آپگرید رو دانلود کردم ولی مشکل اینجاست که usb تلویزیون غیر فعال شده و نمیتونم آپگرید رو نصب کنمنقل قول:
Printable View
آپگرید رو دانلود کردم ولی مشکل اینجاست که usb تلویزیون غیر فعال شده و نمیتونم آپگرید رو نصب کنمنقل قول:
نقل قول:
من هم همین مشکل رو پیدا کردم ، ای کاش میگفتی در نهایت چی کار کردی که ما هم استفاده کنیم ، لامذهب فقط از usb فقط آپگرید میشه که اونم شناخته نمیشه برای تلوزیون !!!!!!
دوستان تلویزیون من 40b7000 هست ولی متاسفانه ویجتهای مربوط به تویتر و روزنامه یواس تودی نصب نمیشه یعنی تا 70%دانلود میکنه وبعد از کل منو خارج میشه این را هم عرض کنم ویجتهای اب و هوا و یوتیوب نصب شد و کار میکنه
مشکل از کجاست
اگر گارانتي داره كه زنگ بزني مياد درست ميكنه.اگر هم نداره كه هيچينقل قول:
از دوستاني كه LED سري B7000 دارن درخواست يه كاري دارم كه شايد 5 دقيقه وقت ببره ولي من از گير شايد در بيام ، اونم اينه كه از صفحه مخفي تلوزيونشون عكس بندازن و اينجا بذارن شايد 4 يا 5 تا عكس باشه ولي خيلي بدرد بخور هست .
براي ورود به منو مخفي :
تلوزيون اول خاموش بعد مراحل زير :
1:INFO
2: MENU
3: MUTE
4: POWER
داخل هر ساب فولدر كلي تنظيمات هست (عكس اونا) .
کارشناسان سام سرویس میگن :
به هیچ عنوان اینترنت تو led b7000 فعال نمیشه !!!!
وقتی گفتم ، اونا شاخ در آوردن و گفتن ما تمام راه ها رو امتحان کردیم عجیبه ! !!!!:18:
واقعا" برای خودم و این کارشناسان که توسط دوست و آشنا کارشناس سام سرویس شدن متاسفم !!!
دوستان سلام یک سوال داشتم من توی منوی مخفی قسمت مربوط به av را زدم الان از succes به failur تبدیل شده و احساس هم میکنه که تصویر پخش شده از av کمی تیره تر است کسی میدونه چکار باید کرد.
-يكبار رست كنيد ببنيد مشكلت.ن حل ميشهنقل قول:
-شايد با اپديت فريمور مشكلتون حل بشه ولي ميبينيد كه ريسك داره دوستاني كه اشتباهي اين كار رو انجام دادن چه اتفاقي افتاده واسشون
دوستان براي چندمين بار ازتون خواهش ميكنم از منوي مخفي عكس بندازيد و اينجا بذاريد والا ثواب داره كار بعضي ها با اين حركت را ميافته ، من مال خودم رو بهم ريختم و نميتونم عكسي بندازم
اگه ریست فاکتوری کنم ساعت دستگاه هم ریست میشود یا نه نمیخواهم در مورد گارانتی مشکل دار بشم.
ریست فکتوری کنی تایمی که نشون میده تلوزیون چند ساعت کار کرده صفر میشه که فکر نکنم به گارانتی ربطی ÷یدا کنه .
دوست گلم اين تاپك روسي رو نگاهي بندازين ببينيد چيزي ميتونيد پيدا كنيد:نقل قول:
[HTML]http://forum.ixbt.com/print/0062/016190.html[/HTML]
نقل قول:
خودايي اگه شما نباشيد اين تاپيك بسته بشه بهتره همه فقط اطلاعات مكش ميكنند و اطلاعات در اختيار ديگران نميذارن !
يه عكسي كه 5 دقيقه هم وقت نميبره .... !
ولش بابا
سری 7 led فرمت mkv رو می خونه؟ اگر جواب نه هستش باید آپگریدش کرد تا بخونه؟
اره عزيز b7000 بدون مشكل تمامي فرمت ها رو اجرا ميكنه و نيازي به اپديت نيستنقل قول:
البته منظور من اینه که از usb خود tvنقل قول:
میشه حالا با توجه به این موضوع جواب بدین؟
-منظور من هم دقيقا همين بود خود usb ميتونه انواع فرمت ها ر واز جمله mkv اجرا كنهنقل قول:
ولی مال من بعضی از mkv ها رو می خونه بعضی ها رو نه!!:41: چی کار کنم؟؟نقل قول:
كدوم ها رو ميخونه شايد كدك هاي x264 رو گير ميدهنقل قول:
توی تاپیک مشکلات b690 دوستانمون گفته بودند این مشکل با ریست کردن حل نمیشه (همون کالیبراسیون av) کسی راح حلی نداره راستی یه سوال دیگه با ریست فکتوری کردن اگه تلویزیوم آپدیت شده باشه ممکنه به ورژن قبل از آن برگردد یا به فریمور دست نمویخوره
در مورد سوال اول متوجه نشدم منظورتون رونقل قول:
در مورد سوال دوم فكر نميكنم با فكتوري رست به ورژني كه اپديت كردين بر ميگرده ودانگريد نميشه
سئوال اول مربوط به دستکاری بود که من در منوی مخفی کردم و کالیبراسیون av از success به failure تبدیل شده و از اون موقع هم تصویر av یک کم تیره شده
یک چند مورد راجع به شبکه کردن داشتم گفتم بگم شاید مفید باشه :
1- تنظیمات تلویزیون را روی اتومات گذاشتم
2- کاپیوتر بدین ترتیب:
ip :192.168.0.1
subnet musk:255.255.255.0
ما بقی هم خالی
با استفاده از گزینه ساخت یک شبکه خانگی اتصال اینترنت خودم را (وایمکس ایرانسل ، البته با دیال آپ هم امتحان کردم ) شیر کردم و هم تلویزن با کامپیوتر شبکه بود و هم به اینترنت وصل شد فایر وال رو هم خاموش کردم
نکته فردا که اومدم کام و ت وی رو دو باره روشن کردم با وجود اینکه به تنظیمات هم دست نزده بودم ولی شبکه از بین رفته بود با وجود این که تمامی تیکهای توی تلویزیون علامت میخورد تعجب داره نه اگه چیزی فهمیدم دوباره میگم حتما
متوجه شدم البته نميدونم مدل شما چيه ولينقل قول:
ميتونيد دوباره تست كنيد توي منوي مخفي قسمت ADC/WB گزينه هايي مربوط به تست و ورودي ها هست مجددا روش كليك كنيد WAIT ميزنه و ببينيد دوباره دتكت ميكنه يا نه
مدل تلویزیون led 46b7000 این کارو کردم هر دفعه failure نشون میده و جالبه که هنگامی که داره دیتکت میکنه نور تصویر در حال پخش از av کم و زیاد میشه و بعد هم تمام
پيام جان اگه مشكلي با گارانتي واين حرفا نداري با دقت بگير اپگريد كن البته مسئوليت دارهنقل قول:
احتمالا مشكلت حل ميشه البته اگه واست مهم هست اين همه ورودي HDMI داره AV رو ميخواي چيكار كني
آقا خیلی ممنون که این قدر زود جواب دادی اما ورژن دستگاه من آخرین ورژن است (2006) با زهم خیلی ممنون از توجهت
راستی av رو برای ریسیور میخواه دیگه دنبال تبدیل هم رفتم چیز مناسب گیرم نیومد (یعنی اصلا گیرم نیومد هر چند تو سایتها خوندم که هست ولی با قیمتهای بالا)
خواهش ميكنم ببين خروجي كامپوننت نداره دستگاهت ؟نقل قول:
ميتوني از اون هم استفاده كني كه نزديك به hdmi هست تصويرش
نه والا فقط av و scasrt اروپایی دنبال تبدیل scart هم رفتم گیرم نیومد
اخه بيشتر دستگاههاي موجود كامپوننت دارهنقل قول:
-اميدوارم مشكلت حل بشه تا حالا سعي نكردي دوباره اپديت كني به همون ورژني كه بودي يا همين ورژن رو دوباره تست نكردي؟
دوست عزیز کدام صفحه مشکل داری بگو برات بزارم. در ضمن یه کار ساده تر توی منوی مخفی روی گزینه Option کلید چپ یا راست ریموت را بزن در بالای صفحه بعدی با گزینه Factory Reset میتونی تنظیماتتو مثل روز اول کنی.:10:نقل قول:
سلام
من تو خونه یه شبکه کوچک بیسیم مابین کامپیوتر - مودم - گوشی ایجاد کردم می خوام تلویزون را هم به آنها وصل کنم ولی متاسفانه این تلویزیون آداپتور USB بیسیم D-Link را نمی شناسد توی دفترچه راهنما گفته آداپتور آن باید حتماً از استاندارد DLNA حمایت کند ولی آداپتور آن را فقط سایت آمازون گیر آوردم.
از اساتید چند تا سوال داشتم:
1- کسی تو ایران سراغی از این آداپتور (DLNA Samsung) داره؟
2-آیا این آداپتور با دیگر استانداردها میتواند ارتباط برقرار کند؟
مسلما بايد مدل خود سامسونگ باشه چند جايي ميخوندم در موردش صحبت شده بود احتمالا بتونيد ازسنتر ها گير بياريننقل قول:
با فروشگاههای مرکزی تماس گرفتم در کل نمیدانند چی هست تا داشته باشند در مورد استاندارد DLNA هم احتمالاً چون تو ایران جا نیافتاده اطلاعات زیادی نتونستم گیر بیارم.بحر حال ممنون :13:نقل قول:
اينجا رو بخونيد در مورد DLNA :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4776038[/HTML]
اينجا رو هم :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419616[/HTML]
من LED 3D UA46C7000WR Sumsung و از دوبي خريدم و MADE IN MALEYSIA هست و ضمانت سام سرويس نداره . اما فايل زير نويس فارسي رو نميخونه . ميخواستم لطف كنين لينك دانلود فريمور جديد رو واسم بزارين
ميتونيد از اينجا دانلود كنيد منتها مراقب باشين :نقل قول:
(29 Jul, 2010)
[HTML]http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UA46C7000WRXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support[/HTML]
هم راهنماي نصب داره هم خود فايل
دوست عزیز چرا مواظب باشم ؟ مگه مشکلی پیش میاد ؟ ایا با اپدیت کردن مشکل زیر نویس فارسی حل میشه ؟
شما تو تنظیمات زیر نویس اگه زبان رو عربی انتخاب کنید مشکلتون حل میشهنقل قول:
راستی منم همون مدل البته 40 اینچش رو گرفتم وقتی فیلم دو بعدی رو سه بعدی میبینم مشکلی نداره ولی وقتی فیلمایی که خودشون 3 بعدین رو پخش میکنم 3d درست و حسابی فعال نمیشه یعنی کار نمی کنه در واقع شما این مشکل رو ندارید؟
دوست عزیز این کار رو کردم یعنی همه چی ریست شد ولی usb فعال نیست و ورژن قبلی فریمور بصورت کم رنگ بالای قسمت آپگرید دستگاه بصورت disable هست حالا :نقل قول:
1: راهی هست که led فریمور رو از حافظه داخلی نصب کنه ؟
2: آیا از اینترنت میشه آپگرید کرد ؟
من راههای بالا رو امتحان کردم و جواب نداده حالا اگه روشه دیگه ای سراغ دارید بسم الله :46: