مهراب فاطمي چي گفت ؟
گفت بايد 2 ميليون بدم ديسكمــو عمل كنم ؟
همونجايي كه يه سنگ مثل آسياب رو بايد بچرخونن . خودش و داداش 2 متر ذفتند !
Printable View
مهراب فاطمي چي گفت ؟
گفت بايد 2 ميليون بدم ديسكمــو عمل كنم ؟
همونجايي كه يه سنگ مثل آسياب رو بايد بچرخونن . خودش و داداش 2 متر ذفتند !
ساعت 4 بعد از ظهرنقل قول:
اگر اون سال حق مجتبی ملکی رو نمیخوردن رضا قرایی که رضا قرایی نمیشد!نقل قول:
محراب فاطمی چیزی داره که رضا قرایی نداره!
اخلاق
انصافا اخلاق محراب حرف نداره
یادمون نره 38 سالشه
نظرتون چیه توی همین تاپیک یا یه تاپیک دیگه برای نظرسنجی بین محراب فاطمی و رضا قرایی بزنیم. چیز جالبی میشه.
رکورد قرائی توی کشیدن واگن با ملکی قابل مقایسه نبود. کاملا مشخص هست که رضا قرائی خیلی قوی تر هست. ملکی روی کنده ها خوب بود.نقل قول:
قبول دارم که محراب اخلاق خوبی دارد ولی رضا قرائی به نظر من توی اخلاق عادی هست مثل خیلی های دیگر البته انصافا اخلاق خوبی هم دارد.
من هم موافق نظرسنجی هستم. البته با تیتری کاملا مناسب !
بابا شما چرا همه چیو با هم قاطی میکنین؟زور چه ربطی داره به اخلاق؟
در ضمن
من فکر نمیکنم اخلاق رضا بد باشه....اصلا خوب هم هست!همیشه خندون...
من پارسال شمال رفته بودم رضا رو دیدم.خیلی خوش برخورده.محراب هم بد نیس ولی چیز زیادی از رضا نداره....
بابا رضا یه غوله...نصف زورش رو ما مبینیم.تا حالا دیدن مثل محراب قرمز شه سر آیتم ها؟
موافق نظر سنجی نیستم...
این موضع تکراری بید جیگر.نقل قول:
به نظر من بایستی چند تا کار انجام بشه تا مسابقه از حالت یکنواخت در بیاد.
1-انتخاب چند اسپانسر درست و حسابی به جای یه دونه مزخرف.
2-بین المللی کردن مسابقات(البته نیازی نیست قهرمان جهان دعوت بشه،مثلا می تونن از اعراب حاشیه خلیج دوستی شرکت کننده دعوت کنن و اسپانسر تپل جذب کنن.):21:
3-افزایش جوایز در حد قابل قبول(اونوقت ببینم کی گاوبندی میکنه؟)
4-قرار دادن جوایز جداگانه برای کسانی که رکودار آیتم ها میشن(ببینم کی از یه آیتم انصراف میده؟)
5-برگزاری مسابقات در محل های مناسب به نحوی که ورزشکاران گمنام و جوانتر هم جزو تماشاچی ها باشن.(البته اینطور باید هر برنامه کلی سکه پیاده شن.)
من از یه نفر پرسیدم گفت داداشی قهرمان میشه
کاملا تاییدمیکنم!!!نقل قول:
در ضمن همیشه برا من سوال بود که چرا در سالهایی فاطمی پشت سر هم اول میشد قرایی شرکت نمیکرد!!!
اگه اشتباه نکنم اولین سالی بود که با هم شرکت کردن که اونم مصدومیت خیلی عجیب قرایی رو در پی داشت:jealous:
ببخشید من اون سری رو یادمه که حقمجتبی رو خوردن.اما دقیقا یادم نمی اد داستان سره چی بود.چیکار کردن؟
یه آیتم بود که دو تا ماشین از سراشیبی میرفتن پایین ورزشکار هم وسط بود که با زنجیر هر دو تا ماشین چپ و راست رو میگرفت و نمیزاشت بیادپایین و هر کی بیشتر میگرفت برنده بود
داستان از این قراره که موقعی که ملکی میاد بگیره یکی از ماشین ها دیرتر راه میفته
و مجتبی زنجیر اونوری که به موقع راه افتاده سفت میگره و به طور غیر ارادی زنجیر اونوری شل میشه
چون فشار نامتوازن هست
بعد از چند ثانیه کوتاه دو تا زنجیر از دست ملکی در میرن
==========================
شما خودت یک بار 30 کلویی با یک دست بگیر
با دست دیگت یه بار 2 کیلویی
===========================
خلاصه درخواست میده دوباره برگزار بکنن که نمیشه
مجتبی ملکی هم دیگه نمیخواد شرکت کنه
اما به اصرار میاد توی مسابقه اخر شرکت میکنه
همتون یادتون میاد که ملکی جایزه شو نمیگرفت
======================================
دوستان خرده نگیرند که چرا بحث اخلاق و .... قاطی ورزش میکنن مهم زوره!
خیلی خب!
قدرت آرواره های کفتار تقریبا دو برابر شیر جنگل هست
ولی شیر سلطان جنگله
چون شیره
مسلم دارابی امشبه ؟ :دی قهرمان امسال اگه محراب نشه مسلمه ... داداشی کی مسابقشه ؟ :)
اها درسته اون ایتم رو یادم میاد.دستتون درد نکنهنقل قول:
قرمز شدن محراب و اسه اور دوز دارو هایی که می زنه !! :31:نقل قول:
برنامه امشب رو دیدین؟
این خودنگاه هم خیلی مزخرفه، سر کنده بیخود تایم غیاث احمدی رو خراب کرد.
بجای اینکه نظر سنجی کنیم کی خر زور تره، اینو بزاریم.
به نظر شما مردان آهنین بیشترشون(با لحن مزدک بخونین)>>
1-ترکن؟
2-لرن؟
3-کردن؟
4-هیچکدام.
:21:
مردان آهني انگليسي ها جالبــه . آيتم هاي قشنگ و جذاب و جديد با شركت كننده هاي واقعا قوي !
مثلا :
قسمت اول : 4.8 كيلومتر شـنــا + 20كيلومتر دوچرخه سواري + 30 كيلومتر دو + ....
قسمت دوم : كشيدن قطار + بلند كردن هليكوپتر + پرش از طبقه چهارم روي دوم و بعد رو زمين و .....
قسمت هاي بعدي هم همينطور ... !
مال خودمون هم خوبه امـا ديگه زيادي تكراري شده .
مخصوصا آخرش اين مجريـــه ميگه از : اسپانسر خودبمون ....
خسته نميشن .
این جمله اسپاسنر خوبمون ... دیگه جدا داره اعصاب منو خورد میکنهنقل قول:
در و دیوار که همش تیراژه ماشین
ولی دیشب نسبت به گروه های دیگه جالب تر بود
به نظر من غیاث احمدی زورش خوبه ولی قدش کار دستش میده
حالا جایی هست بتونیم مال این انگلیسی هارو هم ببینم؟
این دادن یک امتیاز برای رکورد زدن قانونی هست ؟ یک سال سکه می دهند یک سال هیچی نمی دهند !
مجری ، داور ، شرکت کننده ، آیتم ، مسابقات ، محل ، تماشاچی ها ، همه و همه تکراریـــــــــــــــــــ ــــه !
اوج خلاقیت این ها توی چرخ آسیاب هست که زیرش لاستیک گذاشتند و همش هم این را می گن ؟!
به نظر میاد امسال هم داداشی اوله!
بله همينجوره امسال داداشي قهرمانه:27:نقل قول:
یکی بود سالهای پیش می اومد و اکثرآ به فینال هم میرسید. جوون بود و ساده ! قدش بلند بود و هیکلش هم متوسط (خیلی چاق نبود :دی) یه کمی هم محجوب بود ! اگه فهمیدین کی رو میگم , امسال اصلآ خبری ازش بود ؟!
فوق العاده بود .منم موافقم.نقل قول:
ادم این احترام به بیننده و مسابقرو میبینه حال میکنه
یارو سیخ کنه سر آیتم میاد نکنه نمیاد:41:
اینکی که فشارش افتاد اونیکیم که سرما خورد :41:
امشب اسماعیلی حیف بود ...
محراب هم سرماخورده :eh: و انصراف داد .
بابا ایولا از 7 نفر 5 نفرشون آیتم گوی رو کامل زدن . خودنگار میگفت توی مسابقات جهانی از 8 نفر فقط دو نفر میتونن این آیتمو کامل بزنن . تازه رضا هم نبود !
این داداشی چقدر آمادست ماشالا ! اگه رضا قرایی هم بود رقابت این دو تا واقعا دیدنی میشد .
اسماعیلی سر واگن داشت خودشو گره میزد:31: کرکر خنده بود:31:
فقط حیف شد رضا قرایی نبود ولی خدایی داداشی بهش قهرمانی میاد بچه خوبی هم هست محراب فاطمی برای اینکه بیشتر ضایع نشه کنار کشید اون جاودانی هم که عشقه محراب رو داره
مگه بين 2 تا آيتم چقدر فاصله هستش كه يوهو محراب زرتش قمسور شد ؟ : دي
اي كاش جوون بود بازم ميامد . كلا امسال هركي حال نكرد ديگه ادامه نداد . مسخره بازي بود تا حد زيادي
محراب فاطمی انصافاً کارش خوبه الانم یه خورده آماده نیستش.من پیشبینی میکنم 100% نفر 5 میشه اول داداشی 2ومم اون ÷سر جونه اسمش یادم رفت فکنم آخوندی بود سفیده اون میشه:46:
به نظر منم رسید محراب خودش کنار کشید حالا شایدم واقعا سرما خوردگی هم داشته اما به هر حال توان رقابت با داداشی توی وجودش نبود .نقل قول:
به هر حال هر سال نفرات برتر دوره های قبل همشون سرحال و آماده نیستن و همین مساله جذابیت رقابتها رو بالا میبره چون رقابتها رو متنوع میکنه .
ایکاش یک بار رقابت اینا رو با حریفان جهانی میدیدیم .
آره نوید محراب حیف شد .نقل قول:
ایکاش حسین فاطمی جوون بود بعد میدیدم کی میتونه جلوش عرض اندام کنه .محراب خوبه اما حسین یک چیز دیگه بود ( جوونیاشو میگم ) .
حسين همونه كه هميشه با محرابه ؟ كه اون چرخ رو هم 23 متر برد ؟ چرخ اساره بود چي بود اون يارو : دينقل قول:
حسین همونه که صورت تورفته و لاغری داره .نقل قول:
یه عکس از رضا قرایی توی مسابقات جهانی
سلام.
بابا این محراب خودشو ضایع کرد ما رو هم نا امید.معلوم بود آماده نیست.نمیتونست با داداشی و دارابی رقابت کنه.
غرورش هم به سومی و چهارمی رضایت نمیداد.
=============================================
سر الوار من با محمدی میرفتم بالا میومدم پایین.20 بار انداختش.:31:
ولی تا اونجایی که من یادمه در مورد غلطوندن اون ماشین بود ( فکر کنم فولکس بود ) که مجتبی فولکس را میگردونه و بعد از چرخش ، ماشین را ول میکنه که ماشین برمیگرده و داور میگه ملکی باید دوباره بچرخوندش که همین هم وقتش را میگیره . اعتراض هم میکنه که میگن باید فیلم بازبینی بشه و نهایتاً هم میپیچونن و بررسی هم نمیکنن .نقل قول:
من تا اونجایی که یادمه این بود .
كسي لينكي چيزي نداره من مسابقات جهاني رو دان كنم ؟
یه سرچ بزن پیدا میکنی . ارزش دانلود کردن داره . توی یک دوره داداشی و اسماعیلی مقام سوم جهانیو کسب کردن و محمدی چهارم شد .نقل قول:
یک دوره هم ملکی و موسی خانی و کریم طالشی شرکت کردن . رتبه هاشونو نمیگم تا جذابیتش برات از بین نره . فاطمی و قرائی هم توی مسابقات جهانی شرکت کردن .
اقای قرائی در چه دوره هایی در مسابقات جهانی شرکت کردند؟
این مربوط به 2006 World's Strongest Manکد:http://web.archive.org/web/20070927020851/www.theworldsstrongestman.com/wsm/2006/results.html
به غیر از این دوره دیگه در چه دوره هایی ( و یا مسابقاتی ) شرکت کردند؟
بچه ها امروز کی تکرار می شه؟؟؟