Geforce دارم من
Printable View
Geforce دارم من
من 5770 دارم اولش رو ماکزیمم گرافیک و رزولیشن 20 فرم میگرفتم که افتضاح بود وقتی متوجه آپشن فیزیک شدم گزاشتمش رو پایینترن سطح که بعدش بین 50 تا 70 فرم گرفتمنقل قول:
بزرگترین مشکلم حالا دیر لود شدن تکسچرها هست اعصاب خورد کنه
شما که جیفورس داری شاید کارتت ضعیفه ! یا شایدم مشکل با اپدیت حل بشه
من جفت آبدیتارو زدم اما همچنان مشکل تکسچرها پابرجاست
بالاخره بازی تموم شد. جالب بود .بعد از چند وقت بالاخره حوصله کردم یه بازی رو تا آخر برم.
من GTS 250 دارمنقل قول:
تنظیماتو گذاشتم رو اینا:
60 fps
fullscreen
1920*1200
vnsyn = off
physx =low
بقیه هم رو high هست
الان دارم 30 فریم ثابت میگیرم فقط زمانیکه خیلی شیر توشیر میشه میره رو 25 فریم
دوستان اینجا چیکار کنم؟
inject pod را چه شکلی بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بزار وقتی اون موجودات باد کردن به صورت تخم مرغی شکل شدند برو جلوش دکمه E رو بزن البته بعدش موظب باش چون یه حشره بزرگی میاد که کشتنش خیلی سخته.نقل قول:
سلام واسه من هر چند دقیقه یه بار بازی گیر میکنه و چاره ای جز logoff یا ریستارت ندارم کسی میدونه مشکل از چیه؟
من نسخه blackboxدارم و اپدیت سوم رو هم نصب کردم درایور 12.8 amdرو هم نصب کردم
احتمال داره بخاطر blackbox باشه؟
بله ممکنهنقل قول:
چون من 3870 دارم و بیشتر از 12.6 هم آپدیت نشده اما هیچ مشکلی ندارم(البته یه کوچولو تکسچرها دیر لود میشن)
حالا یه سوال
کلید برای باز کردن این جعبه از کجا پیدا میشه؟
چون یه بار که این جعبه را بازش کردم(نمیدونم از کجا کلید داشتم) هنوز بعد از4-5 تا لول دارم از همون اسلحه هاش استفاده می کنم.
سلام. داخل همین بازی پیدا کردید؟؟!نقل قول:
فکر کنم شما باید نسخه ی قبلی رو تموم کرده باشید تا سیو هاشو انتقال بدید به این بازی تا کلیدشو بدست بیارید.
من 1بار تونستم این صندق را باز کنم. البته سیوهای نسخه 1 را داشتم و بازی توی اولین ورود خودش فهمید.نقل قول:
یعنی دیگه نمیشه غیر از اون یه بار در این صندق را باز کرد؟دیگه کلیدی وجود نداره؟
حالا درایورو دانلود میکنم ببینم چی میشه کرک 3dm هم میگیرم اگه نشد مجبورم نسخه فولشو بگیرم
تو فیلم بتمن کسی این جمله ی جوکرو یادشه؟
Why so serious?
حالا تو این بازی یه skin پیدا کردم به همین نام و رنگ لباسای جوکر
جالبه نه؟
عکس:
محتوای مخفی: .
فکر نمیکنم تو بازی کلیدی وجود داشته باشهنقل قول:
در ضمن شما که یه بار باز کردی از اسلحه هاش استفاده کردید دیگه برای چی میخواید دوباره باز کنید؟:46:
خب تو این بازی صندوق ها هر بار باز بشن توشون آیتم هست.+نکته این صندوق اینه که طوری برنامه ریزی شده تا نسبت به اینونتوری شما قویترین اسلحه ها را بده.هرچی توش پیدا کنی قطعا از اونی که داری قویتره و تا 2-3 تا لول بعد رو دستش را پیدا نمیکنی. به نظرم کسایی که تازه شروع کردن حواسشون باشه این صندق را اول کار باز نکنن.بگذار بعد از لول 20 برن سراغشنقل قول:
منشخصات سیستم من اینه
AMD Athlon(tm) II X4 631 Quad-Core Processor 2.6
ram 8 gig ddr3 bus 1333
graphic nvidia gforce 9800gt - ddr3- 256bit
به نظرتون این سیستم میتونه با گذاشتن بازی روی حالت فیزیک high راحت بازی رو اجرا کنه؟
اینم بگم که هنوز بازیی نبوده که سیستمم کم بیاره. از بتلفیلد و gta و کرایسس گرفته تا هر بازی دیگه رو با بالاترین تنظیمات و بدون کوچکترین افت فریمی بازی کردم.
سلام دوستان !
می گم کسی انلاین بازی می کنه ؟ تو تانگل ! اگه تو ts هستید لطفا ip سرور رو بدید ! ممنون
این بازی خیلی ظاهرا سر و صدا کرده درسته...میخام بازی کنم؟open world هستش؟داستانش چیه؟
سلام:11:نقل قول:
بازی open world هست . و از تنوع بالایی برخورداره مخصوصا توی اسلحه ها و محیطش . در کل بازی از همه لحاط زیباس. داستانشم در مورد اینه که یه سری از ادما رفتن توی سیاره دیگه برای زندگی بهتر حالا منابع رو به اتمامه و همه افتادن به جون هم. پشت این قضایا هم ادمی هست به اسم HANDSome Jack.
پیشنهاد میشه بازی کنید. واقعا زیباست:20:
یکی از بهترین و زیبا ترین بازی های امسال رو به زحمت توی صفحه 3 گیم ها باید پیدا کرد بسیار ممنون از تمامی بچه های پی سی ورلد بابت این همه شور و اشتیاق:n27:
بچه ها من تو مرحله ی آخر به لول 27 رسیدم،ولی بازم خیلی سخته که واریو رو بکشی ،چون turret اصلا واریور رو هدف نمیگیره و گلوله هم که کم میاد،چجوری کشتینش؟
سایت 1 ماه برای من باز نمیشد.وگرنه تو ضفحه سوم پیداش نمیکردی.همون صفحات اول میبودنقل قول:
.
.
.
باید ماموریت جانبی خیلی بری تا لولت بالا بره.من آخرش لولم 32 بود
برای کشتن واریور هم این کاریو که میگم انجام بده حتما میکشیش:
اونجایی که میوفتی پایین و جلوت یه سپر آبی هست،همون جا پشت سرت یه دره که میتونی بری بیرون ازش همونجا واستا ،انقدر تیر بزن به واریور که بمیره.اینجایی که واستادی یه ذره خراش هم برنمیداری :)
سلام.
برای اولین بار با این بازی توی یه سایت آشنا شدم. نسخه BLACKBOX اونو دانلود کردم. توی اجرا دچار مشکل شدم. میشه کمکم کنید؟!:n06:
من از سیستم عامل 64 بیتی استفاده میکنم.:n26:
نصب تموم میشه.:n10:
در ابتدا وقتی خواستم بازی را اجرا کنم، مشکل msvcp100.dll is Missing را میداد. از اینترنت دانلودش کردم و کپی کردم توی System32 ولی نشد. رفتم C++ 2010 را دانلود کردم و نصب کردم (64 بیتی و 32 بیتی). حالا وقتی روی آیکنش کلیک میکنم دیگه هیچ اتفاقی نمی افته. :n03:
نقل قول:
من یه نسخه چند سال پیش گرفتم اسمش همین BORDERLANDS 2 بود .یه جور کارتونی مانند بود خوشم نیومد .
این نسخه به اون بازی احتیاج داره یا خودش به تنهایی اجرا میشه ؟
کسی دانلود کرده و اجرا شده بگه از کجا گرفته .
salam.نقل قول:
استیم رو سیستمت نصب هست.؟اگه نه نصبش کن بذار آپدیت بشه و دیگه کاری بهش نداشته باش.
اگه استیم نمیخوای باید کرک غیر اسکیدرو بگیری.یا reloaded و یا 3dm.
به سایت زیر سر بزن اسم بازیو سرچ کن کرکشو بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
محتوای مخفی: سایت
چند سال پیش نسخه ی اولش اومده بود.برای نصب این بازی احتیاجی به نسخه ی اول نیست.واین بازی خودش یه بازی کاملیه.نقل قول:
نمیدونم کسی در مورد easter eggـه MineCraft تو تاپیک چیزی گفته یا نه!
این easter egg تو یه جای مخفی، حین انجام ماموریت Minecart هست، که خیلی باحاله!!
یه سری عکس از این easter egg:
من که کل مراحلو رفتم حتی dlc های بازیو این قسمتو ندیدم.
این عکس دومیو قشنگ یادمه ماموریتشو آرین.ولی minecraft ای نبود
احساس میکنم اینا fake ه.
اینارو خودت گرفتی آرین؟اگه آره پس fake نیست :دی
کدوم مرحلس؟آدرس بده برم ببینمش
lOl !
باو خودم عکس گرفتم D: برو از اینجا نگاه کن:
(اینجا شبیه اونجاست که باید هل بدی! ولی اونجا نیست! بقل ریل اولی، یه حالت تپه ماننده که پشتش اینا هست) !
عزیزم easter egg رو که هرکسی نمیبینه D: (;;
Psycho Bandit Trailer
مدت:
3:01
سایز:
75.8
دوستان من یه مشکلی دارم بازی رو دوباره نصب کردم سیو رو قبلیم رو هم کپی کردم ولی کارکترم نمیاد از صفر شروع میشه؟کسی هست کمک کنه؟