شرمنده.رمزش یادم نیست.!!!
Printable View
شرمنده.رمزش یادم نیست.!!!
تو محیط بازی کلید های shift , ctrl , alt رو با هم بگیر تا کنسول بازی باز بشهنقل قول:
بعد برای اینکه نا مرئی بشی تو کنسول تایپ کن noclip و اینتر بزن و کنسول رو ببند .
حالا مثل پرنده میتونی پرواز کنی و حتی از در و دیوار عبور کنی بنابر این به سمت درب فلزی که جلوی حرکت قطار رو گرفته برو و اینقدر حرکت کن تا به ایستگاه قطار بعدی برسی و بعد از اینکه رسیدی دوباره کنسول رو باز کن و رمز رو غیر فعال بکن.
یاد آوری میکنم که با اجرای این رمز و زمانی که داری میری که وارد دیوار و در و پنجره !!!:27: بشی ممکنه کاملا texture های بازی بهم بریزه و یا اصلا از محیط حرکت قطار خارج بشی و بری تو یه جای تنگ و تاریک برای همین دقت کن که دقیقا رو مسیر حرکت قطار راه بری !!!
ولی دوستمون راست میگفت باید یه رمز به کامپیوتر بدی تا درب جلوی قطار باز بشه و این رمز هم تو pda یکی از افراد کشته شده هست (( همون مربع های قرمز رنگی که اطلاعات کارکنان روش ریخته شده و خودشون با صدای خودشون صحبت میکنن )) دکمه tab رو بزن و تو قسمتهایی که اطالاعات نوشته شده احتمالا داره بتونی رمز رو پیدا کنی :20:
ممنون از راهنمایی که کردی..این مرحله رو هم رد کردم...دمت گرم:20:نقل قول:
قابلی نداشت :46:نقل قول:
فدای تو :11:
دوستان و اساتید خسته نباشیدنقل قول:
آخرین پست این تاپیک مربوط به 361 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
چند وقت پیش که این بازی اومده بود گرفتم نصبش کردم ولی خوب یادم نیست خوشم نیومد یا چش بود که uninstall اش کردم
6 تا سی دی هم هست حس و حالش نیس ریسک کنم
میخواستم از دوستانی که بازی کردن و احیانا تموم کردن بپرسم جالبه یا نه
ارزش داره بریزم دوباره یا نه؟
داستان و فضای بازی چه طوره؟
تا اونجا که یادمه اولاش تویه راهرو ماننده دخمه و تاریک بود و موجوداته گوگولی مگولی و صداهایه ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز صد رحمت به اون doom های قبلی که باز یه نمه تو فضاهای باز تر میومدن و شاتگان دولول هم داشتن
حالا اینم جلوتر تو این مایه ها میشه یا نه؟
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان Doom 3 سال 2145 در مریخ اتفاق میفته. جایی که یک شرکت نظامی-صنعتی به نام Union Aerospace Corporation یا UAC, مرکز تحقیقات علمی برپا کرده تا در زمینه های تله پورت, تحقیقات بیولوژیکی و طراحی اسلحه های پیشرفته فعالیت کنه. (این شرکت در بازی Doom منتشره 1993 معرفی شد.) اما آزمایشات تله پورت باعث باز شدن دروازه جهنم میشه که نتیجه اون حمله مصیبت بار شیاطین هست. (شیاطین هم همان شیاطین سری Doom هستند) بازیکن در نقش یک نظامی فضایی بی نام قرار میگره تا در پایگاه با نبرد با زامبی ها و شیاطین بپردازه و مانع حمله شیاطین به زمین بشه. (این بازی به نوعی بازسازی Doom منتشره 1993 هست.) این بازی بیشتر در محیط های تاریک و بسته انجام میشه. داستان این بازی در نسخه تکمیلی یعنی Resurrection of Evil دنبال میشه و در این بازی شات گان دولول رو هم در اختیار دارید... Doom 3 در کنار Half-Life 2 ,Far Cry و Unreal Tournament 2004 از بازیهای عالی سال 2004 محسوب میشه.نقل قول:
4 عکس از محیط بازی Doom 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)
کد:http://www.nzone.com/docs/IO/10009/screenshot6.jpg
کد:http://www.nzone.com/docs/IO/10009/screenshot7.jpg
کد:http://www.nzone.com/docs/IO/10009/screenshot9.jpg
کد:http://www.nzone.com/docs/IO/10009/screenshot10.jpg
مرسی حوس جان
فقط یه جاسش رو متوجه نشدم
تو expansion pack اش شاتگان اضافه میشه یا تو نسخه قبلیشم هست؟
شما خودت بازی کردی؟
از نظره شما چه طور بود؟
راستی من این پکه اضافیش رو ندارم
در Resurrection of Evil شات گان دو لول یا Double Barrel اضافه میشه نه در نسخه Doom 3 نیست ولی تو خود نسخه Doom 3 هم شات گان معمولی هست.نبرد ها همش در فضاهای بسته و تاریک است. ولی فکر کنم 3 CD نسخه Doom 3 و 2 CD نسخه Doom 3 Resurrection of Evil Expansion Pack بود.نقل قول:
برای الان هم بازی بدی نیست.
بزار ببینم!
...
آهان!
ماله من 4 تا سی دی هست
یعنی اون پکی که شما گفتید رو داره یا نداره؟
داریوش جان فکر نکنم مشکلی باشه من اون اول که خریدم نسخه اصلی 3 CD بود. چند ماه بعد که Expansion Pack اومد اون 2 CD بود. حالا مال شما 4 CD شاید Expansion Pack باشه چون کل Expansion بازی حدود 607MB بیشتر نیست من هنوز کل بازیو روی هارد دارم. نصب کن و برو تو فولدر بازی ببین فولدری به نام d3xp در کنار دو فولدر اصلی Base و Doc درست شده + Shortcut Doom3REنقل قول:
مرسی برادر!
پس نصبش میکنم
ولی الان از همین یه ذره درس و مشقم میافتیم
دو تا بازی هم هست که فعلا دارمن میکنم
splintercell3 رو که اصلا شروع نکردم اونیکی هم آخراشم
به اینم میرسیم
حالا جالب بود بازی کردی
حوصاله آدم سره بازی بعد از یه مدتی سر نمیره؟
از دارینوس بعید بود.
ولی نسخه فارسی این بازی خیلی خوب صدا گذاری شده.خیلی از رمزهای کمدهای اسلحه ها رو میتونید براحتی پیدا کنید.
فکر نکنم ولی خوب کاری جز کشتن هیولاها و پیدا کردن راه خود از دالان های تاریک نداری.نقل قول:
سلام
من تو مرحله doom hell گیر کردم
همونجایی که روبه روت یه دیوار باز میشه بعد آقا غوله وارد میشه بعد اونو شهید میکنی بعدش میری تو یه جاییکه دست چپ و راستت اتاق است که هر دو بن بستن و دو تا ستون هم در هر یک از اتاقا وجود دارن اونجا باید چیکار کرد؟
خواهشا راهنمایی کنید
رفیق یادمون رفته یه عکسی بزار بینم کجایی .؟
این بازی واقعا عالی بود هوس کردیم بریم بازی کنیم.
وقتی به این قسمت میرسین باز هم حسابی بهتون حمله میشه... بعد از کشتن همه دشمنا رو به رو تون دری بازی میشه که به یک پل سنگی میرسین.نقل قول:
نه اصلا بهم حمله نمیشه فقط دونفر بهم حمله میکنن
تا جایی که یادمه یه اسلحه تو اتاق سمت چپی بودش که وقتی برش میدارین حمله شروع میشه. اتاق سمت راست هم همین برنامست...نقل قول:
آره درست گفتید یه اصلحه روی زمین است فکر کنم یه مسلسل است اما اون قابل برداشت نیست یعنی نمیتونی اونو برداری
خواهش میکنم راهن:19:مایی بفرمایید
یه چیزی رو هم بگم اگه تو یکی از اتاقا به دیوارا نزدیک میشی یه خانوم با صدای آهسته میگه (مرگ):42::9:
مگه میشه اسلحه, قابل برداشتن نباشه؟ یه عکس بزارین ببینیم وضعیت به چه صورته. :eh:نقل قول:
البته قبلش از چند سیو عقبتر شروع کنین. شاید این مشکل حل شد...
یه چیز جدید که شاید خیلی ها ندونن !:33:
من بعد از 2 سال بازی رو دوباره نصب کردم و مثل قبل تا آخرش رفتم و غول معروف مرحله ی آخر رو کشتم و دموی آخر بازی رو نشون داد که نیروهای کمکی اومدن و دکتر هم با اژدهاش فرار کرد و اسم سازندگان بازی رو نشون داد و خلاصه خیال کردم که همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد .:10:
ولی بعد توی منوی اصلی چشمم افتاد به گزینه های جدید که یکیش نوشته بود mode و روی اون کلیک کردم و 2 تا گزینه داشت که یکیش doom3 بود و دومیش گزینه ی Resurrection of evil یا رستاخیز شیطان بود که دومی رو انتخاب کردم و با کمال تعجب دیدم که صفحه چند لحظه غیب شد و بازی با ظاهری کمی متفاوت دوباره load شد و new game رو زدم و دیدم یه قسمت اومد که میتونیم از بین 3-4 تا شخصیت یکی رو انتخاب کنیم و ادامه ی داستان رو بازی کنیم و فکر میکنم 20 تا مرحله ی دیگه هم باید بریم !!!! :18::18::18:
خلاصه اگه از علاقه مندان این بازی هستید و این بازی رو تموم کردید ولی از این قسمت دوم بازی اطلاع نداشتید پیشنهاد میکنم حتما دوباره نصب و بازی کنید . انگار که یک بازی جدید رو دارید بازی میکنید ! فقط میترسم که این رو هم تا آخرش بریم و باز یک mode جدید اضافه بشه و حالا حالاها سرکار باشیم ! خدائیش من موندم که چجوری با 2.30 گیگا بایت حجم ، این همه بازی طراحی کردند ولی یه بازی دیگه رو میگیری با 10 گیگ حجم در مدت 24 ساعت تمومش میکنی ؟ هر قدر هم بگیم گرافیک اونها بالاتره ولی باز هم من عقیده دارم که بازی باید کمی طولانی باشه و البته جذاب باشه و آدم رو خسته نکنه .
اونی که شما تموم کردی نسخه تکمیلی یعنی Doom 3: Resurrection of Evil همین بازیه که یکسال بعد از نسخه اصلیش منتشر شد. مطمئنا ستاپ بازی طوری بوده که نسخه تکمیلی رو هم نصب شده داشته. :46:نقل قول:
سلام.
من اونجايي كه بايد اعداد رو جابجا كني ولي دو عدد 6 و 8 را نداره گير كردم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
منظورت باز کردن در اتاق آبراهام هست فکر کنم باید 3 یا 9 رو به جای 0 بزنی
سلام. صفر نداره.یکسری مکعب روی دیوار هست که روی آن اعدادی نوشته شده.ظاهرا آنها را باید جابجا کرد.ممنوننقل قول:
اینم تصویر محل مربوطه :کد:http://rapidshare.com/files/409939495/untitled.bmp
هر دکمه رو که مایل بودین (البته به غیر 6 و 8) رو می زنین تا جعبه به سمت شما بیاد.نقل قول:
بعد همون دکمه رو می زنین و بلافاصله رو اون جعبه می پرین.
وقتی که جعبه از سمت راست میره فوری به لبه سمت راست اتاق بپرین...
آهان اتاق ابراهم بعد از اینه که اسلحه bfg 9000 رو بهت میده شما باید بپری رو جعبه و بعد هم روی دیوارنقل قول:
اول اون دستگاه رو میاری پایین بعد روش میپری و بعد یکی از دکمه ها رو که جعبه رو به طبقه بالاتر میبره رو میزنی
و رو لبه دیوار میپری
سلام.دوستان در این مرحله که 4 تا از این دستگاه ها هست گیر کردم .چکار باید کرد.ممنونکد:http://rapidshare.com/files/411145045/untitled.bmp
تله پورتر هست دیگه...:31:نقل قول:
سوار یکیشون میشی و از تله پورتر بعدی پیاده میشی....
تو PDA گفته چیکار باید بکنی....
فکر کنم اولین تله پورتر به اون طرف اون محوطه ای که پر از جرقه هستش منتقلت میکنه و یه key kard رو باید پیدا کنی تا یکی از درها رو باهاش باز بکنی که اون key card کنار دست یکی از اون زامبی ها است...
همه این کارها را کرده بودم ولی مسیر ها بسته است.ممنوننقل قول:
من این بازی رو دارم روی ویندوز ایکس پی انجام میدم و گرافیکش هنوز که هنوز برام بالاست ... مثل Dead Space ساخته شده .... فقط الان اینحا موندم اگه کسی یادش مونده که این مونوریل چطوری از سایت 2 حرکت کنه ممنون میشم سر یه کد گیر کردم که باید به کامپیوتر بدم نمیدونم کدش چنده .. کل pda رو هم گشتم ولی چیزی از کد نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یاد این بازی واقعاً بخیر .
برای راه اندازی منوریل کد 826 رو امتحان کن .
راستی یه اتاقی هست که قدرتمندترین اسلحه توش نگهداری میشه ، اگر یه وقتی به اون اتاق chief m.abrams رسیدی کدش 931 هست .
این اسلحه بعداً به دردت میخوره !!!
سلام .سیستم مورد نیازش چیه؟؟
اگه اون کدی ه دوستمون گفتن عمل نکرد باز به PDa دقت کنید باید داخل اون باشه اگر نبود حتما برنداشتید برگردید و دوروبر رو نگاه کنید...نقل قول:
VGA..: 256نقل قول:
سلام .سیستم مورد نیازش چیه؟؟
Ram..:512
CPU..: Celeron 3000 or Higher
دیگه کل اونجا رو 10 مرتبه گشتم به هرچیزی که بگی توی اون منطقه شک کردم ولی باز کدش رو پیدا نکردم . :5:نقل قول:
کدش شما رو هنوز تست نکردم چون بازی رو دارم با سیستم شرکت بازی میکنم یه تست میکنم ببینم چی میشه . :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
PDA هارو بیشتر بگردید... تو اون قسمتی که افراد کشته شده اطلاعاتشون رو ذخیره میکنند باید یه سری پسورد باشه که یکی از اونها رو باید تو اون مانیتوری که روی میز کنار پنجره هست وارد کنید...
من این بازی رو چندین بار تموم کردم... این جایی که شما گیر کردی مرحله سیزدهم بازی باید باشه.. همونجایی که از پایین پله ها عنکبوت های گنده بیرون میاد....تازه حدود بیست مرحله ترسناک دیگه هنوز مونده...!!:18:
این بازی یه جورایی یه ترس عمیق رو به آدم القا میکنه... واقعا حس مرگ در تنهایی به آدم دست میده..!!:2: ولی من خیلی دوستش دارم...!!
سلام کسی لینک دانلود این بازی را داره
کد فکر کنم همون 826 هست زمانی که من بازی میکردم نشستم تمام اعداد رو امتحان کردم یعنی از 111 شروع کردم تا رسیدم به 826 فکرشو بکنید خیلیه (نمی دونستم تو PDA هست):31: . من یه بار بازی رو رو درجه سختش تا آخرین مرحله رفتم ولی نتونستم تمومش کنم دفعه دوم با چیت تمومش کردم .کسی از نسخه 4 خبری نداره ؟نقل قول:
اينكه چيزي نيست ، خودم براي اينكه بتونم در اتاق chief m.abrams رو باز كنم و اون اسلحه رو بردارم دونه دونه از اول كد دادم تا رسيدم به 931 . اگه از آخر شروع ميكردم اينقده عذاب نميكشيدم .نقل قول: