اول باید آخرین آپدیت دشبرد رو نصب کنی قبل از ریختن Firmware . این آپدیت دشبرد ، Firmware LT رو از بین میبره واسه همین باید قبل از ریختن LT این آپدیت رو انجام بدی .نقل قول:
اول باید آخرین آپدیت دشبرد رو نصب کنی قبل از ریختن Firmware . این آپدیت دشبرد ، Firmware LT رو از بین میبره واسه همین باید قبل از ریختن LT این آپدیت رو انجام بدی .نقل قول:
نقل قول:
با سلام
دستت درد نکنه.:):):)
فقط یه چیزیو نفهمیدم بعد از آپدیت داشبورد DVDKey همچنان سر جاشه و با این روش میشه اونو استخراج کرد؟؟
آره سر جاشه !:31:نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم
با موفقیت کنسولمو کپی خور کردم دست همهگی درد نکنه...
به اون مشکل دوست عزیزمون هرور هم برخوردم که موقع erase وضعیت دستگاه اونجوری شد. ولی با همون روش رفتن به Vendor mode و استفاده از جانگل فلشر برای رایت فلش بالاخره درستش کردم.
:10::10::10:
موقع رایت کردن با جانگل فلشر کامپیوتر هنگ نکرد؟ کار خاصی برای اینکه هنگ نکنه انجام دادی؟نقل قول:
[QUOTE=mohammadi23;6258085]با سلام خدمت اساتید محترم
با موفقیت کنسولمو کپی خور کردم دست همهگی درد نکنه...
به اون مشکل دوست عزیزمون هرور هم برخوردم که موقع erase وضعیت دستگاه اونجوری شد. ولی با همون روش رفتن به Vendor mode و استفاده از جانگل فلشر برای رایت فلش بالاخره درستش کردم.
:10::10::10:[/QU
دوست عزیز خوشحالم که تونستی دستگاهتو آپدیت کنی ( از صمیم قلب میگم:11:) ولی من موقع writ بود که کامپیوترم هنگ کرد و فلشو نصفه ریخت به خاطر همین اینجوری شدو من نتونستم...
چرا این مسئله رو زودتر نگفتی؟! واسه همین بود که به وندور مود نمیرفت دیگه! باید دوباره از دکمه Lite On Erase برای پاک کردن درایوت استفاده بکنی. بعد باقی مراحل رو به ترتیب انجام بدی.نقل قول:
دوست عزیز خوشحالم که تونستی دستگاهتو آپدیت کنی ( از صمیم قلب میگم:11:) ولی من موقع writ بود که کامپیوترم هنگ کرد و فلشو نصفه ریخت به خاطر همین اینجوری شدو من نتونستم...
نقل قول:گفتم که:31: حالا داداش بگو چیکار باید کنیم که نکردیم ... منظور از باقی مراحل همون مراحل قبلیه؟ قشنگ توضیح بده ببینم چیکار باید بکنم چون من هر کاری که فکر کنی کردمنقل قول:
موقع رایت کردن یهو سیستم هنگ کرد و ریست شد
بدبخت شدم دیگه درایومو نمیشناسه کابله برقم میزنم که انگار نزدم مرتب چراغ xbox چشمک میزنه. بگید چه خاکی بریزم تو این!
حداقل بگید کجا ببرم چیکارش کنم لطفا پاسخ بدید
من هم یه عمر داشتم همین رو میگفتم !:31:نقل قول:
داداش ببخشید ولی از این واضح تر چی میشه گفت؟؟؟ دست خود را در دماغ خود کنید و دست خود را بشویید دستگاه شما LT دار شد؟؟؟ خو گفت که!!! دوباره فرمویر رو پاک کن و مراحلی که بعد از پاک کردن فرمویره رو برو دیگه :دی به عبارتی مرحله 4 به بعد رو دوباره برو...نقل قول:
----------------------------------------------------------
دوستان امکان داره که من DVD Key رو سیو کنم ، اما مثلا در حین کار یه کم دستم لرزیده باشه یا ... و DVD Key مثلا چند تا از کد هاش اشتباه سیو شده باشه؟؟؟ یعنی کلا امکانش هست که به هر دلیلی (کارو درست انجام بدم فقط به خاطر بدشانسی :دی) دی وی دی کی ذخیره بشه ، اما اشتباه؟؟؟ احتمالش چند درصده؟؟؟ اگه این طوری بشه میتونم درایوو عوض کنم یا کلا باید کنسولو بندازم دور؟؟؟
تو هر شرایطی هستی باش ولی ادب رو رعایت کن !:13:
با سلام میخواستم به این دوست عزیزمون هرور بگم شما وقتی lite-on erase رو زدی بعد این پیغام ,درایوت رو خاموش روشن کن با کلید ببین را میفته یا نه:
when erase is complete,Vendor Intro will be sent...
با سلامنقل قول:
من فقط برا اینکه هنگ نکنه آخرین درایور Sata Raid مادربورد و چیپستشو رو نصب کردم البته شایدم به خاطر چیپست ساتام بوده(INTEL-ICH8) و دیگه اینکه جانگل فلشر و فریمورهارو تو یک درایو خالی با فرمت NTFS ریختم. البته مادربوردم گیگابایته.
امتحان کرده بودی که ببینی قبل از انجام این کارها هنگ داشت یا نه؟نقل قول:
دوستان پی سی من به شدت ضعیفه... مخصوصا سی پی یو که اوضاعش فوق العاده خیطه...
البته خو با همین سیستم کلی کار 3 بعدی هم زدم (هم خودم هم سیستم اشکمون سر هر کدوم در میومد :دی)... با چنین سیستمی (سی پی یو پنتیوم 4 3گیگاهرتز که حال و روز خوبی هم نداره و بیش از حد داغ میکنه) احتمالش هست که حتی اگه یه وین جدید بریزم باز هم سیستم هنگ کنه؟؟؟ و احتمالش هست اگه توی یه مرحله ای سیستم هنگ کنه ، کنسول به فنا بره؟؟؟
تنکس ;)
آره رفیق امتحان کردم... با intro هم امتحان کردم ..هر راهی..!:41:نقل قول:
اوهووووم اوهوووووم :31:نقل قول:
واسه منم همینجوری شد دیگه! سیستم منم پنتیوم 4 هست... ولی به نظرم بیشتر به خاطر قدیمی بودنش هست ( چیپست رو اگه آپدیت نشه احتمال این مشکل بیشتره!)نقل قول:
دوستان من 83850C V1 هستم... حالا چه جوری میتونم دی وی دی کی رو به جز این روش سوزن به دست بیارم؟؟؟
منم همین سوال رو دارم
نقل قول:روش Half Try Open یا نیمه باز کردن درب درایو فقط برای درایو های 83850 ورژن یک جواب میده. برای اجرای این روش اگه انگلیسیتون خوب هست بهترین آموزش ماله خود جانگل فلشر هست که به صورت PDF همراهش هست (صفحات 108 تا 113) بعد از اون آموزش موجود توی صفحه زیر هست :نقل قول:
توی آموزش خلیل هم این روش به فارسی توضیح داده شده (البته نه چندان خوب).کد:http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=52067
من درایو رو که متصل میکنم اصلا نمیشناسه... دلیلش چی مینونه باشه؟؟؟
روی پورت مربوطه refresh کن باید بشناسه.. اتصالات رو یه بار دیگه چک کن. روی پورتهای دیگه امتحان کن. وجوابش رو اطلاع بدهنقل قول:
دوســتان این روش سوزنی رو من هرچی فکر میکنم میبینم دلم نمیاد انجام بدم : دی
روش دیگه ای برای استخراج Key نیست !؟
مگه ۱.۹ نداشتی؟؟؟ ببین حسام نهایتا کابل پاورو میترکونی یکی دیگه می خری... کنسولتو باز کن ببین روی درایو فرمویر ورژن رو چی زده... تاریخ ساخت درایو هم بزن...نقل قول:
هر کاری کردم این لامصب دی وی دی کی نمیگیره... مطمئن هم هستم درست دارم انجام میدم... درایو رو به طور کامل میشناسه...
میرم توی جانگل فلشر رو روی LO 83 بقیشو یادم نیس میزنم ، بعد میگه هف اوپن کن ، بعد منم درایو رو اجکت میکنم (میدم بیرون) ، بعدش در حینی که دکمه ی اجکت رو میزنم که درایو بره داخل ، کابل پاور رو میکشم... چند ثانیه صبر می کنم ، دوباره کابل رو میزنم... بعدش OK رو توی جانگل فلشر میزنم... بعدش میگه تری رو کلا بکش بیرون ، بعد منم با دست کلا میکشمش بیرون... بعد OK رو میزنم و جانگل فلشر هم بعد 3-4 ثانیه میگه Failure...
مشکل از چیه؟؟؟
ممنون ;)
روش هف تری اوپن فقط برای درایوهای استوک (دارای فریم ور اورجینال) کاربرد داره.نقل قول:
ممنون پارسا ...
دوستان اين كابلي كه بايد كليد بزاريم روش و دست كاريش كنيم از همين كابل هاي معمولي توي بازاره ؟!؟
بعد توي كدوم مرحله ممكنه كنسول رو از دست بديم ؟؟؟
راستشو بخوای نه. چون از هنگ کردن سیستم موقع Erase و Write میترسیدم اول آخرین درایورارو نصب کردم بعد این کارو انجام دادم.نقل قول:
دارم ذوق مرگ میشم یکی بیاد بهم تبریک بگه!:31: بالاخره بردم درستش کردن... ولی یه دستگاه خوف داشت که پنج دقیقه ای درستش کرد!!:18: فکر کنم از یه نرم افزار دیگه استفاده کرد:21: .... من از جانگل- داش فلش - داس فلش محیط داس استفاده کردم ولی این یکی مشکوک به نظر میرسه! شما اطلاعی ندارید؟
مبارکت باشه ;)
خوبه منو از نگرانی واس هنگ سیستم در آوردی :دی
نه غمت نباشه...dvd key داشته باشی ردیفه:40:نقل قول:
این داس فلش از عقل محرومه :دی
فرمویر رو پاکیدم ، الان کنسول هی چراغ میده (بااااااااو ترافیکه چه جوری انتظار داری من برم که هی چراغ میدی :دی) ، بعد نه داس فلش نه جانگل هیچ کدوم نمیشناسنش ، ولی با جانگل Intro رو میزنم و بعد Yes سریع پاور درایو رو روشن خاموش می کنم میره وندور و جانگل هم میشناسه و یک عمر به خوبی و خوشی زندگی می کنن حالا این داس فلش رو چی کارش کنم؟؟؟
با جانگل میشه فرمویر رو رایت کرد؟؟؟ چه جوری؟؟؟
و اینکه تا الان که توی هیچ مرحله ای یک ذره هم هنگ نداشتم (سیستمم اون قدرا هم فاجعه نیس مث که :دی) ، و اینکه جانگل هم روی ویندوز اکس پی جدید که ریختم بالا نمیاد چون رانتایم ویژوال سی نصب نکردم... اشکال داره روی همین سون با جانگل فرمویر بریزم ، یا اینکه اشکال داره رانتایم ویژوال سی بریزم روی اکس پی؟؟؟
تنکس ;)
دوستان به راحتی فلش شد... بعد از انجام این کار متوجه شدم تا حدی این که همه میگن ال تی ریختن سخته و کنسول فنا میشه و اینا ، چیزیه که فروشنده ها واس جیب خودشون به مشتری گفتن :دی من داشتم از استرس می مردم... ولی به شدت آسون بود... از نصب ویندوز آسون تر :دی فک می کردم سیستم کار درست میخواد که با وجود ترکیده بودن سی پی یو من ، به راحتی و ظرف 1 ثانیه جانگل دی وی دی کی گرفت ، به راحتی و ظرف 1 ثانیه جانگل فرمویر ایریز کرد ، به راحتی و ظرف کمتر از یک ثانیه :دی بردمش روی وندور ، به راحتی و در عرض 10 ثانیه فرمویر رایت شد :دی
من هم به شخصه اصلا داس فلش کنسول رو هر کار کردم نشناخت... ولی جانگل فلشر به راحتی شناخت... و فقط با زدن دو تا دکمه (حتی نیازی به سیو فرمویر کوک شده نیست) یکی واس رایت فرمویر و یکی هم واس خروج از وندور ، کار تموم شد...
ویندوزم هم 7ــه و 4 تا تب IE ، یه ادوب ریدر ، یه آنتی ویروس ، اسنگیت ، یاهو مسنجر ، پی سی سوییت سونی ، پی سی سوییت نوکیا (گوشیم نفله شد پی سی سویت رو هنو دارم :|) ، بکاپر نرو هم باز بودن :دی
لطفا یه آموزش lt + 1.9 برای درایو هیتاچی بزارین!!!!!
آپدیت کردم کپی خوریش پرید !
ورژن درایو 0078fk است.
مرسی از هر کی که راهنمایی میکنه
دوستان عزیز من دستگاهم وقتی خریدم کپی خور بود الان lt plus نیاز اضافه کردن سخت افزار هست یا نرم افزاری میشه آپدیت کرد و اینکه اگه ما از بازیهای stealth تو live استفاده کنیم کپی خوریش باطل میشه ؟
2- آیا داشبورد و آپدیت کنم کپی خوریش باطل میشه ؟
با تشکر
دوستان من پاک کردن فریمور رو انجام دادم بعد از اون جانگل دیکه درایو مونو نمیشناسه و حتی پس از روشن کردن ایکس باکس درایو هیچ تکونی نمیخوره وثابت هست ایراد از کجاست؟من دقیقا طبق آموزش رفتم ولی الان درایو از کار افتاده چرا؟
دوستان lt+ 1.91 و 1.92 چه فرقی با هم دارن؟
اصلا 1.92 داریم؟
ریختن هر دوشون از همین روش ممکنه؟
دوستان من نفهمیدم چه بلایی سر خودم آوردم
ولی تو اون مرحله پاک کردن فریمور یه پیغام faild گرفتم بعدش هر دیگه اصلا درایو رو نمیشناسه
اصلا میگه no VIA port
نمی دونم چی کارش کنم
درضمن درایو رو که به ایکس باکس هم وصل میکنی بالا نمیاد صفحه سیاه میشه مینویسه System error
چی کار کنم؟
دوستان کنسول محترم من ارور e63 میده.
فکر کنم خدا بیامرز شد:31:
راهی هست زندش کنم؟
.................................................. ..........
به میمنت و مبارکی برد درایور رو عوض کردم درست شد.ظاهرا سوخته بود به طور نامنظمی داغ میکرد