وقتی روی همون قسمت بالای سمت چپ سرباز یا تانک رزرو می کنی بعد باید روی یه دکمه پر رنگ میشه پایین همون قسمت که وقتی میزنی یه نقشه نشون میده که یه قسمت خط چین سبز داره روی اونجا که کلیک کنی با هواپیما میارن هر چی سفارش داده باشینقل قول:
Printable View
وقتی روی همون قسمت بالای سمت چپ سرباز یا تانک رزرو می کنی بعد باید روی یه دکمه پر رنگ میشه پایین همون قسمت که وقتی میزنی یه نقشه نشون میده که یه قسمت خط چین سبز داره روی اونجا که کلیک کنی با هواپیما میارن هر چی سفارش داده باشینقل قول:
من زیاد اهل استراتژیک مستراح تژیک نبودم
ولی فعلا فقط همینو بازی میکنم
وقتی رو حالت very high بازی میکنم
انفجارها از کرایسیس هم واقعی تره
کاراکترها جزئیات بیشتری نصبت به بازیهای سوم شخصی
مثل gta san andreas دارند
من بازی استراتژیک اینجوری ندیده بودم
زوم کنی میشه سوم شخص ادونچر .....
اگه میخوای رهبری کل قوای یک جنگ واقعی رو تجربه کنی
حتما اینو بگیر بازی کن میشی ولایت مطلقه فقیه .....
یکی از نقاط ضعف این بازی نبود یک داستان جذاب و گیرا هستش.نقل قول:
من فکر میکنم از نقاط قوتش همون داستانش
همین متنوع بودن مراحل و جنگها (هر مرحله در مورد جنگ یک کشور خاص)
در کمتر بازی میشه سراغ گرفت و متنوع بودن ماموریت ها و استفاده از تجهیزات مختلف
بیشتر فکر کنم بازی ساز انتخاب نهایی رو بر عهده گیمر میذاره
حتی این بازی برنده بهترین طراحی داستان انجمن حمایت از نویسندگان بازیهای ویدئویی سال 2008 شد
(Writers Guild Honoring Videogame Scribes)
And the nominees are:
- Crash of the Titans, Written by Christopher Mitchell Entertainment
- Dead Head Fred, Written by Dave Ellis and Adam Cogan, D3 Publisher
- The Simpsons Game, Lead Writer Matt Selman, Written by Tim Long and Matt Warburton, Dialogue by Jeff Poliquin, Electronic Arts
- [ Lead Story Designer Artur Ganszyniec, Dialogue Sebastian Stepien, Additional Dialogue Marcin Blacha, Writers Sande Chen and Anne Toole,]
- World In Conflict, Story Design Christofer Emgard, Story Consultant Larry Bond, Script Consultant Ed Zuckerman, Sierra Entertainment
مقامهای دیگر بازی World In Conflict
Editor Top Ten Favorites of 2007
Game Critics Awards Winners Announced
E3 2007
Best Strategy Game
World in Conflict
Massive EntertainmentSierra, for PC)
منبع: ign.com
مقامهای دیگر بازی World In Conflict
بهترین انفجار هسته ای در بازیهای سال 2009 :
[World in Conflict(1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Call of Duty 4: Modern Warfare(2
Fallout 3(3
DEFCON(4
Mercenaries( 5
Supreme Commander(6
Rise of Nations(7
Civilization(8
[Missile Command(9
Killzone 2(10
سلام. من بازی wic sovite assault رو گرفتم ، اولش با شوروی شروع می شه ، ولی بعدش باید همون مراحلی رو کهو wic بود رو برم!! جدأ باید اون مراحل قدیمی رو دوباره برم؟!
من توی مرحله ی ششم : seeing the elephant گیر کردم.
میگه hold the village من هم کلی نیرو گذاشتم و از ترینر استفاده میکنم باز هم میگه مرحله رو باختی.
لطفا کمکم کنید.
خیلی بازی توپیه
بازی به این باحالی . کسی نیس یه خبر بگیره از تاپیکش ببینه زندست یا مرده؟!(:31:)نقل قول:
فکر کنم زندست!!!!:31:
اطلاعاتی در مورد این سبک بازی می خواستم-بازی های مشابه و ...چه فرقی با Company of Heroes داره؟
من توی یه مرحله ای گیر کردم که میگه: destroy all hostiles چکار باید بکنم؟
من توی این مرحله گیر کردم: destror all hostiles on liberty islad چکار باید بکنم؟ تمام ساختمونها رو هم خراب کردم اما مرحله رد نشد!!!
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟
من هم این مرحله یادمه مونده بودم ولی راه خیلی ساده ای داره ولی یادم نمونده
من سیوهاشو از اون موقع نگه داشتم کمی حجمشون زیاده بهم بگو کدوم مرحله هستش...نگاه کنم ببینم ایا اونجاشو دارم یا نه تا اپلود کنم برات
منظورم شماره مرحله هست اسم نه
آخ که عجب بازی بود . . .
یادش به خیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی میدونه نسخه جدیدش اومده یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه سیوهاشو نمیخوام میخوام بدونم چطوری باید مرحله رو رد کنم اگرنه ترینر بازی رو دارم میتونم مرحله رو رد کنمنقل قول:
مرحله آخر هم گیر کردم معلوم هست چه غلطی باید بکنیم مرحله آخر اعصابم رو خورد کرده کجا رو باید خراب کنم؟ من که همه ساختمونها رو خراب کردم؟؟
کسی نیست جواب بده؟
ترینر بازی رو وقتی اجرا میکنم ارور میده و بازی بسته میشه چرا؟ ترینر سالم سراغ ندارید؟
لطفا جواب بدید
یادش بخیر عجب بازی بود.نقل قول:
این مرحله همون طور که از اسمش معلومه باید تمام دشمنا رو نابود کنی رربطی به نابودی خونه ها نداره. باید تک تک نیرو ها رو از سرباز گرفته تا تانک و هلیکوپتر رو نابود کنی تا حمله هوایی نشه وگرنه نیرو های خودی حمله میکنن و مجسمه آزادی= بوووم = گیم اور.
بگرد این شوری های ... رو پیدا کن پدرشونو در بیار حتما یکی شونو نکشتی چون اگه کشته بودی مرحله تموم شده بود. یادم نیست ولی فک کنم این مرحله تایم داره.
واقعا بازی قشنگیه . از داستان گرفته صدا گذاری و گرافیک حتی از بازی های هم سبک خودش که الان میان بازم سرتره
بابا وقت نیست تایمش کمه تازه هر چی میکشم تموم نمیشن تمام نیروهام هم از بین میرن تا میام نیروی جدید بیارم تایمش تمام میشه نمیشه تایمش رو از کار انداخت؟
ترینر دارم اما وقتی ترینر رو اجرا میکنم بازی ارور میده و بسته میشه!!!
ببین من این کارو کردمنقل قول:
هرچی هلی داشتم جمع کردم سه تا جزیره وجود دارن اولی رو که میگیری نه دومی رو که گرفتی اونجا ماشین های تعمیر هست هلی هارو تعمیر کن از سمت مجسمه حمله کن واین که هلی کوپتر ها رو یه جا ساکن نذار تا ضد هوایی ها بزننش.ضد هوایی های کنار مجسمه + هلی های دشمن رو که نابود کردی یه ارتیلری متوسط میزاری (اگه داشتی اگه 2تا کوچیک بذار ) اون طرف مجسمه. درهمین زمان فورا هلی کوپتر هارو تعمییر می کنی یا دوباره می خری و دوباره از همون سمت حمله میکنی مطمئن باش زمانش کم نیست فقط یکم دقت می خواد
راستی سعی کن اول هلی کوپترای دشمن رو به سمت خودت بکشونی یعنی برو نزدیک بعد فرار کن . بعد که اومدن حسابشونو برس بعد برو سمت ضد هوایی ها و بعد بی تی ار ها
موفق باشی:20:
هم این مرحله رو رد کردم هم مرحله آخر رو بازی تموم شد و پاکش کردم بازی خوبی بود
کد رو چه جور گیر بیارم ؟ نیست که !
کمک کنید.:n30::n30:
بهم بگید جه جور پیداش کنم ؟