تقریبا همه جا ؛ خیابان مولوی که پرهنقل قول:
قیمتش هم خیلی ارزونه . 10 تومن .
منتها اگه از این خرگوش های چینی بخوای که مثل گربه های پرشین هستن و پشمالون قیمتشون بالای 300 تومنه
Printable View
تقریبا همه جا ؛ خیابان مولوی که پرهنقل قول:
قیمتش هم خیلی ارزونه . 10 تومن .
منتها اگه از این خرگوش های چینی بخوای که مثل گربه های پرشین هستن و پشمالون قیمتشون بالای 300 تومنه
بلوغ گربه؟ منظورتون یعنی وقتی که جفت گیری میکنن ؟ یا از شیر گرفته میشن ؟ بچه گربه ها تقربا تو 3 ماهگی مادرشون از شیر میگره گربه ماده تو 1-2 سالگی بالغ میشه و شروع به جفت یابی میکنه گربه نر تو سه سالگی بالغ میشه .
کسی مار خوب سراغ نداره؟؟
مار خوب منظورت چیه ؟؟
الان ایران اعلام کرد نگه داری مار در خونه ممنوع هست و جریمه داره و اینکه کار هر کسی نیست داداش.
مثلا اینکه نباید به مار غذای زنده داد و این حرفا کلی دردسر داره چون ممکنه برات مشکل افرین بشه .
نگهداری از شوگر گلایدر sugar glider
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی
شوگر گلایدر ها پستاندارانی کیسه دار هستند که در سر تا سر جهان به عنوان حیوان خانگی نگهداری می شوند.
این کیسه داران اگر از کودکی به انسان ها عادت کنند فوق العاده اهلی خواهند شد و از بازی با انسان ها لذت می برند.
شوگر گلایدر ها موجوداتی شب زی هستند به همین دلیل نباید سر و صدای زیادی در محل زندگی آن ها وجود داشته باشد.
این حیوانات موجوداتی فوق العاده اجنتماعی هستند به همین دلیل خیلی بهتر است که از این حیوانات به صورت تکی نگهداری نکنید و شوگر گلایدر ها حداقل 2 تا باشند.
اگر از یک شوگر گلایدر به صورت تنها نگهداری کنید مجبورید روزی 3 تا 4 ساعت با شوگر گلایدر بازی کنید مگر نه افسرده می شود.
شوگر گلایدر ها حیواناتی فوق العاده جالب و دوست داشتنی هستند پس اگر تا به حال از این کیسه داران کوچک نگهداری نکرده اید و شرایط اش را دارید حتما نگهداری از آن ها را تجربه کنید.
خانه سازی
قفس شوگر گلایدر ها نباید ارتفاعی کمتر از حدود 1 متر عرضی کمتر از حدود نیم متر و طولی کمتر از حدود 700 سانتی متر داشته باشد.
توجه داشته باشید در ایران شما می توانید از قفس ماکائو ها استفاده کنید یا می توانید خودتان یکی بسازید. یا چند قفس کوچکتر را با هم ادغام کنید.
توجه داشته باشید که تهیه قفس برای شوگر گلایدر ها آن قدر هم که فکر می کنید سخت نیست .
برای شوگر گلایدر ها ارتفاع خیلی مهم است تا بتوانند پرواز کنند بالا بروند و ...
شما می توانید از چیز هایی که دیگر در خانه استفاده نمی کنید و نمی تواند به شوگر گلایدر آسیب بزند در قفس آن ها استفاده کنید.
شما می توانید در قفس آن ها محلی برای خواب - شاخه های درخت نردبان کوچک و ... برای بالا رفتن - چرخ برای سرگرمی و هر چیزی که بتوان از آن بالا رفت و روی آن پرید و استراحت کرد.
بهتر است ظرف غذا و ظرف آب را در قفس آن ها آویزان کنید.
شما می توانید خودتان محلی نرم و راحت برای خواب و استراحت آن ها بسازید این محل نباید دارای انواع موادی که سمی است یا برایشان خطرناک است باشد.
نکته ی مهم این است که قفس هر چه بزرگ تر باشد بهتر است.
تغذیه
تغذیه شوگر گلایدر ها نباید فسفر زیاد داشته باشد. همینطور نباید چربی زیادی داشته باشد.
بهترین برنامه غذایی برای شوگر گلایدر ها 25% سبزیجات 25% میوه جات و 50% پروتئین است.
شوگر گلایدر ها در طبیعت از حشرات تغذیه می کنند به همین دلیل آن ها حشرات زنده مثل انواع کرم و جیرجیرک را خیلی دوست دارند. اگر نمی توانید به آن ها حشرات زنده دهید می توانید از حشرات یخ زده استفاده کنید.
همیشه سعی کنید غذا های مختلف به شوگر گلایدر بدهید.
رابطه شما با شوگر گلایدر
شوگر گلایدر ها بعد از مدتی به شما وابسته می شوند و اگر مورد بی توجهی قرار بگیرند افسرده خواهند شد.
بهترین راه برای دوستی با شوگر گلایدر این است که آن را کنار قلب خود قرار دهید طوری که صدای قلب تان را بشنوند.
آن ها پس از مدتی صدای قلب خود را با قلب شما هماهنگ می کنند و شما را به عنوان والدین می پذیرند.عجیب است اما حقیقت دارد!
شما می توانید روز ها وقتی به مکان های مختلف می روید شوگر گلایدر خود را در جیب تان با خودتان بروید.
بعد از مدتی شوگر گلایدر ها عادت می کنند که به راحتی در جیب شما بخوابند.
شوگر گلایدر ها به محبت و توجه نیاز دارند.
شوگر گلایدر ها نیاز دارند تا مدت زیادی ( 2 ساعت به بالا) با شما بازی کنند اگر نمی توانید انقدر با آن ها بازی کنید باید 2 شوگر گلایدر بگیرید.
منبع :کد:www.khazandegan.com
قیمتش چنده ؟؟؟ عاشق این شوگر گلایدر شدم .
طوطیم رو شاید بدم به یکی { نمی خوام بفروشمش ولی فعلا پیشم نباشه چون لج کرده با من و بجا حرف زدن صوت میزنه } :دی
این رو بخرم :دی
آقا خداییش روزی 2 3 ساعت حال داری باهاش بازی کنی!
بابا همه الان اعصاب خودشونم ندارن چه برسه به این یکی...
معذرت بابت کشت باقالی
برای اطلاع از قیمت ها میتونی به :
بری :46:کد:http://www.exoticpet.ir/
شوگرگلایدر اصلا اونطوری نیست که تعریف میکنن و همیشه هم عادت داره بره جاهایی بخوابه که شما زیاد تردد میکنین و معمولا زیر پا له میشه . ضمن اینکه فوق العاده کثیف هست و مدفوع خواری هم توشون تقریبا عادیه .نقل قول:
ولی وقتی بهت وابسته بشن خیلی راه میان باهات :)
قیمت شوگرگلایدر بستگی به این داره که طرف خودش وارد کرده باشه یا از دلال گرفته باشه ( از 100تومن تا 250 تومن ) متغیره
منظور ایشون مارهای آکواریومیهنقل قول:
فک نمیکنم مشکلی داشته باشه چون خرید و فروش میشه
این چه حرفیه ؟!!!!!!!!!!!!!! اولا که باید داخل قفس باشن . دوما که مگه تیله هست که بره زیر دست و پا ؟؟؟!!!! اتفاقا چون حیئنی هست که در طبیعت هم اکثر اوقات در ارتفاع هست کمتر بر روی زمین میاند.نقل قول:
به هیچ عنوان هم مدفوع خواری ندارند.!!!!!! نمیدونم این یکی رو از کجا در اوردین !!!!!!!!!! هر حیونی که کمبود مواد معدنی - ویتامین - کلسیم پیدا بکنه امکان داره مدفوع خودش رو بخوره مثل سگ ها و همه حیوانات پس تغذیه اون درست نبوده ونیست که چنین کاری میکنه.
اگه جایی سراغ دارین 100تومن میده بهم معرفی کنید . خیلی مفته . من چندتایی میگیرم.
کاملا اشتباه میکنین .نقل قول:
حیواناتی مثل سنجاب و شوگر گلایدر تنها چیزی که علاقه دارن بالا رفتن از در و دیواره . به هیچ وجه نباید توی قفس باشن مگر اینکه بیماری یا پوکی استخوان شدید داشته باشن . قناری نیست که تو قفس بشه نگهش داشت .
اون نکته رو از تجربیات چندین ساله ـم در زمینه حیوانات خانگی به دست آوردم قبل از اینکه شوگرگلایدر وارد ایران بشه پسرعموی خودم که بزرگترین قاچاقچی حیوانات خانگی در ایران هست بارها و بارها از این حیوانات بهم داده و من تجربه همه شون رو دارم و هر شوگر گلایدری دیدم ؛ همشون مدفوع خواری داشتن . حالا شاید شما یکی وتا داشتین که به طور اتفاقی رفتارشون تغیر داشته یا شما متوجه مدفوع خواریشون نشدین .
100 تومن قیمت عمدش پیش قاچاقچی ها هست که بدون نگاه کردن به جنس تعداد میدی بهت تحویل میدن . از اینا اگه بخوای باید بری خیابان مولوی سراغ عمده فروش ها رو بگیری یا بری سردشت و ماکو و کردستان از دلال هایی که سنجاب ها رو قاچاق میکنن بخری . ولی اگه بخوای بگیری که نگهداری کنی حتما باید درست و حسابیش رو بگیری از اینایی که توی قفس به دنیا اومدن و دستی هستن و شیرخوارگیشون رو کامل تموم کردن . قیمتش دور و بر 200 هست اگه اگه دلتون خواست پیام خصوصی بدین که من آدرس و شماره فروشندش رو بهتون بدم.
باز هم از شما و همه کسایی که به اینجور حیوانات علاقه دار خواهش میکنم که اینگونه حیوانات رو به هیچ وجه داخل قفس نگهداری نکنین . اگه میخواین ازشون نگهداری کنین باید آزادی بهش بدین . اگه براتون میسر نیست که خارج از قفس نگهداری کنین برین سراغ حیوانات دیگه .
توی خونه وقتی ازادش بزاری دیگه نیازی نیست فقط تو باهاشون بازی کنی.نقل قول:
آقا خداییش روزی 2 3 ساعت حال داری باهاش بازی کنی!
بابا همه الان اعصاب خودشونم ندارن چه برسه به این یکی...
معذرت بابت کشت باقالی
من همین الان کاسکو دارم که همه تقریبا میدونند بعد عادت کردن چقدر حساس میشند نسبت به اینکه بهشون محل نزاری و اینا اما کاسکوی خودم رو طوری تربیت کردم که اگر 2 روز هم من رو نبینه اصلا به چیزشم نیست :دی
ولی وقتی من یا اعضای خانواده رو میبینه شروع میکنه به خوشحالی و ...
و اینکه توی خونمون هم پرواز می کنه و برا خودش می چرخه و جاش رو هم یاد گرفته خودش بر میگرده سر جاش و البته گاهی هم میره روی مبل خونه :دی
مدفوع خواری که خیلی بد هست :(نقل قول:
شوگرگلایدر اصلا اونطوری نیست که تعریف میکنن و همیشه هم عادت داره بره جاهایی بخوابه که شما زیاد تردد میکنین و معمولا زیر پا له میشه . ضمن اینکه فوق العاده کثیف هست و مدفوع خواری هم توشون تقریبا عادیه .
ولی وقتی بهت وابسته بشن خیلی راه میان باهات :)
قیمت شوگرگلایدر بستگی به این داره که طرف خودش وارد کرده باشه یا از دلال گرفته باشه ( از 100تومن تا 250 تومن ) متغیره
فکر نکنم در حالت عادی مدفوع خواری کنند و حتما از روی کمبود ویتامین و غذا هست .
تا حالا هیچکدوم از حیواناتی که من نگهداری کردم مشکل غذا و ویتامین ! نداشتن .نقل قول:
مدفوع خواری که خیلی بد هست :(
فکر نکنم در حالت عادی مدفوع خواری کنند و حتما از روی کمبود ویتامین و غذا هست .
مدفوع خواری باعث بیماری های عفونی و انگلی میشه .
گربه هم همينطوريه ؟؟؟نقل قول:
هر حیونی که کمبود مواد معدنی - ویتامین - کلسیم پیدا بکنه امکان داره مدفوع خودش رو بخوره مثل سگ ها و همه حیوانات پس تغذیه اون درست نبوده ونیست که چنین کاری میکنه.
نمیدونم چی بگم چون تا حالا نداشتمش.نقل قول:
تا حالا هیچکدوم از حیواناتی که من نگهداری کردم مشکل غذا و ویتامین ! نداشتن .
مدفوع خواری باعث بیماری های عفونی و انگلی میشه .
هر حیوونی این کار رو انجام میده در شرایط ضروری حتی اون داستان رو هم خیلی ها شنیدید که سربازی در بیابان در نبود اب .... :2:نقل قول:
گربه هم همينطوريه ؟؟؟
حیوانات هم همین طور هستند . سگ ها که هستند حتما گربه ها هم هستند دیگه .
دوستان من قصد خرید همستر کوچولوی ناز دارم:31:
ولی نمیدونم چیا باید انجام بدم.قفسش چه جوری باشه طرز نگه داری درستش چیه؟
درضمن جایی شنیدم که عادت به مدفوع خواری دارن(و بعضی وقتا بچه خودشونو میخورن؟!:18:) البته اینا صرفا از خاله ها بوده که مخالفن با رید این حیوون جیگر!بعد 2 تا بخرم بهتره یا یکی؟
درضمن راهکار برای کم کردن تنفر مادر از همستر بگید لطفا:31:
سلام . همستر رو توی قفس نگه نمیدارن باید ظرف آکواریوم بزرگ بخری و توش خاک اره پر کنی و وسایل جویدن و وسایل بازی براشون بزاری . یه تونل و سرسره های های مخصوص و چرخ مخصوص دارن که توش میدوون همش :31:نقل قول:
البته خونه ِ آماده برای همستر هم هست قیمتش 20 تومنه اندازش هم مناسبه .
تقریبا همه همستر ها بچشون رو میخورن . تنها علاجش اینه که همستر حامله رو جدا از بقیه همستر ها توی تاریکی مطلق بزاریش و اونوقت ممکنه چندتا از بچه همستر ها رو نخوره . به هیچ وجه هم نباید دست به بچشون بزنی . اصلا هم نباید قفس ( یا خونه ) رو باز کنی حتی برای تمیز کردن . فقط از دور براش غذای مخصوص بزاری .
بهتره همستر نر بگیری 2-3 تا ( دونه ای 5 تومنه ) رنگ هاشون هم روشن باشه خوشگل میشن معمولا :)
اگه از این خونه های آماده که همه جاشون بسته هست و چندتا در دارن بگیری مامانت مخالفتی نمیکنه چون ممکن نیست خونه رو کثیف کنن .
در مورد همستر اگه خونه شون بزرگ باشه و خاک اره توش ریخته باشی اصلا مدفوع خواری نمیکنن ( مگه اینکه عصبی و مریض باشن ) و همیشه هم یه گوشه قفس رو به عنوان دسشویی اتخاب میکنن و همشون از اونجا استفاده میکنن . همستری اگه مدوف خواری داشت باید یه مدت دور از بقیه همستر ها باشه چون ممکنه اونا هم ازش تقلید کنن و برن مدفوع بخورن .
در ضمن غذاشون هم باید به نسبت 75% کاهو و هویج آبدار و 25% غذاهای دیگه باشه . آب نباید بهشون داد که ضرره . به جز همستر حامله که هم آب لازم داره هم غذاهای پروتئینی زیاد .
در مورد غذای همستر اگه سوالی داشتی حتما جواب میدم :20:
یک دونه بگیرم ایرادی داره؟
اصلا حال دیدنه خورده شدن بچه ها رو ندارم!یک نر!
یه دونه باشه کمتر عمر میکنه و فعالیتش هم کمتره . بهتره 3 تا بگیری :)نقل قول:
در ضمن روزها اکثرا میخوابن و از غروب خورشید شروع میکنن به بیدار شدن و بازی کردن :31:
نظرم کلا عوض شد نمیگیرم!بچه خواری؟!:2:
حتی اگه نر باشن همه در نظر بگیر یکیشون تو دستته با خودت فکر میکنی یه بچه همستر به این بدی خوردش!:31:
دوستان با اینکه منصرف شده بودم دیدم نمیشه:31:
پسرداییم هم امروز یک عدد همستر نر خوشگل بهم داد ببینه خوشم میاد یا نه!سفیده فقط چندتا خال خال خیلی کمرنگ قهوه ای داره!:31:
گویا 3 ماهشه اگه اشتباه نکنم!غذا چی بهش باید داد؟
من 3 ماهه یه همستر دارم .... غذا بادام زمینی رو ا زهمه چیز بیشتر دوست داره...بعدش هم کاهو..نقل قول:
بعد مغزهای دیگه مثل گردو ..بادام درختی..فندق و سبزی خوردن هم خیلی دوست داره..
یه خورده دستمال کاغذی براش بزار خودش بر میداره میزاره زیرش برای اینکه نرم بشه زیرش مثل تخت خواب
خیلی همستر باهوشه..
بعد هر وقت دستشویی داره یه تیکه دستمال کاغذی بر میداره روی اون جیش میکنه که پخش نشه ادرارش
بعد کلا خیلی باهوشه همش با دندون در قفس رو می خواد باز کنه بیاد بیرون
عاشقش شدم حیف تا چند روز دیگه باید پسش بدم خانواده هم راضی به خرید نیستن:41:
البته اگه ماده بود عذاب وجدان میگرفتم:31: هی تو چشماش برق شیطانی بچه خوری میدیدم!
خواهرم سه تا توله گربه داره به نظرتون ماده ازش بگیرم بهتره یا نر؟
بستگی به روحیه خودت داره
نر و ماده گربه زیاد فرقی نمیکنه یه دوره ای میشه همشون فیلشون یاد هندوستان میکنن .
نر شیطونه و بازیگشوه ماده بیشتر ملوس و لوس و زیاد اهل بازی نیست
دوستان ما هر شب یک گربه هست تو حیاطمون 6 ساعت تمام یک بند میو میو میکنه.بچه گربست.میو هاش عین نالن.به نظر شما چشه؟خیلی دلم میسوزه یک بچه گربه کوچولئه خیلی خیلی خوشگله(البته کثیفه آخه گویا تو خیابونا وله بیچاره) به نظر شما مشکلش از چیه؟گرسنگی؟آخه رفتم براش غذا بردم بازم هر شب میومیو میکنه زبون بسته!
ترسیده مادرش رو احتملا گم کرده باید سعی کنید کم کم بهش با غذا دادن و حتی حرف زدن آرومش کنید فکر نکنید گربه ها محبت رو نیم فهمن من حتی چند بار دستور گرفتن گربه ها رو دیدم مثلا امروز جلوی مجتمع یکی از گربه ها داشت دنبالم می اومد بهش گفتم وایسا نیا نشست .
غذا دادن تنها کافی نیست یه کمی پیشش بشینید دستم نزدنید میشه ولی کنارش بشینید باهاش حرف بزنید . اونم موجودی محاتاج توجه هستش
درسته ، من زمانی که دانشجو بودم یه همچین مواردی رو میدیدم
یه بچه گربه تو حیاطمون بود ، وضعیت خوبی نداشت ، موهاش ریخته بود ، لاغر بود ، آوردمش تو خونه ، یه 3-4 ماهی پیشم بود ، بزرگش کردم ، روزهای آخر قبل رفتنش به راحتی باهاش حرف میزدم میفهمید منظورم رو ، صبح ها ساعت 7 بیدارم میکرد برم کلاس !
در این حد باهام خو گرفته بود که هر غذایی من میخوردم اونم میخورد ، عاشق خوراکی و تنقلات مثل چیپس و پفک و تخمه و پاستیل و اینا شده بود ! میرفتیم بیرون برای اون هم میخریدیم ! مخصوصا تخمه بسته ای مزمز !!
شبا همیشه رو تخت کنار پام میخوابید .
موقعی هم که پشت لپ تاپ میشستم میومدم نت کنار لپ تاپ میشست زل میزد به مانیتور !
روزهای آخر هم یه گربه نر اومد ، یه مدتی با هم بودن و بعدش دوتایی رفتن پی زندگیشون !
آخه من اینجا امکانات نگه داری ازشو ندارم برا همینم نمیخوام بهم وابسته شه!
مرسی آخه شنیدم نرها بی وفا ترن و زودتر میرن...نقل قول:
سلام دوستان من مدتهاست يه سگ كوچولو و باهوش دارم نژاد ترير ميخواستم بپرسم ازتون شنديم كه سگها رو ميگيرند شما چيزي در اين رابطه شنيدين ؟
از كسي شنيدم كه سگشون رو گرفته بودن و همونجا گردنه سگ رو ميشكونند و ميكشن شما چيزي در اين رابطه شنيديد؟
نه همچین کاری نشده و نمیگیرن بکشن
یعنی کشتن ندارن فقط طرف و سگ رو میبرن پاسگاه من شنیدم یا اجازه نمیدن سگ رو توی پارکها و خیابون بگردونی ولی کشتن در کار نیست هر کی گفته دیگه از اون حرفا بود
مگه دیش ریسیور هستش؟
هر کی همچین حرفی زده خیلی اشتباه به عرضتون فرموده :46:نقل قول:
سگ ها رو نمیگیرند بلکه شما رو می گیرند :31:
سگ گردی ممنوع شده دوست عزیز بریا همین دهنت سرویسه اگه ببریش بیرون و کسی ببینه حتی توی ماشینت هم که باشه پلیس می تونه گیر بده .
من خودم با دوستم سگش رو خواستیم ببریم دامپزشکی با ترس و لرز میبردیم چن تازه اجرا شده بود و همه منتظرند گیر بدن بهت :|
نه زیاد هم اینطوری نیستنقل قول:
گربه هر جا ببینه بد میگذره بهش نمیمونه
ولی رفتن و مندشون دست خودشونه من هم ماده داشتم هم نر بعضی از ماده ها بودن که یک سال نشده میرفتن ولی نرهایی هم داشتم که از وقت تولد تا مرگشون که تقربا تو شرایط خاصی تا 13 سال هم بود پیشم موندن .
گربه 30 سال تو شرایط عادی میگن عمر میکنه ولی به زحمت به 15 20 سال میرسه من که ندیدم گربه ای بیشتر از 15 سال عمر داشته باشه و سر حال باشه و دندون داشته باشه .
وا...؟؟؟نقل قول:
یعنی دندوناش میریزه...
2.3 هفته هستش میخوام کاسکو( طوطی خاکستری) دم قرمز بگیرم
البته بچه اش رو که میگن نزدیک 350 تومن هزینه اش میشه
ولی با 3.4 نفر مشورت کردم میگن اصلا نگیر که نهایتش بعد 2 سال پشیمون میشی و میخوای دکش کنی
نمیدونم چرا.
نظر شما چیه؟
من پرنده فقط مرغ عشق داشتم
به شدت مرددم که بگیرم یا نه
کسی که 2 سال از کاسکو نگهداری کرده باشه عمرا نمیگه که پشیمون میشی و دکش میکنی !نقل قول:
کاسکو در 2-3 سالگی به طور کامل آمادگی یادگیری همه کلمات رو داره و شما میتونین هفته ای بیش از 20 کلمه رو بهش یاد بدین
حدود 60 سال عمر میکنه و اصلا هم پرنده ای نیست که ازش سیر بشین :20:
نقل قول:
گربه رو اگر عقیم کنید هم برای سلامتیش خوبه هم همیشه پیشتون میمونه
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
موردی بوده که طرف بحث کرده با مامور ها و انها سگ را کشته اند.طرف را زندانی کرده اند.البته در بازداشتگاه.و 70 هزار تومان هم پول گلوله ازش گرفته اند.سگ گردانی فعلا ممنوع هست.تعدادی از سگ ها را هم گرفته اند.که حدود 6 تای انها مرده اند.منبع موثق دارم.اگر بذارم اینجا تبلیغ میشهنقل قول:
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
نقل قول:
دندانشان را نمیدانم ولی گربه هایی که زیاد یک جا میمانند موقع مرگشان از انجا میروند
چرا مردننقل قول:
آدم دلش كباب ميشه واقعاااااااااااااااا متأسفم