خیر، نباید هم بزنید.نقل قول:
خیر.
Printable View
خیر، نباید هم بزنید.نقل قول:
خیر.
خیر نباید هم بزنید چون کف قهوه از بین میره .نقل قول:
قهوه فرانسه و اسپرسو هم نمیشه با این روش درست کرد برای قهوه فرانسه باید از قهوه جوش مخصوص ، حالا یا moka pot یا مدل های برقی استفاده کرد.
دوستان چند وقت پیش یک قوه تک نفره یک عددی کاپوچینو خریدم به قیمت 2 هزارتومان . خیلی خوشمزه بود خامه + شکر + شیر و... داشت عالی بود . وقتی به همش میزدم پر از کف میشد روش .
کسی میدونه بهترین نوع قوه کاپوچینو از این چند عددی در یک بسته چی هست ؟؟؟؟؟؟؟
این تاپیک انتقال داده بشه سبک زندگی خیلی بهتره !!!!!!
مارکش چی بود دوست عزیز؟نقل قول:
بعدش من بخوام شیر قهوه درست کنم چه مدل قهوه ای باید بگیرم؟
سلام دوست گرامی من موارد زیادی رو تست کردم ولی بنظرم کاپوچینو TORA BIKAواقعا عالیه!نقل قول:
ایتالیایی هست و همراه بسته اصلی یک بسته کوچک از پودرشکلات هم همراهشه برای تزئین روی کاپوچینو
واقعا هم خوش طعم هست و هم اینکه عالی کف میکنه دوتا عکس هم ازش میگذارم :دی
تایید میشه شدیدانقل قول:
بهترین کاپوچینوی آمادهی ممکنه!
من که خیلی با طعمش حال میکنم اما خب کاپوچینویی که با دستگاه درست بشه یه چیزِ دیگهاس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدا عالی هستش ...........من عاشق کاپوچینو هستم /
حالا قیمتش کسی میدونه ؟ :n02: بالای 20 تومن نامردی ...
قیمتش منطقی هست با توجه به 20 عددی و داشتن پودر شکلات : 19.800
این بسته های قهوه ی آماده که داخلشون ترکیبی از شیرخشک و شکر و مواد نگهدارنده و کف-کننده و مقدار کمی قهوه میریزن، طعمی غیرطبیعی داشته و به نظرم در طولانی مدت برای سلامتی چندان چیزهای جالبی نمیتونن باشن با توجه به مواد به کار رفته!
خیر کاپوچینو اینطور نیست .......نقل قول:
تنها چیزی که به شدت ضرر داره قوه کافی میکس هست که بدترین نوع قهوست ...... و فوریه ....
یعنی شما واقعاً فکر کردید چیزی که تحت نام بسته های "کاپوچینو فوری" به شما میفروشن از نظر ترکیبات، تفاوتی با اون بسته هایی داره که بهشون میگید "کفی-میکس/نسکافه3in1"...؟!نقل قول:
تنها چیز اضافه ای که دارن، یه ماده ی "کف-کننده" هست که یه کف مصنوعی به شما ارائه کنه!
نقل قول:بهرحال استفاده افراطی از هرچیزی خیلی خوب نیستنقل قول:
هر ماده خوراکی که تاریخ انقضا داشته باشه به نوعی ماده نگهدارنده داره(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )) و استفاده بیش از حد از اون جالب نیست
ولی خب همه هم وقت تهیه قهوه و انواع اون رو به شیوه اصلی رو ندارن بنابراین استفاده از این بسته های اماده میتونه خوب باشه:n16:
جدای بحث عوامل تهدید کننده سلامت (که تو ایران اینقدر زیاد هستند که دیگه مضرات کافی میکس و کاپوچینو و.....مقابلش هیچه ) این بسته های فوری هر چیزی که داخلش هست و هر طعمی میده نمیشه به عنوان قهوه حسابش کرد:n15:اینها بیشتر به درد تنوع میخوره تا استفاده دائمی.
بچه ها اگه بخوایم از این بسته های پودر قهوه آماده استفاده نکنیم قهوه ی پودر نشده که زحمتش زیاده و لازم به کافی میکر داره
شما اگه میخای خیلی راحت باشی میتونی از قهوه فوری یا نسکافه استفاده کنینقل قول:
دوست عزیز منظورم از "ما" یعنی کلا کسایی که چاره ای جز خریدن بسته های آ»اده ندارن هست.کافی میکری که اسپرسو بسازه بالای دو میلیون قیمتشه که بعضیا توان خریدشو ندارن و مجبورن از اون بسته ای ها استفاده کنننقل قول:
درسته . ببینید کافی میکس اسمش رو خودشه خیلی افزودنی و ... میزنن بهش .نقل قول:
اما قهوه کاپوچینو ... شاید تنها موادی که افزودنی هست هموم کف کننده مصنوعی باشه و نه چیز دیگه . بقیه ترکیباتش معلومه .
اما خدا میدونه داخل این کافی میکس های مضخرف چی میزنن .
عزیزم میتونی از موکا پات استفاده کنی . خود منم ازش استفاده میکنم و قهوه خوبی هم میدهنقل قول:
دوستان این متن رو توی نت خوندم و گفتم شاید براتون مفید باشه و به دردتون بخوره :)
۹ قانون طلایی برای تهیه قهوه
شیوههای تهیه قهوه زیاد است و اینطور هم نیست که همه بتوانند با تنها یک روش به آن طعم و بوی قهوه دلخواهشان برسند. ریزهکاریهایی که باید برای درست کردن قهوه دانست به شما این تجربه را میدهد که به قهوه مطلوبتان برسید.
اول از همه دم کردن قهوه به میزان نیاز شما در آن لحظه بسیار بستگی دارد. اینکه شما قهوه را به عنوان نوشیدنی صبحگاهی میخواهید یا یک فنجان کاپوچینو برای عصر یا یک شات اسپرسوبرای سر شب که قوا تازه کنید. حتا میزان سنگین یا سبک بودن قهوه هم برای دم کردنش مهم است.
نکاتی برای درست کردن قهوه
کیفیت و مزه قهوه نه تنها به شیوه آماده کردن آن مربوط است، بلکه به نوع دانههای قهوهای که انتخاب کردهاید هم بستگی دارد. برای مثال این مهم است که قهوه محصول کدام کشور است و از کدام منطقه و از چه نوع درخت قهوه برداشت شده؛ یا ممکن است از محصول چندین کشور و منطقه ترکیب شده باشد. بعد از انتخاب نوع قهوه به این مساله هم دقت کنید که میزان آسیاب باید متناسب با روش تهیه قهوه باشد.
۱ – ابزار و تجهیزات
پیش از هر کاری مطمئن شوید که تمامی وسایل تهیه قهوه تمیز هستند. آنها را با آب بشویید و با دستمال کامل خشک کنید. دقت کنید باقی مانده قهوه قبلی در دستگاه نمانده باشد؛ چرا که پسماندهها طعم قهوه جدید را تلخ و ترشیده میکند.
۲ – قهوه تازه
اگر میتوانید قهوه تازه روستشده بخرید. دم کردن قهوه تازه روستشده حتما به شما یک فنجان قهوه بینظیر خواهد داد. بهتر است بستههای کوچک قهوه بخرید، شاید برای مصرف یک هفته تا دو هفته خیلی ایدهآل باشد. قهوه مانده بو و طعم تازگی نخواهد داد.
۳ – درست آسیاب کنیدش
توصیه ما این است که دانه روستشده قهوه خریداری کرده و هر بار پیش از مصرف خودتان آسیاب کنید. دستگاههای آسیاب مخصوص قهوه این خوبی را دارد که دانههای قهوه در آن همه به یک اندازه خرد میشوند. اما در آسیابهای معمولی آشپزخانه ممکن است برخی دانهها کمتر از بقیه خرد شوند و یکدستی لازم را بهدست ندهد.
هرگز این نکته را دست کم نگیرید که اندازه دانههای آسیابشده قهوه چقدر بر مزه قهوه تاثیر میگذارد. اگر قهوه شما زیاد تلخمزه است، بدانید که دانههای قهوه زیادی آسیاب شده و اگر حس میکنید بیمزه است، معلوم است دانهها درشتدرشت خرد شدهاند. اگر در منزل آسیاب قهوه ندارید٬ توصیه میشود هنگام خرید قهوه از فروشنده بخواهید که بر اساس روشی که قهوه تهیه میکنید، آنرا برایتان آسیاب کند. چون اندازه آسیاب کردن دانه قهوه با شیوه تهیه آن ارتباط دارد. مثلا درجه آسیاب در قهوه فرانسه که با فرنچ پرس درست میکنید و کلا همه انواع روشهای فیلتری باید متوسط و در موکاپات یا قهوه روی گاز و دستگاههای اسپرسوساز باید کاملا ریز باشد.
پیش از ریختن قهوه در دستگاه، میتوانید دانههای ریز آن را با دست بمالید تا تفاوت اندازه آنها را حس کنید. به هر حال هرچه دانههای قهوه یکدستتر آسیاب شوند، قهوه بهتری دم خواهد شد.
شاید بدیهی بهنظر برسد؛ اما هرگز از قهوه دمشده، برای بار دوم استفاده نکنید. طعم و بوی ناب قهوه همان بار اول که دم کشید، وارد فنجان میشود و بار بعدی تنها یک تلخی نامطبوع خواهد داشت.
۴ – آب
آبی که برای دم کردن قهوه به کار میبرید در کیفیت نهایی بسیار اهمیت دارد. اگر مزه آب شیر را دوست ندارید از آب معدنی یا آب فیلتر شده استفاده کنید. آبهای شهری میتوانند مزه قهوه را بد کنند. دستکم بگذارید چند ثانیه آب شیر برود و بعد قوری را پر کنید. یادتان باشد برای دم کردن قهوه بهتر است از آب سرد استفاده کرد. همچنین آب مقطر، آب مناسبی برای قهوه نیست.
۵ – نسبت قهوه و آب
به طور کلی گفته میشود در ازای هر یک تا دو قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده، باید چیزی حدود ۱۷۰ میلیلیتر آب استفاده کرد. اما اگر از دستگاههای قهوهساز استفاده میکنید، میتوانید با پیمانه آن و درجههای روی قوری این مقدار را محاسبه کنید. البته میزان ریختن قهوه به نیاز همان زمان شما هم مربوط است که بخواهید قهوه سنگینی بنوشید یا نه. آب زیاد قهوه را بیمزه میکند و آب کم هم قهوه را غلیظ و بیش از اندازه تلخ.
۶ – درجه حرارت آب هنگام دم کردن
اگر از روشهای تهیه قهوه سرد چشمپوشی کنیم٬ برای تهیه قهوه بهروش دستی-قطرهای یا فرنچ پرس٬ باید از آب نزدیک به نقطه جوش استفاده شود تا عصاره قهوه بهخوبی استخراج شود. اگر آب به اندازه کافی داغ نباشد، تلخی و طعم واقعی قهوه بیرون نمیآید و اگر بیش از حد داغ باشد، از کیفیت مزه قهوه کاسته خواهد شد. اگر از روشهای دستی استفاده میکنید، بگذارید آب به دمای جوش برسد؛ حرارت زیر آب را خاموش کنید و یک دقیقه صبر کنید و سپس آن را روی قهوه آسیاب شده بریزید تا دم بکشد. شاید این شیوه نزدیک به شیوه چای دم کردن به سبک ما ایرانیها باشد.
۷ – زمان دم کردن
یکی دیگر از موارد مهم در دم کردن یک قهوه خوب، مدت زمان درگیر بودن آب با دانههای قهوه است. این مدت زمان از آن جهت اهمیت دارد که روی مزه و بوی قهوه کاملا اثرگذار است. در سیستمهای قطرهچکانی، مدت زمان گذشتن آب از روی قهوه، تقریبا پنج دقیقه است. اگر از روشهای دستی قطرهای-فیلتری استفاده میکنید، دو تا چهار دقیقه زمان لازم دارید. اما زمان استخراج اسپرسو – همانطور که از نامش پیداست – بسیار کوتاه است؛ حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه.
اگر مزه قهوه دم شده دلخواهتان نیست، ممکن است مدت زمان طولانی شده و آب بیش از حد عصاره قهوه را کشیده. یا ممکن است خیلی سریع آب از قهوه گذشته و بهدرستی نتوانسته مزه و طعم تلخ قهوه را در بیاورد. چند بار امتحان کنید تا ببینید بسته به نوع قهوه و نوع دستگاهی که استفاده میکنید، دم کشیدن چه مدت وقت میخواهد. چیزی که مسلم است این است که در نهایت «شما» باید از نتیجه کار راضی باشید.
۸ – پس از دم کردن قهوه
قهوه آماده شده را در یک ماگ یا فنجانِ از پیشْ گرم شده بریزید. قهوهی تازهدرستشده اگر همان زمان نوشیده نشود، مزه اولیهاش را از دست میدهد؛ پس بهتر است به اندازه درست کنید و بلافاصله بنوشید. اگر میخواهید برای مدت کمی قهوه را نگه دارید، آن را روی حرارتی حدود ۸۰ درجه گرم نگه دارید. متاسفانه مزه قهوه دمشده که در قوری با دستگاههای برقی گرم نگه داشته میشوند خیلی سریع پخته و تلخ میشود که غالبا قابل استفاده هم نخواهد بود. حداکثر زمان برای نگه داشتن قهوه دمشده ۴۵ دقیقه است. پس از آن٬ انتظار قهوه خوشطعم و بو را نداشته باشید. این را هم یادتان باشد که هرگز قهوه را دوباره گرم نکنید؛ یکی دیگر دم کنید.
۹ – از قهوه لذت ببرید
پیش از نوشیدن قهوه، فنجان یا ماگ را به سمت بینی خود ببرید و از بوی خوش قهوه لذت ببرید. از بوی آن به مزه آن توجه کنید. بوی قهوههایی که میخورید را با هم مقایسه کنید. به شیوههای آسیاب کردن و دم کردن قهوه دقت کنید تا تفاوتهای میان آنها را دریابید. بدین طریق میتوانید میزان تازگی و اثری که روی طعم قهوه میگذارد را تشخیص دهید.
منبع : آی کافی
سلام دوستان
اگه ممکنه یه قهوه ای معرفی کنید که علاوه بر کیفیت خوبش کافئین بالایی هم داشته باشه و به مزاج تازه کارها جور در بیاد ( یعنی مثلا زیاد تلخ نباشه ) :n26:
همچنین یه قهوه ای هم معرفی کنید که کافیین بالایی داشته باشه بقیه موارد ( مزه و ... ) مهم نیست :n06:
ممنون :n12:
قهوه ترک...نقل قول:
اصیــــل سبک و عالی تلخ هم نیست
میتونی با یه ظرف قهوه جوش درستش کنی... با شیر هم معرکه میشه.. هزینش هم خیلی پایین ... فقط برو قهوه فروشی لوازم تهیه قهوه ترک بگیر
ایول ممنون قهوه ترک خورده بودم ولی یکی بود که افتضاح درستش کرده بود :n02::n06:
با قهوه جوش قهوه ترک غلیظ چطور میتونم درست کنم؟
دوستان
دیروز جایی بودم و قهوه ترک خوردم
خیلی خوشمزه و غلیظ بودو چسبید،با کلک دستورشو گرفتم ازشون :n02:
هر نفر یک قاشق چایی خوری شکر و یک تا یک و نیم قاشق غذا خوری قهوه،به اندازه فنجانی که میخوایم توش قهوه بخوریم هم آب میریزیم برای هر نفر
بعد روی شعله کم میذاریم تا کف کنه وقتی کف کرد ورش میداریم.
امروز صبح اینجوری درست کردم خیلی خوب شد،اصلا دیگه قهوه دستگاهی بهم نمیچسبه :n06:
عزیزم به قهوه ای هم که میگیری خیلی بستگی داره چون بعضی فروشنده ها قهوه ترک رو با پودر نخود قاطی میکنن:n04:نقل قول:
خو منم همینجور درست میکنم ولی زیاد غلیظ نمیشهنقل قول:
من چند سالی میشه که از چهارراه استانبول قهوه میخرم و مطمئنم،قهوه ای هم که خوردم از اونجا میخرننقل قول:
ولی درسته خیلی تقلب میشه توی قهوه ترک
چون اسپرسو و فرانسه رو جلو خودم اسیاب میکنن و مطمئنم.
معروفترین برند های قهوه در ایران چی هستن ؟ من نستله و گلد رو میشناسم برند معروف دیگر هم هست ؟
..........
حذف شد
اینکه میگن قهوه ترک خالص ترین و تصفیه نشده ترین نوع قهوه هست که کافیین بسیار زیادی داره درسته؟ و مثل اینکه مصرف همیشگی قهوه ترک باعث استراب و استرتس میشه؟!
اینهایی که مد نظرتون هست، برندهای تولید کننده ی "قهوه ی فوری" (instant coffee) هستند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام محصولی هست که کمپانی معظم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود یک قرن قبل به وجود آورد.
کمپانی Nestle به دلیل اینکه مخترع این نوع قهوه ی فوری بوده، به هر حال میشه گفت همواره بهترین محصول در این زمینه رو طراحی و تولید نموده. امروزه کمپانی Nestle این محصول رو در بسته بندی های مختلف و انواع طعم های مختلف تولید میکنه که اون Nescafe Gold که فرمودید هم تولید کمپانی Nestle هست و تفاوتش اینه که "طبق گفته ی سازنده"، از دانه های بهتر تولید گشته.
از دیگر شرکت های بزرگ در تولید قهوه ی فوری با کیفیت میشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام برد که فکر میکنم برند قهوه ی فوریشون که در کشور ایران میفروشن، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تولید کشور آلمان) باشه.
من به شخصه جای شما باشم، محصولات بی کیفیت تولید جنوب شرق آسیا و ایران و غیره که در فروشگاه ها به میزان بسیار فروخته میشن رو مصرف نمیکنم! دلیل علمی ای هم برای این کار ندارم...!
در طبخ قهوه به صورت معروف به "قهوه ی ترک"، درجه ی بالایی از کافئین وارد بدن شما میشه ولی الزاماً بالاترین میزان قابل بدست آوردن نیست و این میزان بستگی به نوع دانه های قهوه و روش پخت دانه ها و طبخ داره.نقل قول:
دقیقاً منظور از "خالص ترین" و "تصفیه نشده ترین" چیه؟!
و قسمت آخر هم: خیر
مسلماً زیاده روی در هر چیزی خوب نیست و باید مصرف متعادل باشه. مثلاً وقتی شما روزی 10 لیوان قهوه مصرف کنید، ممکنه در روند طبیعی بدنتون اختلال ایجاد بشه و مثلاً دچار اختلالات خواب موقت بشید.
همچنین caffeine resistance هم به دلیل مصرف بسیار بالا به وجود میاد که یعنی مثلاً الان یک لیوان قهوه میتونه به سر حال و بیدار موندنتون در "نصف یک روز" کمک کنه، ولی به دلیل زیاده روی در مصرف و اعمال فشار بر بدنتون به خاطر وارد کردن مقادیر بالایی از کفئین اضافی به خونتان، بعد از یه مدت ممکنه نیازمند مثلاً 2 یا 3 لیوان قهوه برای سرحال ماندن در همون مقدار برای مثال "نصف روز" باشید.
در کل افراط و تفریط در هر مسئله ای، غیرعقلانی و احمقانه است.
ممنون فقط یک سوال دیگه : قهوه فوری Exrra بهتره یا nestle ؟؟؟؟
قهوه فرانسه Lavazza هم در ایران هست منتها فقط یکی دو نوعش.کلا در این زمینه هم تو ایران برهوته در صورتی که انواع بسیار متنوع قهوه فرانسه در دنیا موجوده.نقل قول:
کدوم ؟ بهتره ؟نقل قول:
قهوه ساز چی خوبه بخرم ؟ تا 300
دوستان از این قهوه ها خریدم نمیدونم چطوری درستش کنم ؟
وتی شکر میزنم باید طعم شیرینی به دهنم بیاد ؟ خدایی درست میکنم انگار دارم زهر مینوشم ....:n10: چطوری باید درستش کرد شیر و ... ؟ یکم راهنمایی کنین .
متخصصان آمریکایی میگویند: هر چند قهوه منجر به ایجاد تمرکز می شود اما از سوی دیگر نوشیدن آن می تواند با سردرد همراه باشد.
دکتر جیمز بیب دانشیار دانشگاه تگزاس در این خصوص معتقد است: کافئین قدیمی ترین محرک شناخته شده توسط انسان است، اما مزایای مصرف آن تنها با رعایت تعادل در مصرف صورت می گیرد.
کافئین با ایجاد تسهیل در ترشح ماده شیمیایی موسوم به استیل کولین مانع از خواب آلودگی می شود، اما از سوی دیگر کافئین نورونهای حسی در منطقه "دورا" را تحت تاثیر قرار می دهد.
«دورا» بافت نازکی است که در اطراف مغز وجود دارد که اگر تحت تاثیرات کافئین قرار گیرد می تواند منشا سر درد باشد.
بیب می گوید: مقدار کمی از کافئین می تواند مفید باشد و به ما کمک کند تمرکز توجه و حالت هوشیار داشته باشیم، اما مصرف زیاد آن برای سلامت مضر است.
منبع : Isna.ir
در هر زمینه ای باید اعتدال و عقلانیت رو رعایت کرد. این یک اصل جهانیه!
نقل قول:
فکر کنم اینی که خریدی نسکافه باشه .
یک لیوان آب جوش و یک قاشق مربا خوری نسکافه و هر چقدر که دوست داری شکر و شیر .
اگر تلخ شکر و شیرش رو بیشتر کن . میتونی نسکافه گلد هم بگیری . اینی که گرفتی کلاسیک یا دارک هست .
ولی کلا قهوه اعم از ترک و فرانسوی و اسپرسو .و ... بهتر از نسکافه هست .
شرکتی در هنگ کنگ یک مینی دستگاه با نام «واکاکو» برای درست کردن قهوه اسپرسو به صورت ارگونومیك و نسبتاً ساده طراحی کرده است ؛ از این دستگاه سبک و قابل حمل می توان در سفر یا در خودرو استفاده کرد . کافی است ظرف را با آب گرم پر کنید و قهوه را در لیوان مخصوص آن بریزید ، دسته پمپ را مانند تلمبه زدن چند بار فشار دهید تا قهوه آماده شود .
mashreghnews.ir
سلام
دوستان فرق نسکافه گلد با نسکافه عمولی چیه ؟