-
Frank O'Connor امروز صبح تو نشست خبری هیلو گفت که ساخت بازی بعد از سه سال تموم شده و در مراحل ساخت بازی حدود 300 نفر شرکت داشتند.
بازی قبل گلد شدن رفته تو مرحله تائید تا بعدش کپی ها زده بشه و برن تو مغازه ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
2 پيوست (پيوستها)
قراره که 5 تا اپیزود سریالی Halo برای معرفی داستان قبل از Halo 4 معرفی بشه که اپیزود اول اون با اسم Halo 4: Forward Unto Dawn منتشر شده و از IGN نمره خوب 7.3 رو گرفته
تقریبا چیزی حدود یک ماه تا انتشار بازی باقی مونده و من بی صبرانه منتظر انتشار بازی هستم و سعی دارم که نسخه اورجینالشو با پک کاملش تهیه کنم
اینم اکشن فیگوری زیبا از شخصیت دوست داشتنیم که گفتم عکسشو بزارم صفا کنیم
-
نقل قول:
قراره که 5 تا اپیزود سریالی Halo برای معرفی داستان قبل از Halo 4 معرفی بشه که اپیزود اول اون با اسم Halo 4: Forward Unto Dawn منتشر شده و از IGN نمره خوب 7.3 رو گرفته
نمیدونم زدن این پست مجازه یا نه ولی این لینک دانلود اپیزود اول (اگه مشکل داره حذف کنید)
Fileopic
کد:
http://www.fileopic.com/wqjdd42ipmej.html
Uploadbaz
کد:
http://www.uploadbaz.com/2tm2pdk9wz0s
hipfile
کد:
http://hipfile.com/39f59zk8ldqh/Halo_4:_Forward_Unto_Dawn_(2012)_720p.mkv.html
-
نسخه Reach واقعا مضخرف بود!
به اینم امیدی نیست....
-
نقل قول:
نسخه Reach واقعا مضخرف بود!
به اینم امیدی نیست....
به نظر من کل این سری بازی مضخرفه.....
داستان،گیم پلی،صداگزاری،شخصیت پردازی و کلا همه چیز بازی صفر هست،فروش خاصی هم که تا حالا نداشته این سری بازی.
دلیل این همه تبلیق الکی و بیهوده برا بازی و همچنین علاقه خیلی زیاد یه عده از آدم ها رو به بازی اصلا درک نمیکنم...
-
اسکرین شات های جدیدی از بازی Halo 4
-
-
امروز صبح بازی لیک شد و Region Free هم هست.(میشه 24 روز قبل از تاریخ عرضه رسمی بازی!)
+
در شُرُف سکته زدن هستم الان!
-
چقدر زود علی ...الان یعنی میشه دانلودش کرد ..؟ ناقص ..ایرادی چیزی نداشته باشه..؟
+
سکته به توان (2)
ویرایش اقا بله اومده :دی لیک شده در حد المپیک 2222 یک جایی که بعدا معلوم میشه
:sq_15:
پس با این حساب فعلا Dishonored ادامش خط خورد (مسعود بمان سوزان سوزان ) انتظار هیلو رو می کشیم
اقا من الان یه نگاه کردم کلا امسال تا الان قدرت دست Mass Effect 3 هستش با متای 93 بعد اون Journey هستش با متای 92
یعنی کلا امسال متا به 94 نرسیده
متای نسخه سوم 94 بود این هم یا 95 یا 96 میشه یا این که در گیرو دار طلسم امسال که عجیب بازی بالای 93 نداشتیم اینم بین همون 92 و 91 میمونه
در کل ما قبل از منتقد ها اینجا هستیم
+
دوستان از بابت اسپویل دقت کنن که خطریه عواقب خطرناکی هم خواهد داشت
-
نقل قول:
اقا من الان یه نگاه کردم کلا امسال تا الان قدرت دست Mass Effect 3 هستش با متای 93 بعد اون Journey هستش با متای 92
یعنی کلا امسال متا به 94 نرسیده
متای نسخه سوم 94 بود این هم یا 95 یا 96 میشه یا این که در گیرو دار طلسم امسال که عجیب بازی بالای 93 نداشتیم اینم بین همون 92 و 91 میمونه
در کل ما قبل از منتقد ها اینجا هستیم
حامد به نظر من متای بازی نهایتا 90-91 میشه،فقط در صورتی به 94 میرسه که 343 واقعا شاهکار بزرگی ساخته باشه که دور از انتظار نیست.(قسمت Forge،Multiplayer و گرافیک بازی واقعا پیشرفت داشتن،میمونه گیم پلی و داستان که توی این 2 مورد گیم پلی مثل قبل عالی هستش و در مورد داستان هنوز شک و تردید هایی هست.صداگزاری بازی هم نمیشه نظر نهایی در موردش داد چون تا الان چندتا soundtrack محدود فقط بیرون اومدن.بخش spartan ops هم از نقات قوت بازیه ولی باید ببینیم میتونه جای فایرفایت رو بگیره یا نه)
-
نقل قول:
حامد به نظر من متای بازی نهایتا 90-91 میشه،فقط در صورتی به 94 میرسه که 343 واقعا شاهکار بزرگی ساخته باشه که دور از انتظار نیست.
Halo: Reach یک راه جدیدی رو در هیلو آغاز کرد و تونست نشون بده که هنوز هم این بازی برای پیشرفت جا زیاد داره.
مخصوصا تو زمینه های بصری..
یک نکته خیلی قوی این بازی بودن شخصیتی مثه مستر چیف هست که بعد از اگه اشتباه نکنم 5 سال دوباره برگشته... بودن همچین شخصیتی خیلی می تونه به سنگین تر شدن بار حماسی و عاطفی بازی کمک کنه.
+
من خودم پیش بینی میکنم که متای بازی حداقل 91 میشه
-
Halo.4.XboX360.RF.XGD3-iND
10 دقیقه پیش امد 2 تا دیسک هست
و خاک برسرشون که کار رو از اینترنت برداشته بودند
Halo.4.XboX360.RF.XGD3-iND (51m 49s) (2012-10-13) (139F/16977.0MB) NUKED: p2p.source_tinyurl.com.9vvqm7n (6m 59s)
نسخه کرک درسته ولی توسط خود گروه iND خریداری نشده بود که باهاشون برخورد شد
-
-
خوب منم بازی رو بازی کردم ، من هیچ وقت Halo باز نبودم و نخواهم بود ، اما به خاطره گیم پلی روون و جذاب بازی از این بازی خوشم میاد.
اولین چیزی که تو ابتدایه بازی دیدم یک سری Set Piece بود که برام جالب بود چون معمولا Halo زیاد Set Piece نداره ، اما یکم که رفتم جلو دیدم نه خوده Halo قدیمه خودمشون شد. بازی خیلی باز هست و بیشتر Mission ها هم نشون داده نمیشه مکانش و شما باید Explore کنین. هوش مصنوعی بازی به طرز غیر قابل توجیهی قوی هست و جالب اینجاست بازی رویه درجه سختی نرمال از تمامه Halo هایی که بازی کرده بودم برام سخت تر بود. احساس میکردی وقتی با Covenent ها میجنگی داری با خودت میجنگی.
صداگزاری و موسیقی بازی فوق العاده قوی کار شده. یعنی فوق العاده قوی بود ، اصلا نمی تونم در این مورد حرف بزنم :دی در مورده گرافیک هم باید بگم که بازی کاملا گرافیکه مدرنی داره و اینکه فضاهایه بازی اکثرا بزرگه و دشمنان زیاد ، اما افت فریم ندیدم توش. Draw Distance بازی هم خیلی زیاد هست و صفحه واضح هست ( من که ندیدم در نماهایه دور از Blur استفاده کنند ، مثله Halo 3 هست) فقط یک چیزی که من دیدم ، وقتی یکی از دشمنانه بازی رو ( اسمش یادم رفت :دی ) زدم بدنش تیکه تیکه شد ، و چند تیکش رو هوا مونده بودن و رو هوا میقلتیدن ، یعنی نچسبیده بودن رو زمین ، یک جورایی انگار 1cm از زمین بالاتر میقلتیدن :دی
خلاصه اینکه بازی خیلی قشنگ از آب در اومده.
ویرایش : فکر کنم اون Blur میشه همون Depth of Field ، یکی از دوستان گفت. من زیاد سر رشته ندارم تو تکنیک هایه گرافیکی.
-
نقل قول:
خوب منم بازی رو بازی کردم ، من هیچ وقت Halo باز نبودم و نخواهم بود ، اما به خاطره گیم پلی روون و جذاب بازی از این بازی خوشم میاد.
اولین چیزی که تو ابتدایه بازی دیدم یک سری Set Piece بود که برام جالب بود چون معمولا Halo زیاد Set Piece نداره ، اما یکم که رفتم جلو دیدم نه خوده Halo قدیمه خودمشون شد. بازی خیلی باز هست و بیشتر Mission ها هم نشون داده نمیشه مکانش و شما باید Explore کنین. هوش مصنوعی بازی به طرز غیر قابل توجیهی قوی هست و جالب اینجاست بازی رویه درجه سختی نرمال از تمامه Halo هایی که بازی کرده بودم برام سخت تر بود. احساس میکردی وقتی با Covenent ها میجنگی داری با خودت میجنگی.
صداگزاری و موسیقی بازی فوق العاده قوی کار شده. یعنی فوق العاده قوی بود ، اصلا نمی تونم در این مورد حرف بزنم :دی در مورده گرافیک هم باید بگم که بازی کاملا گرافیکه مدرنی داره و اینکه فضاهایه بازی اکثرا بزرگه و دشمنان زیاد ، اما افت فریم ندیدم توش. Draw Distance بازی هم خیلی زیاد هست و صفحه واضح هست ( من که ندیدم در نماهایه دور از Blur استفاده کنند ، مثله Halo 3 هست) فقط یک چیزی که من دیدم ، وقتی یکی از دشمنانه بازی رو ( اسمش یادم رفت :دی ) زدم بدنش تیکه تیکه شد ، و چند تیکش رو هوا مونده بودن و رو هوا میقلتیدن ، یعنی نچسبیده بودن رو زمین ، یک جورایی انگار 1cm از زمین بالاتر میقلتیدن :دی
خلاصه اینکه بازی خیلی قشنگ از آب در اومده.
ویرایش : فکر کنم اون Blur میشه همون Depth of Field ، یکی از دوستان گفت. من زیاد سر رشته ندارم تو تکنیک هایه گرافیکی.
Blur همون depth of field نيس كلا واسه اين بازي از blur استفاده نشده(gears 3 افكت blur رو داشت)
+
راستي شايان : در مورد گرافيك و گيم پلي و نورپردازي و هوش مصنوعي و لبه هاي صاف و تميز بازي (مثه horizon) همه جا حرف ميزنن ولي در مورد دشمناي جديد چيزي نگفتن تو رسيدي بهشون؟؟؟جالب و سخت كار شدن؟؟؟؟؟
بيا بيشتر توضيح بده در مورد همه چي...در نرو :sq_8:
-
نقل قول:
Blur همون depth of field نيس كلا واسه اين بازي از blur استفاده نشده(gears 3 افكت blur رو داشت)
+
راستي شايان : در مورد گرافيك و گيم پلي و نورپردازي و هوش مصنوعي و لبه هاي صاف و تميز بازي (مثه horizon) همه جا حرف ميزنن ولي در مورد دشمناي جديد چيزي نگفتن تو رسيدي بهشون؟؟؟جالب و سخت كار شدن؟؟؟؟؟
بيا بيشتر توضيح بده در مورد همه چي...در نرو :sq_8:
دشمنانه جدید من به Knight ها رسیدم ، حریف هایه قدری هستند به راحتی نمیشه کشتشون و نزدیکشون هم نشی بهتره!! یک سری Sentinal هست نمیدونم ( کسایی که اسمه دشمنانه بازی رو میدونند بهتر میدونند ، من زیاد اخبار رو دنبال نکرده بودم ) دورش میچرخن و یک سری Grenade هایه خاصی رو هم به خودشون جذب میکنند ( یک چیزی هست میندازی بعد باز میشه حالت شیلد مانند ) در ضمن خوده Knight ها هم میتونند از Armor هایه مختلف استفاده کنند بعضی هاشون غیب میشن بعضی هاشونم شیلد دارن بعضی ها هم اینطورین. بعده مرگشونم یک نوری تا چند وقت میمونه که فکر کنم اگه یک Sentinal بهش نزدیک شه میتونند دوباهر Knight ها رو Respawn کنند ( امتحان نکردم چون هم دیدم داره یک کارایی میکنه کشتمش :دی )
-
شایان،در کل به نظرت تا اینجایی که بازی کردی،بازی چه قدر خوب عمل کرده؟
اصلا چه امتیازی بهش میدی تا اینجا؟!
توی تاپیک های بقیه فروم ها خیلی خیلی زیاد از بازی تعریف میشه،که این تعریف ها چون دیگه زیادی زیاد هستن،نمیشه بهشون اعتماد کرد!
-
من مرحله اول بازي رو انجام دادم.....يه cg اولش مياد كه توسط مكالمه با يه فرد آشنا يهجورايي داستانو ميگه .....گرافيك عاليه مخصوصا نورپردازي ولي بيشتر عظمتش به اينه كه تو يه فضاي بزرگ همچين چيزي اجرا ميشه(اخراي مرحله اول)
موزيكش هم بيشتر هيجاني تر شده نسبت به قبل و خيلي به نظرم بهتر شده........گيم پلي هم مرحله اول فعلا فقط با كاوننت ها بود و تقريبا شبيه قبلي ها بود(من تا اينجا به دشمناي جديد نرسيدم)
كارگرداني بازي هم خيلي خوبه ........خداييش كاملا نشون ميده روش كار شده
بقيه مراحلو فكر نمي كنم بتونم فعلا بازي كنم(چون اينم خونه بازي نكردم)ولي تا همينجاش ميشه گفت سطح بالايي داره(البته ملت ميگن مراحل بعدي خيلي فك برانداز و ايناس كه بايد بازي كرد و ديد)
نقل قول:
توی تاپیک های بقیه فروم ها خیلی خیلی زیاد از بازی تعریف میشه،که این تعریف ها چون دیگه زیادی زیاد هستن،نمیشه بهشون اعتماد کرد!
البته شدتش ماشالله تو فروماي ايراني زيادتر.....
كلا تا يه بازي(مخصوصا انحصاري) واسه ايراني ها از لحاظ گرافيكي سطح بالا جلوه مي كنه اصطلاحات عجيبي از قبيل بين نسلي :sq_11:و معجزه و ٨تا كارت گرافيك dx11 هم نميتونن اينو اجرا كنن :sq_11:و بازيساز فلاني تو عشق مني و ٥٠ سال ديگم اين ابر كنسول جواب ميده و اينا رايج ميشه..........نميدونم به جنبمون برمي گرده يا چي
اين halo هم تا ديروز مثلا تو همون بازيسنتر خريدار نداشت حالا از نظر بعضي ها شده بنچمارك و.......
.
-
آقايون توجه فرماييد به كمتر از متاي 97 راضي نيستيم گفته باشم :دي
-
سایتgamingbolt در 56 عکس، سیر تکاملی هیلو رو از نسخه اول تا نسخه چهارم رو به تصویر کشیده که از لینک زیر می تونید ببینید:
+
نقل قول:
آقايون توجه فرماييد به كمتر از متاي 97 راضي نيستيم گفته باشم :دي
میگم یه وقت ترش نکنیا ...
بعدشم به این میگن ترول : دی
-
آقا واقعا فن ها الکی اینقدر سوپرمنی Hype نمیکنن!!! بازی فوق العاده هست این اواخر! اصلا بالانسی که تویه این بازی وجود داره وکاربرد هر چیزی تویه هیچ بازیه FPS ای وجود نداره! یک جاهایی باید از محیط استفاده کنین برایه راحت تر کردن کاره خودتون. Level Design بازی عالی میشه اواخر بازی طوری که تا بخواد حوصلتون از تیر اندازی سر بره چیزایه جدید میبینید. گرافیک ، وسعت ، چهره ها ، انیمیشن ها ، موسیقیه حماسی و ... فوق العاده هست ، فقط من دنباله تنظیماته صدا میگشتم که موزیک بازی رو بیشتر کنم پیدا نکردم :دی خیلی سخته از بازی ایراد پیدا کرد ، خیلی سخته.
-
من یه سوال برام پیش اومده :
مگه این بازی صرفا یک بازی شوتر نیست ؟
برام جالبه که یه بازی که سبکش فقط شوتر هست انقدر طرفدار داره!
هیچ وقت نتونستم با این سبک بازی ها ارتباط برقرار کنم ...
دلم می خواد برم اینو بگیرم ببینم چیه که انقدر تعریف می کنین، ولی ظاهرا اینم گیم پلیش فقط تیراندازیه می ترسم بگیرم ضد حال بخورم ...
-
مثل اینکه هنوز تاپیک منتقل نشده!
بازی خیلی خوب شده، انتظار چنین چیزی رو نداشتم!
نورپردازی و صدا گذاری بسیار عالی
گرافیک خوب (قابل قبول)
گیم پلی روون و عالی
هوش مصنوعی دشمن ها هم خیلی جالبه
-
نقل قول:
من یه سوال برام پیش اومده :
مگه این بازی صرفا یک بازی شوتر نیست ؟
برام جالبه که یه بازی که سبکش فقط شوتر هست انقدر طرفدار داره!
هیچ وقت نتونستم با این سبک بازی ها ارتباط برقرار کنم ...
دلم می خواد برم اینو بگیرم ببینم چیه که انقدر تعریف می کنین، ولی ظاهرا اینم گیم پلیش فقط تیراندازیه می ترسم بگیرم ضد حال بخورم ...
علیرضا Halo یک متود مجزا از شوتر رو همیشه ارائه داده که البته من تا اینجا در Halo هایی دیده بودم که بانجی سازندش بوده این قسمت جدید رو باید تجربه کنم ولی با همین دید کلی
Halo همیشه دو مدل طرفدار داشته حد واسط نداشته
یا عاشق بازیش میشی
یا از این بازی متنفر میشی که کلا خوشت نمیاد
یک مورد دیگه گیم پلی بازی هستش که در نوع خودش منحصر به فرد هستش که با یک داستان خیلی خوب همراه شده.
Halo 3 تا اونجایی که یادم بود حدود 15 میلیون نسخه فروش داشته که این موضوع از علایق بسیار بالای ملت غرب به داستان سرایی های فضایی گونه و روایاتی مثل جنگ ستارگان و این مقاله ها هستش که باعث شده این قدر طرفدار داشته باشه اما در داخل خیلی کم طرفدار هیلو وجود داره
برای مثال چند وقت پیش به یکی از 360 طرفدارانم گفتم که Halo منتشر شده ولی با این که طرفدار دو اتیشه 360 بودش ولی از هیلو خوشش نمیومد دلیلش هم وجود دشمنان اسباب بازی مدلی و فضای فوق العاده فانتزیش هستش که این کلا به وضوح چندین بار بوده که این همه طرفدار که فروم بغلی میبینی 70 درصدشون متوصل هایپ هایی هستن که زیر شاخه انحصاری بودن این بازی برای کنسول 360 و طرفداری از این بازی ارائه شده قرار گرفتن و همون 70 درصد هیلو های نسل قبل و قسمت های قبل رو تجربه نکردن. (که البته باید به گیمرهای قدیمی هیلو مراجعه کرد که از قدیم با این عنوان اشنا هستن )
در این بین هم عظیم ترین تبلیغات کمپانی ماکرو سر این بازی بوده در هر یک از سال هایی که برای انتشار اماده میشده و این هم از دلایل طرفداری بالای بازی شده که خب خود عنوان هم هیچ وقت عناوینش الکی تبلیغ نشدن با مراجعه به نمرات و نقد های نسخه های قبلی از وضعیت کیفیت بازی هم میشه فهمید که با این که یک شوتر محض با روند تکراری سال های قبل هستش اما خب از صاحب های سبک شوتر روی کنسول به حساب میاد و همیشه تحسین شده بوده.
-
نقل قول:
علیرضا Halo یک متود مجزا از شوتر رو همیشه ارائه داده که البته من تا اینجا در Halo هایی دیده بودم که بانجی سازندش بوده این قسمت جدید رو باید تجربه کنم ولی با همین دید کلی
Halo همیشه دو مدل طرفدار داشته حد واسط نداشته
یا عاشق بازیش میشی
یا از این بازی متنفر میشی که کلا خوشت نمیاد
یک مورد دیگه گیم پلی بازی هستش که در نوع خودش منحصر به فرد هستش که با یک داستان خیلی خوب همراه شده.
Halo 3 تا اونجایی که یادم بود حدود 15 میلیون نسخه فروش داشته که این موضوع از علایق بسیار بالای ملت غرب به داستان سرایی های فضایی گونه و روایاتی مثل جنگ ستارگان و این مقاله ها هستش که باعث شده این قدر طرفدار داشته باشه اما در داخل خیلی کم طرفدار هیلو وجود داره
برای مثال چند وقت پیش به یکی از 360 طرفدارانم گفتم که Halo منتشر شده ولی با این که طرفدار دو اتیشه 360 بودش ولی از هیلو خوشش نمیومد دلیلش هم وجود دشمنان اسباب بازی مدلی و فضای فوق العاده فانتزیش هستش که این کلا به وضوح چندین بار بوده که این همه طرفدار که فروم بغلی میبینی 70 درصدشون متوصل هایپ هایی هستن که زیر شاخه انحصاری بودن این بازی برای کنسول 360 و طرفداری از این بازی ارائه شده قرار گرفتن و همون 70 درصد هیلو های نسل قبل و قسمت های قبل رو تجربه نکردن. (که البته باید به گیمرهای قدیمی هیلو مراجعه کرد که از قدیم با این عنوان اشنا هستن )
در این بین هم عظیم ترین تبلیغات کمپانی ماکرو سر این بازی بوده در هر یک از سال هایی که برای انتشار اماده میشده و این هم از دلایل طرفداری بالای بازی شده که خب خود عنوان هم هیچ وقت عناوینش الکی تبلیغ نشدن با مراجعه به نمرات و نقد های نسخه های قبلی از وضعیت کیفیت بازی هم میشه فهمید که با این که یک شوتر محض با روند تکراری سال های قبل هستش اما خب از صاحب های سبک شوتر روی کنسول به حساب میاد و همیشه تحسین شده بوده.
مرسی حامد جان :46:
با این تفاسیر بی خیال خریدنش شدم، کلا از شوتر محض خیلی خوشم نمیاد مخصوصا از نوع FPS ش .
-
منم بازی رو گرفتم و تا مرحله 4 رفتم جلو.......
بازی از هر نظر از انتظارات من بالاتره!
قبل از لیک شدن بازی نگران بودم مراحل بازی نسبت به قبل خطی شده باشن و اون طراحی مراحل قبل رو توی هیلو 4 نبینیم،ولی وسعت مراحل و محیط ها از اون چیزی که فکر میکردم واقعا بزرگترن.هوش مصنوعی بازی هم خیلی خیلی خوب هستش،وقتی مبارزه کاوننت ها با knight ها رو دیدم اول 1-2 دقیقه نشستم ببینم چجوری با هم میجنگن(!) تا وقتی که به نفر بهم تیر زد!واکنش دشمن ها به نارنجک ها،شلیک ها و ..... واقعا عالی هستش.
از صداگزاری و موسیقی بازی هم بهتره چیزی نگم!
میرسیم به بخش گرافیک بازی،توی سری هیلو گرافیک زیاد عامل مهمی نبود ولی توی این نسخه گرافیک بازی هم خیلی عالی هستش و با توجه به وسعت مراحل،فریم ریت ثابت،هوش مصنوعی قوی بازی(و یه سری عامل دیگه) باید به 343 بخاطر اینکه تونستن روی یه کنسول 7 ساله همچین گرافیکی رو پیاده کنن تبریک گفت......
از داستان بازی هم چیزی نمیگم،باید خودتون امتحان کنین.
+
وقتی رفتم توی بخش Infinity برا وارد شدن به War games ، Spartan Ops و ...بازی میگفت که باید به لایو کاکنت بشیم،اط رفی یکی از اچیومنت های بازی اینه که یکی از مراحل Spartan ops رو روی لجندری تنها تموم کنیم.احتمال میدم اون کانکت شدن به لایو برای دانلود مپ ها و Spartan ops باشه(تایید شده که یا مپ ها رو میتونید از دیسک 2 نصب کنید یا اینکه از لایو با دیسک 1 دانلود کنید).امروز دیسک دوم بازی رو میگیرم و این مورد رو تست میکنم......
-
خوب بازی تموم شد.
از اونجایی که من Review نمینویسم فقط نمره ی خودم رو میدم : 9.5
این نمره ی من فقط به بخشه Campaign هست و من چون Online بازی نمی کنم نمی تونم به اون قسمت نمره بدم برایه همین دلیل نمره ی من کاملا بی ارزش هست و فقط تویه Campaign بازی ارزش داره.
اون نیم نمره که کم کردم ، یک جورایی از این گیرایه عجیب غریب بود :دی بازی تمامه مواردش عالی بود ، یعنی همه چی درست و اونطور که باید باشه بود ، اما در همون حیطه ی Halo بود بازی ، یعنی احساس کردم سازنده ریسکه زیادی نکرده تا به بازی چیز های جدیدی اضافه کنه به اون صورتی که تو Halo هایه قبل دیدیم ، و داستان و داستان پردازی بازی هم به نظرم به کارهایه Bungie نمیرسید. موسیقیه بازی هم با اینکه فوق العاده بود و هرچی جلوتر میرفتی بهتر میشد ، اما یک جورایی orginial نبود و اون حسه Score هایه Martin و اون یکی دیگه رو نمیداد ، دقیقا میتونستی احساس کنی که این کار ، کاره اصل نیست و یک جورایی Fake هست. در کل چجوری بگم ، کاره Bungie یک نمه Epic تر بود با اینکه تویه این نسخه خیلی سعی شده اونجوری باشه اما به نظرم نتونسته برسه. چون نمی خوام ذره ای از داستان رو بگم برا همین نمیتونم کامل منظورمو برسونم.
-
خب به لطف ایزدی من هم بالاخره تونستم شروع کنم گفتنی هارو همه گفتن منم اضافه کنم که از وقتی وارد بازی شدم ادم نمی تونه بیاد بیرون ضرب گیم پلی بازی فوق العاده زیباست
موسیقی منو بازی بخش Press Start خیلی زیباست دیگه نمره کامل موسیقی همونجا داده شد بحثش تمومه تا الان Mass Effect 3 تو اون بخش موسیقیش برام نامبر وان بود در این سال
داستان هم مبحث زیاده تمایل دارم در این مورد صحبت کنیم اما این بخشش واقعا زیبا بود
معلومه رابطه بین کورتانا و چیف در بازی زیاد خواهد شد
دیالوگ صحبت در مورد مدت زمان هوش مصنوعی کورتانا با چیف و این که باید دکتر هالزی رو پیدا کنن واقعا عالی بود ( 343 افرین)
اما یک چی میگم اینجا میگم اول اخر هستش در موردش صحبت می کنم تا این چند مرحله ای که اومدم در مورد گرافیک بازی هستش باید بگم که ( نه ).
من طرفدار هیلو هستم من از هیلو گیمرهای قدیمی هستم و قصدم بیان واقعیت چیزی هستش که دیدم نه فراتر از اون
اون هایپ هایی که فروم بغلی دیدم و GTX 460 نمی دونم این بساط برام تداعی خیلی موراد رو داشت اما نه گرافیک Geow 3 از این چرب تر بود
راه دوری نمیرم برا این سال گرافیک ME3 که با داشتن فضا و اتمسفر مشابه با این بازی ، گرافیکش خیلی بهتر بود از خیلی لحاظ ...(همون نسخه کنسولی )
گرافیک Halo 4 بسیار زیباست شکی درش نیست اما من این طوری بگم که 343 خواسته با ارائه یک گرافیک زیبا از تواناهی های عالی گیم پلی بازی کم نکنه و گیم پلی رو فدا نکنه
توضیح در مورد این گرافیک با جزییات در موقع مناسب...
خب بخش خطرناکش رو رد کردم :sq_17:
خودمونیم کورتانا هم ...:sq_9: فک کنم یه راهی اخر پیدا کنن این دو کفتر عاشق به هم برسن :sq_12:
در کل بگم که بعد یک مدت طولانی در این سال اروم و بی سروصدا دارم به کلمه واقعی یک بازی عالی تجربه میکنم.
-
نقل قول:
اون هایپ هایی که فروم بغلی دیدم و GTX 460 نمی دونم این بساط برام تداعی خیلی موراد رو داشت اما نه گرافیک Geow 3 از این چرب تر بود
راه دوری نمیرم برا این سال گرافیک ME3 که با داشتن فضا و اتمسفر مشابه با این بازی ، گرافیکش خیلی بهتر بود از خیلی لحاظ ...(همون نسخه کنسولی )
حامد این 2 خط پستت رو قبول ندارم.
من خودم از گرافیک مس افکت روی کنسول خیلی نا امید شدم،اینی که میگی گرافیکش از خیلی لحاظ از هیلو 4 بیشتره رو هر چقدر فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم که کجای گرافیک مس افکت از هیلو 4 بهتره.....
نورپردازی،کیفیت بافت ها،Draw Distance،سایه ها و .... توی هیلو 4 خیلی خیلی بهتر کار شدن.
GeoW هم گرافیک خیلی خوبی داشت و با اینکه نورپرازی اون هم خیلی خوب بود ولی بازم هیلو 4 گرافیک بهتری داره.کنار این گرافیک خوب هوش مصنوعی فوق العاده بازی و وسعت مراحل رو هم در نظر بگیر که بدون هیچ افت فریمی اجرا میشه.
+
یکی از نکات برجسته محیط های بازی اینه که تقریبا روی 90% اجسام میشه رفت!با یکی از دوستان Co-op بازی میکردم،(توی مرحله 5)رفته بود روی یه تخته سنگ خیلی خیلی بلند و با اسنایپر دشمن ها رو میزد!فکر نمیکردم بشه اینقدر بالا رفت!
+
توجه به نکات کوچیک و بزگ توی بازیواقعا فوق العادست،از افتادن سایه خود کاراکتر روی اسلجه گرفته تا صدای شلیک اصحله ها توی محیط های مختلف(مثا صدای assault rifle توی محیط های باز ،راهرو ها و محیط های سربسته ای که نسبتا بزرگ هستن فرق میکن
نه).امروز یه نکته خیلی جالب توی بازی رو کشف کردم!یه سری جعبه توی بازی هستن که در دارن،اگه 5-6 بار بهدر این جعبه ها ضربه بزنید درش باز یا کنده میشه!:31:
-
اقا من میگم نمراتش به 95 میرسه بگید میرسه ، عجب ا :sq_24:
فقط تا اینجا بگم مو لا درز گیم پلی بازی نمیره
نقل قول:
حامد این 2 خط پستت رو قبول ندارم.
من خودم از گرافیک مس افکت روی کنسول خیلی نا امید شدم،اینی که میگی گرافیکش از خیلی لحاظ از هیلو 4 بیشتره رو هر چقدر فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم که کجای گرافیک مس افکت از هیلو 4 بهتره.....
نورپردازی،کیفیت بافت ها،Draw Distance،سایه ها و .... توی هیلو 4 خیلی خیلی بهتر کار شدن.
GeoW هم گرافیک خیلی خوبی داشت و با اینکه نورپرازی اون هم خیلی خوب بود ولی بازم هیلو 4 گرافیک بهتری داره.کنار این گرافیک خوب هوش مصنوعی فوق العاده بازی و وسعت مراحل رو هم در نظر بگیر که بدون هیچ افت فریمی اجرا میشه.
علی صحبت در مورد گرافیک بماند برا تموم کردن بازی
نقل قول:
یکی از نکات برجسته محیط های بازی اینه که تقریبا روی 90% اجسام میشه رفت!با یکی از دوستان Co-op بازی میکردم،(توی مرحله 5)رفته بود روی یه تخته سنگ خیلی خیلی بلند و با اسنایپر دشمن ها رو میزد!فکر نمیکردم بشه اینقدر بالا رفت!
CO-Op نگو بگو هلو - بگو لذت واقعی یک بازی دو نفره
-
من بازي رو تموم كردم......نظراتمو ميگم:
گيم پلي
عالي بود و البته به نظر من شامل سه بخش :بخش اول تا زماني كه با فروونرها آشنا ميشيم بخش دوم هم تا زماني كه يه نفرو مي بينيم(نميشه بيش از اين گفت:sq_25:) و ادامه بازي تا به پايان ..... .بخش اول مثل هيلو هاي قبلي بود ولي از بخش دوم كلا با يه چيز جديد مواجه ميشيم كه در بخش سوم به اوج ميرسه
كاملا وسيع و سند باكس و بالانس بود بازي و اسلحه هاي زياد بازي به جذابيت بازي اضافه مي كرد از يه چيزي هم خيلي خوشم اومد:
mantis سواري بازي هم جالب بود
در كل عالي بود و البته به نظرم آسونتر از قبلي ها بود و بيشتر چالش مبارزات رو فرونرها بودن و كاوننت ها كمي راحتتر از قبل ميمردن......
صداگذاري
صداي اسلحه ها و ماشينها عالي بود و يكي از بهترين ها بود و حتي صداي تعويض خشاب در يه محيط بسته با يه محيط باز فرق مي كرد .....موسيقي هم عالي بود فقط صداش كم بود و براي من زير صداي خود بازي گم ميشد كه اين اذيتم مي كرد
گرافيك
بدون شك يكي از بهترين گرافيكاي حال حاضر......بازي بدون لحظه اي انديشه تقريبا يك سرو گردن بهتر از بهترين x360 يعني گيرز ٣قرار داره(نبود aa بازي گيرز٣ هنوز در ذهنها هست) .....نورپردازي عالي و تكسچرهاي خوب و فواصل دور عالي و البته aa پيشرفته بكار رفته(البته نه در تمام مواقع) در كنار وسعت بزرگ بازي (كه در هيچ شوتري در اين نسل به اين وسعت نبوده) و تعداد زيادي دشمن با هوش مصنوعي زياد و فريم ثابت (كه خيلي جالب بودكه اين وسعت و گرافيك افت فريم نداشت)گرافيك بازي رو به يك غول در بين عناوين كنسولي تبديل كرده
چهره كاراكترها هم بسيار خوب و در حد بهترينهاي نسل كار شده.....فيلمهاي مابين بازي هم عاليه
اوج گرافيك بازي هم در :
مرحله دوم يعني dawn و مرحله سوم و پنجم هست كه مخصوصا مرحله سوم و پنجم فوق العاده بوده
در كل نميدونم منتقدا در مورد گرافيك چي خواهند نوشت ولي اينو ميشه مطمين بود و بدون درنگ گفت كه جزو سه گرافيك برتر كنسولي هست
+
در كل دوستان حتما اين بازي رو انجام بدن چون با يك شاهكار مواجه خواهند شد كه تقريبا از اكثر جهات فعلا رقيبي نداره(لذت بازي هم از آغاز مرحله دوم خواد بود)
تنها ايرادايي هم كه ميشه به بازي گرفت :
هوش مصنوعي هم تيمي ها كماكان جالب نيس
بخش firefight حذف شده كه اونم نميدونم بخش جديد spec ops ميتونه جاشو بگيره يا نه....
.
-
نقل قول:
در كل عالي بود و البته به نظرم آسونتر از قبلي ها بود......
مراد من یه بار روی نرمال بازی رو تموم کردم،به نظرم نسبت به قبل سخ تر بود نرمالش.
الان دارم روی لجندری میرم،به نظرم نسبت به قبل آسونتره،چون یه بار روی نرمال تموم کردم و با مراحل آشنا هستم فکر نکنم روی لجندری خیلی بازی خیلی آدم اذیت کنه!(هیچوقت اون مرحله فلادها توی هیلو3 رو یادم نمیره،واقعا روی اعصاب بود!)
-
نقل قول:
هیچوقت اون مرحله فلادها توی هیلو3 رو یادم نمیره،واقعا روی اعصاب بود!
حامد جان یکم کم لطفی میکنی ، اون گرافیکی که من دیدم با اینکه زیاد سررشته ندارم تو تکنیک هایه گرافیکی ، اما قشنگ بالاتر از اون چیزه انتظار داشته شده بود ( چه گرامری :دی ) البته Halo به گرافیک معروف نیست.
-
واسه بار دوم این بار رو لجندری تموم کردم دیگه نمیدونم 343 رو چجوری توصیف کنم
گرافیک نسبت به اینکه یه بازی کنسولی بود عالی بود مخصوصا نورپردازی فوق العاده و رندرینگ زیبای ذرات گرد و غبار بدون افت فریم قابل توجه اینم خاطر نشون بشم که تنها باریه که توی 360 استفاده از Radiosity رو تو shadow effects ها بود و تا اونجایی که میدونم پارسال Geomerics گفت که فقط رو NVIDIA's CUDA اجرا میشه ولی دیگه اینا چجوری ران کردن خدا میدونه
تکسچرهای بازی هم عالی بودن نه فوق العاده چون بعضی از قسمت به دلیل ازدحام NPC ها برای جلوگیر از افت فریم AA به شدت کاهش پیدا میکرد و یه کم لایه ها دندونه دندونه میشد ولی با این حال هم من بیشتر 3 یا 4 بار بیشتر اون حالت رو ندیدم .
کات سینای بازی دیگه فوق العاده بود کافیه یه بار به لاسکی یه دل ریو توجه کنید میبیند که هیچی از Motion capture عالی استفاده شده بلکه انجین داره ریل تایم موی سرشون رو شبیه به MSSA رندر میکنه که خیلی اونو به واقعیت نزدیک کرده .
مورد بعدی هم در مورد صداگذاری بازیه که واقعا زیبا کار شده ( تنها رقیبش Frostbite 2 رو میدونم ) حتی در جاهایی که چند چشمه صدا همزمان صدا میدادن بازم خیلی واضح بدون هیچ نقصی بود
موسیقی هم خوب بود ولی به پای کارای مارتی نمیرسید البته شاید من اینجوری فکر کنم شاید بخاطر خاطراتی که ازش دارم . حالا دیگه نمیتونم بیشتر از این بگم چون فعلا وقتشو ندارم ولی میخوام یه Review درست و حسابی و مو به مو از بازی بنویسم
فقط حالا یه مورد تو داستان واسم گنگه :
مستر چیف بخاطر اپگریدی که Librarian روش اجرا کرد از انفجار جون سالم بدر برد ؟ خدا کنه کورتانا دیگه از بازی حذف نشه تازه باهاش عجین شده بودیم
یه مورد دیگه هم این بود که رو لجندری هم همون کات سین بود به غیر از چند ثانیه اضافه تر اونم اینکه وقتی کلا چیف رو بر میدارن دوربین چشاشو نشون میده
-
اقا منم گذاشتم مرحله اخر رو فردا برم دیگه به کوب دارم بازی میکنم. دیگه چون به چالشم میکشید برا گرافیک توضیح میدم :دی
حرفمم در مورد گرافیک همونه که قبلن گفتم
اواخر نسل این چندین تکنیک گرافیکی رو هم ارائه نمی کرد که دیگه هیچی
هیچ چیز این گرافیک برای من جنبه شاهکار و یا چیز جدید رو نداشت. این گرافیک امسال تا اینجا از 1 ژانویه 2012 تا الان بله بهترین هست ولی فعلا در بین هیچ گونه رقیبی بهترین و جز سه تای اول هستش
از اون بگذریم ایراداتی هم داره (نورپردازی یا بافت ها ، تکسچرها و ابجکت هاش همشون مواردی هستن که دیگه خیلی بحث عادی شدن )
پویایی نورپردازی در 70 درصد به صورت عالی هست ولی در باقی مواقع به صورت یک عکس خالی هستش
حتی یک تکنیک ساده deferred Rendering هم تو بازی وجود نداره که در کیلزون 3 وجود داشت ،
یکی دو نکته داخل بازی...:
چندین و چند برکه اب به صورت چند ضلعی انگار که هیچ لبه صافی نداره و یک خط صاف باعث ایجاد کناره در اب شده
گل و گیاه وقتی یک قدم میری جلو نمایان میشه میای عقب ناپدید میشه ،
سایه های افتاده روی اینمیشن های افراد داخل بازی به صورت کامل درجه 3 هستن و با تکنیک نافرمی روبرو هستش
AA های استفاده شده در پس زمینه لود میشن که این تو ریچ هم بود ولی اینجا بهینه تر شده
در کل بگم این گرافیکی نیست که من رو شوکه کنه. گرافیکش هم اون طور نیست که بگم ضعیف بوده
من وقتی فروم اون ور ابی رو کامنت هارو می خوندم کلا قیدشون رو زدم اینجا اما علی هم اشاره داشته از کنسولی که 7 سال پیش بوده بعید این گرافیک منو متعجب کرد
برای این که عنوانی در زمره شاهکار های گرافیکی قرار بگیره باید خیلی چیزهارو رعایت کنه که در این عنوان نه وجود نداره
عناوین زیادی هستن که متاسفانه امسال تا الان نه اما سال قبل از جمله بتمن ، گرافیک خیلی چرب و نرم تری نسبت به این داره
بازم میگم گرافیک ME3 رو ببینید اینو ببینید
دو صفحه اول این تاپیک گفتم که هیلو به گرافیک معروف نیست اما لازمه بخونی خودت باقیشو :دی
-
من دارمش اما هنوز بازی نکردم گذاشتم با ریلیز جهانی برم فقط واسه احترام به 343
-
نقل قول:
حتی یک تکنیک ساده deferred Rendering هم تو بازی وجود نداره که در کیلزون 3 وجود داشت ،
Halo reach داشت چه برسه به اين(مراجعه كنيد به نقد digital foundry).......اين هم به احتمال بسيار زياد داره و البته تقريبا مشخصه........
بقيه موارد رو هم بهتر با بقيه بازيها مقايسه نكنيد چون شرايطشون فرق داره.....
نقل قول:
مراد من یه بار روی نرمال بازی رو تموم کردم،به نظرم نسبت به قبل سخ تر بود نرمالش.
والله علي جان من كلا بيشتر از ١٩...٢٠ بار نمردم(البته رو نرمال) كه نسبت به ريچ و شماره ٣ بسيار بسيار كمتر بود و به نظرم آسونتر شدن بازي رو نشون ميده(مخصوصا كاوننت ها كه ديگه اصلا كشتن يه اليت مثه ريچ كار شاخي نيس)و اينكه بازي بر عكس قبلي هاقسمت گيري نداشت كه بارها بميري(البته قسمت سواري اخر بازي رو نمي گما:sq_2:)
در كل به نظرم كمي آسون شده بود........البته چون ماها شب و روز هيلو بازي مي كنيم مهارت بيشتري هم داريم ....
+
راستي يه چيزي هم يادم رفت بگم و اونم اين كه بهترين هيلو اين نسل براي من reach بود و اين نسخه اون حس جالب نسخه ريچ رو نداشت علاوه بر اون تنوع بيشتري هم براي من داشت ريچ.....ولي سطح بازي عالي بود كلا
.
-
باورم نميشد يه روز يه نسخه از هيلو بياد كه در زمينه گرافيك حتي از killzone هم بهتر باشه !
+
حامد جدي اين گرافيكو با ME3 مقايسه ميكني ؟
-
نقل قول:
یکی دو نکته داخل بازی...:
چندین و چند برکه اب به صورت چند ضلعی انگار که هیچ لبه صافی نداره و یک خط صاف باعث ایجاد کناره در اب شده
گل و گیاه وقتی یک قدم میری جلو نمایان میشه میای عقب ناپدید میشه ،
سایه های افتاده روی اینمیشن های افراد داخل بازی به صورت کامل درجه 3 هستن و با تکنیک نافرمی روبرو هستش
AA های استفاده شده در پس زمینه لود میشن که این تو ریچ هم بود ولی اینجا بهینه تر شده
در کل بگم این گرافیکی نیست که من رو شوکه کنه. گرافیکش هم اون طور نیست که بگم ضعیف بوده
برای این که عنوانی در زمره شاهکار های گرافیکی قرار بگیره باید خیلی چیزهارو رعایت کنه که در این عنوان نه وجود نداره
عناوین زیادی هستن که متاسفانه امسال تا الان نه اما سال قبل از جمله بتمن ، گرافیک خیلی چرب و نرم تری نسبت به این داره
بازم میگم گرافیک ME3 رو ببینید اینو ببینید
واو این از اون حرفا بود دوست عزیز تو بازی تکنیک Global Illumination رو پیاده کردن با اون عظمتش حالا میگی Deferred shading یا Deferred lighting رو نداره ؟ اگه نداره چجوری این Draw distance رو گذاشتن؟ !!! همونطور که مراد گفت Reach داشتش باوصف اینم هیلو 3 Deferred shading رو داشت .
اگه واست مقدوره از اون برکه ها یه چند تا عکس واسمون بذار ببینیم کجا رو میگی
گرافیک ME 3 نسبت ME 2 به مراتب پایئن تر بود حداقل از نظر به کار بردن درست تکنیکای گرافیکی .
واسه سایه ها و تکسچرایی هم که گفتی یه بار بازی رو هاردت نصب کن بعد ببین فرق میکنه یا نه .
در مورد بتمن هم بگم یا داری احساسی حرف میزنی یا واقعا توجه نکردی . انجین بتمن UE 3 هستش که کلا تا 4xAA رو ساپورت میکنه و همین باعث شده تکسچرا نسبت به بازیهای دیگه هم سبک خودش با موتوری دیگه ضعیفتر باشن
بحثش کاملا مفصله که اگه خواستی میام واست توضیح میدم
شاهکار گرافیکی هم که باید بگم واقعا هست و فعلا هم رقیبی نداره شما کدوم sandbox Fps رو با این وسعت این گرافیک رو کنسول دیدید؟
-
اقا این تصویر خوشگل رو داشته باشید بیاید صفحه بعد صحبت کنیم :sq_4:
بازی هم امروز صبح تموم شد شاهکار بود دیگه تو سکانس اخری گفتم بهش شاهکار
[/IMG]