میشه لطفا یکی تایپیک مذبور رو لینکشو بذاره متشکرم
Printable View
میشه لطفا یکی تایپیک مذبور رو لینکشو بذاره متشکرم
سلامنقل قول:
وقتتون خوش
اگه دوست داری در مورد تی وی خودت بدونی خوب یه سری چیزایی مشترک با ex520 داره ولی خوب باز هم اون دو بعدی است و این پنل شما 3 بعدی
به هر حال تی وی اینتر نال دیجیتالش در هر دو یکی است فقط باید مدل خودت رو انتخاب کنی و فایلش رو بگیری و تی وی رو ابدیت کنی
این تاپیک رو بخون این آخرین صفحه اش است از اول بخون اونجا ما همه چی رو در موردش حرف زدیم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=488663&page=45
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان کسی این وبکم رو که مخصوص ارتباط اسکایپ است سراغ نداره؟
عزیز بازی باید خودش قابلیت 3D رو داشته باشه . الان شما نمیتونی یه فیلم 3D رو توXbox پخش کنی ولی تو PS3 میتونی .قابلیت 3D تو آپدیت های بعدی دشبرد قراره اضافه بشه . از بازی هایی که خودم 3D بازی کردم : GeoW3 , Crysis 2 .نقل قول:
با سلام
دوستان چندتا سوال ازاین مدل دارم
1.تو جدول مفایسه بین مدلهای اینچ پایین و بالای خودش
یکی dynamic edge led ذکر شده و یه بار edge led ذکر شده این تفاوت یعنی چی؟
2. و دوستان این سوال برام خیلی مهمه مدل ex720 تو تصویر 3 بعدی یکم شبه میزنه ایا nx720 مخصوصا تو سایز40 اینچ مشکل ندارد
3. چه تفاوت مهمی بین اnx720 با hx925 میباشد راستش ex720 داشتم راضی نبودم میخام
ان ایکسشو بخرم اگه شما دوسنان ان ایکس را تایید میکنید من دیگه خرج زیادی نکنم و اچ ایکس نخرم فقط بخاطر هرتز بالای که دارد
4. ایا پشت ای ایکس 720 مالزی -- شده یا مثل ان ایکس مونتاژ ایران میباشد
دوستان اگه سینمای خانگی نداشته باشیم ایا خروجی صدا دارد؟
دوستان اخرین قیمت این مدل nx720 تو سایز 40 چقدره ؟ بتاریخ 11/11/2011
تشکر ویژه
1- عالی 2-هیچ مشکلی نداره 3-هرتز بالاتری داره hx925 ..و 4-مالزی - بله صداش خوبه اخرین قیمت در گناوه 1620000 ضمنا 720 وبکم رو واسه اسکایپ نداره اما 925 داره.
1- عالی 2-هیچ مشکلی نداره 3-هرتز بالاتری داره hx925 ..و 4-مالزی - بله صداش خوبه اخرین قیمت در گناوه 1620000 ضمنا 720 وبکم رو واسه اسکایپ نداره اما 925 داره.
سلام به همه عزيزان...:11:
من يه فيلم 3D رو ريختم روي فلش و به تلويزيون وصلش كردم....همين 46NX720 ....ولي تصاوير با عينك برعكس نشون داده ميشه...كسي ميدونه علتش چيه؟:18:
يا اينكه اصلاً ميشه از فلش فيلم سه بعدي تماشا كرد....البته فرمت فيلم از mkv به mpeg4 تغيير دادم...ممنون
سلام عزيز....منم يه پايه ميخوام....قيمتشم كه نوشتي خوبه...اگه B461 باشه.....امكانش هست آدرس يا شماره تلفن اون فروشگاه رو برام بفرستي.....ممنون ميشم....
سلام...به همه بچه هاي عزيز...
من يه پايه واسه 46NX720 مي خوام...مدلش...B461..اگه كسي سراغ داره تو رو خدا كمكم كنه ...خيلي وقته دنبالشم.....قيمتشم زياد مهم نيست...فقط باشه....يا حق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عزیز همه دربدر پایه و وبکم هستیم. البته من جوانرود که بودم از کسی که tv رو خریدم گفت هرازگاهی که تو بار tv دچار اسیب مانند شکستگی و غیره میشه ما پایش رو میفروشیم. بمن گفت هفته گذشته یکی فروختم 70 تومن.نقل قول:
با سلام وسپاسگزار ازدوستان بابت پاسخگوی
دوستان میخام بدونم تو سایز 40 nx720 که عملکرد daynamic edge led حذف میباشد و فقط از عملکرد edge led بهره میبرد مشکلی تو کیفیت 40 ایجاد نمیکند
و مهترین سوال من
دوستان
ایا تو سایز 40 ان ایکس پایه استند موجود میباشد و عینک 3 بعدی چندتا گذاشته میشود و از فیلم بلوری خبری هست و دوستان تمام این مدلها ساخت مالزی میباشد یا مونتاژ ایران هست
با تشکر
در نمایندگیهای رسمی چون سفارش ایران هستن پایه موجوده من در 2نمایندگی خیابان سعدی مشهد این مدل رو با پایه دیدم. اما در بانه و گناوه بدون پایه. قیمت بانه هم 1620000و در نمایندگی رسمی 2450000 بود.نقل قول:
من قرار بود سفارش بدم برام از بندر 40NX720 بیارند ، ولی این مسئله رو که دیدم و صحتش رو بررسی کردم دست نگه داشتم .نقل قول:
اگر اینطور باشه 40NX720 باید مشکلات سری EX720 رو داشته باشه و این اصلاً موضوع جالبی نیست .
دوستان اگه کسی در این زمینه تجربه یا تخصصی داره در این مورد توضیح بده .
نقل قول:
با سلام
بابت چی دست نگه داشتید؟
دوست عزیز 40NX720 همانطور که فرمودین Edge LED هستش در حالیکه بقیه مدل های آن Dynamic Edge LED می باشند .نقل قول:
از این رو حدس میزنم که 40NX720 باید مشکلاتی که سری EX720 در زمینه تصویر و سه بعدی دارن رو داشته باشه .
NX720در ضمینه تصویر 3 بعدی بسیار بسیار عالیه من که دارم و واقعا راضی کننده است اما تجربه EX720 رو ندارم.نقل قول:
دوست عزیز شما چه سایزی دارین ؟ من هم در کیفیت NX720 شکی ندارم ولی سایز 40 آن به علت Edge LED بودن حدس میزنم بیشتر شبیه EX720 باشه .نقل قول:
شما 40NX720 رو از نزدیک مورد بررسی قرار دادین ؟
من NX720 سایز 40 دارم.
نقل قول:
متشکر اگه میشه یه عکس از دستگاهی که دارید بزارید نه عکس سایتها بعد یه عکس از مشحصات ان که برچسب سفید خورده ببینم که ایا ساخت مالزی نوشته
سری ای ایکس کمی تو تصویر 3 بعدی شبه میزد
اون قضیه داینامیک که تو سایز 40 یکی از دوستان اینطور میگه
عملکرد سری nx در تصاویر سه بعدی بهتره و deep color بهتری داره .قدرت اسپیکرها هم بیشتره و باس قوی تری ایجاد میکنه.بقیش بر میگرده به مشاهدات و مقایسه حضوری خود شما .حتما قبل از خرید به چند فروشگاه سر بزنید و ببینید تفاوت ها ارزش هزینه کردن بیشترر داره یا نه !dynamic edge led یا مشابه inteligent peak led معمولا در سایزهای بزرگتر استفاده میشه.
سلام.ببخشید متوجه نشدم مگه میشه سایز 40 این تلوزیون edge led باشه و سایز 46 اون dynamic edge led?
من تو سایت خود سونی دیدم نوشته dynamic dge led!
بله که میشه مهرداد جان (هم اسم منی) اینم مدرکش از سایت سونی آسیا و مالزی . هر سایت دیگه هم که بری همینو نوشته !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان واسه سایز 46 پایه آلومینیومی هست ؟ قیمت ؟
[QUOTE=shamika;6630073]بله که میشه مهرداد جان (هم اسم منی) اینم مدرکش از سایت سونی آسیا و مالزی . هر سایت دیگه هم که بری همینو نوشته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/Q
آقا ممنون.واقعا نمیدونستم.سایز 46 هست تو ایران؟ چقدر قیمتش بالاتره؟ کیفیت تصویر کدوم سایز بیشتره؟
از نمایندگی رسمی بگیری داره اما توبانه بدون پایه است.نقل قول:
سلام
آقا من یه 46nx720 از پیرانشهر(نزدیکی های بانه) گرفتم 2150000. کیفیتشم خیلی خوبه. راضیم فقط یه فیلم 3d کم حجم که بتونم چکش کنم پیدا نکردم. یکی دو تا فیلم با پسوند mkv و avi دانلود کردم از این سایت
ولی تلویزیون باز نکرد. من دستگاه پخش ندارم. کسی لینکی واسه دانلود یه فیلم سه بعدی کم حجم سراغ داره که تی وی پخشش کنه؟؟؟کد:http://3dguy.tv/downloads
یه سواله دیگه : من چند تا مستند با کیفیت hd دارم که فرمتشون avi هست ولی تی وی بازشون نمیکنه؟ به نظرتون دلیلش چیه؟ زبان دستگاهم فارسیه.
سلام...
اين پايه رو كه نوشتي 350 تومن ...كجاست؟؟؟؟
امكانش هست آدرس يا شماره تلفنشو بدي..؟؟ممنون
بچه ها سلام ورژن جدید نرم افزاری برای NX720 ارائه شده
sony_tvupdate_2011_3704_gaa_auth.zip
به تاریخ 23 نوامبر 2011
لینک دانلود خدمت دوستان عزیز
تست کنند دوستان و نتیجه رو اعلام کنند که چه قابلیتهایی به TV اضافه شدهکد:http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2011/as/main/F18414700_PS041083/sony_tvupdate_2011_3704_gaa_auth.zip
خدا کنه فرمت MKV و زیرنویس رو ساپورت کنه بالاخره با یکی از همین آپدیتها
درود
دوستان بهترین(استاندارد) تنظیمات تصویر در NX720 چی هست؟
من یه فایل 3D پهلو به پهلو گرفتم.3D رو فعال کردم تصویر یکی شد با نویز و در هم ریختگی اما وقتی عینک رو زدم هیچ تغییری ندیدم و چشام داشت درد میگرفت.چکار باید کد؟
وقتی تنظیمات تصویر دستگاه WD Player رو میزارم روی 1080P تصویر پشت سر هم میره میاد!(سیاه میشه دویاره تصویر میاد) اما وقتی روی 1080i میزارم هیچ مشکلی نیست.مشکل چی میتونه باشه؟
با تشکر
دوستان کسی ادرسی برای تهیه پایه الومینیومی سایز 46 نداره ؟چشم انتظاریم .....
سلام
یه سوال داشتم
وقتی یه فیلم سه بعدی رو یا از طریق فلش مموری یا لب تاپ اجرا میکنم تصویرش همون اول تاره و با عینک هم درست نمیشه
توی تنظیمات 3D تلویزیون که میرم گزینه 3D خاموشه .. . سه تا گزینه تاره که یکیش زیر و رو هست و یکی دیگه Side by side که هرکدوم رو انتخاب میکنم تصاویر از هم خیلی فاصله میگیرن و تار میشن و خیلی بد میشه و فقط حات شبیه سازی سه بعدیش بهتره که خودش تصویر رو یکمی تار میکنه که این کار باعث میشه همون تصویر اولیه که از اول تار بود تارتر هم بشه!
میخواستم بپرسم که باید چیکار کنم تا درست بشه؟...چون خود فایل اصلی که بازش میکنم تار هستش و با روشن کردن عینک هم درست نمیشه
به احتمال خیلی قوی مشکل از فیلم شماست . تنها فیلم استاندارد برای تلویزیون 3D بلوری 3D می باشد که با استفاده از کدک و فرمت خاصی برای هر صحنه دو تصاویر 1920*1080 ارائه میدهد و دارای عمیق ترین عمق و بالاترین کیفیت می باشد . بقیه فیلم ها که با فرمت های مختلف و حجم های کمتر بر روی اینترنت وجود دارند به هیچ عنوان استاندارد نمی باشند .نقل قول:
در صورت امکان یک عکس از فیلمتون رو بذارین تا نظر دقیق بهتون بدم .
من آپدیت کردم با Wi-Fi فعلا هیچ تغییری نمیبینم .
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
احیاناً فیلم شما سه بعدی آناگلیف نیست؟ تصویر سایه آبی یا قرمز نداره؟نقل قول:
فیلم سه بعدی اصلی رو با هر پلیری توی پی سی اجرا کنی ، دو تا تصویر در کنار هم هست و تا عملی روش انجام ندی، تار نمیشه!
من خودم امروز موفق شدم ورژن نرم افزاری nx720 رو تست کنم نتیجه فوق العاده بود کیفیت تصاویر باور کنید بی اغراق بی نهایت عالی شده ای کاش میتونستم عکسی برای اثبات ادعای خودم قرار بدمنقل قول:
حتما حتما این ورژن رو اعمال کنید بر روی تی وی خودتون و نتیجه رو اعلام کنید
سلام...نقل قول:
اگه ميتوني حدود 350.000 تومان هزينه كني...من يكي سراغ دارم.....
بابا دمتون گرم. چه خبره؟:18: مگه سر گردنست؟:41:نقل قول:
از بانه میشه ماکزیمم 150 تومن تهیه کرد!