از نظرات پربار شما سپاسگذاریم..! :دینقل قول:
+++++++++
بابا جمع کنید اعتراض کدومه !
پارس داره عین هلو سرویس میده دیگه مشکل شما چیه؟:27:
Printable View
از نظرات پربار شما سپاسگذاریم..! :دینقل قول:
+++++++++
بابا جمع کنید اعتراض کدومه !
پارس داره عین هلو سرویس میده دیگه مشکل شما چیه؟:27:
دوستان حق با شماست پارس خیلی خوب شده . اینم مصرف دیشب من . البته هر شب همین طوری :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل فعلا پارس بهتر از بقیه ISP هاست .
من خودم از دی پارس انلاینم.در کل راضیم. ولی این چند روزه سرعت بد جور اومده پایین!نقل قول:
درضمن تبریزم
از اول امسال افتضاحه افتضاحه. یعنی اصلا مفت گرون شده صد رحمت به دیال آپ
شب ساعت یک که میشه دیگه سرعت من زیر 2 میشه یعنی حتی صفحه رو هم نمیتونم باز کنم چه برسه به دانلود کردن. هر چقدر هم زنگ به پشتیبانی می زنم هیچ هیچ هیچ
یعنی اگه مرکز مخابراتی ما غیر از پارس و صبا جایی دیگه داشت حتما عوضش میکردم.
دوستان ای نوسانا تو همه isp ها وجود داره.... خلاصه اینجا ایرانه دیگه...!
دمت گرم به این میگی نوسان؟!!!!!!!!
واقعا پارس انلاین از بعد از عید افتضاح شده!!!
پینگ تایم واقعا بالاست!!!
Microsoft Windows [Version 6.0.6002]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\SINA>ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pinging [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [72.14.204.103] with 32 bytes of data:
Reply from 72.14.204.103: bytes=32 time=1176ms TTL=45
Reply from 72.14.204.103: bytes=32 time=1191ms TTL=45
Reply from 72.14.204.103: bytes=32 time=1251ms TTL=45
Reply from 72.14.204.103: bytes=32 time=1250ms TTL=45
Ping statistics for 72.14.204.103:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1176ms, Maximum = 1251ms, Average = 1217ms
C:\Users\SINA>
C:\Users\SINA>
برادران گرامی (البته همگان بجز کویر پیشگام اصفهان) بنده هیچ طرفداری از جایی نمیکنم ولی اینو بدونید مسیله دوطرفست یعنی اگه استفاده کننده بدونه راه و چاه رو البته سرویس دهنده نمیتونه منگنش کنه ولی اگه ندونه 3 سوت منگنه میشه اینو روش فکر کنید ایضا واقعا خسته شدین خوب جای دیگه رو انتخاب کنید ماشا الله چیزی که زیاده ISP جدیدا هم که چشمان ما بجمال مخابرات منور گریده مفت میده تازه نامحدود.
مال منم اگه به جای 128 روی 3 4 مگ بسته بودن شاید همین حرفو میزدم :13:.نقل قول:
فعلاً اینترنت تو ایران به معنای واقعی وجود نداره. بیشتر ف- ی- ل- تر نته تا اینترنت.
دوستانی که از پارس آنلاین سرویس 512 دارید شبی چقدر دانلود رایگان دارین ؟؟
دوست عزیز صدات از جای گرم میاد بیرون. تو مرکز ما فقط پارس و صبا سرویس میدن که یکی از یکی بدتره.نقل قول:
نتیجه گیری کلی:
بی خیال اینترنت
الو صدا نمییاد ؟ :31:
سوالمو دوباره میگم :
دوستانی که از پارس آنلاین سرویس 512 دارید شبی چقدر دانلود رایگان دارین ؟؟
سلام من هم پارس انلاین 256 دارم و تو تهرانم فقط پارس آنلاین مشکل نداره بقیه سرویس دهنده ها هم مشکل دارند.
دوستانی که تو این تاپیک تا حالا پست دادن توجه کنن :
جمع بندی بحث های تاپیک تا حالا اینه،اگه نظر حدیدی ندارین ، لطفا پست ندین تا دوستان جدید الورود الکی وقتشون تلف نشه.
1- همه سرویس ها کم و بیش نوسان دارن از لحاظ سرعت و قطع و وصلی،اما پارس آفلاین شاکی اش بعد عید زیادتر از بقیه بوده.
2-پشتیبانی در ایران در عالی ترین و مودبانه ترین حدش معادل سر دووندنه و پشتیبانیِ پارس هم از این جریان مستثنی نیس
3-ما به یک غده پیچیده و چندش آور به نام مخابرات مواجهیم که از عالم و آدم می تونه باج بگیره یا به عالم و آدم میتونه باج بده و هیچ چیز هم براش ارزش نیس
اما یه موضوع جدید:
من فکر می کنم مشکل اصلی از اینجا ناشی میشه که وقتی یه شرکتی اسم در می کنه و همه حمله می کنن ازش اکانت بگیرن ،خوب طبیعیه که یهو تقاضا میره بالا و شرکت هم نمی تونه به همه یوزر هاش سرویس درست درمون بده و نتیجه اش میشه اینی که می بینیم؛یه روز یه شهر سرعتش نرماله ، اون یکی قطعه ،روز دیگه برعکس...البته بماند که یک مدیر،هر چند هم بهره ی کمی هم از هوش و حواس دارشته باشه،هیچوقت نمیاد آینده شرکتش رو با طمع کاری احمقانه و ارائه سرویس به این افتضاحی به خطر بندازه؛ اما ظاهرا مدیران شرکت های اینترنتی این مملکت مغز فندقی تر از این حرف ها هستن!
نتیجه : بهترین راه تحت فشار گذاشتن از طریق همین فروم ها و وبلاگ ها و ،با توجه به مطالب بالا،امتحان کردن شرکت های مختلف هست.
یا علی
(در ضمن من داشتم این مطالب رو تو ویرایش پست اول می ذاشتم که بعد از ذخیره ، کل پست حذف شد :18: علتش چیه؟)
من شبی 2.4gig دانلود میکنم(البته با لینک مستقیم)
دوستان گفتم گزارشی از پیگیری دو ماهه خودم رو بذارم شاید به درد دوستان بخوره
بعد از دو ماه پیگری از طریق تلفن و ایمیل و نمایندگی و ...
کلی دستورات الکی و اینو تست کن نتیجه رو به ما بگو و ساعت دو شب زنگ بزن و ... همه اینها
نتیجه این شد که بی خیال بابا
از این بهتر نمیشه
از این به بعد شبا بی خیال دانلود که هیچ بی خیال استفاده از نت و صفحه باز کردن روزها هم همین سرعت 20 که بهتون میدیم از سرتون هم زیادتر و تعهد ما به شما 16 است.
خلاصه اینجا ایران است...
نه اینکه قصد توهین به مملکت رو داشته باشم ولی در بخش خصوصی تا وقتی رقابت و نظارت صحیح و درست نباشه همینه و هیچ تغییری هم نمیکنه
مثلا من الان به کی شکایت کنم؟
کجا حقوقم رو پیگیری کنم؟
اگه از پارس نگیرم برم از صبا بگیرم که اگه بدتر نباشه بهتر نیست؟
من که خسته شدم. شاید توی این دو ماه دویست باز بیشتر به تهران زنگ زدم یا میل زدم ولی کوچکترین فایده ای نداشته و هیچ جوابی نگرفتم.
جالب اینجا ست در همین حالی که من شب که میشه سرعتم میاد زیر یک کیلو بعضی از دوستان هستن با سرعت 60 دانلود میکنن
ولی خوب همینه دیگه
توجه توجه
دوستان رکورد پارس آفلاین شکسته شد
دیشب تا ساعت 1:45 دقیقه پینگ من به 3564 رسید
جالب تر از همه این که بعد از این همه پیگیری امروز از پارس آفلاین با من تماس گرفتند و گفتند
مشکل شما دست ما نیست دست مخابرات هست و اینکه کی حل میشه هم معلوم نیست
پس دیگه نه تماس با ما بگیرید نه ایمیل بزنید
ممکن دو روز دیگه مشکل حل بشه و ممکنه دو سال دیگه مشکل حل بشه به ما هم ربطی نداره
جالبه نه؟
میخوام بدونم مشکل مخابرات رو من باید برم حل کنم؟
اینم از جواب
من 512 دارم اون همه گرونتر خریدم با لینک مستقیم با سرعت 7 دانلود میکنم (تبریز) واقعا افتضاحه :2:
نمیدونم چیکار کنم 3 ماهه خریدم بیش از 2 ماهم مونده نمیدونم میشه پولم را پس بگیرم برم یه شرکت دیگه یا نه!
بالاخره این اکانت لعنتی رو عوض کردم،الان نه قطع و وصلی دارم نه افت سرعت!نقل قول:
به سلامتی چی گرفتی؟نقل قول:
آفرين بر پارس آنلاين ساعت 5 فرم پر كردم ساعت 8 adsl رو نصب كردن!
سلام دوستان خوبم .من از تبریز سرویس پارس آفلاین دارم اویل سرعت شبانه حدود 100 بود الان 2 هفته است که سرعت زیر 20 شده البته فقط شبانه و هر شب حدود 10 بار قطعی دارم !!!!
سرویس شما هم همینطوره ؟؟؟ چی کار باید بکنیم ؟؟؟
فکر کنم همارا بهتر از پارس باشه . حالا چرا از پارس گرفتی؟نقل قول:
یکی از دوستام تعریفشو کرد . انصافا اوایل خیلی خوب بود اما روز به روز بدتر شد البته شبانشو می گم روزانه سرعت بین 100 و 150 هست اما شبانه ......نقل قول:
من 1 سال از همارا استفاده کردم راضی بودم هر شب میانگین 700 مگ دان میکردم تا اینکه از زمستان پارسال گند زد به سرعتش الان از پارس استفاده میکنم اوایل سرعت شبانه با 100 دانلود می کرد ولی بعدها اومد به 20 الان سرویس 512 گرفتم که وقتی با پولش مقایسه میکنی تعریفی نداره 40-60 سرعت دانلود شبانش هست ولی شنیدم همارا جدیدن بازم خوب شدهنقل قول:
خوبه شما باز سرعتتون 40 -60 .منم 512 پارس آنلاین دارم ولی بالاتر از16 شبانه ندارم . شما در کدام منطقه هستید . چرا مال منو شما اینقدر تفاوت داره؟؟؟؟نقل قول:
همارا شبی حداقل می تونی با سرویس کلاسیک 1 گیگ دانلود کنی . از 30 روز ممکنه 4 روزش شبانه 400 مگ دانلود کنی. اگر تبریز هستی از همارا سرویس بگیر.نقل قول:
منم از کرد آفلاین نا راضی هستم شبانش افتضاحه اکثرا شبا قطعه وقتی هم وصل باشه بیشتر از 200 مگ دانلود ندارم واسه من 256 هست و تبریز هستم
من مرکز یاغچیانمنقل قول:
سرعت پارس خوبه... به 150 هم میرسه...!
میگم اون موقع که مال اندیشه خوب بود مال شما خراب بود مثل اینکه حالا برعکس شده.نقل قول:
این داستان ادامه دارد ...
صفحه چند بودیم؟نقل قول:
شبانه رو که نمی گید؟؟نقل قول:
صفحه نه. سیزن دوم- قسمت 12نقل قول:
صفحه چند بودیم؟
نقل قول:
شبانه میاد طرف 80.. الان با سرعت 140 دارم DL میکنم..
صبانت اول خوب بود الان سرعتش کم شده و توی دانلود 2 برابر شارژ کم میکنه :41:
جالبه. من خیلی از پارس آنلاین راضی هستم. امروز بعد از 5 6 ماه قطع شد که با پیگیری وصل شد!
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
در ضمن من با این که سرویس 256 دارم سرعت دانلودم تا حالا از 120 کمتر نشده و تا حالا تا 270 بالا رفته و نرمال 190 ه. یکی از دوست های دیگم هم توی این منطقه گرفته همین طوریه!