نه نمیتونی اجرا کنی
Printable View
نه نمیتونی اجرا کنی
تریلر جدیدی از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..::..
قسمت های جدید از بخش تک نفره ی بازی ، وسائل نقلیه ، جیپ هامر ، قایق و امکانات دیگر مثل دوربین دید در شب (نایت ویژن) و ...
کد:http://www.youtube.com/watch?v=xef1veXdHjU&feature=player_embedded
هنوز بازی ای نیومده که برای اجرا حداقل DX11 بخواد. یعنی هنوز بازی ای بر پایه DX11 ساخته نشده و فعلا بازی ها بر مبنای DX9 ساخته می شن و با قابلیت های DX11 بهبود داده می شن.نقل قول:
شما می تونید بازی رو اجرا کنید ولی از قابلیت های DX11 نمی تونید استفاده کنید.
رقابتش با moh:war fighter جالب خواهد بود
هرچند که cod همیشه بردندست......:12:
اگه برنده بودن میزان فروش باشه خب COD خیلی از بازی های عالی و خوش ساخت رو جا می ذاره اما اگه واقع بینانه نگاه کنیم COD بعد از MW1 چه تحولی در بازی هاش به وجود آورد؟ در حالی که EA با بتلفیلد داره خوب جلو می ره. و مدال نسخه قبلیش خوب نبود اما این نسخه به نظرم دارن روش خوب کار می کنن. حداقل به خاطر گرافیکش هم شده آدم می تونه بازی کنه در حالی که COD از همون موتور قدیمی و گرافیک ضعیف استفاده می کنه.نقل قول:
به نظر من COD بعد از MW2 دیگه اون جذابیت رو نداشته و دو نسخه اخیرش به شدت تکراری و خسته کننده بودن حتی MW2 رو هم تقلیدی محض از شماره اول که واقعا تحولی در این سبک بود می دونم. اما ظاهرا BO2 مثل اینکه یه تغییراتی در گیم پلی ایجاد کرده که شاید جذابیت رو تا حدی به این سری برگردونه.
کاملا درستهنقل قول:
mw3 تقلید mw2 هست
و نسخه هاش هیچ تغیری نکرده
ولی خدا کنه گیم پلی این نسخه بهتر شده باشه
نمی تونیم بگیم battlefield 3 بهتر از mw3 بود
اگه به نمره هاشون نگاه کنیم می بینیم که تفاوت چندانی با هم ندارند
یه سری به تایپیک battlefield یزنید می بینید که خیلی از کاربران گفتن که mw3 بسیار بهتر بوده
از نظر من هم همینطوره
تو mw3 یه جذابیت و تنوعی بود که اصلا تو battlefield وجود نداشت
بتلفید فقط تو گرافیک از mw3 برتر بود....
قبول دارم سری cod چند سالی درجا می زنه و تغییرات صورت گرفته درش کمه اما هنوز هم که هنوزه هیچ بازی به انداره اون برام لذت بخش نبوده
ضمنا به نظر میاد که این نسخه گرافیکش هم بهتر شده.........
داداش بتلفیلد خودشو بکشه به cod نمیرسهنقل قول:
ولی
قبول کن mw2 کپی mw3 این هست
نه تو گرافیک نه هیچی فقط ادامه ی استوری رو دادن همین
منم همینو می گمنقل قول:
mw 3 با این که از لحاظ گرافیک و گیم پلی پیشرفت زیادی نداشت اما خیلی جذاب بود و همین جذابیت باعث شد battlefield رو زمین بزنه
بتلفیلد گرافیک بسیار بهتری با کال آف داشت
اما چیزی که کال آف رو موفق تر کرد گیم پلی جذاب اون بود
بتلفیلد هم ایده های جالبی داشت که نتونست اونقدر گیم پلیش رو خوب در بیادن
مثلا قسمت هایی مثل سوار جت شدن با اون گرافیک و اون جزئییات واقعا عالی بود اما گیم پلی جذابی در کل در نیومد
بهترین سری کا آف MW1 بود که یک شاهکار بود
MW2 هم بسیار عالی بود و جذابب
MW3 هم بسیار جذاب بود اما خیلی تکراری شده بود. فقط گیم پلی جذاب همیشگی و داستان جذابش باعث شد
ویدئو جدید بازی
تریلر بخش زامبی
Black Ops 2 برای سه پلتفرم PS3 , Xbox 360 و PC در November 13, 2012 منتشر میشود. تاریخ انتشار برای پلتفرم Wii U در November 30, 2012 هست.
Activision گفت عنوان Black Ops: Declassified که برای پلتفرم Vita منتشر میشود همانند نسخه Black ops2 بر روی 3 پلتفرم دیگر حالت zombies را ندارد.
تصاویر جدیدی از بخش چند نفره منتشر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئیاتی از بخش چند نفره منتشر شده گفتم یه اشاره کنیم بهشون...
نقشه های بازی :
Aftermath
Cargo
Turbine
Yemen
Carrier
Drone
Express
Hijacked
Meltdown
Overflow
Raid
Plaza
Promenade
Standoff
Nuketown 2025
Nuketown Zombies
لیست اسلحه ها :
Primary BO2 Weapons
- Assault Rifles
- Shotguns
- Light Machine Guns
- Sniper Rifles
- Specials
- Sub Machine Guns
Equipment
- Lethal
- Tactical
- Attachments
Secondary BO2 Weapons
- Launchers
- Pistols
این قسمتی از جزئیات بخش چند نفره بود برای اطلاعات بیشتر و تصاویر و perk ها به منبع خبر مراجعه کنید.
منبع
دوستان چه روزی بازی ریلیز میشه؟ تاریخ شمسی شو بگین.
24 آبان مصادف با 13 نوامر!نقل قول:
دوستان بازی نسخه ی فاینانیش کی میاد؟
و کسی میدونه که سیستم مورد نیازش چیه؟
تا کنون اطلاعات زیادی از بخش چندنفره بازی Call of Duty: Black Ops II منتشر شده، اما دنیای Black Ops نسبت به آن چیزی که ما 2 سال پیش مشاهده کردیم، تغییرات زیادی داشته و اتفاقات زیادی در آن رخ داده اند. یکی از آن اتفاقات، Call of Duty: Black Ops-Declassified نام دارد. در این نسخه که برای PSVita در دست ساخت است، شما باز هم در نقش 2 شخصیت میسون (Mason) و وودز (Woods) قرار می گیرید و مشاهده می کنید که قبل از سال 2025 چه اتفاقاتی برای آن ها رخ داده است. در این بازی شخصیت میسون نقش پررنگ تری ایفا می کند و داستان روی او تمرکز بیشتری دارد. بخش تک نفره این بازی به شکلی طراحی شده که مراحل آن کوتاه و به یاد ماندنی باشند. در این قسمت با بخش هایی که به صورت Objective ،Time Trials و Survival طراحی شده اند، مواجه خواهید شد. بازیکنان حرفه ای این سری از بازی ها با سیستم بسیار سریع آن مشکلی ندارند و این همان چیزی است که در این نسخه نیز آن را مشاهده می کنید. مراحل بازی، بسیار سریع دنبال می شوند و در برخی از آن ها چند حالت مختلف را تجربه خواهید کرد. در دموی منتشر شده از این عنوان، از بخش داستانی چیزی نشان داده نشد و تمرکز سازندگان روی قسمت چندنفره بود. Declassified در بخش چندنفره خود از 8 بازیکن پشتیبانی می کند که می توانند به صورت Wi-Fi با هم بازی کنند.
سازنده این بازی که استودیوی Nihilistic نام دارد، تمام سعی خودش را انجام داده تا بخش چندنفره را همانند نسخه های کنسولی سری Call of Duty از کار دربیاید و همان تجربه را روی Vita به بازیکنان منتقل کند. طبق نمایش هایی که تا کنون از این بخش منتشر شده، به نظر می رسد که آن ها در این زمینه نیز موفق بوده اند. از بخش چندنفره بازی تنها حالت Team Deathmatch نمایش داده شده و مدهای دیگری نیز برای این قسمت در دست ساخت هستند که هنوز برای نمایش آماده نشده اند. در این بازی سیستم ساخت کلاس های مختلف را مشاهده خواهید کرد که می توانید در آن سلاح اصلی، جانبی، نارنجک ها و سایر مواردی که موجود هستند را انتخاب کنید. حالت های Killstreak و Experience Point در طول بازی به چشم خواهند خورد و با استفاده از این المان ها می توانید سطح خود را در بازی بالاتر ببرید. 6 نقشه مختلف برای بخش چندنفره این نسخه از سری بازی های CoD طراحی شده در آن ها نقشه محبوب Nuketown نیز دیده می شود. نقشه ای که برای این نمایش انتخاب شده بود، در یک روستا قرار داشت که دارای درختان زیاد و ساختمان های عجیب و غریب بود. این قسمت روی تلویزیون به نمایش درآمد که برای این کار یک PSVita را به وسیله کابل HDMI به تلویزیون وصل کرده بودند. در این حالت، کمتر حس خواهید کرد که این بازی را روی PSVita تجربه می کنید و احساسی نزدیک تر به نسخه کنسولی را خواهید داشت.
حالت کلی بخش چندنفره بسیار خشک به نظر می رسید که با مشکلات شبکه نیز روبرو بود و به همین دلیل از لذت نمایش کاسته بود. استودیوی Nihilistic بخش هایی از این بازی را هم به نمایش درآورد که در آن ها می توانید از صفحه لمسی دستگاه نیز استفاده کنید. همانند بازی Resistance: Burning Skies می توانید با لمس صفحه، نارنجک پرتاب کنید. صفحه لمسی پشتی دستگاه نیز برای سریع دویدن به کار خواهد رفت. همچنین سلاح های AK-47 ،FAMAS و SPAS-12 نیز نشان داده شدند. حالت KillStreak با دکمه های مجازی روی صفحه قابل اجرا هستند که باعث می شوند کارهای بیشتری را با انگشتانتان در این حالت انجام دهید. تا اینجای کار، به نظر می رسد که CoD در حال ساخت برای PSVita می تواند در لیست بسیاری از بازیکنان قرار بگیرد. حتی قابلیت های جدیدی برای بازی طراحی شده که می توانید به وسیله آن ها ارتباط بیشتری با دوستانتان داشته باشید. اما هر چه باشد، این بازی در بسیاری از قسمت ها نمی تواند هیجان نسخه های کنسولی را در بر داشته باشد و مشکلات زیادی در آن و شکل کلی بازی دیده می شوند. شاید به همین دلیل است که تیم سازنده تا این لحظه تنها بخش هایی از حالت چندنفره را به نمایش گذاشته اند. Call of Duty: Black Ops-Declassified تا اندازه زیادی به Resistance: Burning Skies شبیه است و استودیوی Nihilistic که سازنده این دو بازی است، تغییرات چندانی را در گیم پلی ایجاد نکرده است. حال باید منتظر ماند و دید که آیا Declassified بهتر از Resistance می شود یا خیر.
امروز 5 نوامبر ، بازی برای Leak ، Xbox360 شد!
پ.ن: لینک شو پیدا نکردم ، ولی SMS ش اومد :دی
ویرایش:کد:http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-05-xbox-360-version-of-call-of-duty-black-ops-2-leaks-onto-internet-a-week-ahead-of-release
نسخه ی X360 بازی یک هفته قبل از انتشار لو رفت!
بازی این آخر هفته هم جور شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
این نسخه ای که لیک شده Region Free هست........................
+
من بیشتر منتظرم تا بخش زامبی بازی رو امتحان کنم،مولتی پلیر و حالت داستانی بازی به نظرم چیز خاصی برای گفتن ندارن.......
3D برای نسخه x360 تایید شده ؟
CoD: Black Ops IIسیستم مورد نیاز:Call of Duty Black Ops 2 system requirements (minimum)
- CPU: 2.4 GHz dual core Intel or AMD CPU, Intel Core 2 Duo or AMD Phenom X2 series
- RAM: 2GB of system memory
- Graphics: DirectX 10 compatible card with 512 MB RAM or more. Nvidia 7-series or AMD Radeon 3000 series GFX cards. Or the new Intel HD-4000 integrated graphics processor.
- Operating system: Windows Vista 32 bit
- DirectX compatible sound card
- 8 GB of hard drive space
Call of Duty Black Ops 2 system requirements (recommended)
- CPU: 2.4 GHz quad core Intel or AMD processor, Core i5 or Phenom X4 or equivalent
- RAM: 2GB, or 4GB if you’re running 64-bit OS
- Graphics: DirectX 10 or DX11 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series or better.
- Operating system: Windows 7 64-bit
- DirectX compatible sound card
- 8GB of hard drive space
من بازی رو برای 360 دیروز دیدم اومده بود ! پرسیدم برای PC گفت 3-4 روز دیگه میاد !
من برای xbox سفارش دادم باید برم بگیرم امیدوارم خوب روش کار شده باشه :sq_13:
تریلر فارسی بلک اپس 2 : ترجمه شده توسط تیم میهن دانلود
s1 . m i h a n d o w n l o a d . com/2012/Farshad/November-2012/call%20of%20duty%20black%20ops%20II-%5Bwww . m i h a n D o w n l o a d . com%5D.rar
امروز بازیرو گرفتم من.
بخش داستانی بازی مثل قبل هست،یه اسلحه باید بگیری دستت و بری جلو دشمنا رو بکشی!اگه از شماره های قبل لذت بردید از این شماره هم حتما لذت میبرید.
هسته اصلی گیم پلی مثل قبل هست،فقط چند تا قابلیت و امکانات جدید به بازی اضافه شده.مثلا اول هر مرحله میتونید اسلحه و attachment های اون اسلحه رو خودتون انتخاب کنید،یا اینکه تنوع وسایلی که روی اسلحه میشه گذاشت خیلی بیشتر شده.سلاج های جدید هم به نظرم خوب کار شدن و مشکلی ندارن.
گرافیک بازی هم کاملا معمولی هست،بعد از بازی کردن هیلو 4 گرافیک بازی برای من خیلی گایین به نظر میرسه،ولی در کل توی بازی ها گرافیک فاکتور مهمی برای من نیست.
یه سری مرحله اضافی هم به بازی اضافه شده (که اسمشون یادم رفت!)،توی این مراحل شما کنترل 4 تا نیروی مختلف رو بدست میگیرید(مثلا 1 ربات،2 تا سرباز معمولی و یه sentry gun).با نگه داشتن یه دکمه(توی X360 دکمه های بالا،پایین،چپ و راست هست)میتونید به جای اون نیرو بشید و کنترلش کنید و میتونید به بقیه نیرو ها هم دستور حمله یا جابه جایی بدید.با زدن یک دکمه دیگه اون مکانی که توش هستید از بالا نشون داده میشه و از بالا افرادتون رو کنترل میکنید.
حالا میرسیم به هدف این کارها،توی یه نقشه باید طی یه زمانی از اون منطقه و تجهیزاتش محافظت کنید،دشمن های بازی هم از شامل Drone ها ،ربات ها و سرباز های عادی میشه.اگه یکی از تجهیزات مهم نابود بشه بازی رو میبازید.این مراحل اختیازی هستند و میتونید ازشون صرف نظر کنید و فقط خط داستانی صالی بازی رو دنبال کنید،ولی این مراحل 100% ارزش بازی کردن رو دارن.
بخش مولتی پلیر بازی هم مثل گذشته هست و تغییر خاصی توش دیده نمیشه،یکی از نکات مثبت این بخش قابلیت استفاده از Bot ها هست.برای دوستانی که نمیتونن آنلاین بازی کنن یا split-screen بازی میکنن خیلی قابلیت خوبی هست.
میرسیم به بخش زامبی بازی که من نسبت به بقیه بخش های بازی خیلی بیشتر انتظارش رو میکشیدم و وقت نشد بازیش کنم!:31:
فردا به چند تا از دوستام این بخش رو میرم و در موردش یه توضیحاتی میدم.
کلا توی تمام COD ها، Black Ops 1 بازی ای بود که تا حدی ارزش بازی کردن رو داشت، داستانش خوب بود و مولتیش هم که جذاب بود.
امیدوارم اینم اون ارزش رو داشته باشه .
همین موندهcod هم فضایی بشه معلومه بازی مزخرفی میشه
امروز بازی را گرفتم و دو مرحله هم بازی کردم ،
ولی اصلا بهم نچسبید ، بازی خیلی شلوغ پلوغ و درهم بود و داستان پردازی هم خیلی آشفته بود ، مدام از یک شاخه به شاخه دیگه میپرید .
دو مرحله ابتدایی هم خیلی جالب نبود ، برای من که یه کم تکراری بود . امیدوارم مراحل بعدی بهتر بشه .
فقط نکته جالب این بود که مرحله اول خیلی شبیه به آخره فیلم Tears of the Sun بود ، حتی موسیقی متنش هم شبیه همون فیلمه هست .
تاپیک منتقل شد
تائید هم نشده باشه من تائیدش کردمنقل قول:
بله یه حالت داره که گرافیک رو به 3 بعدی تغییر میده که البته همونطور که می دونید باید نمایشگر شما LED 3D باشه همراه با عینک و ...
مرحله اولش رو بازی کردم + مود زامبی
فعلا نمی تونم نظر بدم ولی بی برو برگرد ضعیف تر از MW3 هست چه گیم پلی چه گرافیک ولی سیستم لینک واسه مود زامبی داره
راستی مشکل کرش بازی هم حل شد جناب کاز زحمت فری بوت رو کشیده غیر جی تگی ها هم کافیه آخرین داشبورد رو بریزن وگرنه مشکل خواهند داشت و این احتمالا اجبار کنه که بی خیال دیسک های تورنکیت بشن و بورنر مکس تهیه کنن
برای PC کی میاد پس؟؟؟؟؟؟؟
بخش داستانی بازی کاملا مزتبط با نسخه یک و ادامه اونه؟
یعنی من که BO رو بازی نکردم بهتره اول اون رو برم بعد BO2 ؟
امروز وقت کردم TranZit که قسمتی از بخش Zombies هست رو بازی کنم.
همونطور که پیش بینی میکردم جذاب ترین بخش بازی هست.(جدیدا چقد پیش بینی های من درست از آب در میاد!:31:)
با اینکه این قسمت قابلیت بازی کردن تکنفره رو هم داره ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم تنها بازی کنید،بازی تقریبا خیلی سخت میشه و کلا بالانس بازی از بین میره.
وقتی توی بخش Zombies برید یه مدل کره زمین نشون داده میشه که اول بازی یه منطقه فعال روش هست،وقتی روی اون منطقه کلیک کنید و وارد اون منطقه بشید حدود 3 تا 4 تا محیط کوچیکتر هست که میشه توشون بازی کرد.
نسبت به قبل که توی بخش Zs فقط باید یه عده زامبی رو میکشتید،توی بخش TranZit یه سری امکانات اضافه و بیشتر هست که ارزش بخش Zs رو خیلی بالا میبره.مثلا یه سری workbench هستن که باید یه سری آیتم رو پیدا کنید و روی این Work Bench ها یه چیزی درست کنید.(مثلا یکی از وسایلی که میشه درست کرد اینه که برق تولید میکنه و میشه جابه جاش کرد(توی بازی کلا برق رفته و برای باز کردن یه سری از درها و وسایل مختلف به برق نیاز هست،البته یه نیروگاه برق هست که میشه فعالش کرد).هر workbench توی بازی مخصوص درست کردن فقط یک چیز هست،مثلا یه workbench برای درست کردن سپر،یکی برای turbin و .....
همونطور که احتمالا میدونید توی بخش ترانزیت با یه اتوبوس بین محیط های مختلف سفر میکنید،برای این اتوبوس هم میشه چیزهای مختلف ساخت،مثلا میشه بهش یه نردبون اضافه کرد که به وسیله اون میشه بری بالای اتوبوس و از بالا زامبی ها رو بکشی.
یه سری جعبه هم هستن که اگه اشتباه نکنم توی نسخه قبلی هم بودن که با پرداخت هی مقدار پول یه اسلحه رندوم بهتون میده،که اکثز اسلحه هایی هم که میده قوی هستن.+این جعبه ها فوق العاده معتاد کننده بودن برای ما!نصف پولا رو سر این جعبه ها خرج میکردیم.
دیالوگ ها و شخصیت پردازی توی این بخش هم خیلی خوب هستن و از تکراری شدن بازی جلوگیری میکنن.
مشکل این بخش اینه که نمیشه توش سیو کرد(البته مگر اینکه کلا بری یه منطقه دیگه) و امروز به دلیل فوق العاده خوب بازی کردن دوستام(!)توی همون منطقه اول موندیم و نتونستیم جلوتر بریم!
در کل نسبت به حالت داستانی و مولتی پلیر بازی من از این بخش بیشتر خوشم و اومد و ارزش تکرار بالایی داره،مخصوصا وقتی با چند تا از دوستاتون بازی کنید...
+
این قابلیت شیرجه زدن توی بازی هم خیلی جالبه،فقط مشکلش اینه که اکثر مواقع بحای اینکه کمکتون کنه به باعث مرگتون میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 روز دیگه برای پی سی میاد
این قضیه ربات فکر کنم ضدحال بزنه. ایکس باکس دارها باهاش کنار اومدن؟
نسخه بعدی احتمالا باید با موجودات فضایی و بشقاب پرنده ها بجنگیم:41:
دشمن ها و محیط های بازی به اون صورت که فکر میکنید تخیلی نیست.این ربات ها هم چیز خیلی عجیبی نیستن.نقل قول:
این قضیه ربات فکر کنم ضدحال بزنه. ایکس باکس دارها باهاش کنار اومدن؟
چیزی که یکم بازی رو زیادی تخیلی میکنه اینه که تجهیزات مورد استفاده توی بازی به نظرم به سال 2025 نمیخوره!مثلا نامرئی شدن یا یه سری امکانات دیگه که بهتره خودتون ببینید.
+
امروز 2-3 ساعت توی بخش ترانزیت بودم!
با اینکه در کل ایستگاه های اتوبوس زیاد نیستن ولی کلی مسئله حل نشده هست توی بازی که آدم رو وسوسه میکنن دوباره و دوباره این بخش رو تکرار کنیم.........
کال مگه نیازی هم به آپ گرافیک داره؟ من که RAdeon دارم و همیشه نیازم به آپ بیشتر از بقیه هست در یاد ندارم برای سری کال به مشکل برخورده باشمنقل قول:
نسخه قبلی black ops یادمه رو خیلی از سیستما مشکل لگ و اجرا ایجاد کرده بود .. از جمله خودم واسه همین گفتم شاید این دفعه اپدیتی چیزی براش بیاد .نقل قول:
نسخه ی قبلی یکی از آشغالترین قسمتهای cod از لحاظ باگ و اشکال بود.نقل قول:
در همون اوایل بازی درست همونجا که ماشینه منفجر میشد برای من صفحه سیاه میشد و دیگه تصویر بازی میرفت.
هر ترفندی که توی تاپیکش گفتند اجرا کردیم نشد و آخرش بی خیال شدیم.
امیدوارم این دیگه اونجوری نباشه.
سلام بچه ها....نسخه قبلی رو من رفتم خیلی حال کردم...همونی که اون افسر روس اخر سر تک و تنها میشینه سیگار میکشه...این ادامه ی اونه؟کلا مثه اینکه دو شرکت جدا با دو داستان جدا میزنه...توضیح میدین دربارش؟