سوغات رونالدينيو از برزيل براي ميلان؛ ده کيلو اضافه وزن و يک اسپانسر کمتر!
رونالدينيو ديروز به ميلان برگشت. قرار بود او روز جمعه به اين شهر برسد و برخي ديگر معتقد بودند که او در پرواز روز شنبه ريودوژانيرو به ميلان حضور دارد. اما باشگاه بهتر از هرشخص ديگري درجريان برنامه هاي او بود. رونالدينيو بعد از يک تعطيلات طولاني و فشرده در ريودوژانيرو که با مسابقات فوتبال ساحلي در طول روز و رقص سامبا در شب همراه بود، روز دوشنبه به ميلان رسيد.
از برزيل به گوش ميلان رسانده اند که رونالدينيو حتي به يک برنامه تفريحي هم دراين مدت جواب منفي نداد. او در تعطيلاتش تا جايي که مي توانست خودش را سرگرم کرد و خوش گذراند و در پايان اين تعطيلات هم در کنسرت يک خواننده معروف آمريکايي شرکت داشت. مي گويند که رونالدينيو اواسط کنسرت حتي روي سن رفته و تا انتهاي مراسم بي وقفه رقصيده است.
اما از امروز به بعد او با مسؤولان ميلان سر و کار دارد. اضافه وزن او بيش از هر موضوع ديگري کادر فني تيم را نگران کرده است. او در جريان تعطيلاتش به ريو، حداقل 10 کيلو وزن اضافه کرده و تا رسيدن به شرايط آرماني راه زيادي پيش رو دارد. او امروز به اردوي ميلان مي رود اما معلوم نيست تا چه روزي پيراهن اين تيم را برتن خواهد داشت. او با برادر و مديربرنامه هايش دآسيس به ايتاليا برگشته که ديروز با آدريانو گالياني ملاقات داشت. در جريان اين ملاقات دآسيس باشگاه ميلان را در جريان توافقهاي لفظي ميان روني و فلامنگو و لوس آنجلس گلکسي قرار داد.
اما اين پيشنهادها با دو گره کور مواجه هستند. هردو اين تيمها رونالدينيو را به طور رايگان مي خواهد دراختيار گيرند. اما او با ميلان تا سال 2011 قرارداد دارد و ارزش او هم 10 ميليون يورو برآوردشده است. يعني هرتيمي که او را بخواهد بايد بابت روني پول بپردازد. ممکن است دآسيس از هر دوپيشنهاد استفاده کند و ميلان را براي يک توافق مشترک تحت فشار بگذارد. اما گالياني خيلي با اين شرايط موافق نيست.
باشگاه ميلان تحت هيچ شرايطي نمي خواهد قرارها و قانونهاي داخلي را زيرپا بگذارد و طبق اين مصوبات هيچ بازيکني نبايد بيش از 4 ميليون يورو درسال دستمزد بگيرد. اين درحالي است که رونالدينيو سالي 8 ميليون يورو درآمدزايي مي کند. اين مشکل هم اما در روزهاي آتي حل خواهد شد. براي اينکه ميلان قرارداد خود با آژانسي که کارکنان و خدمتکاران شاغل در ويلاي رونالدينيو را تامين مي کند، لغو کرده و به همين خاطر مي توان حدس زد که جدايي باشگاه و روني قريب الوقوع است. رونالدينيو در تمرين امروز با آلگري مربي جديد ميلان آشنا خواهد شد.
برلوسکوني هم که از روز اول حضور رونالدينيو در ميلان حامي اول و آخر او بود، در اين اردو حضور دارد. رئيس تصميم گرفته به ميلان سفر کند تا با اعضاي تيم و دينيو حرف بزند و از قصد و غرض اصلي او و احتمال موافقت با فروش وي را جويا شود. نخست وزير ايتاليا تصميم گرفت در اولين روز تمرين اين فصل ميلان براي آرامش خاطر هواداران هم که شده، در ميلانلو حضور داشته باشد.
هواداران از عملکرد تيم در نقل و انتقالات ناراضي هستند. تاکنون آمليا، يپس و پاپاستاتوپولوس به جمع بازيکنان ميلان ملحق شده اند. معمولا طرفداران ميلان به ولخرجيهاي باشگاه در بازار عادت داشتند اما ظاهرا دوران اين جور هزينه ها تمام شده است.
در اين شرايط مشکل رونالدينيو بايد خيلي زود حل شود. اگر از يک طرف، اين گره خيلي راحت بازشدني به نظر نمي رسد، از سوي ديگر به خصوص در صورت فروش روني، تزريق مالي خوبي براي باشگاه خواهد بود و مي تواند منجر به ورود چهره هاي تازه به تيمي که دنبال يک انقلاب اساسي با نسلي جديد است، شود.
کد:
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=110002
معماري جديد بيانكونری/پروندهای درباره فصل جدید سری آ ایتالیا
جیجی دل نری سرمربی جدید باشگاه یوونتوس در نخستین مصاحبه فصل جدید خود از شرایط بازیکنان و امکانات یووه ابراز رضایت کرد و به هواداران اطمینان داد یوونتوس جدیدی را مشاهده خواهند کرد. جیجی دل نری سرمربی جدید باشگاه یوونتوس در نخستین مصاحبه فصل جدید خود از شرایط بازیکنان و امکانات یووه ابراز رضایت کرد و به هواداران اطمینان داد یوونتوس جدیدی را مشاهده خواهند کرد.
دل نری ادامه داد: «من اعتقاد دارم یوونتوس من زیبا بازی خواهد کرد و همواره پیروز خواهد بود چه داخل زمین و چه خارج زمین. به دلیل حضور در جام جهانی همچنان تیم کامل خود را در اختیار ندارم و هنوز برای نقل و انتقالات 2 ماه فرصت است. فوتبال فقط از ستاره تشکیل نشده، بلکه بازیکنان جوان و با استعدادی نیز در تیم حضور دارند. به دلیل برگزاری مسابقات جهانی و نبود ملیپوشان در حال حاضر شرایط تیم متفاوت است و ما روی تیم جوانان و ستارههای جوان متمرکزيم زیرا باید برای 29 جولای آماده باشیم».
وی بعد از رضایت از شرایط تیم به سراغ مهاجمان تیم خود رفت و گفت: «خط حمله تیم من با حضور دل پیرو، ترزگه، آمائوری و یاکوئینتا بسیار کامل است و قصد دارم از دیهگو نیز به عنوان مهاجم استفاده کنم».
جیجی دلنری برای برقراری ارتباط با کاپیتان تیمش آماده است و درباره اله میگوید: «دل پیرو بازیکن پارتتایم نیست و تنها یک نیمه به میدان نخواهد رفت. او با تمام احساس و علاقه بازیکن یوونتوس خواهد بود. روی او حساب ویژه و زیادی میکنم، اله مرا تحت تاثیر قرار میدهد، روز گذشته زمان زیادی را با یکدیگر گذراندیم و خیلی شفاف و راحت با یکدیگر صحبت کردیم، او یک پسر جدی و عالی است که زمانی که در فرم ایدهآل است رقیبی ندارد. او کاپیتان یوونتوس خواهد بود».
استفاده از دیهگو در خط حمله موضوع بعدی است که دل نری به آن اشاره میکند: «به نظر من دیهگو توانایی زیادی به عنوان بازیکن در پست مهاجم دوم دارد و به همین خاطر قصد دارم از وی به عنوان مهاجم در تیم خود استفاده کنم. توانایی دیهگو در خط حمله بسیار بالاتر از حضور در خط هافبک است».
خطوط یووه موضوع بحث بعدی دل نری بود: «در خط هافبک بازیکنان سرسختی در اختیار داریم و من فکر میکنم در خط حمله و هافبک وضع نگرانکنندهای وجود ندارد. هم از نظر کیفیت، هم از نظر تعداد ما میتوانیم با آرامش به این 2 قسمت فکر کنیم ولی ضعف ما در کنارهها و در خط دفاع است و بر همین اساس ماروتا تمرکز خود را روی این 2 بخش گذاشته تا بتواند بازیکنان شایستهای را خریداری کند. هدف ما قدرت بخشیدن به بخش ایتالیایی تیم است، توجه به بازیکنان جوانان و بازیکن سازی در یووه و البته به سرعت پیروز شدن که بین همه این موارد تعادلی ایجاد خواهیم کرد.
من به تیم جدید خود بسیار خوشبین هستم و با ماروتا از هماهنگی خوبی بر خوردار هستیم و تا پایان زمان نقلوانتقالات تیم خود را به صورت کامل آماده خواهیم کرد تا در طول فصل با مشکل مواجه نشویم. نتایج خریدهای جدید یووه که در این فصل انجام شده را در زمین مشاهده خواهید کرد. یووه در لیگ قهرمانان فصل بعد حضور ندارد و بر همین اساس در نظر داریم میانگین سنی و میزان دستمزد بازیکنان یووه را کاهش دهیم. در حال حاضر هیچ تیمی نمیتواند قول خرید ستاره بزرگی را بدهد زیرا به دلیل برگزاری رقابتهای جام جهانی وضع نقلوانتقال بسیار راکد بود. نمیدانم ستارهای به یوونتوس خواهد آمد یا نه. باید صبر کنید».
اردوی تابستانی با نتایجی دلخواه
نخستین دوره تمرینی بانوی پیر در فصل تابستان با مربیگری دل نری به اتمام رسید تا با پیوستن ملیپوشان دور جدیدی از تمرینات آمادهسازی فصل آغاز شود. با پایان رسیدن اردوی پینتزولو دل نری از نحوه نمایش و تمرینات بازیکنانش ابراز رضایت کامل کرد و شاگردانش را با انگیزه و بزرگ توصیف کرد: «خیلی خوب کار کردیم، تمرینات بسیار عالی را پشت سر گذاشتیم و 2 بازی تدارکاتی خوب را انجام دادیم، همه این موفقیتها در محیطی گرم و عالی به دست آمد. همچنان برای رسیدن به آمادگی و آنچه که میخواهیم زمان و تمرین در راه است. باید به مرحله آنالیز برسیم و شرایط خود را بررسی کنیم. اما بسیار خوشحالیم که از نظر فیزیکی آمادگی مدنظر را به دست آوردیم. من منتظر بازیکنان ملی پوش هستم و با کامل شدن ترکیب میتوانیم سایر برنامههای خود را پیش ببریم. در این تیم بازیکنان بزرگی توپ میزنند و کیفیت و تکنیک فوقالعاده وجود دارد».
وی درباره برخی مهرهها نیز صحبت کرد: «بونوچی، او در نخستین تمرین خود نشان داد که تا چه اندازه جدی و پرکار است. او برای یک سال پربار و بزرگ مبارزه خواهد کرد. دیه گو، برای او نقش جدیدی ندارم، زمانی که فصل گذشته در سمپدوریا با یووه بازی کردیم متوجه شدم که چه فضایی دارد و در حال حاضر نیز همان فضا در اختیار اوست. دیهگو پشت مهاجمین در کنار کامو و جووینکو بازی میکند و جزو بهترینهاست. مطمئنا او در پست خود نمایش خوبی خواهد داشت».
بانوی پیر خیلی زود باید در یک رقابت رسمی به میدان رود و دل نری به این موضوع اشارهای میکند: «در حال حاضر از 2 رقیب خود شناختی نداریم، برای مبارزه با یکی از 2 تیم زمان داریم و به دنبال به دست آوردن فیلم بازی این 2 تیم هستیم. در حال حاضر منتظر 2 دیدار دوستانه مهم خود هستیم، هامبورگ و لیون که از اهمیت زیادی برخوردارند. با حضور در این 2 دیدار به بررسی شرایط خود خواهیم پرداخت و آماده فصل میشویم. در دیدار دوم تدارکاتی 7 بازیکن خود را عوض کردیم و تنها 4 بازیکن در طول 90 دقیقه در ترکیب حضور داشتند، این مهم است که در شروع فصل آمادگی کامل و لازم را داشته باشیم و با قدرت به سوی رقابتها حمله کنیم. به دنبال افتخار و پیروزی با این پیراهن هستیم».
دیهگو به دنبال دیهگو بودن
در میان بهترینهای اردوی پیش فصل یووه در منطقه پینتزولو قرار گرفت، این میتواند یک شروع رویایی و عالی برای این برزیلی خوش تکنیک تلقی شود تا امیدهایش برای فصل آتی بیش از گذشته رنگ جدیدی به خود گیرد. دیهگو میخواهد فصل گذشته خود را از یادها پاک کند و یک دیه گوی دیگر باشد و نشان دهد در یووه نیز او یک بازیکن بزرگ است: «میخواهم در یووه بمانم، کاملا روشن و واضح است که این خواسته من است، اینجا هستم به این دلیل که این مجموعه را دوست دارم و به این باشگاه احساس نزدیکی میکنم و یوونتوس نیز به من اعتماد دارد. پیش از رفتن به تعطیلات نیز گفتم که میخواهم در کنار این تیم بمانم و این مساله را با ماروتا و دل نری نیز در میان گذاشتم». دیهگو در گفتوگویی با شبکه اسکای به برخی مسائل پاسخ گفت.
تیفوسیها
باید تنها و تنها از آنان متشکر باشم، در تمام لحظات این هواداران بودند که نزدیک من قرار گرفتند و مرا تنها نگذاشتند. این مساله برای من بسیار مهم است و من فکر میکنم باید در میدان مسابقه از آنان تشکر کنم؛ با تمرین و تلاش زیاد و در نتیجه نمایش خوب در میدان رقابت. هرگز شک و تردیدی نداشتم، همیشه از بودن در یووه خوشحال و راضی بودم و هستم، احساس بسیار خوبی دارم که در کنار یووه بازی میکنم. پس از 2 هفته تمرین مطمئن هستم که میتوانم با این مربی به کار خود ادامه دهم و کیفیت خود را بالا ببرم. میخواهم بهتر و بهتر ظاهر شوم و میخواهم همراه یووه پیروز شوم. پیروزی برای تیمی مانند یووه بسیار مهم است و این انگیزه و دلیل خوبی است.
دل نری
با دل نری زمان زیاد و طولانی صحبت کردم، در میدان، در تمرین و در محل ویژه ملاقات. همیشه صحبت میکنیم و من منتظر آموزشهای زیادی از او هستم. در سیستم جدید احساس میکنیم خانوادهای جدید هستیم و این احساس برای همه ما در میدان اهمیت زیادی دارد. این شرایط اهمیت بالایی دارد، دل نری در حال حاضر خوب پیش میرود.
دل پیرو
نقش جدید من همراه دل پیرو کامل میشود، این مسالهای است که باید به آن اشاره میکردم. من احترام بسیار زیادی برای دل پیرو قائلم و خوشحالم که در کنار او بازی میکنم، او بازیکن بسیار بزرگی است، یک بازیکن بزرگ و یک شخصیت فوقالعاده که ارزشهای خاص خود را دارد. اما من اینجا برای بازی کردن هستم و کار و تمرین میکنم تا فضای لازم را برای حضور در ترکیب کسب کنم. در حال حاضر خواستههای زیادی دارم میخواهم همراه یووه به خواستههایم برسم. میخواهم شرایط بازی در یک تیم بزرگ را داشته باشم و به همین دلیل تمرین میکنم، سخت و بسیار زیاد. در یک تیم بزرگ و مشهور باید با تمام وجود کار کرد و من از رقابت خوشحال میشوم. ما باید بدانیم که ما ستاره نیستیم و این تیم است که ستاره است. باید برای کمک به این تیم کار و تمرین کنیم.
نیمکتنشینی
همه میدانیم که بازیکنی از نیمکتنشینی خوشحال نمیشود اما برای یک تیم همه بازی خواهند کرد و همه بازیکنان باید در ترکیب قرار گیرند. سخت است که با این واقعیت کنار بیایم زیرا میخواهم همیشه در ترکیب باشم. با این حال باید به مربی و نظر او احترام بگذارم و صلاح و نتیجه تیم را در نظر بگیرم. من برای تمرین به میدان میروم و کیفیت و سیستم بازیکنان و یووه را میشناسم و میدانم که همه دریوونتوس یک هدف داریم و آن پیروزی یوونتوس است.
ملو
من با ملو 3 الی 4 بار صحبت کردم، لحظات سختی است و این برای یک بازیکن در فوتبال کاملا عادی است. همیشه پیروز نمیشویم اما ما اینجا منتظر او هستیم و میخواهیم به او کمک کنیم تا به شرایط خود بازگردد. او بازیکنی با تکنیک بالاست.
یوونتوس
اخبار زیادی منتشر شد و من نمیخواهم دروغ بگویم، فصل سختی را پشت سر گذاشتیم. اما اعتراف میکنم یک سال پیش زمانی که یوونتوس را برگزیدیم مطمئن نبودم که به چه تیم بزرگی میآیم اما حالا اینجا هستم و به این ایمان رسیدم که یوونتوس یکی از قدرتمندترین تیمهای دنیای فوتبال است و احساس خوشبختی و افتخار میکنم که اینجا هستم و امسال میخواهم با نتایجی که به دست میآوریم همه خاطرات سیاه فصل گذشته از یادها برود.
کد:
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=110156