سلام. آقای دکتر پس چرا به سوال من پاسخ ندادید؟
Printable View
سلام. آقای دکتر پس چرا به سوال من پاسخ ندادید؟
با سلام
ببخشید امروز عصر فرصت جواب دادن به سوال شما نشد :11:
در مورد آزمایشاتون که همانطور که دکترتون گفته مشکلی نیست و همه طبیعی هستند :20:
نخیر بنده دعوا نمی کنم ولی اینکه دستورات پزشکتون را بعلت اجرا نکنید کار درستی نیست :13: نتیجش هم اینه که درمان تکرار میشه :46:نقل قول:
لطفاً بعد از خوندن این قسمت من رو دعوا نکنید چون دکترم دعوام کردند.
معمولا قاشق مرباخوری معادل 5 سی سینقل قول:
منظور از قاشق چیه؟ مرباخوری یا غذاخوری]
دکتر شما تاکید زیادی به وجود عفونت داره که این هم دور از انتظار نیست چون ایشون متخصص عفونی هستند و اگر غیر از این عمل کنند جای تعجب داره :31: . بنده در مورد درمان ایشون نظری نمی تونم بدم . شاید بهترین کار عمل به دستورات ایشون باشه تا ببنیم چه نتیجه ای می گیرید :20:
موفق باشید :11:
سلام
1-آقای دکتر، اگر فردی مثل من و با عکسی که نشون می ده عفونت ریه داره، پیش شما بیاد، شما هم از درمان آنتیوبیوتیکی استفاده می کنید؟ چند هفته این کار رو ادامه خواهید داد؟
2-اگه شنیده باشید و مطلع باشید، بازیگر تلویزیون،آقای محمود بهرامی، به خاطر عارضه عفونت ریوی درگذشت.
3-وقتی الان من 3 هفته است دارو می خورم، باید چه حالت های بهبودی رو احساس کنم؟
دوست عزیز اول در مورد مثالی که زدید در مورد آقای بهرامی . ایشون چند سالشون بوده ؟نقل قول:
ببنیداز نظر بنده تشخیص بیماری فقط از روی عکس نیست :41: . اصول تشخیص در پزشکی ابتدا جمع آوری اطلاعات با شرح حال دقیق و سپس معاینه دقیق می باشد بعد از آن اقدامات پاراکلینیک مانند عکس درخواست می شود که مجموع اینها و با توجه به شک بالینی پزشک تشخیص احتمالی گذاشته شده و بر اساس آن درمان انجام می شود .
حال اگر تشخیص عفونت ریه باشد باز با توجه به حال عمومی و شدت عفونت درمان می تواند متفاوت باشد در مواردی بستری در بیمارستان و درمان تزریقی و در مواردی هم درمان خوراکی پس به این راحتی نیست که بگوییم این عکس عفونت را نشان می دهد و درمان هم ثابت باشد:18: . هر بیماری درمان خاص خودش را خواهد داشت ولی بصورت کلی درمورد عفونت میکروبی ریه آنتی بیوتیک تجویز می شود خوراکی و یا تزریقی :20:
در مورد بهبودی هم مشخصه دیگه مهم اینه که علائم اصلی شما که شما را به پزشک کشانده یعنی تنگی نفس سرفه و دردتون کاهش پیدا کنه :31:
نقل قول:
دوست عزیز اول در مورد مثالی که زدید در مورد آقای بهرامی . ایشون چند سالشون بوده ؟
می دونید، می ترسم بعد از دو یا سه ماه، باز هم چیزی تغییر نکنه و باز هم ماجرای تیروئید تکرار بشه. البته همچنان با امید می رم تا ببینم چی می شهنقل قول:
محمود بهرامي بازيگر پيشكسوت عرصه تئاتر، سينما و تلويزيون در سن73سالگي، دارفاني را وداع گفت.
محمود بهرامي كه سابقه پيوند كليه داشته و از اين بابت ناراحتي داشته، به خاطر عفونت ريه سه هفته در بخشهاي عمومي بيمارستان شهيد لبافينژاد تحت درمان بوده و ده روز نيز در بخش مراقبهاي ويژه اين بيمارستان بستري بوده
سلام. آقای دکتر، من فقط به خاطر درد قفسه سینه که الان هم وجود داره رفتم دکتر چون واقعاً عجیب و غریب بود. چون سرفه و تنگی نفس که آسم تشخیص داده شده بود که ظاهراً عفونت ریه هم اومده روش.
تشخیص در مورد من اینجوری بود(البته توسط پزشک عفونی که می رم پیششون):
1-همین مواردی که برای شما می نویسم
2-عکس از قفسه سینه و سینوس
3-آزمایش میزان نفس(اسپیرومتری) که اسفند دادم که احتمالاً شربت کتوتیفن به خاطر اون بوده.
مثلاً سه هفته پیش که برای اولین بار رفتم پیششون و قرص های کوتریموکسازول رو تا دو روز اول خوردم، احساس خوبی داشتم و دیگه خبری از نفس تنگی و سرفه نبود ولی از روز سوم، کم کم علائم قبلی شروع شد و از روز هشتم به بعد که یه اوضاع بالا و پایین بدی داشتم. مثلاً از ظهر به بعد حالم بد می شد و کم کم تب خفیفی می یومد سراغم و تا 10 شب ادامه داشت و یک دفعه ای تب قطع می شد و حالم خوب می شد. این اوضاع تا روز چهاردهم ادامه داشت که با همین حال بد و سرفه و نفس تنگی، هفته پیش رفتم پیششون که این داروهای جدید رو نوشتند و گفتند که 2 تا 3 ماه طول می کشه.
از روز دوشنبه پیش که قرص ها رو شروع کردم تا حدوداً 5 الی 6 روز بعدش، با وجود قرص و شربت همه چیز خوب بود و سرفه و نفس تنگی نبود. در ضمن تب هم دیگه نیومد سراغم ولی باز هم سرفه و نفس تنگی اومده سراغم که با وجود شربت سالبوتامول و برم هگزین می تونم کنترلش کنم. با قرص تئوفیلین هم می شد کنترل کرد ولی امان از حالت های بد گوارشی که بعد از خوردنش به وجود می یاد.
درد قفسه، از اون نقطه ای که وجود داشت(این ناحیه گویا بهتر شده) بالاتر رفته و حتی اندکی از جلوی قفسه رو هم درگیر کرده، و به سمت پشت قلب نیز حرکت کرده. مثل گزارش هواشناسی شد!!
برای همین می گم، بیمار هم بیمارای قدیم. لااقل گزارش بیماریشون مثل هواشناسی و تاتکیک های رزمی نبود!!!
سلام خسته نباشید
دکتر من بدنسازی کار میکنم و در کنارش مکمل های بدنسازی هم استفاده میکنم (نه دارو و استروئید) میخواستم ببینم چه ازمایش هایی بدم تا ببینم به کبد... و جهایی که ممکنه اسن مکمل ها اسیب بزنن اسیب رسیده یا نه؟
نقل قول:
محمود بهرامي بازيگر پيشكسوت عرصه تئاتر، سينما و تلويزيون در سن73سالگي، دارفاني را وداع گفت.
شما هر وقت به سن 73 سالگی رسیدید می تونید از این عفونت بترسد . ولی فکر کنم هنوز یه کمی مونده که به این سن برسید :27::31:نقل قول:
می دونید، می ترسم بعد از دو یا سه ماه، باز هم چیزی تغییر نکنه و باز هم ماجرای تیروئید تکرار بشه. البته همچنان با امید می رم تا ببینم چی می شه
در هر صورت شما یک مشکل ریوی دارید احتمالا آسم . حالا مشکلات عفونی هم به آن اضافه شده است . مشکلات تیروئید و عصبی هم مزید بر علت :13:. فعلا منتظر جواب درمان باشید تا ببنیم چی میشه :10:نقل قول:
سلام. آقای دکتر، من فقط به خاطر درد قفسه سینه که الان هم وجود داره رفتم دکتر چون واقعاً عجیب و غریب بود. چون سرفه و تنگی نفس که آسم تشخیص داده شده بود که ظاهراً عفونت ریه هم اومده روش.
در مورد درد هم فعلا صبر کنید تا درمان عفونت به نتیجه برسه :11:
اولا در مورد اینکه این مکمل ها استروئید ندارند باید اطمینان داشت . من که اطمینان ندارم :13:نقل قول:
برای بررسی عملکرد کبد اولین کار اندازه گیری آنزیمهای کبدی (ALT و AST ) می باشد
بنده با استفاده از دارو و مکمل برای ورزش خیلی موافق نیستم :41:
از بامداد تا الان، سرفه داره شدیدتر می شه و با شربت هایی که نام بردم از شدتش کم نمی شه. شما می فرمایید "فعلا منتظر جواب درمان باشید تا ببنیم چی میشه" ولی دکتر morsadr واقعاً خسته شدم و باید 6 روز دیگه با همین سرفه و خس خس صبر کنم تا روز دوشنبه. وقتی سرفه می یاد دیگه خواب ندارم و همه رو هم عاصی کردم. همه دارن از تعجب شاخ در می یارن که چرا این قرص ها و داروها اثر نمی کنه. شاید فردا برم دکتر و بگم از دست این سرفه خسته شدم. اگه دیدم دور جدید درمان هم اثر نگذاشت، دکترم رو عوض می کنم.فکر کنم، الان سن من بیشتر از 73 باشه!!!نقل قول:
شما هر وقت به سن 73 سالگی رسیدید می تونید از این عفونت بترسد . ولی فکر کنم هنوز یه کمی مونده که به این سن برسید
ویرایش: راستی آقای دکتر، قرص سفیکسیم 400 هم، یک روزه که تموم شده و قرص مترونیدازول هم تا جمعه صبح ادامه داره ولی به نظر من که اثری نداشته. آیا رابطه ای بین تموم شدن سفیکسیم و آغاز و تشدید سرفه وجود داره؟
خیر اشتباه نکنید قبلا هم عرض کردم که به نظر بنده شما آسم را دارید و بحث عفونت احتمالا علائم را تشدید کرده است . ( البته وجود عفونت ریوی نظر پزشک معالجتونه و بنده نمی تونم از راه دور تشخیص بزارم ) بنابر این انتظار نداشته باشید با مصرف آنتی بیوتیک تمام علائم آسم شما یعنی تنگی نفس و سرفه و خس خس تمام بشه . بنده هم عرض کردم که صبر می کنیم که ببنیم نتیجه چی میشه و آیا تمام مشکل شما عفونته و یا نه .نقل قول:
واقعاً خسته شدم و باید 6 روز دیگه با همین سرفه و خس خس صبر کنم تا روز دوشنبه
:18::19::18:نقل قول:
فکر کنم، الان سن من بیشتر از 73 باشه!!!
پس باید منتظر سرنوشت آقای بهرامی باشید :21::31:
فکر نکنم :41:نقل قول:
راستی آقای دکتر، قرص سفیکسیم 400 هم، یک روزه که تموم شده و قرص مترونیدازول هم تا جمعه صبح ادامه داره ولی به نظر من که اثری نداشته. آیا رابطه ای بین تموم شدن سفیکسیم و آغاز و تشدید سرفه وجود داره؟
سلام.
احساس می کنم راز این سرفه ها رو بعد از 7 روز به دست آوردم، حداقل در مورد دور دوم درمان. قرص مترونیدازول. بله، قرص مترونیدازول(البته 10 تای آخرش) با فشاری که به معده می آورد، کم کم باعث تولید گاز در معده شد و همین گاز هم با عبورش از مری به حلق، باعث ایجاد سرفه می شد. ای کاش 10 تای آخرش رو نمی خوردم.
البته هنوز هم اثرات این قرص از بین نرفته و امیدوارم بعد از چند روز علائم کاهش پیدا کنه.
ویرایش: الان، دو سه ساعتی هست که نفس تنگی و سرفه، شدید شده و با شربت های سالبوتامول و برم هگزین هم چاره نشده. آخرش مجبور شدم یه قرص تئوفیلین بخورم. شاید این قرص بتونه ریه رو باز کنه.
دیگه خسته شدم. من قبل از این یک ماه که دیگه اینجوری نبودم. احساس می کنم شدم موش آزمایشگاهی. شما رو به خدا اگه احساس می کنید که این درمون ها فایده ای نداره بگید، راه چاره رو بگید. والا، از زندگی افتادم. الان هم که دارم این متن رو می نویسم، نفسم تنگ تنگ شده. دیگه بدم می یاد از دکتر رفتن.
سلام دوستان
دوست عزیز قله بلند
پدر من هم حدود 2 ماه میشه همین مریضی رو داره و دائم سرفه میکنه متاسفانه
حدود 3 تا دکتر خوب رفت و خوب هر کدم داروی خاصی بهش دادن یکی قرص های و کپسول
برای عفونت ریه گفته ریه عفونت داره زیاد
پدرم بعد از سرفه مقدار زیادی عفونت میاره بیرون و خوب خیلی براش سخته
چند مدتی هم هست بهتر شده ولی سرفه پا برجست و درد قفسه هم داره
دقیقا همون چیزهایی که شما دارید پدرم هم داره اونم از دکتر رفتن خسته شده
میخواستم بدونم شما چند وقته اینجوری هستید و دکتر گفته چه مریضی دارید ؟
سلامنقل قول:
هم برای خودم و هم برای پدر شما آرزوی سلامتی و شفای عاجل رو دارم
بگذارید کمی برگردم به عقب، حدوداً اوایل بهمن پارسال و یک گزارش خلاصه لحظه به لحظه بدم:
1-قرمزی هایی شبیه کهیر همراه با خارش(حساسیت به تقریباً همه نوع مواد غذایی، بوی اسپری، دود، گرد و خاک، بوی سیگار)
2-بعد از مدتی، سرفه های شبانه و به مدت 2 ساعت(یک شب در میان) ولی بدون تنگی نفس
3-سرماخوردن در اوایل اسفند و شروع سرفه و نفس تنگی به صورت مداوم
4-آزمایش اسپیرومتری(سنجش میزان نفس) و تشخیص آسم
5-شروع درد قفسه سینه، البته فقط ناحیه ای کوچک در پشت قلب و اهمیت نداشتن آن برای پزشکم(البته مورد 4 و5 همزمان بودند)
6-خوردن قرص های دگزامتازون برای سرکوب سیستم ایمنی و کتوتیفن برای پیشگیری از آسم و اسپری سرتاید برای درمان آسم
7-تاثیر داشتن داروها
8-از بین رفتن تاثیر داروها بعد از تقریباً 2 ماه مصرف
9-شروع دوباره سرفه و جابه جایی درد از ناحیه مذکور به سمت راست و پایین قفسه سینه
10- باقی ماندن درد در این ناحیه و جابه جایی آن بعد از چند روز به نقطه مقابل قفسه سینه و ماندگار شدن آن(سرفه و تنگی نفس هنوز ادامه دارد)
11-مراجعه به دکتر عفونی و تشخیص عفونت شدید ریه با عکس از قفسه سینه و سینوس در یک ماه گذشته و سپری کردن دو دوره 2 هفته ای و استفاده از آنتیوبیوتیک های متفاوت
12-در دوره اول، با مصرف آنتی بیوتیک تا دو روز علائم سرفه و تنگی نفس کاملاً خوب شد ولی رفته رفته برگشت دوباره همه علائم به حالت قبل
13-در دوره دوم، بهبود علائم تا 7 روز اول و مصرف قرص ها و شربت ها و آغاز سرفه و تنگی نفس بعد از روز هفتم
14-رفتن پیش دکتر و شروع دوره سوم درمان که تا چند روز دیگه محقق خواهد شد.
البته تشخیص دکترم این بوده که چون عفونت شدیده باید 2 تا 3 ماه درمان رو ادامه بدم ولی واقعاً کلافه شدم و نمی دونم چرا تا چند روز، همه چیز خوبه ولی دوباره همه چیز برمی گرده سرجای اولش. من عفونتی از ریه هام خارج نمی شه.
امیدوارم خوب گفته باشم.
از اینکه علایم بیماری تشدید شده متاسفم .نقل قول:
ولی بیماری آسم به همین صورته که حملات سرفه و تنگی بصورت متناوب داره . به نظر بنده بهترین درمان آن هم استفاده مستمر از اسپری های درمانی می باشد .
نا امید نباشید :46:
آخه آقای دکتر، بدبختی اینجاست که اسپری هم دیگه اثر نمی کنه، نه اسپری سالبوتامول و نه اسپری سرتاید. من می خوام ناامید نشم ولی وقتی می بینم حتی یه قرار نمی تونم با دوستم بگذارم تا مثلاً بیرون برم و روحیه ام عوض بشه، وقتی می بینم دارو اثر نمی کنه وقتی می بینم با دکترم نمی تونم راحت صحبت کنم(از ترس اینکه دعوا نکنند) و از دکتر رفتن هم هراس پیدا کردم و یا اینکه با خوردن فلان قرص، یه درد دیگه هم می گیرم و..... چه جوری آدم امیدواریش رو تا آخر حفظ کنه.نقل قول:
در درمان حمله حاد آسم اسپری سالبوتامول قطعا تاثیر داره ولی شاید نه کامل . یعنی باید باعث کاهش علائم حداقل تا حدودی بشه .
از دکترها هم نترسید بعضی وقتها بد اخلاقند ولی نهایتا خوبی بیمارشون را می خواهند :46:
سلام
یه اتفاق جدید افتاده و اون اینکه درد، اندکی به قسمت راست قفسه سینه و درست رو به روی قلب منتقل شده. آیا عفونت در حال جابه جایی است؟ یا اصولاً در حین درمان این اتفاق می افتد؟
بعد از خوردن قرص تئوفیلن، الان بیشتر از 24 هست که حالم خیلی خوبه و اثری از سرفه و تنگی نفس نیست. البته خودم از خوردن چیزهایی که حساسیت رو زیاد می کنه پرهیز می کنم. مثل اینکه بعضی از داروها علائم بیماری رو بدتر می کنه.
جابجایی عفونت از نظر بنده بی معنیه :13:
در مورد کاهش علائمتون هم خوشحالم احتمالا تاثیر تئوفیلین باید باشه
سلام. تئوفیلن فقط تونست 24+20 ساعت علائم رو پنهان کنه و دوباره تنگی نفس شروع شد.آقای دکتر، عکس ها و داروها رو به یک پزشک عمومی نشون دادم و ایشون عفونت سینوس و ریه رو تایید کردند و اظهار داشتند که قرص های داده شده قرص های خوبی هست. حالا باید برای بررسی بیشتر پیششون برم. پس دوشنبه هم پیش دکتر خودم می رم و هم پیش ایشون و نتایج رو اعلام می کنم. بحث بالاتر رفتن و جا به به جا شدن درد رو هم مطرح می کنم. راستی یادتونه گفتم که بخشی از ساق پای راستم درد می کنه. این درد اندکی به طرف قوزک پا کشیده شده. این درد هم به نظرم جالب می یاد. این رو هم مطرح می کنم.
به همین علته که دکترتون میگه تئوفیلین را هر روز مصرف کنید:31:نقل قول:
تئوفیلن فقط تونست 24+20 ساعت علائم رو پنهان کنه و دوباره تنگی نفس شروع شد
سلام. امروز رفتم پیش دکترم(متخصص عفونی). ایشون گفتند که حالت چطوره؟ من هم گفتم هر آنچه اتفاق افتاده بود.(بگفتم چو شیران بی یال و دُم!!) ایشون دستور سی تی اسکن بدون تزریق در بیمارستان میلاد و دیدن این سی تی اسکن توسط فوق تخصص ریه در بیمارستان میلاد رو صادر کردند.
حالا این سی تی اسکن چی رو قراره مشخص کنه؟ آیا سی تی اسکن همه چیز رو نشون می ده؟
برای انجام سی تی اسکن، چه مقدماتی لازم هست؟ مثلاً اگر غذایی بخورم مشکلی پیش نمی یاد؟ یا مثلاً هیچ نوع فلزی نباید روی لباسهام باشه؟ گردنبند، گوشواره و..... دیگه هر توصیه ای که باید رعایت کنم رو لطف کنید و بفرمایید.
در ضمن گفتند که همون تئوفیلین رو بخور و فعلاً هیچ قرص دیگه ای نخور.
برای درد ساق پای راستم گفتم که گفتند به قفسه سینه ارتباطی نداره ولی جمله ای گفتند که نفهمیدم چه معنی داشت."چون کلسیم خونت زیاد می شه، اون ناحیه پات درد می گیره"
خلاصه، آقای دکتر، باید فردا برم بیمارستان میلاد و سی تی اسکن بدم. هر چیزی که می تونه راهنمایی کنه، لطف کنید و بفرمایید.
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
اینکه مصیبته. من اگه هر روز تئوفیلین بخورم که دیگه گوارش بهم نمی مونه.نقل قول:
ویرایش: راستی یادم رفت به پزشکم بگم که مشکل تیروئید هم دارم. ایشون هم نپرسیدن. حالا چه کار کنم؟ اگر به مسئول سی تی اسکن بگم، مشکل حله؟
اطلاعات بیشتری به نسبت عکس ساده به ما میده .:20:نقل قول:
حالا این سی تی اسکن چی رو قراره مشخص کنه؟ آیا سی تی اسکن همه چیز رو نشون می ده؟
ازنظر غذایی کاری لازم نیست . ولی جسم فلزی نباید روی لباس یا بدنتون باشه :13:نقل قول:
برای انجام سی تی اسکن، چه مقدماتی لازم هست؟ مثلاً اگر غذایی بخورم مشکلی پیش نمی یاد؟ یا مثلاً هیچ نوع فلزی نباید روی لباسهام باشه؟ گردنبند، گوشواره و..... دیگه هر توصیه ای که باید رعایت کنم رو لطف کنید و بفرمایید.
توصیه های لازم را خودشون فردا به شما می گویند
مشکلی در مورد سی تی اسکن ندارید ولی بهتر بود که به پزشکتون می گفتید .نقل قول:
راستی یادم رفت به پزشکم بگم که مشکل تیروئید هم دارم. ایشون هم نپرسیدن. حالا چه کار کنم؟ اگر به مسئول سی تی اسکن بگم، مشکل حله؟
سلام. یه سرچی زدم و یه سری مطالب گیر اوردم:نقل قول:
مشکلی در مورد سی تی اسکن ندارید ولی بهتر بود که به پزشکتون می گفتید .
منظور از عوارض جانبی غیر معمول را افزایش دهد چیست؟نقل قول:
در مواردی چون بیماری های قلبی، آسم، بیماریهای کلیوی، مشکلات تیروئید و یا دیابت باید به پزشک اطلاع داده شود. برخی از این موارد ممکن است عوارض جانبی غیرمعمول را افزایش دهد.
خوب من تنگی نفس هم دارم پس توی این زمینه هم ممکنه مشکلی پیش بیاد.
و سوال دیگه اینکه، ممکنه فردا سی تی اسکن انجام نشه و نوبت بگذارند؟
و سوال آخر اینکه، چه تفاوتی بین سی تی اسکن تزریقی و غیر تزریقی هست. دکترم گفتند که چون تزریقی دردسر داره، غیر تزریقی می نویسم.
سلام
امروز رفتم بیمارستان میلاد. تاریخ 5 مرداد رو تعیین کردند. جوابش هم تا 5 روز بعدش آماده می شه. حالا یه سوال اینجا مطرح می شه و اون اینکه: تا این مدت 12 روز، عفونت پیشرفت نمی کنه؟اینطور که به نظر می رسه، من لزومی به نگرانی از آسم و اختلال تیروئید نباید داشته باشم چون کار من تزریقی نیست.نقل قول:
آمادگی های لازم جهت انجام سی تی اسکن با تزریق
1-ناشتا بودن بیمار از 8 ساعت قبل از سی تی اسکن
2-به همراه داشتن سوابق بیمار(سونوگرافی، عکس های قبلی و...)
یک سوال می کنم ولی به من نخندید آ. النگوی من از دستم در نمی یاد و اصلاً یادم نبود بپرسم که حتماً باید از دستم درش بیارم یا نه. نظرتون چیه؟ واقعاً آقایون در این زمینه ها خیلی راحت تر از خانم ها هستند.
دوست عزیز نگران نباشید قبلا هم گفتم سی تی اسکن برای شما مشکلی به وجود نمیاره .:46:
در مورد تزریق هم باید گفت که در حین سی تی اسکن یک ماده حاجب رادیو اکتیو به فرد تزریق میشه و این ماده در بافتهای مختلف پخش شده و باعث میشه که بافتهای که خونرسانی بهتری دارند بصورت واضح تری دیده شوند و بررسی آنها راحت تر صورت بگیره . ولی در مورد شما فکر نکنم لزومی داشته باشه :41:
با توجه به اینکه اسکن از قفسه سینه صورت میگیره فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه ولی با این حال فزدی که این کار را انجام میده بهتر می تونه نظر بدهنقل قول:
النگوی من از دستم در نمی یاد و اصلاً یادم نبود بپرسم که حتماً باید از دستم درش بیارم یا نه. نظرتون چیه؟
خوب دیگه اینجوریه دیگه :27:. شما هم میتونید مثل آقایان نه النگو داشته باشید و نه هیچ چیز اضافه دیگه ای :21::31:نقل قول:
واقعاً آقایون در این زمینه ها خیلی راحت تر از خانم ها هستند.
----------------------
سلام. توی سی تی اسکن، دست کجا قرار می گیره؟ کنار بدن یا حلقه شده به دور سر یا....؟
سی تی اسکنی که قراره انجام بدم: chest CT scan spiral
والا این یکی را خوب نمی دونم .:41: . احتمالا کنار بدن
نگران نباشید. آقای دکتر بالاخره از این سد هم عبور می کنیم. وقتی آزمایش رو بدم همه چیز معلوم می شه.نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://kabayim.com/images/spiralCT.jpg
سلام. دستتون درد نکنه. تصویر جالبی بود. حالا این النگوی مزاحم، در این حالت، مزاحمتی برای تصویربرداری ایجاد می کنه؟
سلام. من چند روزی بود که احساس خفیف درد گلو داشتم. دیشب سرفه و نفس تنگی اومد سراغم. مجبور شدم یک قرص تئوفیلین بخورم(البته بعد از 14 ساعت از مصرف قرص قبلی) نمی دونم چرا گلوم دردش بیشتر شده و توی قورت دادن آب دهنم مشکلم بشتر شده. از طرفی هم 11 روزه دیگه، نتیجه سی تی مشخص می شه. نکنه عفونت اومده سراغم؟ واقعاً مریضی ها هم مریضی های قدیم.
نقل قول:
بله دیگه باید النگوتو در بیاری دیگه.
اینجا هم توضیح داده :
کد:http://www.radiation.ir/cat-1.aspx
سلام. ضمن تشکر، می شه مطلب این لینک رو در نقل قول قرار بدید. مثل اینکه سایتش دچار مشکل شده و مطلب نشون داده نمی شه.
نقل قول:کد:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:nKtvrFLr-D8J:www.radiation.ir/cat-1.aspx+radiation.ir/cat-1.aspx&cd=1&hl=en&ct=clnk
سلام.
دکترم به من شربت دیفن هیدرامین دادند و گفتند که هر 8 ساعت یک بار بخورم و تئوفیلین هم یادم نره تا جواب سی تی اسکن بیاد.
دیروز، تئوفیلین تونست حداکثر تا 23 ساعت دوام بیاره. وقتی علامت اولیه سرفه شروع شد به جای اینکه تئوفیلین بخورم، شربت کتوتیفن رو خوردم و دیدم که سرفه رفع شد(البته قرمزی ناشی از حساسیت روی بازوی دست راستم وجود داشت).
ساعت 4:30 بامداد هم با همین علامت از خواب بیدار شدم ولی این بار شربت دیفن هیدامین رو خوردم و باز هم سرفه رفع شد. ساعت 11:30 صبح دوباره علامت نفس تنگی اومد و من هم شربت دیفن هیدرامین رو خوردم ولی الان که 15 دقیقه از این ماجرا می گذره، کمی از حالات نفس تنگی بهبود پیدا کرده.
پس سرفه و نفس تنگی من=حساسیت+عاملی که ریه ها رو برای تنفس راحت تر آزار می ده.
امیدوارم، سی تی اسن بتونه به صورت دقیق، این عامل رو پیدا کنه.
ویرایش: راستی صبح که از خواب بلند شدم، دیگه حس گلو درد 24 ساعت پیش رو نداشتم. انگار جناب قرص تئوفیلین علاوه بر لرزاندن بنده و مشکلات گوارشی، درد گلو هم به ارمغان آورده بودند. عجب!
سلام. بالاخره امروز، نیمه شعبان، رفتم برای سی تی اسکن. شاید کلاً 2 دقیقه طول نکشید. تازه نیازی به درآوردن النگو و گوشواره هم نبود. دست های من هم به صورت کشیده، بالای سرم قرار گرفت. حالا تا جوابش چی باشه.
سلامنقل قول:
خوبی؟
ان شاالله هیچ چیز خاصی نیست:11:
:10:
خدا را شکر :42:نقل قول:
پس کلی از استرستون کم شده :46: