عجب آدمایی هستید ، گروهبان 2 سال قهرمانتون کرد ، بی انصافی نفرماییدنقل قول:
خود شما کسی بودی که به خاطر قلعه نویی پست پاک کردی!!:31:
ولی جدا از شوخی ، شما قبلا تعصب داشتی روی قلعه نویی ، چی شد یکدفعه؟؟
Printable View
عجب آدمایی هستید ، گروهبان 2 سال قهرمانتون کرد ، بی انصافی نفرماییدنقل قول:
خود شما کسی بودی که به خاطر قلعه نویی پست پاک کردی!!:31:
ولی جدا از شوخی ، شما قبلا تعصب داشتی روی قلعه نویی ، چی شد یکدفعه؟؟
به جز طالبي و خلعتبري؛
ذوبآهن با تمام بازيكنانش به توافق رسيد
خبرگزاري فارس: باشگاه ذوبآهن به جز يك مدافع و يك مهاجم خود با ساير بازيكنان براي فصل آينده به توافق رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه ذوبآهن پس از انجام مذاكرات با بازيكنان فصل گذشته خود به جز محمدرضا خلعتبري و فرشيد طالبي با ساير نفرات به توافق دست يافتند. به اين ترتيب به جز دو بازيكن نامبرده ساير بازيكنان در فصل آينده نيز ذوبآهن را همراهي خواهند كرد. در بين افرادي كه باشگاه ذوبآهن با آنها به توافق رسيده نام شهاب گردان دروازهبان اين تيم نيز ديده ميشود.
اين در حالي است كه در چند روز اخير صحبتهايي مبني بر حضور گردان در تيمهاي ديگر مطرح شده بود و حتي سرمربي استقلال نيز از اين دروازهبان به عنوان يكي از گزينههاي مدنظر خود براي فصل آينده نام برده بود.
گفته ميشود كار پيوستن خلعتبري به تيم الغرافه قطر مراحل پاياني خود را طي ميكند و فرشيد طالبي نيز درصدد حضور در ليگ كره جنوبي و يا استقلال است.
خداییش یکم که نه خیلی غیرمنصفانست!!نقل قول:
در ضمن ما خیری از قلعه نوعی ندیدیم دایی هم کاری برای پرسپولیس نکرد که کسی مدعی باشه
البته فکر کنم به نظر شما کل باشگاه ( از مدیریت تا تماشاگر و بازیکن) قوی بوده که مثلا سپاهان تونسته قهرمان بشه و فکر میکنید نقش قلعه نوعی کمرنگ بوده
ولی به نظر من گواردیولا هم با وجود تمام بازیکن های فوق العاده بارسا کار مهمی کرده که تونسته تیمشو قهرمان کنه
دایی و قلعه نوعی کمترین کاری که برای تیماشون کردن اینه که تونستن تیماشون رو قهرمان کنن کاری که 15-16 مربی دیگه نتونستن !
سپاهان بهترین تیم ایران رو قهرمان کردن هنر نیستنقل قول:
اگر رکورد خاصی جا به جا میکرد (مثلا با امتیاز خیلی بالاتر قهرمان میشد) و یا قهرمانی آسیا میاورد من حرف شما رو قبول میکردم
قهرمانی گواردیولا در لالیگا خیلی خاص نبود اما در لیگ اروپا مطمئنا خیلی خاص و مهم بود
در ضمن اگه ایشون واقعا با دلسوزی کار میکرد الان ول نمیکرد بره
نتیجه ای که از پیوستن قلعه نوعی به تراکتور میشه گرفت یا اینه که تراکتور سقف قرار داد رعایت نمیکنه یا اینکه اینا همش بهونه بوده
2 سال قهرمانی پشت سر هم توی لیگ برتر هم رکورد محسوب میشهنقل قول:
قلعه نوعی سقف قرارداد و بهونه و ... نمی فهمه
فقط پولو میشناسه و لاغیر
اگه پرسپولیس هم پول مورد نظرشو تامین کنه ، حاضره بیاد
یعنی چی با دلسوزی؟
وقتی قراردادش تموم شده ، میتونه هر جایی که بخواد بره
دلسوزی و این حرفا در فوتبال ایران معنایی نداره
همون چیزهایی که استقلالیا 2 سال پیش می گفتن ، شما الان داری میگی
سال اول که به شخصه نقش قلعه نوعی رو خیلی کمتر میبینمنقل قول:
اما سال دوم مطمئنا نقش پررنگتری داشت
در کل من از رفتنش ناراحت نشدم که با استقلالی ها مقایسه بشم
از اولش هم میدونسم که این کار رو خواهد کرد
کلا هم امیدوارم دایی نیاد
البته اگه بیاد به عنوان یک هوادار بیشتر از قلعه نوعی قبولش دارم حتی اگه ضعیفتر نتیجه بگیره
تنها مربی ایرانی که در حد سپاهان هست ابراهیم زاده هست وگرنه باید به فکر گزینه خارجی باشن
دوستمون جنابه mohammadi4net تو تاپیکه استقلال حرفه خیلی قشنگیو زدنقل قول:
کاشته ما بود(تو اینکه هیچ شکی نیست)ولی استقلال جایه ناز کردنو این چیزا نیست.....تیممونو نابود کردو رفت....خوده من با اینکه دله خوشی ازش نداشتم دوست داشتم باز برگرده تا باز قهرمان شیم(با اینکه تهه دلم اصلا راضی نبود)حرفه این دوستمون منو بیدارم کرد :دیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6171038&postcount=222
استقلال امثاله قلعه نویی زیاد میتونه تربیت کنه....نفره بعدی نوبته مظلومیه بعدش مرفاوی بعد از اونا منصوریان/نامجو مطلق/محمود فکری/پاشازاده/در اینده نه چندان دور مجیدی......
اینا همه پتانسیله بهتر از قلعه نویی شدن هم دارن اگه رشد کنن حاصله کاشته هایه استقلاله.در اینده میتونید به اینا هم فکر کنید:46:
در ضمن بعد از دایی حمید استیلیو درخشان هم هستن میتونید تو لیسته سالهایه ایندتون بذاریدشون
شما که میگی از قلعه نویی خیری ندیدی.اون دیگر عوامله تیمتون که باعثه دو قهرمانی پشت سره هم شدن چرا از لیگه 2 تا 9 همچین کاری نکردنو با اومدنه قلعه نویی یکدفعه این کار شدنی شد؟
ژنرال، دوباره در يكقدمي سپاهان/ مذاكره با مديرعامل كارخانه نتيجهبخش بود
سايت گل- امير قلعهنويي بعد از مذاكره با مديرعامل كارخانه فولاد مباركه اصفهان به نزديكترين فاصله ممكن با نيمكت سپاهان رسيد و احتمال بازگشتش به اين تيم بسيار بالا رفته است.
به گزارش سايت گل قلعهنويي امروز در مذاكره با سميعينيا قولهاي لازم را از او گرفته و فردا هم قرار است در اين زمينه با ساكت مذاكرات خود را ادامه بدهد. به نظر ميرسد رئيس هياتمديره باشگاه هم از مواضع قبلي خود عقبنشيني كرده و اين مسئله احتمال بازگشت قلعهنويي را بالاتر ميبرد. وقتي حسيني به سايت گل از استثنا قائل شدن براي مهدي رحمتي خبر ميدهد احتمال اينكه اين اتفاق براي قلعهنويي هم بيفتد كم نيست.
به گفته يكي از نزديكان قلعهنويي دو سه مورد خاص هست كه قلعهنويي را به ماندن در سپاهان ترغيب كرده و مانع جدا شدن او از سپاهان ميشود. دلبستگي ژنرال به تيمي كه در اين دو سال ساخته و قرعه بسيار مناسب اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا كه پس از سالها موقعيت مناسبي براي قهرماني در آسيا را در اختيار قلعهنويي قرار ميدهد باعث ترديد فراوان او در ترك سپاهان شده است.
والا ما شنیدیم میگن فلان بازیکن در فلان تیم ساخته شده اما نشنیدیم فلان مربی در فلان تیم ساخته شد
نمیدونم این حرفها یعنی چی ما کاشتیم ما برداشتیم!
اولا سوال شما منطقی نیستنقل قول:
شما که میگی از قلعه نویی خیری ندیدی.اون دیگر عوامله تیمتون که باعثه دو قهرمانی پشت سره هم شدن چرا از لیگه 2 تا 9 همچین کاری نکردنو با اومدنه قلعه نویی یکدفعه این کار شدنی شد؟
اما سپاهان نتیجه 10 سال سازندگی و هدف رو داره میبینه و چیزی نیست که در همین 2 سال آخر باشه
کلا میشه گفت قلعه نوعی ضربه آخر رو زد اونم در بهترین زمان
البته این موارد رو من فقط در مورد سپاهان میگم و کاری به استقلال و اینکه قلعه نوعی اونجا چیکار کرد و نکرد ندارم
چیزایی که اصلا با گروه خون گروهبان جور نیست ، همیناست!!نقل قول:
دلبستگي ژنرال به تيمي كه در اين دو سال ساخته و قرعه بسيار مناسب اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا
پول و حفظ همه ستاره های سپاهان می تونه دلایلی برای بازگشت قلعه نوعی باشه ، نه این عواملی که توی خبر فوق نوشته شده
سایت گل داره همینطور از خودش خبر میسازه
جدا که این رسانه های خبری هر بار یه چیزی میگن
می بینی چقدر بده یک نفر شمارو تا اوج میبره بعد یکدفعه زیر پاتونو خالی می کنه الان یکمی شرایط پارسال ما رو درک می کنی ولی وقتی خسرو حیدری ، جانواریو ، بیگ زاده ، حسینی ، یه بازیکن خوب جون دیگه هم دارین اسمش یادم رفته و... با خودش برد تراکتور اونو موقع شرایط طرفداران استقلال رو 100 درصد درک می کنید.نقل قول:
خوب پس امسال که سال یازدهم سازندگی و هدفشه باید بهترم نتیجه بگیره. درسته؟نقل قول:
اما سپاهان نتیجه 10 سال سازندگی و هدف رو داره میبینه و چیزی نیست که در همین 2 سال آخر باشه
ما میشینیم می بینیم امسال چه می کنه سپاهان. اگه همین طوری بود حرف شما متین.
من باید با چند نفر بحث کنم؟نقل قول:
اگه سپاهان امسال بتونه فقط سهمیه آسیا بگیره هنر کرده
فعلا که با بهانه های سقف قرارداد خوب دارن نابودش میکنن
در ضمن من نیازی ندارم کسی رو درک کنم
من از اول که قلعه نوعی اومد توی تیم میدونستم که کتری که با استقلال کرد با سپاهانم خواهد کرد
فقط امیدم به مدیریت بود که اونم زیاد نتوسته ظاهرا جلوش رو بگیره
گرچه هنوز زوده در مورد خیلی از مسایل حرف زدن
بعد جالب اینجاست که سایت گل خبر رو از خروجی خودش برداشتنقل قول:
یادمه همین سایت چند وقت پیش (زمانی که دایی از مربیگری پرسپولیس استعفا داد) در عرض چند ثانیه استیلی رو آورد پرسپولیس ، دایی رو برد سایپا ، یاوری رو برد ... و ...
که البته هیچکدوم از موارد بالا اتفاق نیفتاد
رئيس هيئت مديره سپاهان: عصر امروز در تهران مذاكره ميكنيم/ آرزويم اين است كه قلعهنويي بماند
سايت گل ـ عصر امروز (سهشنبه) جلسه مهمي بين امير قلعهنويي و مسئولان باشگاه سپاهان برگزار خواهد شد و به نظر ميرسد ماندن يا جدايي امير از تيم اصفهاني به صورت كامل مشخص شود.
غلامحسين حسيني رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد اين موضوع ميگويد:« من در تهران هستم و قرار است عصر امروز با قلعهنويي مذاكره كنيم تا همه چيز به طور كامل مشخص شود.ما اميدوار هستيم كه مذاكرات نتيجه بدهد و او در سپاهان بماند. »
حسيني تأكيد ميكند:« سازمان ليگ براي سپاهان و ذوب آهن تمهيداتي را در نظر گرفته تا دست ما براي هزينه كردن كمي بازتر باشد و بتوانيم بزرگان سپاهان ازجمله قلعهنويي را حفظ كنيم. آرزوي من اين است كه او در سپاهان بماند و همكارياش با ما ادامه داشته باشد.»
كمالوند: به هيچ عنوان منشوري نيستم/ ميخواستند اتفاقاتي كه در تبريز رخ ميدهد را به من نسبت دهند/ تا 48 ساعت ديگر تيم جديدم را انتخاب ميكنم
سايت گل ـ روز گذشته سايت باشگاه تراكتورسازي اعلام كرد كه اين باشگاه نميتواند با فراز كمالوند همكاري كند چون طبق اعلام سازمان ليگ، اين مربي منشوري است.
كمالوند اما با قاطعيت خبر منشوري بودنش را تكذيب ميكند. او در گفتوگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل در اين مورد ميگويد:« شايد باشگاه تراكتور دوست نداشته بابت اين قطع همكاري توسط هواداران تحت فشار قرار بگيرد و به همين دليل بحث منشوري بودن من را مطرح كرده است. من به هيچ عنوان منشوري نيستم و حتي ميتوانيد در اين مورد از آقاي عزيزمحمدي سوال كنيد.»
او ادامه ميدهد:« فكر ميكنم خير و صلاح من اين بود كه در تبريز نمانم. يكسري اتفاقات ميافتاد كه برخي ميخواستند آنها را به من نسبت دهند و اين نميتواند چندان جالب باشد. من حالا از تراكتورسازي رفتم و ديگر نميخواهم در مورد اين تيم حرف بزنم. براي آقاي قلعهنويي هم آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم او تراكتورسازي را مثل استقلال قهرمان كند.»
كمالوند در مورد انتخاب تيم جديدش خاطرنشان ميكند:« از چند تيم ليگ برتري و ليگ دسته اول پيشنهاد دارم و تا 48 ساعت ديگر تيم جديدم را انتخاب ميكنم.»
فرهاد مجیدی بهترین بازیکن لیگ دهم فوتبال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزش > لیگ برتر - در نظر سنجی برنامه 90 فرهاد مجیدی به عنوان بهترین بازیکن رقابتهای فوتبال باشگاهی ایران انتخاب شد.
در آخرین برنامه 90 دوشنبه شب از بین رضا نوروزی از فولاد خوزستان ،قاسم حدادی فر از ذوب آهن اصفهان ،فرهاد مجیدی از استقلال ،محمد نوری از پرسپولیس ،کریم انصاری فر از سایپا البرزو مهدی رحمتی از سپاهان اصفهان ،فرهاد مجیدی با اختصاص 41 در آرا مردم ،محمد نوری با 31 درصد و کریم انصاری فر با 9 درصد آرای مخاطبین به ترتیب به عنوان بهترین بازیکنان لیگ دهم معرفی شدند.
کد:http://www.khabaronline.ir
محمدي: كمالوند فقط در تبريز حق مربيگري ندارد
رئيس سازمان ليگ برتر گفت: کمالوند فقط در تبريز نميتواند مربيگري کند اما در ساير استانها مشکلي براي ادامه کار ندارد.
عزيزمحمدي با تأييد جلسه برگزار شده روز گذشته با فراز کمالوند و عليپور اظهار داشت: نميتوانم در مورد جزئيات اين جلسه صحبت کنم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا با توجه به اين جلسه کمالوند مي تواند در ليگ برتر مربيگري کند يا خير، گفت: اين مربي فقط در تبريز حق مربيگري ندارد، اما در ساير استانها مشکلي براي ادامه کار نخواهد داشت. در مورد علت اين تصميم نميتوانم صحبت کنم. با خودش صحبت کرديم و ديگر نيازي به بازگويي مطالب مطرح شده وجود ندارد. وي پس از شنيدن اين دلايل آنها را قبول کرد و قانع شد. کمالوند براي حضور در رقابتهاي ليگ برتر محدوديتي ندارد و تنها در تبريز حق مربيگري نخواهد داشت.
محمدي در مورد مشکلات ايجاد شده پس از اعلام اسامي از سوي کميته آموزش فدراسيون فوتبال گفت: اين اسامي ارتباطي با منشوري بودن کساني که در ليست نيستند، ندارد و فقط نام مربياني که درجه A آسيا را داشتند، در اين ليست وجود داشت. اين ليست کلي اعلام شد و ارتباطي به سازمان ليگ نداشت.
وي در مورد حضور دوباره ناظران کنفدراسيون فوتبال آسيا براي تعيين سهميه قطعي فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا گفت: قرار شده تا يک هفته مانده به آغاز ليگ برتر در فصل آينده، عکس و فيلم وضعيت ورزشگاهها و نواقصي که بايد برطرف کنيم را براي AFC ارسال کنيم. در کنار آن بايد گزارش مالي باشگاهها نيز ارسال شود تا پس از آن در مهرماه سال جاري سهميه قطعي کشورهاي مختلف آسيا براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا مشخص شود. تا امروز در اين مورد هيچ چيزي قطعي نشده است و فقط بايد صبر کنيم.
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال در پايان از سعي اين سازمان براي برگزاري ديدار فينال جام حذفي قبل از پايان رقابتهاي ليگ برتر در فصل آينده خبر داد.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=46338&title=%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D9%8A:_%D9%83%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%86%D8%AF_%D9%81%D9%82%D8%B7_%D8%AF%D8%B1_%D8%AA%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%B2_%D8%AD%D9%82_%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%8A%DA%AF%D8%B1%D9%8A_%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
قلعه نویی با تراکتور بست
سايت گل ـ امير قلعهنويي سرمربي سابق سپاهان سرانجام بر ترديدهاي ذهني فائق آمد و با تراكتورسازي تبريز قرارداد همكاري امضا كرد.
قلعهنويي كه روز گذشته با مديران سپاهان پاي ميز مذاكره نشسته بود، سرانجام تصميم خود را در اين زمينه قطعي كرد و قيد كار كردن در تيم قهرمان ايران را زد. با وجود اينكه گفته ميشد او با توجه به قرعه ساده سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا و البته شرايط خاص اين تيم در جمع سپاهانيها باقي خواهد ماند اما او در نهايت ترجيح داد در تيم ديگري به فعاليت ادامه دهد.
قلعهنويي براي كار در تبريز قصد دارد از يك دستيار بومي استفاده كند كه اين بخشي از سياست هميشگي او در كار كردن در شهرهاي مختلف است.
او كه حالا از اصفهان به تبريز ميرود كار در اين فضاي جديد را تجربه خواهد كرد فضايي كه البته براي هر مربياي ميتواند رويايي باشد.
تراكتورسازي با هواداران بيشمارش يكي از مهمترين تيمهاي ليگ برتر است كه حالا با حضور قلعهنويي چهره جديتري از يك مدعي را نشان خواهد داد، قلعهنويي مذاكره با بازيكنان را هم شروع كرده و گفته ميشود كريم انصاريفرد اولين صيد او خواهد بود.
محمدرضا خلعتبري به الغرافه قطر پيوست
مهاجم گريزپاي ذوبآهن اصفهان براي انجام آزمايشهاي پزشكي باشگاه الغرافه وارد دوحه شد و پس از آن در نشست خبري باشگاه حضور خواهد يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نوشته سايت كوره، محمدرضا خلعتبري مهاجم ذوبآهن اصفهان وارد دوحه شد و پس از انجام آزمايشهاي پزشكي در نشست خبري باشگاه الغرافه شركت خواهد كرد.
باشگاه الغرافه قطر اعلام كرد كه خلعتبري در فصل آينده جايگزين يونس محمود عراقي در خط حمله خواهد بود.
با پيوستن اين مهاجم 28 ساله به الغرافه، امكان جدايي منصور ابراهيمزاده از ذوبآهن قوت ميگيرد، چرا كه ابراهيمزاده بيشتر اعلام كرد كه شرط حضور او بر روي نيمكت ذوبآهن براي فصل آينده تمديد قرارداد خلعتبري و فرشيد طالبي است.
انتقال نفت تهران به اراک منتفی شد
ورزش > لیگ برتر - فارس نوشت:
مدیرعامل باشگاه نفت تهران از مخالفت سازمان لیگ حرفهای با انتقال تیم فوتبال این باشگاه به اراک و منتفی شدن این موضوع خبر داد.منصور قنبرزاده در مورد وضعیت انتقال تیم نفت تهران به استان مرکزی گفت:« سازمان لیگ نامهای به امضای عزیز محمدی رئیس سازمان برای ما ارسال کرده که در آن با انتقال تیم نفت تهران به اراک مخالفت شده است. در این نامه عزیز محمدی تاکید کرده انتقال یک باشگاه باید به یک مؤسسه فرهنگی ورزشی غیر دولتی صورت بگیرد نه آنکه به استانداری واگذار شود. ضمن اینکه مؤسسه تحویلگیرنده باید زیرساختها و ضوابط AFC را دارا باشد.»
او این را گفت و ادامه داد:« با توجه به اینکه تربیت بدنی استان مرکزی نیز در نامهای اعلام کرد، بدون تأمین منابع مالی حاضر به در اختیار گرفتن تیم نیست، انتقال تیم نفت تهران منتفی است. سازمان لیگ از ما خواسته هرچه سریعتر در مورد جذب بازیکنان و امضای قرارداد با آنها و ارائه فهرست تیم اقدام کند. از فردا (شنبه) کار خود را در این زمینه انجام میدهیم و تیم نفت در تهران به فعالیتش ادامه میدهد.»
قنبرزاده در مورد وضعیت کادر فنی این تیم نیز گفت:« حسین فرکی یکی از مربیان اعتقادی و کاملا فنی و تخصصی است و به همین دلیل فصل آینده نیز ایشان سرمربی تیم ما خواهد بود، البته معتقدم فرکی میتواند در سطح ملی به کارلوس کیروش هم کمک کند.»
کد:http://www.khabaronline.ir
عمادرضا: دایی به سپاهان بیاید خوشحال می شوم/از مدير برنامه هايم بپرسيد چرا رفتم شاهین
سایت گل - عماد رضا دم به تله نداد و حرف خاصی درباره حضورابهام برانگیزش در بوشهر نزد.
عمادرضا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: من از اول هم می دانستم که علی دایی من را قبول دارد و من خودم رو در رو با دایی صحبت کرده بودم. وی افزود: خودم هم نمی دانم چه طور شد که به بوشهر رفته ام، بهتر است از مدیر برنامه هایم بپرسید چون من اطلاعی زیاد ندارم.
عمادرضا تصریح کرد: من بدون اطلاع به تیم سپاهان اصفهان رفتم و اگر دایی به این تیم بیاید خیلی خوشحال می شوم.
وی خاطرنشان کرد: البته من مشکلی با قلعه نوعی و دیگران ندارم اما در این میان شایعه آمدن دایی به سپاهان زیاد شده است و همه فکر می کنند که با من هماهنگ کرده بود !
او می گوید: من هم دایی را دوست دارم و به کارکردن با او افتخار می کنم.
علاقه رئيس هيئت مديره سپاهان به شهريار/ شانس علي دايي فعلا بيشتر از لوكا بوناچيچ است
سايت گل ـ با قطعي شدن جدايي امير قلعهنويي از سپاهان، حالا مسئولان اين باشگاه در صدد انتخاب جانشين او هستند تا هر چه زودتر تكليف كادرفني زردپوشان اصفهاني مشخص شود.
به گزارش سايت گل، بر همين اساس مسئولان سپاهان چند روزه پيش از لوكا بوناچيچ سرمربي سابق اين تيم برنامه گرفتند و نظر او را در مورد مبلغ قرارداد جويا شدند. لوكا يكي از گزينههاي اصلي باشگاه سپاهان است كه سابقه حضور در فينال ليگ قهرمانان آسيا با همين تيم را دارد.
نكته مهم اما اين است كه رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان علاقه خاصي به علي دايي دارد و ميخواهد او را به سپاهان بياورد. حتي تماسهاي ابتدايي هم با اين مربي گرفته شد و به نظر ميرسد طرفين به همين زودي مذاكرهاي حضوري با يكديگر داشته باشند.
البته دايي در يك حركت شگفتانگيز برنامههايش را به باشگاه پرسپوليس ارائه داده و فعلا هيچ كس نميداند او چه چيزي در سر دارد.
سیاوش اکبرپور به تراکتور پیوست
سایت گل - سیاوش اکبرپور بازیکن سابق تیمهای استقلالو استیل آذین به تراکتورسازی پیوست.
به گزارش سایت گل دقایقی قبل این بازیکن خبرتوافقش باتراکتور را در اختیار سایت گل گذاشت.
اکبر پور که فصل گذشته در شرایط فاجعهبار استیل آذین کارنامه نسبتا خوبی از خود به جای گذاشت یکی از بازیکنان مورد علاقه امیر قلعه نویی است.
اکبرپور دومین خرید مهم تراکتورسازی بعد از احسان حاج صفی است. تراکتور سازی با این مربی قصد دارد در سطح قهرمانی لیگ برتر حضور محکمی داشته باشد.
اکبرپور سابقه دو قهرمانی لیگ با امیر قلعه نویی را داراست و با او کارنامه بسیارخوبی به جای گذاشته است.
قلعه نویی :از خود عادل بپرسید به او چه گفتم/ من هم جای کریمی بودم میرفتم پرسپولیس
ورزش > لیگ برتر - قلعهنویی در پاسخ به کمالوند که گفته بود ژنرال یک میلیارد و 200 میلیون از تراکتور میگیرد، میگوید: «دستش درد نکند!»
بهروز احمدی / در روزهایی که برخی ستاره ها به گل سرسبد فصل نقل و انتقالات تبدیل شده و هر روز اخبار و شایعات زیادی حول محور تیم جدید آنها به گوش می رسد، برخی مربیان هم همین وضعیت را پیدا کرده اند که یکی از این مربیان امیر قلعه نویی است،موفق ترین مربی یک دهه اخیر فوتلال ایران که با وجود تلاش فراوان سپاهانی ها حاضر به بازگشت به نصف جهان نشد. بسیاری از اهالی فوتبال مدعیاند امیر فصل بعد را در تبریز و روی نیمکت تراکتورسازی سپری خواهد کرد، ادعایی که خودش نه آن را تایید می کند و نه تکذیب.
*خیلی ها منتظرند تا ببینند امیر قلعه نویی فصل بعد روی نیمکت کدام تیم خواهد نشست؟
در ابتدا اجازه بدهید ولادت امیرالمومنین(ع) و روز پدر را به همه پدران عزیر تبریک بگویم.در ارتباط با این سوال هم باید بگویم که با جدایی از سپاهان چند پیشنهاد دارم که در حال بررسی آنها هستم تا چند روز دیگر تصمیم نهایی را بگیرم.
*در سپاهان که نمی مانید؟
خیلی دوست داشتم که برای سال سوم هم در اصفهان و در خدمت سپاهان باشم چون کاری را که در این باشگاه شروع کرده بودیم تازه امسال جواب می داد اما برخی اتفاقات رقم خورد که صلاح را در جدا شدن دیدم.جا دارد از باشگاه سپاهان،طرفداران خونگرمش که در این دوسال خیلی به من لطف داشتند تشکر کنم و از اصفهانی های عزیز هم به خاطر این مدت حلالیت بطلبم.
*پس تصمیم تان جدی است؟
بله، من دو سال رویایی را در اصفهان سپری کردم که همواره به عنوان خاطره خوش از آن یاد خواهم کرد ضمن این کهکار کردن با مدیری همچون ساکت هم برای هرمربی افتخار است که نصیب من شد اما دیگر نمی شد به این همکاری ادامه داد.
*پس در نشست آخر هم با سپاهانی ها به توافق نرسیدید؟
نه همان بحث های قبلی مطرح شد و به نتیجه خاصی هم نرسیدیدم.ببینید شاید بازیکنی مثل محرم نویدکیا که از بطن سپاهان است و عاشق سپاهان بیاید و قراردادش را با سقف قرارداد تمدید کند اما اگر 20 تا 30 بازیکن را از جمع فوتبالیست ها گلچین کنیم و به عنوان ستاره بخواهیم از آنها در تیم استفاده کرده و برای قهرمانی در ایران و آسیا استفاده کنی کمتر کسی را می توانی راضی کنی که با 350 میلیون سقف قرارداد به تیم هایی مثل سپاهان بیاوری چون شک نداشته باشید که ترجیح می دهد به جای سپاهان با این پول به استقلال و پرسپولیس رفته و در آن جا بازی کند تا حداقل در طول فصل 68 بازی اش از شبکه سوم و جام جم روی آنتن رفته و مدام در بورس قرار گیرد.
*پس هنوز به قانون سقف قرارداد معترض هستید؟
قانونی که درست نباشد همواره اعتراضات را در برخواهد داشت.به نظر من با این قانون تنها یک خدمت به باشگاه های استقلال و پرسپولیس شد و به نوعی یک ردیف بودجه برای این دو باشگاه تعریف کردند تا راحت تر تیم خود را ببندند و در این بین به باشگاه های شهرستانی توجهی نشد.
*پس با این وضعیت حضور شما در تراکتورسازی محتمل ترین اتفاق است؟
چند پیشنهاد دارم که یکی از آنها از تراکتورسازی است و در این چند روز هم نشست های خوبی با سردار جعفری داشتم .من قبلا" هم گفتم و الان هم می گویم که هر مربی دوست دارد جایی کارکند که شورو شوقی خاصی در آن باشد و طرفداران میلیونی داشته باشد.من چند بار به تبریز آمدم و همواره هم با خیل عظیم طرفدران تبریزی روبرو شدم و دیدم که در تبریز فوتبال تنها یک ورزش نیست بلکه زندگی است بنابراین برای من افتخار است که در این تیم هم فعالیت داشته باشم اما خب هنوز چیزی قطعی نیست و مذاکرات مان هنوز ادامه دارد.
*اما فراز کمالوند مدعی شده شما بارقم یک میلیارد و دویست میلیون تومان برای یک فصل با تراکتورسازی به توافق رسیدید و حتی از مدت ها قبل با بازیکنان هم تماس گرفتید؟
اولا" که بعید می دانم فراز کمالوند این حرف ها را زده باشد در ثانی من تا همین یکی دو روز پیش با سپاهانی ها درحال مذاکره بودم و می خواستم اگر زمینه فراهم شد به اصفهان برگردم چططور با تراکتورسازان از مدت ها قبل توافق کردم.
*اما کمالوند این حرف ها را در شبکه استانی زد؟
(پس از چند لحظه سکوت)نمی دانم چه بگویم... تنها می توانم بگویم دستش درد نکند.
*شاید از این که شما جایش را گرفتید ناراحت شده؟
بگذریم ،نمی خواهم راجع به این موضوع حرفی بزنم.
*گفته می شد شما علی کریمی را در صدر فهرست خریدهای تان برای تیم جدید قراردادید؟
من بارها گفتم و باز هم تاکید می کنم که علی کریمی یکی از بزرگ ترین بازیکنان فوتبال ایران است که هر مربی آرزوی داشتن بازیکنی مثل او را دارد و من هم در هر تیمی باشم مطمئنا" از آمدن او استقبال می کنم اما برحسب شرایطی که وجود داشت به نفع خود علی بود که برود پرسپولیس و من هم اگر جای او بودم این کار را می کردم.
*در بازی خیرخواهانه فوتسال هم که همه چیز حول محور شما و سایر مربیان حاضر می چرخید؟
*ای بابا هر چه بود حول محور ما نبود چون آن قدر بزرگانفوتبالی در این بازی حضور داشتند که من امیر قلعه نویی به عنوان کوچک ترین عضو، ته صف ایستاده بودم و تنها لذت می بردم.
*شنیدیم در هنگام گل به خودی عادل فردوسی پور شما با تیکه انداختن به او همه نگاه ها را متوجه خود کردید؟
تیکه نبود واقعیت را گفتم(باخنده)
*حالا این واقعیت چه بود؟
از خود عادل بپرسید اگر صلاح بداند خودش می گوید.
کد:http://www.khabaronline.ir/default.aspx
امکانش نیست نقل و انتقالات رو تو تاپیک اول بذارید
منظورم ثبت شده ها هستش
با تشکر
اینجا میتونی ببینینقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.varzesh3.com/transfers.do
گزينه سپاهان سر از جنوب درآورد
بوناچيچ سرمربي شاهين بوشهر شد
خبرگزاري فارس: لوكا بوناچيچ هدايت تيم فوتبال شاهين بوشهر را برعهده گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، هيئت موسسين باشگاه شاهين بوشهر، علي افراشته را به عنوان سرپرست اين باشگاه و لوكا بوناچيچ را به عنوان سرمربي تيم شاهين بوشهر انتخاب كردند.
افراشته جايگزين گزي در پست سرپرستي شده و بوناچيچ به جاي ميثاقيان هدايت اين تيم را بر عهده گرفته است.
همداني در گفتوگو با فارس:
وضعيت قلعهنويي براي حضور در تراكتورسازي تا 48 ساعت آينده مشخص ميشود
خبرگزاري فارس: ستار همداني گفت: وضعيت امير قلعهنويي براي حضور در تراكتورسازي ظرف 48 ساعت آينده مشخص ميشود.
ستار همداني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته مي شود به زودي به عنوان دستيار امير قلعه نويي در تراكتورسازي مشغول به كار مي شود، اظهار داشت: هنوز با اين باشگاه قراردادي نبسته ام و در حال بررسي برنامه هستم. تبريز شهر و تراكتورسازي باشگاه خودم است. خوشحال مي شوم در كنار امير قلعه نويي در اين تيم خدمت كنم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا به طور رسمي فعاليت قلعه نويي و همكارانش در تبريز اعلام نمي شود، گفت: حضور قلعه نويي در تبريز در مراحل پاياني است و اگر اعلام نمي شود به اين دليل است كه هنوز صددرصد نشده است. ظرف 48 ساعت آينده تكليف همه چيز مشخص مي شود. اگر حضورمان در تبريز مسجل شود از دوم تير تمرين را شروع مي كنيم.
همداني در خصوص جذب بازيكناني مثل سياوش اكبرپور، امير حسين صادقي و وحيد طالب لو گفت: اين حدس و گمان ها در مورد همه تيم ها است اما باشگاه با اين نفرات صحبت هايي كرده و به زودي همه چيز مشخص مي شود. قلعه نويي برنامه هايي دارد كه به زودي اجرايي مي شود.
گاهي فكر ميكنم همه چيز نقشه است تا بازيكنان خوبمان را بگيرند
رضاييان: بعضيها در مذاكره با بازيكنان كلام سحرانگيز دارند
خبرگزاري فارس: معاون باشگاه فولاد خوزستان گفت: بعضي باشگاهها در متقاعد كردن بازيكنان با قيمت سقف قرارداد، كلام سحرانگيز دارند.
مسعود رضاييان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت قيمت بازيكنان در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: باشگاه فولاد خوزستان با توجه به الزام رعايت سقف قرارداد اين قانون را رعايت مي كند. اگر سقف را رعايت نمي كرديم اكنون مي توانستيم براي قهرماني خود را آماده كنيم اما اكنون با اين قيمت هايي كه توسط بازيكنان گفته مي شود نمي توانيم 6 بازيكن ليگ برتري بگيريم. اكثر بازيكنان مبلغ بالاي 500 ميليون تومان مي خواهند.
وي در پاسخ به اين سوال كه اگر سازمان ليگ سقف قرارداد را الزام كرده چطور بازيكنان درخواستي بالاتر از سقف دارند، عنوان كرد: نمي خواهم به كسي اتهام بزنم اما ظاهرا بعضي از آقايان به هنگام مذاكره با بازيكنان از كلام سحرانگيز برخوردارند. وقتي بازيكني به ما گفت بالاي 600 ميليون تومان مي خواهد و با تيم ديگري قرارداد مي بندد، من تعجب مي كنم. من به جادو اعتقاد دارم و واقعا خوش به حال طرفداران اين تيم ها.
رضاييان تصريح كرد: بازيكن ساخته و پرداخته فولاد حاضر نيست زير 600 ميليون تومان با باشگاه خودش قرارداد ببندد اما چطور مي شود در باشگاه ديگر با 350 ميليون تومان قرارداد مي بندد؟ به دليل اينكه اتحادي در باشگاه ها نيست قيمت بازيكنان روز به روز بالاتر مي رود. گاهي اوقات بدبين مي شوم و مي گويم شايد همه اينها نقشه است تا بازيكنان خوبمان را از ما بگيرند و به قدرت تيم هاي ديگر اضافه كنند اما وقتي آدم هاي زحمتكش مثل عزيز محمدي را مي بينم اين حس بدبيني را از دست مي دهم. هر چند كه اين قانون سقف قرارداد راه هاي دور زدن دارد و همه باشگاه ها آن را بلد هستند.
معاون باشگاه فولاد در پايان گفت: در هر صورت قانون سقف قرارداد نقدهايي دارد. در حالت يكسان كمتر كسي حاضر مي شود به اهواز بيايد اما برند فولاد باعث مي شود بازيكنان به اين تيم جذب شوند.
لوکا سرمربی شد، افراشته سرپرست
زينه سرمربيگری سپاهان اصفهان سر از بوشهر درآورد و پذيرفت در ليگ يازدهم روی نيمكت شاهين بوشهر بنشيند به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، خلیج فارس - احمد گزی دقايقی پيش اين خبر را تائيد كرد. گزی با بيان اينكه صبح امروز نشست مشتركی ميان گزينه های هئیت مديره شاهين بوشهر با علی افراشته برگزار شد گفت: در نهايت قرار شد لوكا بوناچيچ به عنوان سرمربی تيم فوتبال شاهين بوشهر معرفی شود. وی ادامه داد: همچنين در اين نشست علی افراشته استاندار سابق بوشهر و رئيس هئيت مديره شاهين بوشهر نيز به عنوان سرپرست باشگاه فعاليتش را آغاز كرد. وی افزود: در حاليكه اعضای هئیت مديره شاهين بوشهر روی مجيد ابوالفتحی برای مدير عاملی باشگاه نظر داشتند اما وی به دلايل شخصی اين مسئوليت را نپذيرفت و قرار شد به عنوان سخنگوی شاهين بوشهر فعاليت كند. وی افزود: در نشست امروز علی افراشته معاون اجرايی مجلس ، سيد پيروز موسوی مدير عامل پاس جنوبی ، مجید ابوالفتحی مدير كل روابط عمومی بانک صادرات ، خسرو باباشاهی و محمدرضا محمدی(گزينه های باشگاه شاهين بوشهر) به عنوان پنج عضو هئيت مديره جديد اين باشگاه مشخص شدند. گزی اضافه كرد: مذاكرات با لوكا بوناچيچ سرمربی شاهين بوشهر نهايی شده و او روز چهارشنبه وارد كشور شده و پنجشنبه در بوشهر در حضور هواداران به تيم معرفی می شود. گزی خبر داد: همچنين اقدامات اوليه برای برگزاری اردوی ده روزه تيم فوتبال شاهين بوشهر در تركيه انجام شده و اين اردو بزودی انجام می شود
--------------------------
پ.ن.: اصلا امیدی نیست! لوکا دنبال ستاره هاست، خودم شاهینی هستم ولی فکر نکنم شاهین ما با 3 میلیارد بدهی قبلی بتونه بازیکنای ستاره رو جذب کنه!
گفتوگوي اختصاصي سايت گل با مجتبي شريفي: روياهاي ژولورن از روياهاي كفاشيان به واقعيت نزديكتر است/ يك صفحه فارسي مينويسم، شك نكنيد كه او نميتواند از روي آن بخواند/ كفاشيان انضباط را با «ظا» مينويسد
سايت گل ـ وقتي مجتبي شريفي از كميته انضباطي فدراسيون فوتبال رفت، در مصاحبههايش اعلام كرد كه ديگري حرفي در مورد مسئولان فدراسيون و فعاليتهايش در كميته انضباطي نخواهد زد. البته او در اين مدت چند بار مصاحبه كرده ولي خودش معتقد است كه قصد حرف زدن نداشته و حرفهاي غيرواقعي علي كفاشيان باعث شده كه لب به سخن بگشايد.
شريفي در گفتوگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل در اين مورد ميگويد:« من به هيچ عنوان دوست ندارم حرف بزنم و علاقهاي هم ندارم كه با آقايان وارد بحث شوم ولي وقتي مطالب غيرواقعي از سوي آنها بيان ميشود ناچار به پاسخگويي هستم. خيليها به من ميگويند مگر قول ندادي كه حرف نزني ولي من در جواب بايد بگويم كه نميتوانم مقابل حرفهاي آقايان كه واقعيت ندارد سكوت كنم.»او ادامه ميدهد:« مگر همين كفاشيان مدتي پيش نگفت كه من به خاطر مشكلات خانوادگي از كميته انضباطي رفتم و مگر نگفت كه نازكتر از گل به شريفي نگفتم و او ميتواند به كميته انضباطي برگردد. حالا چرا اين آقايان ميگويند كه ميخواستيم شريفي را بركنار كنيم و چون حبيب كاشاني اين ماجرا را يك روز قبل متوجه شده بود آن را به نام خودش تمام كرده است. من با حكم عليآبادي به فدراسيون آمدم و با نظر سعيدلو از كميته انضباطي رفتم. كفاشيان در مصاحبهاي اعلام كرد كه از عملكرد من راضي نبود و سوال من اين است كه مگر شما چه كاره هستيد كه بخواهيد از عملكرد من راضي باشيد يا نباشيد.»
رئيس سازمان كميته انضباطي در ادامه حرفهايش خاطرنشان ميكند:«اگر كفاشيان بخواهد اين مطالب غيرواقع را همچنان به زبان بياورد مطمئن باشيد كه جزئيات زيادي را در مورد خيلي از مسائل برزبان خواهم آورد و حتي اگر آقايان در مصاحبههايشان ايراد دستوري يا غلط املايي داشته باشند، همه اشتباهات را خواهم گفت.»او در قسمت جالب توجهي از حرفهايش تأكيد ميكند:«من حاضرم يك صفحه به زبان فارسي بنويسم و به كفاشيان يك ساعت وقت ميدهم كه آن را بدون غلط بخواند. شك نكنيد كه او از عهده اين كار برنخواهد آمد و حداقل اميدوارم كفاشيان ديگر انضباط را با «ظا» ننويسد.»
شريفي ادامه ميدهد:« وقتي از كفاشيان ميپرسند كه چرا تيم ملي به جام جهاني نرفت ميخندد، وقتي از او ميپرسند چرا تيمهاي ملي نتيجه نميگيرند دوباره ميخندد من واقعا به ايشان تبريك ميگويم كه در خنديدن موفق هستند ولي به خدا قسم خنديدني كه باعث رنج و ناراحتي مردم ميشود درست نيست.»
شريفي در قسمتي از حرفهايش ميگويد:« كفاشيان با بيان اين حرفها نميتواند بياختيار بودن خود را در فدراسيون پنهان كند و مديري كه فاقد اختيار است معمولا از ابزاري مانند خنده براي مخفي كردن محروميت خود به خوبي استفاده ميكند. در اينجا بايد به روياهاي ژولورني اشاره كنم. ژولورن معتقد بود كه ميتوان 8هزار فرسنگ زيرزمين را ديد ولي بايد بگويم كه روياهاي ژولورن از روياهاي كفاشيان به واقعيت نزديكتر است. كفاشيان هميشه در اين رويا سير ميكند كه اختيار و استقلال مديريتي دارد.»
شريفي خاطرنشان ميكند:«من هيچ علاقهاي به بيان مطالب غيرواقع و دروغ گفتن ندارم. به عنوان مثال در يك برهه زماني فرهاد كاظمي كه بابت گرفتن حق و حقوقش از باشگاه سپاهان شكايت كرده بود نزد من آمد تا پيگير كارهايش باشد. ظاهرا به او گفته بودند كه پروندهاش گم شده است ولي من نميتوانستم به اين مربي دروغ بگويم. ما رأي را به سود اين مربي صادر كرديم و استيناف هم آن را تأييد كرد و اصلا شوراي حكميتي وجود نداشت كه بخواهد پرونده كاظمي به اين شورا برود. در ضمن حكمي كه ما در مورد شكايت كاظمي از سپاهان به نفع او صادر كرديم بايد اجرا ميشد.»
شريفي ميگويد:« در آن مدتي كه در كميته انضباطي بودم هيچ چيزي كه مانع از فعاليت كاظمي در مربيگري باشد را نديدم در ضمن وقتي قرار است يك نفر را از فعاليت محروم كنند بايد دلايلش را هم اعلام كنند ولي من هيچ دليلي براي محروميت كاظمي پيدا نكردم و هيچ سندي كه نگذارد او مربيگري كند در كميته انضباطي وجود نداشت. اين را هم بايد بگويم كه چرا پرونده شكايت كاظمي از سپاهان گم شد. علي دايي هم گلايهمند بود كه چرا به پروندهاش رسيدگي نميشود و من به دايي هم همان حرفي را زدم كه به كاظمي زدم و گفتم پرونده شما در كشوي كفاشيان است.»
رئيس سازمان كميته انضباطي در پايان در مورد كانديد شدن حميد سجادي براي وزارت ورزش خاطرنشان ميكند:« اگر بخواهم به عنوان يك مخاطب يا يك فرد سجادي و سعيدلو را با هم مقايسه كنم بايد بگويم كه سعيدلو نه ورزشكار بود، نه مدرك تحصيلي داشت و نه عملكرد مثبتي داشت. مديريت ايشان به هيچ عنوان موفق نبود ولي در مورد سجادي بايد بگويم كه او با كليات ورزش آشنا است، قهرمان دو و ميداني بوده، مدرك دكترا دارد و انسان خوشبياني است. اگر ايشان به عنوان وزير ورزش انتخاب شود صددرصد موفق خواهد شد.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/06/19/2538563/%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%88%DA%AF%D9%88%D9%8A-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%D9%8A-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%AA%D8%A8%D9%8A-%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D9%81%D9%8A-%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%8A-%DA%98%D9%88%D9%84%D9%88%D8%B1%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%8A-
ایگورکاسترو به تراکتور پیوست
سایت گل - مدیر برنامه های ایگور كاسترو هافبك مهاجم تیم ذوب آهن اصفهان با حضور در باشگاه تراكتور سازی تبریز قرارداد این بازیكن را برای فصل آتی به امضاء رساند.
این بازیكن برزیلی تبار ذوب آهن از بازیكنان اصلی این تیم به شمار می رفت ، ذوب آهن با تك گل این بازیكن به فینال جام باشگاههای آسیا صعود كرده بود.
تراکتور سازی تا کنون با احمد آل نعمه و احسان حاج صفی و سیاوش اکبرپور قرارداد بسته است.
يادداشت روز: تيم بيدفاع سپاهان و تركش خالي ذوبآهن
سايت گل- هادي عقيلي با يك قرارداد سنگين راهي العربي قطر شد، احسان حاجصفي براي گذراندن خدمت سربازي به تبريز ميرود و جدايي محسن بنگر از سپاهان هم قطعي است، چه هدف پرسپوليس باشد چه داماش.
يعني تا اينجاي كار 50درصد از خط دفاعي پرستاره و تماممليپوش سپاهان اين تيم را ترك كردهاند. با توجه به اينكه قهرمان ليگ براي نگه داشتن مهدي رحمتي هم راهكاري پيدا نكرده و خسرو حيدري هم مشتري پروپاقرصي مثل تراكتورسازي دارد، اصلا بعيد نيست كه اين رقم تا چند روز آينده از 80درصد هم عبور كند.
اين وضعيت تيمي است كه قرار است همزمان با شروع ليگ يازدهم براي حضور در جمع 4تيم برتر آسيا به مصاف السد قطر برود. و تازه يك نگاه به خط حمله اين تيم نشان ميدهد كه آنها بعد از رفتن توره در اين خط هم فقط يانوش را در اختيار دارند.
همشهريهاي سپاهان هم حال و روز بهتري از اين تيم ندارند. ذوبآهنيها در همان روزهاي اول نقلوانتقالات موثرترين ستاره سالهاي اخير خود را از دست رفته ديدند و حالا خبر ميرسد كه ايگور كاسترو هم از آنها جدا شده و محمد قاضي هم مشتريهاي خوبي دارد.
با اين حساب همان بلايي كه بر سر خط دفاعي سپاهان آمده در ذوبآهن به شكل ديگري و در خط حمله در حال رخ دادن است. ضمن اينكه در خط دفاعي ذوبآهن هم جدايي فرشيد طالبي تقريبا قطعي است و فقط اينكه مقصد بعدي او در شرق آسيا باشد يا در پايتخت ايران هنوز نامشخص مانده.
با اين وضعيت بايد براي دو نماينده ايران در مرحله يكچهارم نهايي ليگ قهرمانان به شدت نگران بود چون اگر اوضاع به همين ترتيب پيش برود شايد اصفهانيها مجبور شوند با اتخاذ يك تصميم فانتزي تركيبي از بازيكنهاي باقيمانده سپاهان و ذوبآهن را به عنوان يك تيم مدعي به مصاف رقبا بفرستند!
ادامه اختلافات بین دلیلی و ابراهیمزاده/ درگیری به کف خیابان کشیده شد
سایت گل – امروز حوالی ظهر باشگاه ذوبآهن با سروصدای هواداران ابراهیم سرمربی تیم و اصغر دلیلی مدیرعامل، آرامش خود را از دست داد. این دو که مثل علی دایی و حبیب کاشانی با هم دیگر دچار مشکل شدهاند، در حال حاضر بهشدت با یکدیگر مشکل دارند و دلیلی دوست ندارد با مربیگری ابراهیمزاده کار کند. اما ابراهیمزاده از حمایت براتی رییس کارخانه برخوردار است و جایگاه سفت و محکمی در ذوبآهن دارد.
به گزارش خبرنگار سایت گل از اصفهان. روز گذشته در جلسهای که با حضور سموعی از اعضای هیاتمدیره، براتی رییس کارخانه و دلیلی و ابراهیمزاده برگزار شد، مدیرعامل باشگاه ذوبآهن به صراحت اعلام کرد که قصد ادامه همکاری با ابراهیمزاده را ندارد، اما مدیرعامل کارخانه تاکید کرد که گزینه کارخانه برای سرمربیگری کسی جز ابراهیمزاده نیست. جملهای که باعث شد دلیلی تهدید به استعفا کند.
اما امروز پرده دیگری از این ماجرا در محوطه باشگاه و در درگیری بین هواداران دو طرف به نمایش در آمد که این ماجرا با دخالت دلیلی و صحبت او برای هواداران ذوبآهن فعلا به پایان رسیده است. ذوبآهن اصفهان در حال حاضر دو بازیکن خود را در فصل نقل و انتقالات از دست داده است اما گفته میشود با چند بازیکن خوب به توافق رسیده که اگر اختلافات اجازه بدهد، با آنها قرارداد میبندد.
:41:نقل قول:
ایگورکاسترو به تراکتور پیوست
فقط سپاهان و ذوب آهن بودند که میتونستند در آسیا از اعتبار فوتبال ایران ( کدوم اعتبار؟) دفاع کنند ، که اونها هم اینقدر تضعیف شدند تا الان که هیچ امیدی برای آسیا باقی نمونده /
باز اگر سپاهان بودجه ی کلان حتی دولتی هم داشت سابق ، با افتخاراتی که بدست میاورد جای گله ای باقی نمیگذاشت ، ولی اجساد پرسپولیس و استقلال تاکی باید هزینه کنند و تا کی باید ناکام باشند ( به خصوص پرسپولیس) .
+
این فوتبال ناجوانمردانه حتی دیگه ارزش پیگیری از طریق اخبار رو هم نداره /
حتی اگه به گفته شما از استقلال فقط جسدش مونده همون جسد سپاهانو(بهتره بگیم منتخبه اسیارو)4 امتیاز رفتو برگشت ازش گرفتو با 1 امتیاز اختلاف باهاش دوم شد.تیمی دوم شد که شرایطش پارسال اوله فصل 10 برابر از شرایطه الانه سپاهان بدتر بود.نقل قول:
عین این میمونه که من بگم رئال مادرید با 2 امتیاز اختلاف با بارسا دوم شد در حالیکه زمانی که قهرمانی بارسا مسجل شد دو تیم 8 امتیاز (اگر اشتباه نکنم) اختلاف امتیاز داشتند با هم /نقل قول:
حتی اگه به گفته شما از استقلال فقط جسدش مونده همون جسد سپاهانو(بهتره بگیم منتخبه اسیارو)4 امتیاز رفتو برگشت ازش گرفتو با 1 امتیاز اختلاف باهاش دوم شد.تیمی دوم شد که شرایطش پارسال اوله فصل 10 برابر از شرایطه الانه سپاهان بدتر بود.
زمانی که سپاهان قهرمانیش مسجل شد چند امتیاز بود اختلاف امتیاز دو تیم ؟؟؟
+
فقط 2 بازی ملاک سنجش نیست ، یک پروسه مورد ارزیابی قرار میگیره و جام به تیمی میرسه در آخر که در طولانی مدت بهتر بوده باشه نه چند بازی /:20:
جامهایی که ذوب اهنو سپاهان رو هم گرفتن یک بیستمه استقلال پرسپولیس هم نیست بعد شما برمیگردی میگی نباید خرجه استقلال پرسپولیس بشه چون ازشون جسد مونده؟ادم حرفایی میشنوه اینجا به خدا شاخ در میاره.شما سپاهانو با بارسلونا مقایسه میکنی؟عزیزه من بارسلونا کجا سپاهان کجا؟رئال رفتو برگشت 4 امتیاز از بارسا گرفت؟یا تو برنابئو 4 تا بهش زد؟وضعیته الانه شما شده مثله وضعیتیه چند ساله ی استقلال پرسپولیس حالا اگه میتونید موفقیتاتونو ادامه بدینو بهتره در مورده تیمه خودتون صحبت کنید و پرطرفدارترین تیمهایه اسیارو با جسد تشبیه نکنید.نقل قول:
شما تعریفتون از پروسه چیه؟در طول کل فصل بردایه استقلال18 تا بوده برایه سپاهان هم 18 تا به اضافه اینکه تو بازیهایه رو در روشونم استقلال 4 امتیاز گرفت(استقلالی که بحران زده بود اوله فصل فقط 5 تا بازیکن داشتو یه اقا مدد)
همون بارسایی که مثال زدین با 4 امتیاز اختلاف اول شدو بازیهایه رودر روشونم که دیدین
پرسپولیسم که هم ذوب اهنو رفتو برگشت 5 تاییش کرد هم رویای جام حذفیو برایه سپاهان بر باد داد
پس خوشحالم خودتون قبول دارین استقلال پرسپولیس با اینکه تویه اوج نبودن(از دیده شما جسد بودن)این نتایجو گرفتنو دورانی که تویه اوج نیستن اختلافه زیادی با دورانه اوجه سپاهانو ذوب اهن ندارن
من هرچقدر پست خودم رو مرور کردم چنین چیزی ازش درنیومد که گفته باشم نباید خرج استقلال و پرسپولیس بشه ، صرف کردن هزینه برای این دو تیم از دید من مشکلی نداره اما نه از طریق تضعیف سپاهان و ذوب آهن / شما باور میکنید کرار با 350 میلیون به استقلال اومده باشه ؟؟؟ یا رحمتی با این مبلغ به تیمی دیگه بره چون سپاهان ملزم به رعایت سقف قراردادها شده ؟نقل قول:
جامهایی که ذوب اهنو سپاهان رو هم گرفتن یک بیستمه استقلال پرسپولیس هم نیست بعد شما برمیگردی میگی نباید خرجه استقلال پرسپولیس بشه چون ازشون جسد مونده؟
مشخصا دو سوال در پست من بود که شما پاسخی به اون دو ندادید :
1-2- تا چه زمانی قراره هزینه صرف ناکامی بشه ؟نقل قول:
زمانی که سپاهان قهرمانیش مسجل شد چند امتیاز بود اختلاف امتیاز دو تیم ؟؟؟
+
مشخصا اشاره کردم : "به خصوص پرسپولیس" ، یعنی عملکرد استقلال رو بهتر از پرسپولیس دونستم /
اما :
از دید من گذشته ها و افتخارات سابق ملاکی برای سنجش امروز نیست ، شخصا ترجیح میدم در زمان حال زندگی کنم و افتخارات گذشته رو در حد همون خاطره های خوش بایگانی کنم .
باز هم تحریف نوشتار من ، حداقل میگذاشتید در زمانی که در قید حیات نبودم :31:نقل قول:
شما سپاهانو با بارسلونا مقایسه میکنی؟عزیزه من بارسلونا کجا سپاهان کجا؟رئال رفتو برگشت 4 امتیاز از بارسا گرفت؟یا تو برنابئو 4 تا بهش زد؟وضعیته الانه شما شده مثله وضعیتیه چند ساله ی استقلال پرسپولیس حالا اگه میتونید موفقیتاتونو ادامه بدینو بهتره در مورده تیمه خودتون صحبت کنید و پرطرفدارترین تیمهایه اسیارو با جسد تشبیه نکنید.
باز من سپاهان رو با بارسلونا مقایسه نکردم ، فهوای کلام من این بود که من رئالی نمیام هیچوقت با افتخار بگم رئال با 2 امتیاز اختلاف نسبت به بهترین بارسای تاریخ دوم شد چون در زمان حتمی شدن قهرمانی بارسا (اگر اشتباه نکنم) اختلاف دوتیم 8 یا شاید 5 یا 6 امتیاز بود ، و این مقایسه با صحبتی که شما داشتید مبنی بر یک امتیاز اختلاف ، از نظر من قیاس درستی هست / به نظرتون اگر سپاهان به امتیاز بازی با سایپا نیاز داشت با تیم دومش به بازی میومد ( کاری که بارسا در 2-3 هفته ی آخر لالیگا انجام داد چون قهرمانیش قطعی شده بود) ؟؟؟ و آیا سایپا تیمی بود که بتونه در برابر اون سپاهان با نفرات اصلیش مقاومت بکنه ؟؟؟
+
صرفا جهت اطلاع : من طرفدار تیمهای اصفهانی نیستم ، ظاهرا پرسپولیسی هستم ولی تعصبی ندارم که سلطان و شهریار و جادوگر و ... رو ارجح بدونم و پرسپولیس رو بهترین و بی نقص و همیشه هم حق به جانب باشم /
تعریف من از پروسه ، مدت زمان تعریف شده ی تورنمنت با آغاز و پایان مشخص هست ، در پایان به تعداد برد بیشتر یا برد مساوی ، به کمترین باخت ، به بیشترین گل زده ، به کمترین گل خورده و... جام تعلق نمیگیره ( مگر در موارد خاص و بسیار نادر که تساوی امتیازات ، فاکتورهای دیگه ای مثل اوریج گل دخیل در تعیین قهرمان هست) و تیمی جام رو بالای سر میبره که امتیازات بیشتری داشته باشه /نقل قول:
شما تعریفتون از پروسه چیه؟در طول کل فصل بردایه استقلال18 تا بوده برایه سپاهان هم 18 تا به اضافه اینکه تو بازیهایه رو در روشونم استقلال 4 امتیاز
جوری میگید رویای سپاهان رو بر باد داد ( اون هم سپاهان قهرمان و بی انگیزه و خسته ) که گویا پرسپولیس 120 دقیقه سراپا حمله کرده ، اون هم در یکی از بی کیفیت ترین بازیهای امسال /نقل قول:
پرسپولیسم که هم ذوب اهنو رفتو برگشت 5 تاییش کرد هم رویای جام حذفیو برایه سپاهان بر باد داد
باز درمورد استقلال صحبتی ندارم ولی واقعا بازی های فاجعه ی پرسپولیس در آسیا رو قابل مقایسه با بازیهای ذوب آهن نایب قهرمان آسیا میدونید که تیم فیل بزرگ رو رفت و برگشت تحقیر کردند ؟نقل قول:
پس خوشحالم خودتون قبول دارین استقلال پرسپولیس با اینکه تویه اوج نبودن(از دیده شما جسد بودن)این نتایجو گرفتنو دورانی که تویه اوج نیستن اختلافه زیادی با دورانه اوجه سپاهانو ذوب اهن ندارن
یا بازیهای سپاهان این فصل در گروهی و حذفی آسیا ؟؟؟ هرچند استقلال هم در آسیا خوب نبود ، وقتی تیمی بازی 2-0 برده رو 2-2 از دست میده مطمئن باشید اون تیم ضعف فنی داره ( به خصوص که برای استقلال این فصل نیمه ی مربیان چند بار این اتفاق تکرار شد ) .
در کل : بیایم خیلی متعصب نباشیم اون هم وقتی همه با هم هموطن هستیم .:5:
بعضی صحبتها خیلی جالبه
دوستان فقط موفقیت تیمهاشون رو میبینن
دو فصل قبل کدوم تیم تونست از مرحله گروهی بره بالا
ایا سپاهانی که جسد نبود تونست بره؟
همین جسد استقلال و پرسپولیس میتونن حداقلها را براورده کن.فکر میکنید جسد سپاهان چه کار میتونه بکنه؟
وقتی شما میگی تا کی باید خرجه اجساد بشه این چه معنی میده؟یعنی بیخیاله استقلال پرسپولیس بشیم(حداقل برداشته من از گفته شما این بود)نقل قول:
فاصله امتیازیشون 6 امتیاز بود.ولی استقلال پتانسیله قهرمانیو داشت.اگه مظلومی ترسو کنار میذاشت الان قهرمان فرق میکرد.با اینکه بازیکنایه سپاهان همه ستاره بودن استقلال پا به پاش حرکت کردو برایه ما استقلالیا به خاطر شرایطه اوله فصلمون نتیجه خوبی بود....خدارو شکر تو این 10 ساله هم همیشه مدعی بودیم غیر از یکی دو تا فصل ناکام نبودیم که این نشون میده هم گذشته طلایی داشتیم و هم در زمانه حال یکی از اصلیترین قدرتهایه فوتباله ایران بودیم ولی شما مارو به یه تیمه مرده و از دور خارج شده تشبیه کردین تو اسیارو قبول دارم خوب کار نکردیمو در حد نامه استقلالو ایران نبودیم.
از دست دادنه نیمه دومه بازیها هم همش برمیگرده به ترسو بودنه مظلومی
بازیکنا با سقفه قرارداد حاضر نمیشن برن شهرستان به استقلال پرسپولیس چه ربطی داره؟ما خودمونم داریم از سقفه قرارداد ضربه میبینیم اگه پول داشتیم مبعلی نمیرفت امارات یا با رحمتیو اندو هرچه زودتر تموم میکردیم...تمرینامون هم 6 -7 نفره انجام نمیشد(به خاطر اینکه نداریم پوله بازیکنایه خودمونم بدیم)
قیمته بازیکنارو سپاهان به طور کاذب برد بالا الانم داره چوبه کارایه خودشونو میخورن ربطی به استقلال پرسپولیس نداره....همون رحمتی که الان فصلی 1 میلیارد میخواد برایه اینه که پارسال سپاهان 600-700 تا بهش داد ولی همین رحمتی اون سال با 10 ملیون اومد استقلال
در کل من تعصبه بیجا ندارم فقط مارو به مرده تشبیه کردین یکم بهم برخورد
موفق باشی
ناراحتی سرمربی تراکتورسازی از مصاحبه خانواده حجازی / قلعه نویی را از پاسخ منصرف کردن
ورزش > لیگ برتر - مصاحبه آتوسا حجازی و سعید رمضانی در مورد امیر قلعهنویی به شدت موجب ناراحتی سرمربی سابق سپاهان شدهاست.
امیر قلعهنویی پس از انتشار مصاحبه از قول آتوسا و رمضانی آنقدر عصبانی بود که گفته میشد روز گذشته در صدد مصاحبه و پاسخگویی برآمد اما دوستان نزدیک قلعهنویی بعد از صحبت با او و تلاش فراوان بالاخره موفق شدند سرمربی اسبق استقلال را از موضعگیری و مصاحبه تند علیه آتوسا حجازی و سعید رمضانی منصرف کنند. فعلاً امیرخان در نظر دارد اواخر هفته به اصفهان سفرکند و بعد از تسویهحساب با باشگاه سپاهان و جمع کردن اسباب و اثاثیه خود از اصفهان راهی تبریز شود و شاید در آینده در اینباره حرف بزند.
این قلعه نویی هم روز به روز خودشو بیشتر از چشم میندازهکد:http://www.khabaronline.ir
چون قبلا شهرستان ها برا فوتبال خرج نمی کردن تا ولی چند سالی که دارن این کارو می کنن و نتیجه هم می گیرننقل قول:
جام های گذشته این دو تا تیم از قبل پول هایی که از طریق سازمان می رسید بدون سقف قرارداد و بدون رقیب تو پول خرج کردن ولی وقتی دیدن شهرستان ها هم وارد رقابت شدن به فدارسیون گفتند برا قرارداد ها سقف بزارید
تا رقبا رو حذف کنند تا این دو تا تیم بتونن کاری کنن تا جای خودشون محکم بشه
واگرنه باشگاه های حرفه ای ( دارای تیم های پایه ، ساختمون باشگاه ، زمین چمن و ....) این دو تا کجا .