سلام بايرن جان ازكمكت خيلي ممنونم خدا حافظ.
Printable View
سلام بايرن جان ازكمكت خيلي ممنونم خدا حافظ.
من هم همين جا گير كردم ولي بعد از به جريان انداختن آب در داخل گودالي كه آب رد ميشه ( همون استخر کوچک ) و به پیش غوله میره در همون گودال بایست تا یک دفعه شما تبدیل به غول کوچکی میشید و متونید جای غول بازی کنید و حالا نمیدانم چکار کنم.نقل قول:
نوشته شده توسط maryam7724
تا بعد.
سلام قرن 21 هستم من تو اداره پلیس گیر کردم اونجا که چهار تا زندان داره وتو یکیشم یه مرده اما آزاد نمیشه رمز گاو صندوق رو دارم اما اصلا رو گاوصندوق نمیره تا بازش کنم اگه زحمتی نیست بگید چتوری اینجا رو رد کنم ممنون منتظرم
سلام
باید بری پیش اون مرده که داخل زندان هست ویک عکس که در وسایل خود داری نشانش بدهی وقتی این کا را کردی برو از اداره پلیس بیرون و قتی رفتی بیرون ان ور خیابان یک راهرو وجود دارد برو داخل راهرو یک دمو می بینی وبعد یک دریچه که با کمک اهرم ان را باز کن و داخل شو ... وقتی داخل شدی ان جا را بگرد و یک موش که مرده پیدا کن و ان را برای ان زندانی دیوانه ببر تا بخورد ...وقتی خورد او بیهوش میشود وتو میتوانی وارد سلول او شوی و یک چیزی را که احتمالآ کلید هست را از او بگیری
بايرن جان من تو جايي كه بوسيله ماده سمي گياه رو بايد از بين برد گير كردم من گياه رو از بين بردم واز اون رفتم بالا اونجا اون شي سبز رو گذاشتم و دستگاه كار كرد بعد يه در باز ميشه يه در نوراني از اون رد شدم ورفتم داخل اونجا يه اسلحه برقي گيرم اومد بعد از اون نمي دونم بايد چيكار كنم ضمنا يه مرده هم هست كه گير داده kill me لطفا اگه اينجا رو رد كردي در راه خدا كمك كن في سبيل الله ممنونت ميشم
باورم نميشه دستات تو دست منه
سلام
تو بايد بري اونجايي که ابشار هست ...تو دوتا راه مي بيني که يکي شو قبلآ رفتي و اون يکي راهم بايد بري ... باکمک اسلحه برقي که داري به سمت اب شليک کن تا ستارههاي دريايي که در اب هستند بميرند وراه تو براي ورود به تونل باز بشه
سلام من تا 44در صد بازی قسمتی که با پلیس وارد مکانی میشیم که یه نفر با مسلسل مارو به گلوله میبنده رفتم حالا این قسمت نمی دونم چیکارکنم کمکم کنید
سلام
تو بايد سريع بري بين جعبه ها ...درسمت چپ جعبه ها بشين يك راه مي بيني كه تو رو پشت ان شخص مسلسل بدست ميرسونه و تو مي توني اونو بكشي
سلام.
من يك جايي رسيدم كه تفنگ هم ميگيرم يك ميله فلزي هم ميگيرم بعد نميتونم از تفنگم استفاده كنم يعني اون ميله همش دستمه كليد z رو هم كه ميزنم ميله رو ميبره باز ميباره چجوري ميتونم تفنگم رو بيارم از اون استفاده كنم ؟
اون جايي كه تفنگ هم هست ميرم ميگه كه شما تفنگ رو برداشتيد .
سلام دوستان . من تو این بازی یه جا گیر کردم . یه جایی که یه چیزی شبیه یه درخت بزرگ که چند تا چشم هم داره . یه دستگاه هم اون ور تر وجود داره که اون طور که من فهمیدم یه عدد فیوز میخواد . من چطوری باید اینجارو رد کنم . اون درخته همش با یکی از شاخه هاش منو میزنه .
من توی کانتر 1.7 تو مرحله ایش موندم :happy:
اگر ممکن است بگویید 3 مرحله ی دوم چه جوری رد میشه با تشکر :evil: :tongue:
سلام rezamjir
من اين سوال رو توي تاپيك هاي قبلي جواب دادم ...برو ببين و همون جوري كه توضيح داده پيش برو
برو تو تاپيك 4 جواب سوالت رو مي بيني
سلام piishii
ميشه يك مقدار بيشتر توضيح بدي
البته شايد كه خشابت خالي كه نميتوني اسلحه رو بگيري
ولي باز بيشتر توضيح بده تا كمكت كنم
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
بيبن بايرن جان من اون مرحله اول ميله رو ميگيرم بعد ميرم جلو تفنگم ميگيرم اما هنوز ميله دستمه تفنگ رو نميتونم بيارم .
خشاب هم يك عالمه دارم كليد R هم میزنم که خشاب رو دوباره پر کنه اما اصلا هیچی نمیشه .
مثل اینکه باید از سیو قبلیم بیارم بازی کنم بهتره آره ؟
سلام
من زياد متوجه نشدم ...به خاطر اينكه بازي رو چند وقت پيش بازي كردم واز يادم رفته
يك مقدار بمن فرصت بده تا بازي رو از اول نصب كنم تا متوجه بشم چيكار بايد بكنم و اونوقت خبرت ميكنم چيكار بايد بكني
موفق باشي
سلام piishii
تو بايد براي بدست اوردن اسلحه ابتدا كليد Z را بزني و بعد از اين كار با كمك چرخي كه روي موس خود داري اسلحه خود را انتخاب كني
اگر درست بود و توانستي اين كار را انجام بدي منو بي خبر نزار
سلام بايرن جان . راستشو بخواي من رفتم اون تاپيك ولي چيزي در اين رابطه نديدم . ميشه بيشتر توضيح بديد .نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
سلام بايرن جان . منظورت از غول همون درخته ديگه ؟
اگر هست چطور بايد اون شاخه درخت رو رد كنيم تا به نردبان برسيم ؟
سلام rezamjir
تو بايد سريع از نردبان بري پايين و راهتو ادامه بده واز يک نردبان ديگر برو بالا
وقتي بالاي نردبان رسيدي يک دستگاه مي بيني دکمه ان را فشار بده غول کشته ميشود
راهي را که رفتي برگرد بالا روبروت يک غول ديگر مي بيني برو طرفش واز نردبان برو پايين ويک نردبان ديگر رو برو بالا
سمت راست يک راهرو هست راهرو را برو بالا و وارد يک اتاق ميشي در اتاق يک کمد هست که توش يک فيوز هست
فيوز ببر جاي اول که بودي و جاي فيوز سوخته نصب کن وبعد دکمه را فشار بده تا غول بميره
وقتي غول کشته شد برو به ان طرف راهرو وبازي را سيو کن
سوالي ديگه داشتي بپرس
نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
سلام
آقاي بايرن ميشه بيشتر توضيح بديد من همه جا رو گشتم راهي نبود جز راهي كه از جلوي تيربار بايد رد بشم كه زوديم ميميرم نميدونم بايد چه كا كنم
خيلي ممنون از اينكه كمكم ميكنيد
سلام
تو موقعي كه از ماشين پياده ميشي اول ميري پيش اون افسره وقتي كه با اون صحبت كردي سريع بايد بري روبروت بين اون جعبه ها
{ البته در حين انجام اين كار ممكنه چند تا گوله هم بخوري كه خونت رو كم ميكنه ...ميتوني اين مشكل رو بازدن كليد H كه خونت رو پر ميكنه بر طرف كني} وقتي رفتي بين جعبه ها باز رو بروت رو نگاه كن چند تا جعبه ديگر مي بيني باز هم بايد سريع بري بين ان جعبه ها
وقتي رفتي بين انها احتمالآ بايد بنشيني ...اونوقت يك راه مي بيني كه تو را پشت ان شخص مسلسل بدست ميرساند و ميتواني او را بكشي
oomidd خان چند بار اينكار رو انجام بده 100% راهش رو پيدا ميكني{ راه بين جعبه هاست}
من تو مرحله آخر گیر کردم
من در آخر بازی اونجا که یک غول در یک جایی مثل قفس نشسته به مشکل برخوردم من اونجا آب رو به جریان انداختم و لی تبدیل به یک غول نمی شم آقا یکی به ما بگه چه طوری می شه تبدیل به غول شد
سلام
منم مثل تو هر كاري كردم نتونستم ردش كنم
اميدوارم يكي باشه از اين خان عبور بكنه
آقاي بايرن ممنون از شما . من اونجا رو رد كردم . ولي يه چيزي تو توضيحات شما كم بود و اونم اينه كه اول بايد خودمونو پشت جعبه يا يه چيز ديگه قايم كنيم كه مارو نبينه و اين باعث ميشه كه از جاي خودش حركت كنه و بره به طرف پايين . در اين صورت ما وقت بيشتري براي فرار از دستش داريم . .
سلام
من اين بازي رو خيلي وقت پيش بازي كرده بودم و بعضي جاها رو يادم رفته بود
اميدوارم دفعات بعد بهتر كمكت كنم
نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
بایرن جان
خیلی ممنون از اینکه کمکم کردید من نمیدونستم با زدن کلید H میتونم سریع خونم رو پر کنم راستي با چه دكمهاي ميتونم سريع حركت كنم :happy:
آقاي بایرن با كمكت اين مرحله رو هم رد كردم
خیلی خیلی ممنون :rolleye:
بايرن جان آقا ما يه جا ديگه گير كرديم . وقتي كه 4 تا شير گازو كه باز كرديم بايد چي كار كنيم ؟
سلام rezamjir
شما باید برگردی جای اول که از پله ها بالا امدی و بازی را ادامه دادی ... وقتی برگشتی انجا برو بطرف یکی از دربهای بزرگ ...
کنار درب بزرگ یک دکمه می بینی ان را فشار بده ... بدلیل اینکه
پشت درب گاز جمع شده با فشار دکمه جرقه زده وان درب منفجر شده وغول می میرد وتو میتوانی وارد شده واز طریق درب روبرو
که پشت غول بود بازی را ادامه بدهی
سوال داشتی بپرس
سلام oomidd
راهي براي سريع راه رفتن وجود نداره فقط ميتوني از مورفيني كه در وسايل خود داري جاهايي كه زخمي شدي و خون هم نداري استفاده كني تا كمتر درد بكشي و سريعتر راه بري
مي خوام ببينم چه طوري مي شه تبديل به غول شد
سلام
من تو مرحلهاي كه برف مياد و وارد يه غار ميشم توش چنتا زنداه كه توي بعضي زندانها جونور هستش توي يكي از زندانها يه آدمه
من يه كليد با يه ديناميت دارم اما هركاري ميكنم نمي تونم آدمه رو آزاد كنم نه با كليد نه با ديناميت يكي كمكم كنه
ممنون
سلام
تو بايد با كمك ديناميت جايي كه چند تا بشكه هست رو منفجر كني تا يك درب برات باز بشه
سلام
مي بخشيد كه ......
من توي يه خونه همون جايي كه طبقهي اولش يه گاو صندوقه با نردبان ميرم طبقهي دوم اونجا گير كردم درست بعد مرحلهي انفجار
توي غار نمي دونو بايد چه كار كنم همون جايي كه يه دختره پشت پنجره است ميرم پيشش ناپديد ميشه
ممنون
شما باید تو طبقه دوم بری تو یه اتاقی که یه تابلوی تقریبا بزرگ سنگی که یه نوشته های نا مفهومی روش نوشته شده . همون اتاقی که یه دونه گنجینه روطاقچشه . شما برو جلوی همون تابلو و از آیتمهایی که داری از یکیش باید استفاده کنی . همون آیتمی که مثل یه نامه میمونه که لول شده باشه . اون در اصل یه دعاست که بعد از اونجا باید تو همون طبقه بری جلوی دری که نور آبی جلوشه بایستی و بعد دکمه action رو بزن تا دوباره خودش اون دعا رو بخونه و در باز میشه .نقل قول:
نوشته شده توسط oomidd
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط rezamjir
من همچين آيتمي ندارم از كجا بايد اين نامهي لوله شدرو پيدا كنم ممنون ميشم كمكم كنيد
ممنون
سلام . تو همون گاو صندوقه . 3 تا آيتم تو گاو صندوق وجود داره . يكي از اونهاست . رمز گاو صندوق هم 1878 ميباشد .نقل قول:
نوشته شده توسط oomidd
سلام
من نميدونم چرا نميشه گاوصندوق رو باز كرد وقتي ميرم پيشش S رو مزنم فقط حرف ميزنه نميدونم چي ميگه قبلش نبايد كاري كرد مثل ادارهي پليس همون اول نميشه در گاو صندوق رو باز كرد
ممنون
سلام
تو توي اين مرحله 100% كاري رو انجام ندادي ....منم اين بازي رو خيلي وقت پيش انجام دادم وزياد يادم نيست
يكبار ديگه محيط رو خوب بگرد شايد چيزي بدست اوردي
در ضمن بگو توي ايتمهات چي داري شايد چيزي يادم بياد تا كمكت كنم
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط oomidd
شما باید یک کتابی رو برداری که خاطرات یکی از اون آدم بداست :laughing: :laughing:
بعد برو رمز رو بزن که اگه اشتاه نکنم یا 1878 یا 1787 یک چیزی توی همین مایه ها بود توی همون کتاب اولین عددی که دیدی همون رمز.
منم یادم نمیاد این کتاب کجاست :ohno:
اما بگرد پیدا میکنی .
فکر کنم طبقه بالا بود توی یک اتاق مخفی که پشت یک پنجره ی شیشه ای بود که شما باید پنجره رو بشکنی .
كسي اين بازي رو تموم نكرده من تو قسمت آخرش گير كردم آنجا كه يه غول نشسته