بزودی یک مثال برات می زنم هم برای حرکت هم برای تشخیص کلید چپ و راست موس
mouse_left برای کلید چپ موس و mouse_right هم برای کلیک راست
Printable View
بزودی یک مثال برات می زنم هم برای حرکت هم برای تشخیص کلید چپ و راست موس
mouse_left برای کلید چپ موس و mouse_right هم برای کلیک راست
نه مربوط به اون نیست. یه خورده بد جا دیوار رو قرار دادی.نقل قول:
عجب این رو ندیده بودم :
حاجی چرا کارکتر بدبخت رو می چرخونی . مقدار x , y vector رو عوض کن. می تونی برای حرکت از این کد هم استفاده کنی :کد:ent_move(vector(4,0,0),nullvector);
ent_animate(my,"Run",speed1,anm_cycle);
my.pan=-180;
move_vec.x = (key_w - key_s)*10 *time_step;
move_vec.y = (key_a - key_d) *6 *time_step;
move_mode= GLIDE+IGNORE_PASSABLE;
ent_move(move_vec,vector(0,0,0));
پرنس جان خیلی ممنون.
این کدی که دادید رو اصلا نتونستم اجرا کنم ، اگر میشه کد رو کامل بنویسید ، چون من باmove_vec آشنا نیستم!
ببخشید یه دیگه سوال برای اجرای انیمیشن شمشیر زدن این کد رو گذاشتم:
مشکل اینجاست که باید چپ کلیک نگه داشته باشه تا انیمیشن اجرا بشه نمیدونید چطوری کاری کنم که یکبار چپ کلیک زده میشه انیمیشن کلا اجرا بشه؟کد:if(mouse_left)
ent_animate(my,"fight",speed2,anm_cycle);
ممنون
پرنس جان بایستی کارکتر نسبت به دوربین چرخنده باشه البته ثابت بود حرف شما درست بود.
امیررضا جان راستش وقت نکردم برات مثال درست کنم ولی برای اینکار من از یک متغیر استفاده کردم که هروقت روشن بود انیمشن پخش بشه در صورتی که به آخر فریم بساره متغیر رو صفر کنه
برای مثال
کد:if shot==1
{
ent_animate(player,"fight",my.skill1,ANM_CYCLE);
IF MY.SKILL1>99
{
MY.SKILL1=0;
shot=0;
}
}
if mouse_left==on && shot==0
{
shot=1;
}
خیلی ممنون نشد!! این کدو مینویسم اصلا کراکتر کلا می لرزه دیگه هیچ عملی هم انجام نمیده!
یکی از دوستان گفت از این استفاده کن که باز هم نشد!
ممنونکد:while(mouse_left){
ent_animate(my,"fight",speed2,anm_cycle);
wait(1);
}
آقا امیر رضا سلام
الان بیش از 20 پسته که مسئله سر اون لرزشه. این طوری ادادمه بدی، نه مشکل شما حل می شه و نه بچه ها می فهمن اشکال از کجاس.
به نظر من شما فایلتو بفرس برا یکی از بچه ها که وارده، مثل آقا پرویز یا جناب پرنس، اگه راه داشته باشه که درست می کنن برات، بهت میدن. بعد هم می تونی بپرسی اشکال از کجا بود که یاد بگیری.
حالا دیگه خود دانی.:8: فعلا.
راست میگید چرا به ذهن خودم نرسید!! حتما تا فردا اپلودش میکنم میدم به آقاپرویز و پرنس جان.
جدیدترین شات بازی : ( در حال ساخت غار هستم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پشنهاد دارم. زمین بازیت به نظرم خیلی لخته. یه گلی گیاهی سوسکی درختی چیزی.
راستی یه پرسش کلیدی: گرافیکت چنده امیررضا جان که میگی ممکنه بعضی مشکلات گرافیکی از اون باشه؟
چند نکته رو باید بگم از کد زیر استفاده کن
var video_depth=32;
مرحله ات همه اش بلوکه یه چند درختی یک چیزی . خیلی لخته
نقل قول:
یه پشنهاد دارم. زمین بازیت به نظرم خیلی لخته. یه گلی گیاهی سوسکی درختی چیزی.
راستی یه پرسش کلیدی: گرافیکت چنده امیررضا جان که میگی ممکنه بعضی مشکلات گرافیکی از اون باشه؟
درخت؟ باشه حالا ببینم چی میشه آخه میخوام یه غار بعد کوه ها باشه ولی..نقل قول:
چند نکته رو باید بگم از کد زیر استفاده کن
var video_depth=32;
مرحله ات همه اش بلوکه یه چند درختی یک چیزی . خیلی لخته
گرافیکم256 هست.
پرویزجون اون کدی که دادی رو اضافه میکنم کلا بازی میریزه به هم داغون میشه( حتما به خاطر گرافیک و رم هست...)
دوستان به لطف آقا پرویز (:40:) کدهای حرکت تموم شد رفت پی کارش....:27:
حالا یه شات از حرکات رزمی کراکتر می ذارم برید تو حس.......
چند حرکت دیگه بعدا به این حرکتها اضافه میکنم.........
آدرس شات:
شات:
یعنی مشکل حل شد؟؟عالیه ایول.
حالا شخصیتشو عوض کن.
مرد حسابی آخه این چه مرحله ای تو ساختی شخصیت ام عوض کن (جدی می گم ) !مرحله ات همه اش بلوکه نه درختی نه سنگی ! من برای خودت می گم مرحله ات خیلی ساده است
این کد نباید تو تابع بنویسی!داریور جدیدتر روی سیستم نصب کن
نمیخوای کاراکترو عوض کنی؟
محیط خیلی کم جزئیاته .(در واقع بدون آبجکته)
بازیت خیلی لخت و یکنواخته.دار و درختی چیزی بهش اضافه کن. راستی دشمنات رو هنوز نساختی؟
از همه ی منتقدان عزیز ممنون:27::20:
چشم حتما چند آبجکت به بازی اضافه خواهم کرد......
فعلا از دشمن و کراکتر جدید خبری نیست تا ببینم یا آماده استفاده میکنم یا یه مدلساز دیگه میارم.
کدوم کد؟؟نقل قول:
این کد نباید تو تابع بنویسی!داریور جدیدتر روی سیستم نصب کن
کد :
کد:video_depth=32;
آقا پرویز در مورد نور پردازی نکته ای، حرفی چیزی ندارید که من بهتر نورپردازی روانجام بدم؟
راستی هر کس موسیقی تو سبک جومونگ داره بهم پیام بده.... برای بازی......
نور پردازی از hissin dig بپرس
کار خاصی نداره اگه محیط بیرونی هست یک direction light
اگه محیط داخلی هست تو هر قسمت دو تا poin light روبروی همدیگه . البته بهتره جای نورت مشعلی هم بزاری که منبع نور طبیعی به نظر بیاد.
ممنون یه محیط باز دارم میخوام تو آسمون یه منبع قوی بذارم به عنوان خورشید .
خورشید به طور اتوماتیک وجود داره !برای تنزیم به قسمت map proteste در منوی file مراجعه کنید
آقا پرویز چطوری شدت نور رو کم و زیاد کنم؟؟
شات جدید
این نور خورشید نیست من قبلا این مشکل داشتم مدل ها رو تو med باز کن از برو به قسمت ویرایش گر پوسته ها (skin) برو تو skin proptise قسمت matrial باز کن در قسمت scrailter رنگ سیاه انتخاب کن
خوبه ولی یک پیشنهاد دارم . شما که مدل سازی زیاد حرفه ای نیستی از مدل آماده استفاده کن . مشکلی نداره که .شرکت ها بازی سازی هم بعضا استفاده می کنند دیگه برای بازی مستقل که ایرادی نداره. می تونی هم برای اینکه به دلخواه خودت در بیاد مدل رو تغییر بدی یا تکسچرش رو عوض کنی . برای ubi که بازی نمی سازی که حتما می خوای همه چیزش رو خودت بسازی.
باور کن اینطوری کارت هم سریعتر پیش می ره. تو بازی های بعدیت که تیم کامل جمع کردی می تونی اونوقت همه چیز رو خودتون بسازید.
البته از هر مدلی نمی تونی استفاده کنی باید تعداد فیس هاش کم باشه.
بهترین منبع هم سایت منبع گیم استادیو هست :
کد:http://au.conitec.net/
امیررضا جون خیلی خوب شده.فقط سایز گیاهارو کمتر کن.(گیاه گوشتخوارم اگه پیدا کردی بذار ترسناک بشه:دی)
سایزشون خوبه فقط من یه کاری کردم که دوربین از گیاه تصویرو نشون بده با حال شه...:31:نقل قول:
فقط سایز گیاهارو کمتر کن
سلام
دوستان مشکل جاذبه حل شد:33::33:
فقط مونده اینکه شمشیر وقتی میخوره به حریف دوتا جونش کم بشه که بازم کم کم دار حل میشه:12:
:15:کلا همه چی خوب پیش میره:15:
من جواب این مسله می دونستم میخواستم مخصوصا خودت راه بیافتی با تشکر
حالا نمیشه اون فقط مونده رو کمکم کنید؟؟ سخته!نقل قول:
سلام
دوستان مشکل جاذبه حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مونده اینکه شمشیر وقتی میخوره به حریف دوتا جونش کم بشه که بازم کم کم دار حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا همه چی خوب پیش میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره
جدیدترین شات بازی( گرافیک زیر و رو شد :دی )
امیررضا جان به جای اینکه بری بیشتر مدل سازی با بلوک یاد بگیری برو مدل سازی با یک برنامه مدل سازی یاد بگیر!
مگه بد شده؟؟؟:41:
تازه راه افتادم.......:دی
نه خوبه.پرویز جان برای بهتر شدنش میگن.شما ادامه بده دعای منم پشت سرته دیگه!:دی
جاویدان باشید و موفق
دوستان این تکسچر چطوره؟
قبلیه بیشتر با تکسچر قبلیات جوره.
هوش مصنوعی براش طراحی کردی یا هنوز نرسیدی؟
البته هوش زیاد پیچیده ای نمی خواد فقط اگه تو فاصله مشخصی قرار گرفتی باید بهت حمله کنه.
بله دارم کم کم روش کار میکنم البته مشکلهای زیادی دارم که امیدوارم به لطف شما دوستان عزیز بر طرف بشه........:11: