سلام
اقا این tv سایز کمتر نداره (اگه داره قیمتش چنده )
اگر دوستانی که این تی وی رو دارن لطف کنن چندتا عکس از تصاویر sd--hd و .... بذارن خیلی عالیه مخصوصا از شبکه های داخلی
ممنون
Printable View
سلام
اقا این tv سایز کمتر نداره (اگه داره قیمتش چنده )
اگر دوستانی که این تی وی رو دارن لطف کنن چندتا عکس از تصاویر sd--hd و .... بذارن خیلی عالیه مخصوصا از شبکه های داخلی
ممنون
با256 حدود نیم ساعت زمان برد.البته چون شب چند بار tryکردم و ارور میداد صبح زود انجام دادم.نکته مهم این هست که حین عملیات نباید پنل را خاموش کرد و وقتی هم دستور خاموش روشن میده باید از دکمه کنار پنل استفاده کرد و نه دکمه کنترل.نقل قول:
سایت های پیکاسا/یوتی..وب/آب و هوا/بلومبرگ/توی..تر!/..به راحتی باز شد در حالیکه با لپ تاپم پیلتره.
سایز 50 و 65 موجوده و اگر 3 بعدی ملاک باشه 65 بهترینه.نقل قول:
اگر برای تصاویر SD از ست تاپ باکس یا ----- استفاده بشه بسیار عالی هست و حتی از فاصله 1-2 متر هم رضایت بخش هست.تصاویر HD و 3 بعدی هم غوغا میکنه.
ميشه خواهش كنم نام فروشنده و تلفن اونو پ خ كنيد ضمنا نام كامل ورژن اوروپائي چيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سوالی برام یش اومده توی قسمت Other Settings
هرچی گشتم خبری از 24p Smooth
Film
یا 3D 24p Film
Display نبود این تنظیماتش چرا نیست توی کاتالوگشم برای مدلهای خاورمیانه همشون دارن یعنی حذف شده یا خودشون فیکسش کردن روی on یا off
شما هر وقت يك سورس سه بعدي به تلويزيون بفرستي تنظيمات مربوط به سه بعدي توي منوها نمايان ميشه.نقل قول:
سورس سه بعدی تست کردم نیومد کلان تنظیمان سه بعدی وقتی که کابل hdmi وصل میکنی میاد اما اینا اصلان ندیدم تا حالا
اجازه بديد، من شب كه رفتم خونه تست ميكنم، خبر ميدم.نقل قول:
در مورد ضبط برنامه هم دوستان گقتند كه مثل اينكه اين امكان در نسخه اروپايي اين تلويزيون هست و فقط از شبكه هاي ديجيتال اين كار رو انجام ميده. البته اين رو هم بگم كه تازه در اون حالت هم شما وقتي برنامه رو روي USB ضبط ميكنيد نمي تونيد ببريد بريزيد روي كامپيوتر و تماشا كنيد! برنامه بصورت ديجيتالي با تلويزيون شما Sign ميشه و در نتيجه فقط امكان پخش روي تلويزيون خودتون رو داره! در عمل چيز اون چنان خفني هم نيست.
دوست دستگاه من هم vt20 E مدل اروپایی این مدل است ولی نحوضبط شرو نمی دونم
دوست عزيز حق با شماست، من هم گزينه اي به اون اسم نديدم.نقل قول:
خوب شمام تست کردی نبود پس تکلیف این گزینها چی میشه روی چه حالتی هستن یعنی روی تی وی سری r حذف کردن این تنظیمات که نباشه نقطه ضعف حساب نمیشه تازه من هر کاری کردم نتوستم تی وی اپدیت کنم اون دوسته مونن که اپدیت کرد با خود تی وی فکر کنم مدل سری e بوده چون ماله ما که اپدیت دستی نداشت تاحالا که داره همین جور از تنظیماتش کم میشه عجب
سلامنقل قول:
چه مشکلی بود که نتونستید اپدیت کنید؟مال من P هست که مشکلی نداشت.
شما از کجا اپدیت دستی کردید من توی نتورک میرم تست شبکه اینا هست که تست میکنه موفقیت امیز از کدوم قسمت باید اپدیت کرد من گزینه اپدیت برنامه ندیدم فقط تنظیم شبکه بود که تست اتصال ای پی اینا بود که اوکی شد اما اپدیت از کجا باید کرد گزینش توی کدوم قسمت هست اگه بگید از چه طریقی توی منو اپدیت کردید ممنون میشم
موفق باشیدنقل قول:
سلام
من یه سوال دارم این درسته که این tv ژاپنیه -- اگه تایید میکنید که هیچ ولی اگه نه لطفا بگین که سازنده آن کدوم کشوره
با تشکر
made in japanنقل قول:
سلام
میخواستم از کسانی که این تی وی رو دارن خواهش کنم نظرشون رو در مورد تصاویر SD بگین ( در مقایسه با تی وی های دیگه )
یه چیز دیگه اینکه من هنوز نتونستم سه بعدی این تی وی رو ببینم ولی مدل SONY NX710 رو دیدم خیلی حال کردم نظرتون چیه البته فروشنده یه دوربین سه بعدی داشت که خودم رو نشون میداد که زیاد جالب نبودتصویر یه لرزش محسوسی داشت
اگه کسی میتونه چندتا عکس از این TV بذاره ممنون میشم
امروز برای خريد اين تلويزيون به يکی از نمايندگی های بانيان رفتم که گفت 4.5 تا 5 ميليون! ولی بعد گفت نداريم...
به 10 تا نمايندگی ديگه هم زنگ زدم که هر کدام يک قيمت گفتند از 3300 تا 4500.
خيلی متعجب شدم چرا قيمت ها اينقدر نوسان داره در حالی که قيمت tv های سونی و سامسونگ با گارانتی همه جا يکسان هست.
دوستان تهرانی که اين تلويزيون را به قيمت معقول خريدند لطفاً آدرس فروشگاه را برام بفرستند...
تو هیچ hdtv نمیتونی تصاویر sd به این زیبایی داشته باشی. تو سه بعدیم که فعلا حرفه اول رو میزنه. الکی بهترین tv ساله 2010 نیست!
نقل قول:
اين گزينه رو پيدا كردم، داشتم بلو-ري سه بعدي آواتار رو ميديدم، دكمه منو رو از روي كنترل زدم، رفتم توي Setup و بعد توي Other Settings، اونجا اولين گزينه 24p Smooth بود كه ميشد ON يا OFF كردش!نقل قول:
نمي دونم چطور قبلاً نديده بودمش.
سلام بر دوستان واساتید گرامی
من یک پلاسمای مدلTH-p42v20rدارم ومیخواهم توسط usbوسیستم viera ازاین tvفیلم پخش کنم ولی امکان پذیر نیست .
هم با فرمت mpeg2وهم بافرمت avchdامتحان کردم ولی جواب نداد.از برنامه total video converterاستفاده کردم اما فرمت های ذکر شده هیچکدام برای viera videoقابل شناسایی نبود.آیا کسی در این رابطه می تواند من را راهنمایی کند.
با تشکر از اساتید گرامی
دوست عزيز، اين تاپيك مخصوص VT20 هست كه قابليت سه بعدي داره، شما لطفاً مشكلتون رو در تاپيك زير مطرح كنيد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=427196
دوست عزیز آدرس شما قابل پیگیری نیست واشتباه ااست لطفا" تصحیح کنیدنقل قول:
آدرس درسته، شما درست كپي كنيد توي Address Bar صفحه باز ميشه.نقل قول:
تاپيك مخصوص پلاسماي V20 هست.
سلام
قابل توجه دوستان Viera دار
راهنمای کامل در مورد تبدیل فایلهای MKV به AVCHD قابل مشاهده در Viera را در پست 36 این تاپیک قرار داده ام:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5965206#post5965206[/HTML]
سلام و صبح به خير
آيا Panasonic VT20 در سايز 42 اينچ هم در بازار ايران موجود است يا خير(چون ظاهرا از سوي كارخانه توليد كننده در سه سايز 42، 50 و 65 اينچ عرضه شده است)؟
در صورتيكه پاسخ مثبت است از دوستان گرامي مطلع درخواست ميكنم راهنمايي بفرمايند كه از كجا مي شه سايز 42 اينچ اين تلويزيون رو تهيه كرد و قيمت تقريبي اون چنده؟
از لطف شما سپاسگذارم.
سلام دوستان.ممنونم از راهنماییاتون. یه سوال داشتم.میخواستم ببینم vt20 هم مثل v20 بعضی از مدلهاش ----t داره یا همه مدلهاش این قابلیتو دارن؟ (منظورم از مدلهاش از نظر s یا R بودن هست.)
با تشکر
بله، مدلهاي R كه براي ايران هست، اين قابليت رو ندارند. ظاهراً مدلهاي اروپايي دارند.نقل قول:
سلامنقل قول:
فقط 50 و 65 اینچ موجود هست.
سلام...
از دوستانی که پلاسما دارند سوال داشتم که تماشای تصاویری که نوار های سیاه بالا و پایین تصویر دارن ( و همینطور pillarbox که موقع دیدن تصاویر به صورت 4:3 در کناره ها بوجود میاد) تاثیر منفیش تا چه حد هست( چون رو نسل های قبل که تاثیر منفی میذاشت) و شما برای جلوگیری از مشکل در دراز مدت با این مساله چیکار میکنید؟؟
ممنون
سلام
توی سایت پاناسونیک ( ایران ) نوشته بود vt20 نسل اول تلویزیونهای پانی هست ولی vt25 از نسل دوم هست و ایرادش را هم مشکل در پخش تصاویر با رزولیشن بالا عنوان کرده بود :18:
میخواستم بدونم vt25 کی وارد بازار میشه -- توی سایت cnet هم از vt25 کلی تعریف کرده و حرفی از vt20 نزده البته نوشته vt20 ولی وقتی میری میبینی در مورد 25 صحبت شده
دیگه داشتم برای خرید انتخاب نهاییم رو میکردم حالا بنظر شما صبر کنم تا مدلهای 2011 وارد بشه یا همین vt20 را بخرم
سلام عزيز vt20 و vt25 يكي هستند فقط vt25 مخصوص بازار امريكاست ودر همه موارد يكي هستند فقط چند مورد براي كاليبره كردن اضافه داره توي سايت اصلي پانا ميتوني تفاوتها رو ببيني با تشكرنقل قول:
در پلاسماهاي جديد اين تاثيرات در حد قابل توجهي كم شده و تقريباً ديگه مساله Burn-In كلاً از بين رفته ولي باز هم ميگن بهتره در چند صد ساعت اوليه استفاده (حداقل 100 ساعت) از تماشاي برنامه هايي كه كلاً بخشي از صفحه رو به مدت طولاني در يك وضعيت نگه ميدارند (مثل همون فيلمهايي كه شما عنوان كرديد) خودداري كنيد.نقل قول:
بعد از گذشت چند صد ساعت اوليه (هر چي بيشتر، بهتر) اثرات اينجور تصاوير روي پنل خيلي كمتر ميشه و تقريباً ديگه جاي نگراني باقي نمي مونه.
پيشنهاد ميشه در ساعات اوليه استفاده از پنل از تصاويري استفاده بشه كه تمام صفحه رو پوشش بدن و همچنين لوگوي خاصي هم روي تصوير و در جاي ثابتي نباشه.
در كل پيشنهاد ميشه در 100 ساعت اول از پروسه Break-In كه توي همين تاپيك بنده توضيح دادم، استقاده كنيد تا تمام پيكسلهاي صفحه بصورت يكدست استقاده بشن.
بنده تا الان حدود 250 ساعت از پنل خودم استفاده كردم (120 ساعت اوليه رو با Break-In پشت سر گذاشتم) و اخيراً فيلمهاي زيادي هم كه بالا و پايين تصوير رو سياه ميكردن، ديدم و خوشبختانه هيچ اثر منفي روي پنل مشاهده نكردم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5924114&postcount=42
دوستان لطفا در مورد چگونگی استفاده از بازی های سه بعدی بوسیله کامپیوتر درvt20 توضیح دهید کامپیوترمن دارای کارت گرافیکیهradeon5870 بسیاری قوی است که خروجی Hdmi است من بازی آواتار رو که یه بازی سه بعدی است نصب کردم ولی نتونستم توش بازی رو به شکل سه بعدی ببینم دوستان اگه راه شو بلدن راهنمایی کنند ضمنا از کابلHdmi هم استفاده کردم .
تا جايي كه من اطلاع دارم بازيهاي PC براي اينكه بشه بصورت سه بعدي ازشون استفاده كرد نياز به تجهيزات سه بعدي روي كامپيوتر دارند مثل NVIDIA 3D Vision كه كارت و عينك مخصوص خودش رو داره. بعيد بدونم بشه از روي كارت گرافيك شما تصوير سه بعدي فرستاد روي تلويزيون، البته اگر Side By Side بفرستيد كه قطعاً ميشه ولي بازيي مثل Avatar تا جايي كه من اطلاع دارم از اين روش استفاده نمي كنه.نقل قول:
این کارت گرافیک نمایش streoscopic را ساپورت میکنه نه نمایش بر اساس عینکهای اکتیو شاتر (که لازمش داشتن HDMI 1.4 است).نقل قول:
باید radeon سری 6 بگیری که hdmi 1.4 ساپورت میکنه . البته با همین هم میشه ها اما باید درایورهای نا معتبر بگیری و کلا خیلی دنگ و فنگ داره .نقل قول:
دوستان لطفا در مورد چگونگی استفاده از بازی های سه بعدی بوسیله کامپیوتر درvt20 توضیح دهید کامپیوترمن دارای کارت گرافیکیهradeon5870 بسیاری قوی است که خروجی Hdmi است من بازی آواتار رو که یه بازی سه بعدی است نصب کردم ولی نتونستم توش بازی رو به شکل سه بعدی ببینم دوستان اگه راه شو بلدن راهنمایی کنند ضمنا از کابلHdmi هم استفاده کردم .
دوستان همنطوری که میدونید برای تنظیم سه بعدی در تنظیمات سه بعدی vt20گزینه های مختلفی وجود داره مثل اتوماتیک .Side By Side . نرمال وغیره دوستان لطفا درمورد کاربرد هر کدم توضیح بدید در ضمن برای دید تصویر سه بعدی از کدام گزینه باید استفاده کرد .
در كل داخل Setting هاي مربوط به 3D تلويزيونهاي VT20 چند حالت براي تماشاي تصاوير سه بعدي وجود داره كه Automatic, Side By Side و Top and Bottom هستند.
حالت Automatic براي اين هست كه خود تلويزيون تشخيص بده بايد چيكار بكنه كه عملاً فقط روي پليرهاي بلو-ري سه بعدي جوابگو هست. حالت Normal مخصوص پخش تصاوير از Sourceهايي مثل بلو-ري پليرهاي سه بعدي هستند كه خودشون تصاوير رو بصورت Stereoscopic 3D مي فرستن روي تلويزيون كه شما بدون عينك تصويري مثل عكس زير رو روي صفحه مي بينيد :
محتوای مخفی: Stereoscopic 3D
حالت بعدي Side By Side هست كه براي تصاويري به شكل زير استفاده ميشه :
محتوای مخفی: Side By Side 3D
شما ميتونيد فيلمهايي از اين قبيل رو از اينترنت هم دانلود كنيد و با استفاده از يك پلير اونها رو روي تلويزيون پخش كنيد و بعد با انتخاب حالت Side By Side از منوي تنظيمات تلويزيون، اون فيلم رو بصورت سه بعدي و بوسيله عينك مشاهده كنيد.
حالت آخر هم Top and Bottom هست كه فيلمها شبيه عكس زير هستن:
محتوای مخفی: Top and Bottom 3D
اين حالت مشابه Side By Side هست.
آیا شما از برنامه SKYPEبا استفاده از VIERA CAST WITH SKYPEبرای چت کردن توانستی استفاده کنی؟نقل قول: