به معنای این نیست که مجلس پشیمان شده، یعنی آن فردی که مورد اعتماد قرار گرفته، نتوانسته به درستی برنامه هایش را اجرا کند.
از هواداران داماش تشکر میکنم
ناظمی: باهوش بازی کردیم و بردیم/ تراکتورسازی به بازی مستقیم رو آورد
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: مقابل تراکتورسازی باهوش بازی کردیم و پیروز شدیم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،افشین ناظمی پس از پیروزی یک بر صفر تیمش برابر تراکتورسازی در نشست خبری اظهار داشت: از تماشاگران تیم که یار دوازدهم داماش بودند تشکر میکنم. ما 3 امتیاز این بازی را گرفتیم زیرا باهوش بازی کردیم. تراکتورسازی در نیمه دوم موقعیتهای گلزنی بیشتر داشت. اما توانستیم آنها را کنترل کنیم و به پیروزی برسیم.
وی ادامه داد: مهم این است که از موقعیت گلزنی خود استفاده کردیم و 3 امتیاز را گرفتیم اگر در یک بازی 7-8 موقعیت گل داشته باشیم اما نتوانیم استفاده کنیم فایدهای ندارد. من از فراهانی دروازهبان تیم، متوسلزاده و سیفاللهی و سایر بازیکنان داماش تشکر میکنم.
ناظمی در مورد شیوه بازی تراکتورسازی گفت: آنها وقتی دیدند نمیتوانند به ما گل بزنند به بازی مستقیم روی آوردند اما در نهایت این ما بودیم که با کنترل بازی به پیروزی رسیدیم.
تبریک بابت دومین برد متوالی در رشت و کسب 3امتیاز شیرین خونگی:n16:امیدوارم همین روند رو به رشد در هفته های دیگه هم ادامه بدیم تا اینجا 14امتیاز گرفتیم که فاصلمون با تراکتورسازی که خرجهای انچنانی کرده فقط 2امتیازه در جدول :n05:کسب 11 امتیاز از 5بازی اخیرمون خیلی عالیه
به به تیم شهرمون حسابی ترکوند امروز ... واقعا آفرین با بیپولی و هزار جور مشکل اینجوری تراکتور رو بردن حال داره
بيانيه کانون هواداران داماش گيلان
کانون هواداران باشگاه داماش گيلان در مورد اتفاق هاي رخ داده در ديدار با تراکتورسازي بيانيهاي منتشر کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون هواداران باشگاه داماش گيلان بيانيه اي در مورد ديدار داماش و تراکتورسازي در هفته دهم ليگ برتر که با پيروزي يک بر صفر اين تيم به پايان رسيد منتشر کرده که نسخه اي از اين بيانيه اي در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته است. متن بيانيه به شرح زير است:
اين بار نه سوژه حواشي پيرامون تيم است و نه هدف اتفاقات بد روي داده شده در ورزشگاه. نه مي خواهيم از پليدي ها بگوييم و نه نيت مان بازدارندگي است. امروز فقط و فقط مقصود تقدير است و پاسداشت از گروهي عاشق دل پاک، که هيچ ندارند و هيچ نمي خواهند به جز سرافرازي و سربلندي عشقي واحد به نام داماش شهرباران. همه ي آن دل پاکاني که آدينه آمدند و از حنجره هاي خود براي پيروزي معشوق شان مايه گذاشتند تا حاصل شود کاميابي که همه منتظرش بوديم.
حالا پسران شهر باران به پشتوانه هزاران هواداري که ثابت نموده اند هميشه هستند و خواهند بود و به بهترين طريق ممکن يار دوازدهم بودن را به جامعه فوتبال ايران نشان مي دهند، گام به زمين مسابقه مي گذارند. اين بار نه تحريک و توهين هواداران رقيب و نه وسوسه حس برتري خواهي نتوانست به بدخواهان ديارمان گزکي بدهد. اين روزها مربيان و بازيکنان رقيب در شهر باران هاي نقره اي تشويق مي شوند تا ما ساکنان کناره ي کاسپين شاخه زيتون صلح و دوستي را به ميهمانان مان هديه کنيم.
اينکه غريبه هاي آشنا به انتظار نشسته اند تا شايد دوباره خنجري بر پشتمان بزنند را همه مي دانيم و يزدان را شاکريم که عاشقاني دل پاک در کنار داماش مان هستند که از آسيب رسيدن به آن جلوگيري مي کند.
امروز روز شادماني است، نه فقط به سبب نتايج درخشان داماش شهرباران – که البته دل شاديم و مفتخر به آن – اما اين بار دليل شادماني ما، هواداراني هستند که بيشتر از همه احساس تکليف مي کنند و زودتر از سايرين به ميدان مي آيند و قاطع تر از همه فرياد مي زنند: يک تيم داريم تو ايران ، داماش شهرباران.
داماش به راستي اين روزها براي گيله مردان و گيله زنان نه فقط يک تيم، که نمادي است از ايستادگي و سرافرازي و پرچم داري از تاريخ پرافتخار ديارمان. داماش و داماشي پس از اين سال ها در تاريخ اين خطه خواهد ماند و نام بزرگش هم معنا خواهد بود با صرف فعل خواستن گيلک ها...
دیدار داماش گیلان در مرحله يک شانزدهم نهايی جامحذفی فوتبال کشور
داماش گیلان با تیم فوتبال یزد لوله دیدار می کند.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،با برگزاری مراسم قرعهکشي در سازمان ليگ تکليف تيمهاي ميزبان و ميهمان مرحله يک شانزدهم نهايي جام حذفي مشخص شد. بر همین اساس تیم فوتبال داماش گیلان در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی در ورزشگاه عضدی رشت میزبان تیم فوتبال یزد لوله می باشد.
براساس اعلام مسئولان سازمان ليگ اين مرحله از جام حذفي يکم يا هفتم آبان ماه برگزار ميشود.
برنده دیدار تیم فوتبال داماش گیلان و یزد لوله به مصاف برنده مسابقه راه آهن و تالار وحدت همدان میرود که در صورت پیروزی دو تیم داماش و راه آهن به علت میزبانی هر دو در مرحله یک شانزدهم، میزبانی مرحله یک هشتم قرعه کشی خواهد شد.
اعتراض داماش هم رد شد
کميته استيناف اعتراض باشگاه داماش گيلان را به کسر امتياز وارد ندانست و همچنين 5 ميليون تومان اين باشگاه را جريمه کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کميته استيناف اعتراض باشگاه داماش گيلان به کسر يک امتياز از اين تيم را در ليگ برتر به دليل فحاشي تماشاگران وارد ندانست و اعلام کرد اينکه توهين تماشاگران به دليل اشتباه داور صورت گرفته پذيرفتني نيست و يک امتياز از باشگاه داماش کسر ميشود.
به گزارش فارس،همچنين به دليل اينکه کميته انضباطي در مورد پرتاب اشيا به داخل زمين از سوي تماشاگران رايي صادر نکرده است باشگاه داماش به پرداخت جريمه 5 ميليون توماني هم محکوم ميشود.
در ديدار استقلال و داماش گيلان که با شکست داماش همراه شد تماشاگران داماش عليه داور شعار سردادند که کميته انضباطي راي به کسر يک امتياز از اين باشگاه داد.
عابدینی در برنامه ورزش و مردم:جوانگرایی باعث رشد داماش شده است
عابدینی: در فصل جدید تعدادی از بازیکنان به خاطر عرقی که به تیم داشتند قرارداد خود را تمدید کردند.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان با حضور در برنامه ورزش و مردم در مورد تیم داماش گیلان، اظهار داشت: در فصل جدید تعدادی از بچههای ما که در ترکیب تیم داماش باقی ماندند به خاطر عرقی که به این تیم داشتند قرارداد خود را تمدید کردند، با بحرانی که باشگاه داماش گیلان داشت بازیکنانی که سال قبل با ما قرارداد داشتند میتوانستند با تیمهای دیگر همکاری کنند، اما به اعتقاد من هدایت سیستماتیک باعث شد که آنها با تیم داماش ادامه همکاری دهند.
وی افزود: جوانگرایی باعث رشد ما شده، علی جهانبخش را امسال به اروپا ترانسفر کردیم، اما رسانهها هیچ انعکاسی در مورد این موضوع نداشتند حالا اگر بازیکن شاخص دیگری بود این موضوع رسانهای میشد. این بازیکن در داماش بازی میکرد به تیم ملی دعوت شد و در تیم ملی امید هم حضور دارد. جهانبخش اولین بازیکنی بود که ما امسال توانستیم او را ترانسفر کنیم. عابدینی در ادامه گفت: اگر جوانگرایی میشود باید به آن بها داده و ببینیم که چه مدیریتی است که باعث میشود بازیکنان بمانند، عاطفه و عشقورزی بین بازیکنان جواب میدهد، مردم شهر باران و مسئولان گیلان از ما حمایت کردند و مسئولان دیگر از تهران که میتوانستند ما را کمک کنند به خوبی همراه شرکتهای صنعتی داماش از تهران و این شهر به خوبی ما را حمایت کردند.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان خاطر نشان کرد: من از زمینهای خاکی و از کوچههای تهران و شمیرانات رشد کردم و شخصیتم از زمین خاکی شکل گرفت. به مربیان گمنامی که بازیکن در زمین های خاکی تربیت میکنند خسته نباشید میگویم. بنده با فوتبال ایران گره خوردم و مطرح شدم و در باشگاههای بزرگ بازی کردم و حتی در تیم ملی هرچند کوتاه، اما حضور داشتم. وی در مورد مربیگری افشین ناظمی گفت: افشین ناظمی خوب کار میکند، این طور نیست که بنده در شرایط خاص دخالت نکنم، یک مدیرعامل باشگاه شاید در چارچوب تیم خود نتواند دخالت کند، اما بنده علاوه بر مدیر عاملی در بند قراردادم مدیر فنی تیم هم اضافه شده است و این قراردادم را پیش از اینکه با مربی همکاری کنیم به آنها نشان میدهم. وقتی میبینم مربی جوانی خوب کار میکند طبیعی است او را حمایت کنم، اگر احساس کنم نیازی به مشاوره و کمک دارد قطعا او را کمک میکنم، ناظمی هم مربی خوبی است و آینده خوبی را پیش رو دارد.
عابدینی در مورد اینکه شادیهای شما بعد از گل خیلی جالب است، گفت: جایی که شادی بعد از گل از سوی من دیده میشود ربطی به مدیرعامل ندارد به مدیر فنی من ارتباط دارد. مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در مورد بازی امروز مقابل راهآهن گفت: راهآهن تیم خوبی است و پیکره اصلی تیم خود را حفظ کرده، مربی خوب و با مدیریت خوبی که پشت آن قرار گرفته فکر میکنم به شرایط خوبی رسیده است. بازی سختی برای هر دو تیم خواهد بود و برای کسب 3 امتیاز هر دو تیم وارد زمین میشوند، اما ما برای تساوی نمیرویم. فوتبال 90 دقیقه است،اما امکان دارد در دقیقه 91 نتایجی دیگر رقم بخورد.
بازی رو باختیم : حیف شد ! ولی این چه رسمیه تماشاچیای رشتی برن تهران و کتک بخورن از دست یگان ویژه ؟!
گرچه چند نفری هم که گاز فلفل زدن به هوادارا کتک متقابل نوش کردن !!
فکر کنم تاریخها اشتباه باشه:n13:
برنامه قبلیه هستش ولی بازیا درسته . بردامون مث اخرین تیم جدوله باختامون مث صدر نشینا و تساویا منحصر به خودنقل قول:
ظهور یک بزهکار تازه در فوتبال رشت!
بزرگترین مصیبتی که در این سالها دامن داماش را گرفته است نه بی پولی این تیم است و نه داستان گرفتاری مالک متمولش. مهمترین مساله داماش مصدومیت های همیشگی بازیکنانش است.
گل - نه اینکه این مصدومیت متوجه بازیکنان خاصی باشد و این تسلسل مصدومیت در بین آنها به صورت متوالی ادامه داشته باشد، نه! موضوع مهم درست همین جاست که در داماش انگار به صورت چرخشی هر دوره ای گروهی از بازیکنان به واسطه مصدومیت از میادین دور می شوند و بعد از بهبود دوباره نوبت به گروهی دیگر می رسد. آنچه در ذهن هواداران داماش اما حک شده است، یک موضوع است: تیم شان همیشه باید مصدوم داشته باشد! از این رو است که در کنفرانس های مطبوعاتی پیش از بازی، معمولا نخستین پرسشی که از مربیان داماش پرسیده می شود یک جمله تکراری است: لطفا نام مصدومان و محرومان احتمالی داماش را بگویید!
برای بررسی این موضوع سه احتمال را می توان مطرح کرد: 1- نوع تمرینات داماش مناسب نیست. 2- سن بازیکنان داماش بالاست و زود مصدوم می شوند. 3- مشکل از نوع زمین تمرین و مسابقه آنهاست.
مورد اول به سرعت رد می شود وقتی که بدانیم در این سه سال داماش شش مربی با دیدگاه های مختلف به خود دیده است. اینکه باور کنیم: دینورزاده، تارتار، قاسمپور، هرندی، درخشان و ناظمی همگی نوع تمریناتشان مناسب نیست غیرممکن است. مورد دوم هم به دلیل اینکه معمولا در بین مصدومان داماش همه نوع رنج سنی دیده می شود بازهم قابل قبول نیست، چرا که همین الان بازیکنان جوانی چون: سعید قدمی و سعید حلافی در خیل مصدومان نامشان دیده می شود و باتجربه هایی چون حاجتی و مهدوی و رسول بروش هم مشتری ارتوپد تیم هستند. پس باید برسیم به مورد سوم: مصیبتی به نام چمن مصنوعی! همان بهانه ای که محمد محمدی به آن استاند کرد تا در رشت به میدان نرود و از حضور در تمرینات داماش تفره برود. همان نامی که در سرسبزترین استان ایران یک پاردوکس بزرگ محسوب می شود. در شهری که در بین موزاییک های پیاده روهایش چمن می رویید ورزشگاه پیرشهرش بی چمن است!
به این آمارها توجه کنید:
نمونه ای از مصدومیت های بازیکنان در داماش:
محمدرضا مهدوی: از هفته پنج لیگ(24 امرداد) تاکنون.
مصطفی حاجتی: از هفته نهم لیگ (22شهریور) تا کنون.
سعید قدمی: از تمرینات ابتدای فصل تاکنون
رسول بروش: از هفته اول لیگ برتر تا کنون.
محمد آبشک: از هفته چهارم (19 امرداد) تا هفته دهم ( 29 شهریور)
افشین چاوشی در فصل گذشته تقریبا یک نیم فصل را از دست داد( از هفته چهارم تا هفته شانزدهم)
محمد غلامی در تمام یک فصلی که در داماش حضور داشت از درد کمر رنج می برد و پزشکان اصلی ترین دلیل تشدید درد را بازی در چمن مصنوعی اعلام کرده بودند.
اما در توجیح برچیده شدن چمن طبیعی از عضدی یک نکته را باید عنوان کرد: منطقه منظریه رشت (همان محلی که ورزشگاه عضدی در آنجا واقع شده است) در قدیم به زمین طیاره معروف بوده و قرار بود فرودگاه رشت را آنجا بسازند، از این رو تمام زمین منطقه را با سنگ های بزرگ و اوور سایز پر کرده اند و هر قسمت از این منطقه را حفاری کنید تا عمق بیش از دو سه متر فقط سنگ خواهید دید. در هنگام ساخت عضدی هم در بیش از چهل سال پیش، منطقه زمین فوتبال را با ماسه پر کرده بودند تا صاف و نرم تر شود از قسمتهای مجاورش و از این رو هر تخم چمنی که در این سالهای متمادی در عضدی کاشته می شود به دلیل جنس زمینش زود می سوزد و جواب نمی دهد.
همه شاکی هستند!
افشین ناظمی در ارتباط با این چمن می گوید: "ببینید از اول وضعیت این چمن این مدلی نبود. روزی که چمن عضدی مصنوعی شد ما همه خوشحال بودیم که خلاصه صاحب یک زمین مناسب شدیم. در سال اول هم همه ی تیم های مهمان از این چمن راضی بودند، اما رفته رفته این زمین کیفیتش را از دست داد تا شد اینی که حالا می بینید." پس احتمالا مشکل باید از جنس چمن خریداری شده باشد که اینقدر زود تحلیل رفته است؟ علی سراوانی مدیر روابط عمومی داماش اما نظر دیگری دارد: " اصلا حرف شما را در مورد جنس بد این چمن قبول ندارم. روزی که باشگاه داماش قرار شد چمن عضدی را به مصنوعی تبدیل کند، بهترین و گرانترین متریال موجد در بازار را خریداری نمود. مشکل از جای دیگر است. اصلا قرار نبود از این چمن اینقدر کار کشیده شود. استانداردش این است که هر سه چهار ماه یکبار دستگاه بیاورند و چمن را شانه کنند اما از روز اول تا حالا فقط یکبار این کار صورت پذیرفته است!"
محمدرضا مهدوی کاپیتان رشتی ها که حالا همه مصدومیتش را به چمن عضدی ربط می دهند به نوعی حرفهای سراوانی را تایید می کند: ببینید وقتی من رفتم پیش یکی از بهترین متخصین ارتپد کشور و او عکسها را دید گفت: پایت هیچ مشکلی ندارد. نه شکستگی نه چیز دیگری. اما من کماکان درد داشتم و نمی توانستم راه بروم. مطمئنن کیفیت بد این زمین روی پاهای من اثر منفی گذاشته است. عضدی از صبح تا شب زیر بار مسابقه است، مدرسه های فوتبال، بازی های لیگ گیلان و نوجوانان و جوانان و امید. ما هم که هم اینجا تمرین می کنیم و هم مسابقه می دهیم. به خدا گاهی اوقات می بینیم که یک قسمت از زمین فرو رفته و کاملا پستی بلندی دارد!"
اما چاره کار در این شرایط چیست؟
"علی نظرمحمدی از مربیان فعلی داماش می گوید: اگر نوع مصدومیت های بازیکنان داماش آسیب های عضلانی بود باید تقصیر را به گردن ما انداختید که خوب بدنسازی نکردیم یا فشار تمرینات با بدن بازیکنان نامتناسب است. اما موضوع این است که دردهایی در ناحیه پا و کمر بچه ها ظاهر می شود که نامرعی است. مثلا پای مهدوی یک استخوان اضافه آورده است! در حال حاضر ما چاره کار را در این دیدیم که دیگر در عضدی تمرین نکنیم و تنها روز مسابقه به عضدی برویم. زمین هایی مانند سردارجنگل که اتفاقا از عضدی خیلی دورتر است و برای بچه ها رفت و آمد به آنجا سخت تر است، اما به دلیل دارا بودن چمن طبیعی معمولا با استقبال بیشتری روبرو می شود." پس فعلا داماشی ها چاره کار را در پاک نمودن صورت مساله دیده اند. اینکه بازهم در کشور ما یک سرمایه گذاری صورت گرفته و به دلیل استفاده نادرست و بیش از حد و عدم وجود داشتن یک تیم تحویل و نگهداری در وزرات ورزش خیلی زودتر از حد مجازش فرسوده شده و باید چون خاری در چشم تحملش کرد!
ناظمی: از عملکرد بازیکنان راضی نیستم/ استقلال بازی بستهای ارائه کرد
سرمربی تیم فوتبال داماش گفت: از عملکرد بازیکنانم مقابل استقلال خوزستان راضی نیستم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، افشین ناظمی پس از تساوی بدون گل تیمهای داماش و استقلال خوزستان اظهار داشت: بازی خوبی نبود هر چند که ما بهتر از استقلال خوزستان بازی کردیم اما بازی همیشگی خود را انجام ندادیم. استقلال فضاها را بسته بود و بازی بستهای انجام میداد آنها روی توپهای بلند برنامهریزی داشتند و ما نتوانستیم آن بازیای که میخواهیم را به نحو احسن به نمایش بگذاریم.
وی ادامه داد: از عملکرد بازیکنان راضی نیستم، فضاهایی که استقلال بسته بود باعث شد نتوانیم به گل برسیم. امیدوارم این مسئله در دیدارهای آینده برطرف شود.
سرمربی داماش در مورد تغییر در ترکیب اصلی این تیم عنوان کرد: ما بر اساس شیوه بازی تیم مقابلمان ترکیب تیم را میچینیم. مهدوی پس از مدتها به ترکیب تیم بازگشت و نیاز به فرصت دارد تا به فرم ایدهآل خود برسد. او قبل از مصدومیت بهترین بازیکن ما بود.
وی در مورد حضور چاووشی یادآور شد: از چاووشی استفاده کردم و فکر کردم او میتواند به ما کمک کند مطمئن هستم در نیمه اول حداکثر توان خود را در زمین به نمایش گذاشت.
بازیکنا تهشون همینه !!! انتظار معجزه داره سرمربی !؟ بودن ناظمی هم تا الان که چیزی به فوتبال داماش اضافه نکرد !! یه حرکت ترکیبی تیو این بازیای اخیرشون ندیدیم !
نمیدونم موضوع چیه که بعضی بازیکنهای تیم در نیمه دوم قدرت دویدن ندارن!!نقل قول:
مهدوی که معلومه بخاطر مصدومیتشه ولی مثلا چاووشی و حسن زاده که دیگه از مدار بازی خارج شده بودن!!! چاووشی که اول نیمه دوم تعویض شد:n15:
کلا باید یه فکری برای تیم بشه وگرنه نیم فصل دوم به مشکل بر می خوریم:n01:
ایران ، آسیا ; امیر عابدینی:n12:
قرارداد فدراسیون با اسپانسر ارزان بسته شده است
عابدینی: مایلیکهن عصبانی شود، یک سال طول میکشد آرام شود!/ دایی به او احترام بگذارد
خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: از علی دایی میخواهم همانطور که پیش از این به پیشکسوتهای خود احترام گذاشته، به مایلیکهن نیز احترام بگذارد.
امیر عابدینی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، درباره وضعیت تیم داماش پس از گذشت 12 هفته از لیگ برتر اظهار داشت: در مجموع از نتایج تیم راضی هستم. با توجه به اینکه 2 بازیکن شاخصمان یعنی علیرضا جهانبخش و حسین ابراهیمی را در فصل نقلو انتقالات از دست دادیم، بازیکنان جوانی را جایگزین آنها کردیم که خوشبختانه عملکرد خوبی داشتهاند.
وی اضافه کرد: امیدوارم هواداران داماش از عملکرد تیم راضی باشند. آنها بدانند با جوانان خود برای این تیم در حال سرمایهگذاری هستیم.
مدیرعامل داماش در خصوص مشکلات مالی این باشگاه تصریح کرد: خیلی از مشکلات ما به تدریج در حال حل شدن هستند. البته چکهایی از زمان شهرام قویدل (مالک سابق داماش) دستمان مانده که باید برای آن فکری کنیم.
عضو مجمع فدراسیون فوتبال در مورد قرارداد یکساله و 15 میلیارد تومانی فدراسیون با اسپانسر تصریح کرد: اعتقاد دارم اسپانسر تیمهای ملی وقتی حامی میشود کل هزینهها از جمله پول کمپ، پول سرمربی و ... را پوشش میدهد چون برند مهمی به نام تیم ملی روی کالای مورد نظر این اسپانسر نقش میبندد.
عابدینی با اشاره به مبلغ قرارداد فدراسیون با این اسپانسر عنوان کرد: شاید به دلیل وضعیت بد فوتبال ما این قرارداد ارزان بسته شده است. اگر فدراسیون تنها یکی، دو پیشنهاد برای بستن قرارداد داشته اشکالی در قرارداد فدراسیون با اسپانسر جدید وجود ندارد ولی اگر پیشنهادات زیاد بوده بهتر بود به مزایده گذاشته میشد.
وی درباره اینکه گفته میشود کارلوس کیروش در امارات حضور داشت و منتظر پرداخت قسط قراردادش برای ورود به ایران بود، خاطرنشان کرد: دوست دارم این اتفاق نیفتاده باشد. از صحت و سقم این مسئله اطلاعی ندارم ولی اگر درست باشد فدراسیون و علی کفاشیان باید پاسخگو باشند. ما نمیتوانیم خارج از برنامه کار کنیم.
در روزهای گذشته بحث اصلی فوتبال بحث و جدال دوباره محمد مایلیکهن و علی دایی بود. پس از اظهاراتی که مایلیکهن بعد از بازی صبا - پرسپولیس علیه دایی انجام داد، سرمربی پرسپولیس نیز پاسخ تندی به اظهارات سرمربی سابق خود داد. عابدینی در این مورد به تسنیم گفت: در فوتبال دنیا از این اتفاقات زیاد میافتد ولی در ایران وقتی بزرگترها با همدیگر دعوا میکنند، مشکلساز میشود.
مدیرعامل داماش اضافه کرد: هم دایی و هم مایلیکهن برای فوتبال ایران زحمت کشیدهاند ولی از دایی میخواهم همانطور که پیش از این به پیشکسوتهای خود احترام گذاشته، به مایلیکهن نیز احترام بگذارد. مایلیکهن وقتی عصبانی میشود، یکسال طول میکشد آرام شود!
عابدینی در پایان درباره اتهاماتی که دو طرف به یکدیگر زدهاند، گفت: بهتر است من وارد این مسائل نشوم.
عشق است داماش گیلان و دیگر هیچ . . . :n12:
:7:
به زودی بخشی از مطالبات بازیکنان پرداخت میشود
ناظمی: مقابل پرسپولیس برای برد بازی میکنیم/ مردم شاهد فوتبال زیبایی خواهند بود
خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: ما در همه مسابقات برای پیروزی بازی میکنیم و روز جمعه هم برای شکست پرسپولیس به میدان میرویم.
افشین ناظمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، درباره دیدار روز جمعه داماش گیلان مقابل پرسپولیس در هفته سیزدهم لیگ برتر اظهار داشت: پس از تعطیلی مسابقات لیگ، تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و از لحاظ روحی و بدنی آماده دیدار با پرسپولیس هستیم.
وی با بیان اینکه آماده انجام بازی جوانمردانه مقابل با پرسپولیس هستند، ادامه داد: داماش مقابل تیمهای پایتخت خوب بازی کرده و امیدوار هستیم جمعه هم روز خوبی داشته باشیم و بتوانیم از فوتبال استان گیلان دفاع کنیم و با دست پر به رشت باز گردیم.
سرمربی داماش با اشاره به پیروزیهای داخل خانه پرسپولیس تصریح کرد: بازی کردن مقابل تیمهای بزرگ سخت است و خودمان از این مسئله اطلاع داریم. ما در همه مسابقات برای پیروزی بازی میکنیم و روز جمعه هم برای شکست پرسپولیس به میدان میرویم.
ناظمی خاطرنشان کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و سرمربی کاربلدی دارد که در این فصل نتایج خوبی گرفته است. پیشبینی ما این است که روز جمعه شاهد بازی زیبایی از هر 2 تیم باشیم. مطمئن هستم چه تماشاگرانی که در ورزشگاه حضور خواهند داشت و چه مردمی که از تلویزیون بازی را میبینند، لذت خواهند برد.
سرمربی داماش در خصوص مشکلات دفاعی این تیم گفت: همه ما مشکلات مالی داریم ولی فکر میکنم به زودی بخشی از مطالبات بازیکنان پرداخت شود.
ناگفتههاي حلافي پس از اتفاقات شب گذشته
مهاجم تيم فوتبال داماش گيلان گفت: به دليل اينکه در ترکيب داماش نبودم و واقعاً دلم از اين فوتبال گرفته بود شب گذشته 95 قرص خوردم تا راحت شوم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد حلافي در خصوص اتفاقات شب گذشته اظهار داشت: من هميشه عاشق فوتبال بودهام و مثل خيلي از جنوبيها با فوتبال زندهام و به خاطر همين عشق و علاقه فوتبال جزئي از زندگي من است.
به گزارش فارس، وي افزود: من تيم داماش را دوست داشتهام که به اين تيم آمدهام اما متأسفانه نيمکتنشيني و مشکلاتم در اين تيم از لحاظ روحيرواني فشار عجيبي به من آورد و باور کنيد از خودم بي خود شده بودم. هيچوقت هم بازيکني نبودم که بخواهم اعتراضي به اين موضوع داشته باشم؛ اما نتوانستم اين موضوع را در دلم نگه دارم.
حلافي ادامه داد: راستش را بخواهيد شب گذشته 95 قرص خوردم تا از خيلي چيزها راحت شوم. دلم عجيب گرفته بود و دست به اين کار زدم اما برخيها نوشتهاند که من به دنبال برخي مسائل و نوشيدنيهاي غيرمجاز بودم که خود خدا و مسئولان بيمارستان ميدانند که من دنبال اين مسائل هرگز نبودهام و اين فقط حاشيه سازي است ولي راستش را بخواهيد آنقدر فشار رواني بر روي من زياد بود که راستش را بخواهيد 95 قرص خورده بودم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: نميدانم چرا در داماش بازي نکردم؛ اما هميشه سعي کردم به پيراهني که ميپوشم تعصب داشته باشم ولي نيمکتنشينيهاي متوالي و برخي اتفاقات بعد از چند مدت خوب هم در اين تيم خوب گيلاني کاري کرد که دست به اين کار بزنم که دربارهاش زياد نميخواهم حرف بزنم. الآن هم در خوابگاه هستم و حالم خوب است ولي خدا از آنهايي نگذرد که نوشتند من به خاطر برخي از مشروبات الکلي و اين حرفها در بيمارستان بستري شدم. من باز هم ميگويم آنقدر فشار روحي و رواني روي من زياد بود که دست به اين کار زدم. همه ميگويند در اين فوتبال پول است؛ اما نميگويند يک بازيکن چقدر فشار روحي و رواني تحمل ميکند. من فقط با فوتبال زندهام و اگر فوتبال را از من بگيرند چيز ديگري ندارم که از آن دفاع کنم.
حلافي در پايان در خصوص آخرين وضعيت خودش گفت: وضعيتم خوب است. دلم گرفته و نميدانم بايد چه کار کنم فوتبال ورزش پر فراز و نشيبي است که من براي ديدن روزهاي بد آن کم تحمل هستم. برخي مسائل پيش آمد که دست به اين کار زدم اما الان راضيم به رضاي خدا و باور کنيد نميدانم آيندهام چه ميشود. ولي اتفاقاتي که افتاد فقط به خاطر اين بود چون فوتبال بازي نميکردم. از لحاظ روحي و رواني در بدترين شرايط ممکن بودم و من بازيکني نيستم که بگويم اشکالي ندارد که براي تيمم بازي نميکنم ولي پولم را ميگيرم. آنقدر فشار روي من زياد بود که دست به اين کار زدم و حالا بايد ببينم خداي بزرگ براي آيندهام چه ميخواهد.
دوسال راهنماییم رو داداش امیرخان مدیر مدرسمون بودن . راهنمایی کوشانقل قول:
بی شک تنها مدیریه که بودنش باعث بودن تیم تو لیگه وگرنه با اینهمه مشکلات مگه میشد تیم رو نگه داشت