بالاخره فوتبال برد و باخت داره دیگه یه تیم می بره یه تیم می بازه
فردا شبم یا بایرن میبره یا دورتموند میبازه خارج از این دو حالت که نیست :n02:مهم دوستیهاست که می ماند :n09:
Printable View
بالاخره فوتبال برد و باخت داره دیگه یه تیم می بره یه تیم می بازه
فردا شبم یا بایرن میبره یا دورتموند میبازه خارج از این دو حالت که نیست :n02:مهم دوستیهاست که می ماند :n09:
دیگه من چی رو همراهی کنم!زدی تو گوش همشون رفت پی کارش.:n02:نقل قول:
یوسی همراهی بکن
اما در مورد کری خوندن یه چیزی رو بگم و خلاص:
سالهاست توی فروم های مختلف منجمله همین فروم خودمون،مسئولین دنبال راه حل یا الگویی بودن برای این که نشون بدن میشه در کنار کری خوندن و کسب هر نتیجه ای بین کاربرا حداقل کدورتی پیش نیاد!!
که امری تقریبا محال متصور میشد این موضوع.
اما دیدین و خواهید دید طرفداران این دوتا تیم(آلمانی)فارق از کسب هر نتیجه ای و کری های احتمالی دست آخر دوستیشون مستحکمتر میشه و داستان فوتبال وبرد وباخت رو تبدیل به خاطرات زیبا میکنن.
پ ن:دورتموند3-1قهرمان میشه:n02:
یه سری عکس از سرتاسر وب ...
دیروز هواداران مقابل ومبلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح امروز!
توپ فینال:
بلیط فینال که ایشالله یه روزی نصیمون بشه::دی
FCBayern.ir - شاهزاده ویلیام معتقد است بایرن مونیخ برنده بازی فینال لیگ قهرمانان خواهد شد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران شاهزاده ویلیام در این رابطه به bbc sport میگوید :"بایرن قهرمان خواهد شد و بازی را با حساب 0- 2 از بوروسیا دورتموند خواهد برد .پیش بینی من برد بایرن با این نتیجه خواهد بود."
این در حالیست که گفته می شود ملکه الیزابت به دلیل کهولت و بیماری نمی تواند در ومبلی حاضر باشد اما به احتمال زیاد شاهزاده ویلیام در کنار دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس و آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان و بانوی قدرتمند اروپا و جهان بازی را از جایگاه ویژه و اختصاصی ومبلی نظاره گر خواهد بود.
..............................
هاینکس: می خواهیم برنده باشیم
FCBayern.ir- یوپ هاینکس سرمربی 68 ساله بایرن مونیخ در کنفرانس خبری پیش از دیدار فینال لیگ قهرمانان شرکت کرد و به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد.
یوپ هاینکس در خصوص دیدار فینال گفت:" ومبلی یک استادیوم تاریخی در انگلستان، اروپا و جهان است. این انگیزه ی خاصی به بازیکنان ما می دهد که در چنین مکان محترمی قهرمانی را جشن بگیرند. من فکر می کنم جو استادیوم منحصر به فرد خواهد بود."
سرمربی با تجربه ی بایرن ادامه می دهد:" ما توانایی بازی در همه شرایط را داریم اما هرگز نمی توان ضربات پنالتی را شبیه سازی کرد. جریان بازی و فشار شدید روانی، تفاوتی است که تمرین با بازی دارد."
هاینکس صحبت های خود را اینگونه پی گرفت:" شنبه ی گذشته دیدار پایانی ام در بوندس لیگا بود و فردا نیز آخرین فرصت من برای در دست گرفتن جامی دیگر در این فصل خواهد بود."
سرمربی بایرن در پایان صحبت هایش افزود:" من همیشه به چیزهای مثبت فکر می کنم من می دانستم که تیمم توانایی رسیدن به این مرحله را دارد. من پیش از بازی با یوونتوس و پیش از دیدار با بارسلونا به این موضوع ایمان داشتم زمانی که هنوز بایرن برای قهرمانی مورد علاقه ی شما نبود. من همیشه فکر می کردم می توانیم قهرمان این فصل باشیم تیم فوق العاده داریم که آن ها منسجم و یکپارچه بازی می کنند. ما در بازی فینال می خواهیم برنده باشیم."
خوب یک فینال دیگه, چقدر زود میگزره! انگار همین دیروز بود که منچستر اونطور جام رو از دستان بایرن
دزدید و آه حسرت بر سینه کلی آلمان دوست و طرفدار بایرن گذاشت ! به قولی هر فینالی که میگزره یکسال پیرتر میشیم :34:
امسال هم امیدوارم که اولا بازی زیبا و جذابی رو ببینیم و ثانیا بایرن قهرمان بشه :n02:
واقعا پیش بینی خیلی فوق العلاده خیلی پیش از حد سخته ولی مطمئنا بایرن 3-1 میبره :n06:
از اون جهت پیش بینی سخته که بایرن عایا با دو گل اختلاف میبره یا سه گل؟!! یا شایدم چهار گل !! :15:
برای تمام طرفدارا هم برنده (بایرن) و هم بازنده (دورتموند) آرزوی موفقیت میکنم, بهرحال دورتموند هم که تا اینجا
خودشو رسوند پیامش به گوش دنیای فوتبال رسوند و مقام نائب قهرمانی هم بسیار شایسته و قابل تقدیر براشون :n16:
بایرن هم با قهرمانیش شاید قدم در مسیری برای نوشتن یک دهه طلایی دیگه در تاریخ فوتبال بر داره :n12:
یه چیزه دیگه چندان برام خوشایند نیست, بالا بردن جام تو جایگاس ! خیلی خیلی کلاسیک و اولد فشنه, فقط دیدنش
توی فیلمها و فوتیجای قدیمی قشنگه. من اصلا از این استایل خوشم نمیاد !
مخصوصا اگه شما ببازین بهتون ترحم میکنیم ... کلا بایرنی جماعت تو کار بخشش هستنقل قول:
اما دیدین و خواهید دید طرفداران این دوتا تیم(آلمانی)فارق از کسب هر نتیجه ای و کری های احتمالی دست آخر دوستیشون مستحکمتر میشه و داستان فوتبال وبرد وباخت رو تبدیل به خاطرات زیبا میکنن.
باز بگو مالیات و اینا : دی
+
ولی جدا من خودم استرس فینال ندارم دیگه عادی شده ... ببازیم هم عادت داریم .. کلا هوادارای آلمان پوست کلفت شدن : دی
من خودم بیشتر به خاطر هاینکس دوس دارم قهرمان بشیم ... واقعا حیفه کار بزرگِ این مربی بزرگ بی نتیجه بمونه
تنها قهرمانی اروپا می تونه یکم از بار منفی رفتن هاینکس بکاهه
+
به نظرم بازی 2-0 به نفع بایرن تموم میشه
مولر و روبن
یک سوالی از دوستان داشتم یوپ هاینکس غیر از قهرمانی با رئال مادرید تو چمپیونز لیگ با تیم دیگه ای قهرمان نشده بایرن امشب بازیش ببره هاینکس با دو تیم میتونه چمپیونز لیگ تو کارنامش داشته باشه؟
تشکر آلمان ها از انگلیسی ها
شبکه هایی که فینال لیگ قهرمانان اروپا رو پوشش خواهند داد
امیدوارم لذت ببرید
محتوای مخفی: شبکه ها
ZDF از ساعت 10 شب برنامه هاشو شروع میکنه برای بازی.
من پارسال بازی رو از لیدر تی وی دیدم و امسالم از ZDF میبینم تا کم کم وابستگیمون رو به شبکه سه با مجری های رنگیش کمتر کنم
دوستانی که تی وی سه بعدی دارند شبکه tvp ( تحت شرینگ باز ) بازی رو سه بعدی پخش میکنه البته با گزارش گر لهستانی :دی
ما که وسعمون نمیرسه ولی دوستانی که فول 3d تاحالا یه فوتبال رو تماشا کردن بیان از تجربه هاشون بگن ما هم تصور بکنیم شاید امشب خوابشو دیدیم:دینقل قول:
....................................
اظهار نظر تیم 2001 در مورد فینال امشب
FCBayern.ir- اعضای تیم بایرن 2001 که موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا شدند برای تیم در فینال امشب لیگ قهرمانان آرزوی موفقیت کردند.
اتمار هیتسفیلد:" مشتاقانه منتظر تماشای فینال در ومبلی هستم من در هر دو تیم حاضر بودم و با هر دوی آن ها موفق به کسب عنوان قهرمانی شدم. به نظر من بایرن با توجه به کسب 25 امتیاز اختلاف در بوندس لیگا و عملکرد مناسب در این فصل شانس بیشتری برای قهرمانی در بازی امشب دارد."
جیوانی البر:" در برزیل برای چند هفته است که اکثر برنامه های ورزشی به یک چیز می پردازند فینال تمام آلمانی! من آرزوی موفقیت برای تیم دارم وقتی به سال 2001 نگاه می کنم به خوبی همه ی این ها را درک می کنم هیجان های بازی و ضربات پنالتی تمام این احساسات بروز می شود. پس از شکست ناباورانه در فینال 99 مقابل منچستر پیروزی 2001 واقعا چسبید دقیقا مانند شرایطی که بایرن دارد."
سامی کوفور:" اخیرا بازی با والنسیا را مرور کردم اشتفان افنبرگ قبل از بازی به رختکن آمد و به ما گفت اگر شما جان کاریو را نگه دارید ما برنده خواهیم شد. کاریو مهاجم بزرگی بود و افنبرگ نیز به خوبی آن را می دانست چون یک رهبر بزرگ بود. ما در ضربات پنالتی شانس بیشتری داشتیم چون کان درون دروازه بود تیم فعلی شبیه تیم ما است آن ها نویر را مانند کان درون دروازه دارن و دانته و بواتنگ تا حدودی شبیه کوفور پس آن ها نیز می توانند قهرمان شوند."
کارستن یانکر:" سال 2001 همه ما می دانستیم چه می خواهیم کنیم ما باید قهرمان می شدیم گل اول را دریافت کردیم اما ما به تیم باور داشتیم شرایطی که بایرن امروز باید داشته باشد. مطمئنم اگر لام و یارانش بازی برابر بارسا را دوباره ارائه دهند آن ها به راحتی برنده می شوند."
بیژنته لیزارازو:" من هنوز هم خاطرات بد شکست در فینال 99 را در ذهن دارم هر کسی قهرمانی این جام را می خواهد بازیکنان مطمئنن از دو فینال 2010 و 2012 دلگیرند و این را در جاه طلبی آن ها در این فصل دیدم حتی اگر بازی به پنالتی کشیده شود آن ها با انگیزه جام را می خواهند."
صالیح حمیدزیچ:" در حال حاضر به گذشته و لحظات خوب آن باز می گردم من فقط می توانم بگویم با کسب این جام زندگی تان تغییر می کند این همان چیزی است که رویای هر فوتبالیست حرفه ای است هر عنوانی لذت خود را دارد اما لیگ قهرمانان شاید تنها یکبار برای هر بازیکن اتفاق افتد.
بایرن در این فصل قوی ترین تیم رقابت ها بوده است اما آن ها هنوز در فینال هستند و برای رسیدن به هدف، چندان مهم نیست که چگونه ولی باید گلزنی کرد."
چی هست؟ وای ینی میشه؟:n02:نقل قول:
رسیورم باید 3d باشه دیگه؟
خیلی عکس توجه برانگیزی است و بخشی از اوضاع داخلی مابین ملتهای اروپا رو میرسونه...مردمی که بین کشورهاشون جوری مسافرت میکنند که انگار ما بین استانهامون.نقل قول:
نکته ای که باید کسانی که یاد هیتلر و هس و هیملر و لوفت وافه و وی-دو و ...افتاده بودند و فکر کردن دارن میرن به بمباران شبانه لندن؛ بهش توجه کنند.
جالبه ازبلای که نازیها بر سر باشگاه محبوبشون و بطور کلی فوتبال و خیلی چیزهای مدرن دیگه آورده بودن هم بی خبر هستن...
بگذریم... الان بعد از دیدن این تصویر یک حس خیابانی وارِ قشنگی دارم:n02:
گفتنی ها رو بچه ها گفتن، به امید یه فینال به یاد موندنی! :n12:
پیش بینی من 1-3 بایرن :n06:
فقط یک قهرمانی CL با رئال داشته، البته به عنوان بازیکن قهرمانی در اروپا و قهرمانی در جام جهانی رو هم در کارنامه داره.نقل قول:
من نمیخواستم پیش بینی مو بگم ولی خب دورتموند 2-1 بازی رو میبره! حالا اگه 2-1 نشد 2-2 تو پنالتی میبره:n02:
من هر جور خواستم این بازی رو با بقیه بازی های دو تیم مقایسه کنم نتونستم تو بازی های پارسال نه امسال!
فینال چمپیونزه!! با هیچ بازی قابل قیاس نیست..
ولی عملکرد این بازیکنا نتیجه بازی رو رقم خواهد زد.
مارکو رویس_لواندوفسکی_گوندغان:
اینکه رویس با جا به جایی های احتمالیش و تغییر نقشش چجوری از اون ناحیه بایرن که یه جورایی نقطه قوتشون هم هست بهره لازم رو ببره تیم... لوا هم که مشخصا اگه روز خوبی داشته باشه مثه بازی با رئال مطمئنا فشاری که خواهد اورد به نتیجه میرسه زود!
اما اینکه گوندغان چه عملکردی جلوی مولر و حتی شواینی داشته باشه خیلی مهمه.
مولر_شواینی_روبن:
اینکه همیشه به خاطر فوکوس لحظه ای بایرن بر روی گوش ها مولر رو انقدر ازاد میکنه خیلی خطرناکه! دقیقا موردی که بارسا ازش ضربه خورد
شواینی هم که شاه کلید بازی بایرنه در وصفش هیچی نمیشه گفت (قطعا بهترین بازیکن بایرنه)
اما روبن ، اگه رو فرم باشه که خب حملات زهر دارش برای همه مشخصه ولی امان از اون روزی که رو فرم نباشه، قابلیت نابود کردن تیم رو داره به خصوص که همیشه تو بازی های مهم چه هلند و چه بایرن این چند سال اخیر اصلا خوب ظاهر نمیشه!
به تنهایی واسه نابود کردن تیم کافیه:دی
البته از غرور بیش از حد نویر هم نباید گذشت! بعضی موقع ها خیلی موقعیت ها رو ساده میگیره!
دوستان شما سایتی رو میشناسید که بازی رو آنلاین نشون بده؟
خواهش میکنم اگه سایتی سراغ دارید سریع جواب بدید.
البته با یک عکس هم نمیشه کل جریانات ما بین ژرمن ها و انگلیسی ها رو ندید گرفت .نقل قول:
خیلی عکس توجه برانگیزی است
در مورد تاریخ فوتبال و بلاهای اسمانی هیتلر و ... و مسایل ما بین هم فکر می کنم خود هواداران بهتر از اوضاع و احوال با خبر باشند و به اصلاح کسانی که سرشون توی کار باشه به همه جهات نگاه می کنن و نه فقط یک موضوع ..
وقتی که تیم ملی روسیه رو توی خاک خودش له و نابود کرد ... یکی از سایت ها تیتر زده بود کار ناتمام پسران هیتلر ...
این شعارهای حماسی و ... هم به زیبایی های فوتبال اضافه می کنه و اگر به فوتبال علاقه داشته باشید می توانید معنای این چنینی رو راحت درک کنید !
برنامه ZDF برای فینال شروع شده اونوقت ما زورمون به خانوادمون نمیرسه که نزاریم حریم سلطان ببینن :دی
از اینجا میتونید ببینید :نقل قول:
-------------
به امید یه فینال تماشایی :n01:
من در فینال طرفدار تیم خاصی نیستم هر کدوم بردن جام نوش جونشون :n02:
چه بلایی سر این گوتزه آوردن.به پیراهنشم رحم نمیکنن
نه دیگه مسلمه که شامل همه چیز نمیشه، من هم بدقت:n02: ذکر کردم:نقل قول:
بخشی ازاوضاع داخلی مابین ملتهای اروپا رو میرسونه...
این شعارها حماسی نیستند ، یک مثال میزنم: اگر تیمی عراقی در آزادی ببره و روزنامه افراطی عراقی تیتر بزنه : کار ناتمام فرزندان صدام...یعنی چه حالی دست میده؟حماسه...نه بهیچ وجه! بلکه شعارهای جنگ افروزانه و مقایسه دوغ و دوشابه!(ورزش و جنگ)اصولن رفتن به خانه حریف در دنیای ورزش با میهمان و میزبان تعریف میشه نه با فاتح و مغلوب.
هواداران بیشترشون(حتی روزنامه نگاران خبری-وب نویسان ورزشی-بازیکنان و...) خیلی چیزها رو نمیدونند و راحتتر از چیزی که تصور میشه تحت تاثیر قرار میگیرند.
نه ... این معنا با وجود عشق من به ورزش قهرمانی قابل قبول نیست برام.
الان مانژو زد مچ پای شواینی رو مورد مرحمت قرار داد!!
نکنین بابا ... نکنین
انشالله ببریم
چه جوی ساختن زنبورا و بایرنی ها
دو گونه از بهترین هوادارای دنیا ...
عجب بازی زیبایی بود روان بود بر عکس خیلی از بازی های اسیایی!!
همه چیز آماده یه بازی پر گل بود ولی دروازبان های دو تیم فوق العاده بودن و نذاشتن بازی پر گل بشه.
نیمه اول تموم شد
تا وسطای نیمه دورتموند تیم برتر بود و چنتا موقعیت خوب داشتن که نوئر گرفت و بی دقتی کردن
هرچی به آخر نیمه نزدیک می شد بایرن مسلط تر می شد رو بازی
روبن هم باز شده همون روبن فصل گذشته ... یعنی قهرمان نشیم اینو باید اعدام کنن وسط ویمبلی
انشالله نیمه دوم ببینیم چی میشه.
کلا بازی خیلی قشنگی بود
بازی فوق العاده بود، فشار خیلی زیاد و پرسینگ خوب دورتموند نمیذاشت که بایرن جلو بیاد، بر خلاف اینکه همه فکر میکردن مالکیت توپ رو دورتموند به بایرن میده ، جریان بازی جوری پیش رفت که دورتموند بازی رو در دست گرفت.
وایدنفلر و نویر هم که دارند عالی کار میکنند.
در مورد روبن......
:n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
نویر فوق العادست ...
پ ن: صحنه رو داشتین پرچم اسراییلو نیشون میداد سریع سانسورش کردند ؟ :n01:
تبريك به طرفداراي بايرن( بخصوص مسعود عزيز )كه امسال با شايستگي سه جام بردن و صد البته بالاخره تو اروپا بعده سال ها به حقشون رسيدن ( اونم توسط گلي كه روبن زد ، مردي كه پارسال تو فينال يه پنالتيه حياتيو از دست داد)
تبريك به طرفداراي فوتبال المان كه دو تيم باشگاهي دارن كه بازيي در اين سطح انجام ميدن:n16:
نبرد احتماليه چلسيه مورينيو ، بايرن پپ بايد ديدني باشه
دیگه میتونی سرتو بالا بگیری
بالاخره بعد دوازده سال.الان احساساتم بهم غالب شده نميتونم چيزي بگم.روبن اشك مارم دراوردش
تبریک به طرفدارای بایرن بابت قهرمانی در چمپیونز لیگ به چیزی که این سالها استحقاقش داشتن رسیدن فقط حیف هاینکس که از این تیم داره میره و نمیتونه سوپر کاپ اروپا و جام باشگاهای جهان به کارنامه افتخاراتش اضافه کنه :n15:فشار زیادی باید این فصل روی گواردیولا باشه بخصوص اگه در بازی سوپر کاپ اروپا نتیجه به چلسی مورینیو واگذار کنه:n02:
تبریک به بایرنی های عزیز
////////////
بی صبرانه منتظر چلسی - بایرن هستم (( مورینیو - پپ ))
:n19:
چه شووووووووود
بعد از 1 سال هر دو رو به روی هم قرار میگیرن ولی با 2 تیم مختلف
:n19:
هرتیمی بارسا رو میبره قهرمان میشه هر سال اگر بارسا رو نبره خود بارسا قهرمان میشه...این داستان ادامه دارد
تبریک میگم به بایرن خوب بازی کرد ومزد بازی خوبش رو گرفت
ولی کلوپ رو میبینم غصه ام میگیره
حیف شد!
پ ن: یادم رفت تبریک بگم به بایرنی های عزیز
بعد اون 4-0 و 7-0 هیچ دلیلی برای قهرمان نشدن بایرن نبود؛ تبریک
نكته جالب و البته ناراحت كننده اينه هاينكس هر بار كه ليگ قهرمانان رو فتح كرده فصل بعدش يجورايي مجبور شده از اون تيم بره ( از رئال اخراج شد و بايرن هم كه ميشه گفت مجبور به بازنشستگي كردنش )
خوبه امسال حق به حقدار رسید.ولی خوب نیمه اول دورتموند یه مقدار نفس بایرن رو گرفته بود و بعد از اینکه دورتموندیها خسته شدن بایرن رو اومد.واکنش بعد از گل روبن یه جوری بود که انگار یه کوه رو از رو دوشش برداشته بودن.این نشون میده که چقدر اون از پارسال تا حالا تحت فشار بوده.البته اگر ایندفعه هم بایرن نمیبرد میشد این دفعه رو هم تقصیر روبن دونست چون چند تا موقعیت رو خراب کرد.کلا" این بشر تو بازیهای بزرگ انگار تشویش و اضطراب داره خفه ش میکنه و اگه این اتفاق میفتاد مطئنم یا سر از تیمارستان در می آورد یا خودکشی میکرد.
بالاخره این روبن یه کار مثبت انجام داد! تبریک به بایرنی ها...تو فینال هم کاملا سر بود بایرن...
تبریک به هوادارای دو تیم بایر و دورتموند بازی بسیار زیبایی انجام دادن دم دو تا تیم گرم .و در آخر تبریک با بایرنی ها.:n16:
عجب فینال قشنگی بود :n19:... از این بازیها تو یک سال معمولآ 3 یا 4 بار بیش تر نمیشه دید
تبریک میگم به هوادارای بایرن :n16: واقعآ دیگه بایرن حرفی واسه گفتن نذاشت . آرسنال یوونتوس بارسلونا و حالا هم دورتموند .. این فصل هیچ تیمی نبود که حریف بایرن بشه .
خوشحالم که هاینکس با کاپ لیگ قهرمانان از بایرن( و شاید از فوتبال ) کنار میره :n26:
در طرف دیگه هم واقعآ غصه ام شد با دیدن کلوپ غمگین :n28: واقعآ تیمش فوق العاده بود .. فوق العاده و بی ادعا