ایندفعه از اون بدتره هم برای خود بازی باید پول بدی و هم برای امکانات جانبی داخل بازی مثل همین نیترونقل قول:
Printable View
ایندفعه از اون بدتره هم برای خود بازی باید پول بدی و هم برای امکانات جانبی داخل بازی مثل همین نیترونقل قول:
اقا چجوری باید انلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا باید پول بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
من این بازی رو دارم دان میکنم یه پارت 200 مگیش رو گرفتم................اگه پولیه وقت خودمو تلف نکنم:13:
دوستان آیا میشه آفلاین هم بازی کرد؟
نه داداش . آفلاین مافلاین تعطیله .نقل قول:
انلاینشم زیاد لاگ نمیده ها:10:
دوستان بیاین بریم بازی دیگه:46:
من اونجا تهنام:41:
DVD این بازی رو جایی نمیفروشن؟ دوستانی که دارن میتونم بگیرم ازشون؟
این بازی به نظر من میخواد یه cash machine واقعی بشه!!! هم امکانات پولی هست هم خود بازی!!!! حتما ماشین که انتخاب میکنی برای لاستیکاش باید اکانت vip داشته باشی!!!!!!
صب کنید یه لحظه یعنی این بازی حتی برای خرید لاسیک هم باید پول بدیم یعنی کلا پولیه؟:19:نقل قول:
بازی Free to play هست
بقیه رو نمیدونم! کسی تست کرده تا چند لول مجانیه الان؟
سلام دوستان :20:
بازی آنلاین:31:
خیلی خوب بود
با سرعت 512 وپینگ ایران مشکلی نداره؟؟؟:33::33:
جایی این بازی رو نمی فروشن؟؟؟؟
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
چند مگ هست با update ؟؟؟؟
نقل قول:
جایی این بازی رو نمی فروشن؟؟؟؟
تا اونجايي كه ميدونم بازي P2P هستش.
p2p بیخیال
شما اطمینان دارید که p2p هست چون ea games بیشتر بازی هاش free هستشنقل قول:
من چند وقت پیش شروع کردم به دانلود ولی بعد از اینکه دانلود تموم شد بازی دیگه اجرا نمیشد منم دیگه حوصلم نشد دوباره دانلود کنم اگه کسی دانلود کرده و اجرا کرده بیاد یه توضیحات بیشتر بده شاید دوباره استارت زدیم دانلود کردیم
p2p یه نوع شبکه شدن هست .نقل قول:
بازی رایگانه ولی نسخه محدودش. برای خرید تجهیزات و امکانات باید پول بدی. فکر نکنم بازی p2p باشه. وصل میشه به سرور ea .
اقاااااااااااااا یکی بهم کمک کنه تورو خدا
من 800 مگ این بازی رو دانبود کردم بعد این ارورو می ده؟ توو سایت EA هم عضو شدم ولی وقتی بازی باز می کنم Login نو می زنم این ارورو می ده. تورو خدا کمک کنین بگید باس چیکار کنم.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا nfs world رو بازی می کنه ؟
نقل قول:
این ارور از سمت سرور nfs است که میاد ...به علت نامعلومی و به طور رندوم بعضی از اکانت ها وقتی بخوان لاگین کنن این ارور رو می گیرن و برای مدتی ( از چند روز تا چند هفته ) امکان لاگین شدن امکان پذیر نیست....علت نا مشخص.
راه حلی که بوده اینه که یک اکانت دیگر این مواقع داشته باشین تا ارور از روی اکانت اصلی رفع بشه.
HamidN7نقل قول:
کسی اینجا nfs world رو بازی می کنه ؟
ID من :20:
سلامنقل قول:
ببخشید دیر دیدم:11:
ببینم به صورت افلاین می تونم اد کنم به دوستان یا نه .......
سلام
اقا وقتی داخل بازی میرم close میده ؟
چی کار کنم ؟
ویندوز سون دارم سیستم هم بالاست مطمئنم میکشه
اپدیت گرافیک رو هم چک کردن درست نشد
چه کنم ؟
من این رو تا حالا بازی نکردم این پس از کدوم نسخه پی سی اومده بود؟ چطوری بود بازیش جالب بود؟