من از ترس بازی فقط اسکرین شاتاشو دیدم
یکی بهم بگه کسی اینجا هست زیر 16 سال باشه و این بازی رو میکنه؟
خیلی دوس دارم منم بازی کنم
Printable View
من از ترس بازی فقط اسکرین شاتاشو دیدم
یکی بهم بگه کسی اینجا هست زیر 16 سال باشه و این بازی رو میکنه؟
خیلی دوس دارم منم بازی کنم
این هم داستان یک رومانیایی در مورد این موجود
یه شب دو تا دختر با مادرشون به جنگل میرن , جنگل تاریک و پر از درخت بوده ناگهان تو جنگل یه مرد قد بلند در میان نور و تاریکی که شبیه به نجیب زاده ها بود رو میبینن که بعدا متوجه میشن دست های زیادی داره که مانند مار بدون استخوان بودند .
همون لحظه مادر رو به یکی از دختراش میکنه و میگه چاقو رو بگیر و یه دایره به اندازه ای که یکی توش جا بشه رو روی زمین بکش و رو به اون یکی دختر کرد و گفت که در دایره دروغ قرار بگیر و رو به اون دخترش (دختر خوب ) که چاقو در دست داشت گفت بدن خواهرت رو با جاقو باز کن . اون دختر نتونست این کار رو بکنه و مادرش گفت که اگر این کار رو نکنی خیلی اوضاع بد میشه و اون دختر به خونه فرار کرد .
بعد slender man به سراغ اون دختر (خوب) میره و اون رو میکشه و در همون حال مادرش با سر خونی اون یکی دخترش میاد خونه !
دختر خوب به دلیل نپذیرفتن مجازات اون یکی و همچنین حرف هایی که زده بود مجازات شد !
به خاطر این که به مادرش گفت که جایزه ای برای انسان های خوب وجود ندارد و زمانی برای ایمان وجود ندارد.
تصویر زیر یک تصویر از slender man هست
از دو عکاسی که در این مکان توی عکس وجود داشتند یکی از عکاسان این تصویر رو (که در هنگام بازی بچه ها گرفته بوده )
بعد از این که 14 بچه ناپدید میشن منتشر میکنه ! که در اون مرد بلند قد با دستان کشیده رو میبنید !
که بعد از این که هیچ دلیلی برای ناپدید شدن کودکان پیدا نشد, تصویر رو به عنوان مدرک در پرونده این 14بچه قرار دادند.
************************************************** *****************************************
به هیچ وجه این ویدئو رو از دست ندید! میفهمید اعتقاد اونا نسبت به این شخصیت چیه ! اتفاقات همگی فیلم برداری شدن(تو کلیپ همه چی مشخصه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه تصویر دیگه برای یه سال دیگست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......
تصویر از slender man
اینم داستانی از slender بود که براتون گذاشتم:sq_18:
راجع به عکس ها که اون عکس اولیه که الکیه . اون یارو یه چیزی مثل مجسمه است که بچه ها دورش جمع شدن به طور واضح دارن بهش نگاه میکنن .
عکس دومی که اسلندر پشت درخت ایستاده هم معلومه که فوتوشاپه . فوتوشاپ هم نباشه صورتش معلوم نیست که بشه گفت اسلندر هست .
عکس اخری هم یه عکس واقعی نیست و شبیه نقاشیه .
کلیپ رو نتوسنتم ببینم به دلیل فیل...ر .
حالا اگه عکسها واقعی نباشن داستان شاید باشه
یکی نمیتونه یه فیلم از بازی بگیره و تا جایی که زنده میمونه فیلم رو قطع نکنه و برام آپلود که تا من ببینم چطوریه؟
(چقدر درخواست داشتم(ببخشید))
لطفا پست 81 هم جواب بدید
دوستان این بازی برام اکسترکت نمیشه. هم نسخه 55 مگ و هم 68 مگ رو دانلود کردم ولیهیچکدوم کامل اکسترکت نمیشن. همون فایل slender.exe ارور میده. موقع اکسترکت فایل.کسی میدونه باید چکار کنم؟
میخواین خودم براتون آپلود کنم؟نقل قول:
احتمالا یا بد دانلود کردی یا انتی ویروسی چیزی داری که نمیزاره اکسترکت بشه . هر چند این بازی که کرک نیست . به هر حال روی یک سیستم دیگه اکسترکت کن بعد بریز توی این . البته کلا بی خیال بازی شو . ما که دهنمون سرویس شد . شما رو نمیدونم .نقل قول:
نه انتی ویروسم مشکلی نداره .اخه دو سه بار هم دانلود کردم هر بار همین پیغامو میده چنتا از فایلا رو اکسترکت نمیکنه
بچه ها تا جایی که من فهمیدم استراتژی این بازی به این صورته ( اگر میخواهید 8 تا رو بگیرید حتما به این 4 توصیه عمل کنید ) :
تا نامه ی اول ( و حتی دوم یا سوم ) رو نگرفتید که اون بنده خدا بیاد سراغتون با چراغ قوه ی خاموش به محل های مشخص شده سرک بکشید که باتری چراغ قوه تون ذخیره بمونه ( چون در صورتی که به صورت مداوم چراغ قوه روشن باشه از نامه ی 5-6 به بعد ضعیف و خاموش میشه )
تا جایی که امکان داره (به خصوص تا گرفتن نامه ی دوم یا سوم) از دویدن های بی مورد برای زودتر رسیدن خودداری کنید و فقط راه بروید چون انرژیتون تحلیل میره و از نامه ی سوم به بعد دیگه نمیتونید راحت فرار کنید و اکثر مواقع به دلیل نداشتن قوای کافی فقط راه میرید .
اگر آهنگ ترسناک بازی شروع به نواختن کرد مدام روی خودتون رو برنگردونید که اسلندر رو ببینید . این کار فقط باعث وحشتتون میشه و سرعت بازیتون رو میگیره . فقط رو به جلو حرکت کنید و کاری به کنار و پشت سرتون نداشته باشید .
و از همه مهم تر :
اول به سراغ محل های سخت تر و پر پیچ و خم تر ( مثل حمام و تخته سنگ های سفید و تانکر ) برید چون احتمال آمدن اسلندر در نامه های اولیه خیلی کمتره و کمتر میاد . سپس بعد از آن به سراغ محل های هموارتر و راحت تر برید .
این 4 توصیه باعث میشه زودتر به 8 نامه برسید .
:sq_3:یکیتون بیاد خونمون باهاش بازی کنم اینطوری میترسم
کسی هست که کمتر از 18 باشه و این بازی رو کرده باشه؟
راستی خواستم برم فیلم این بازی رو ببینم دیدم هرچی فیلم بود توی یوتویپ بود
به نظر شما من شانس دارم؟
نقل قول:
آره داداش. کاملا تایید میشه!
عزیز جان من یه سال ازت بزرگترم نمیتونم بازی کنم بیخیالش شو چقدر زورمیزنیا داداش :دینقل قول:
امشب میخوام دوباره شانسمو امتحان کنم:31:
البته احتمالش هم هست که حتی قبل از پیدا کردن یادداشت اول بیاد . مثل من که همون اول تا اون ماشینه و اون خونه هه دو قدم رفتم یارو اومد . حتی یک یادداشت هم نذاشت پیدا کنم نامرد .نقل قول:
نه دیوونه نری یه وقت روانی میشی :31: من دوباره رفتم . با اینکه حتی توی روز رفتم بازی رو ولی نتونستم ادامه بدم . به محض پیدا کردن یادداشت اول اهنگ رو که زد در جا اومدم بیرون . این بازی برای بعضی واقعا روانی کننده است و اثرات بدی ممکنه داشته باشه .نقل قول:
بالاخره رکورد 4 نا نامه ام رو شکوندم رفتم رو 5 تا ولی به نحو وحشتناکی باز خفت شدم !
تپش قلب گرفتم از ترس ! خدا سازنده هاشو لعنت کنه ! :sq_6:
ركورد من فعلا 5 تاست...
اين يارو درازه خيلي خوف ناك در محيط بازي در حال حركته...
يه بار تو حموم ها اومد جلوم راه فرارم بسته شد...
قلبم اومد تو چشم!!!
سعی و تلاشتو بکن داداش. تو هم بالاخره به نامه هشتم میرسی. از شبل که سخت تر نیست.بازی خیلی قلق داره. حتا کژوان سیبیل که خودت میشناسیش و استاد گیم بود نتونست تا الان تموم کنه.نقل قول:
منم یه تستی زدم. راستش از این سبک که هدف بازی ترسوندن بازیکن هست دوست نداشتم. من ترسی را دوست دارم که در آخر به یه هدف بالاتری برسه. درسته که اینجا باید 8 تا برگ رو پیدا کرد ولی خب هدف اصلی همین ترسیدن هست. بجاش من از مرحله های فوق العاده L.A.Noire خوشم میاد که بعضی مرحله هاش ترس هم داخلش بود. موقع پیدا کردن سر نخ، مخصوصا اگر شب بود.
کسی میتونه بهم بگه که نسخه اصلی بازی کی میاد؟
مشتاقم بازی کنم
چون توی این نسخه شخصیت معلوم نیس ، چراغ قوه هم معلوم نیس
اگه این ماه بیاد عالی میشه
شایدم این هفته بیاد!!
البته اگر هم بیاد من بازی نمیکنم از ترس:sq_10:
دوستان یکیتون میتونه بهم بگه وقتی شما دارید این نسخه جدیده رو بازی میکنید بازی تیک دار یا نه؟
من وقتی گرافیک رو روی fast test میزارم بازم یکم تیک داره
رمم هم دو گیگ هست
ویندوزم هم سون
گرافیکم رو نمیدونم ولی فکر نکنم کسی از این بازی گرافیکش کمتر باشه
اگه منظورمو متوجه نشدید بگین بهتر توضیح بدم
فقط تو رو خدا جواب بدید
چون شاید نیاز به ارتقا سیستمم باشه
منم وقتی screen resolution رو میبرم بالا همینجوری میشه. اوردم پایین درست شدنقل قول:
من رزلوشنم 1440 در 900 هست باید چند بزارم؟
اون گزینه زیری رو هم fast test بزارم؟
برای من بیشتر از 600 * 800 جواب نمیده
کیفیت هم Fastest هستش
نقل قول:
سلام دوست عزیز ، اگه میخای بازی کنی سعی کن یکی هم کنارت باشه ..جدی می گم .....
نترس مزه ی بازی از بین نمیره فقط بذار یک نفر هم پیشت باشه ..
اسکیرین شات هم میذارم ببین .
نقل قول:
دوست عزیز صفحه ی اول همین پست رو بیار من توضیح دادم که نسخه ی اصلی این بازی با نام Slender The Arrival به زودی منتشر خواهد شد اسکیرین شات هم ازش گذاشتم !ً
آخرین ورژن رو من گذاشتم در پست های قبل . SLENDER V 0.9.7
من رزلوشن هم پایین آوردم ولی بازم یه خورده تیک داره:sq_3:
اینم نقشه ی طرز پیدا کردن یادداشت ها :
همین ورژن جدید رو دانلود کردم از لینک سوم بود فکر کنم
تازه توی سایتمم گذاشتم
اینی که گذاشتم چیزیه که دانلود کردم
شما دانلودش کنید بیبینید مشکل داره؟
فکر نکنم مشکل داشته باشه
نقل قول:
Click here to view the original image of 574x378px.
دانلود با لینک های مختلف :
حجم : (62.8 MB)
Slender V. 0.9.7
دوستان عزیز شما هر سوالی دارید اول پست های قبل رو بخونید مخصوصا پست های صفحه ی اول
بعد اگه به حواب نرسیدید اونوقت مطرح کنید ، چون بیشتر سوال هایی که مطرح می کنید تکراری هستش
و من در صفحه ی اول توضیحات کامل رو دادم .
نقل قول:
Sceren Resulation : 1440 & 900
Graphics quality : beautiful
اگه بازم تیک می زد . یا کند میشد یکی از این دوتا رو بذار :
Sceren Resulation : 1024 & 768
Graphics quality : Good
Sceren Resulation : 1440 & 900
Graphics quality : Good
اینم اسکیرین شات های SLender eight page واسه دوستی که میخواست :
نقل قول:
دوست عزیز شما اگه تمومش کرده باشی آخرش یک اتفاق هایی می افته :sq_8:
و بازی یک جایزه به شما خواهد داد!
میشه بگی اگه می گی بازی رو تموم کردی ، جایزه بازی چی بود ؟ و آخرش چی شد ؟
خیلی کنجکاو شدم بدونم شما که تمومش کردی ! !!
( لابد صدای موزیک رو بستی :sq_25: )
من 2 بار با صدای OFF تمومش کردم ...... ولی شرایط اصلی بازی :
just Hedphone Louder 10/10
graphics : beautiful
:sq_24:
والا ما 10 بار بازی کردیم و 5تا یادداشت پیدا کردیم تو آخرین رکورد
اونطوریام ترسناک نیست . طرف میگه سیستم رو از پریز درآوردم یا داد زدم و ... آدم خندش میگیره
خداییش خیلی نمکش رو زیاد کردید .ترسناک نبود اصلا . شاید من فرق دارم با بقیه . فیلم ترسناک هم زیاد دیدم و هیچکدومش تا حالا نتونسته منو اونطور که باید و شاید بترسونه
نمیگم آدم شجاعی هستم ولی تصاویر و فیلم ها زیاد منو نمیترسونه در کل
شما اولین نفری هستید که می گید این بازی شما رو نترسونده .. . ....
خدا می دونه ما که اون موقع که داری بازی می کنی که نمیبینیمت ! :sq_2:
نقل قول:
شما اولین نفری هستید که می گید این بازی شما رو نترسونده .. . ....
خدا می دونه ما که اون موقع که داری بازی می کنی که نمیبینیمت ! :sq_2:
حمیدرضا : من خوره ی فیلم هستم راستش ( از عنوان کاربریم هم معلومه :sq_24: ) . تا دلت بخواد بازی و فیلم ادرار بند آور ! دیدم و بازی کردم ولی این انصافا برای من تکان دهنده و شوک اوره بازیش ! یعنی از نامه ی سوم به بعد تپش قلب میگیرم . دیگه تو خیلی جیگر داری که نمیترسی !
داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پ.خ رو خوندم و عمل کردم
راستی بازم تیک داره من نمیدونم مشکل کجاست مثلا همون اول بازی وقتی موس رو میبرم روی استارت یه ثانیه طول میکشه تا سفید شه(منظورم اینه که کنده)توی بازی هم همینطور
اگه اینطوری باشه من سر نسخه جدید خیلی گرفتاری دارم که من دوس دارم نسخه جدیده رو بازی کنم ولی هنوز اینو نمیتونم بازی کنم:sq_3:
اصلا تاریخ دقیق اومدن نسخه اصلی چندم هست؟میشه گفت این ماه میاد؟اینم اینطوری کند عمل میکنه توی سیستم من؟